ahh canım çok kötü şeyler yaşadım 1 buçuk ay hastanede yattım kızlarım küvezdeydi hiç göremedim onları zaten miniciklerdi bi tek vücutlarını gördümm doğumda normal doğum yapmıştım.daha neler neler zor şeyler atlattım ama hayat işte... 9 ayda 3 tüp bebek bakalım işşallah bu güzel olucakk...
eet ortak noktada buluşuruz bırakır kuzenim beni...sabah buluşuruz akşama kadar anca konusmamız biter heralde
cnm hayrlı olsun inşallh pozitif sonuç alıcaksın bol bol dua et sen deTransferın 9 gunu , sabırsızlıkla beklıyorum
dua edın
cnm inşallh dediğin gibi hiç birşy olmaz bebeğime bana da 2 ayrı dr 2 ayrı cevab biri iğne kullanıcksın diyor biri hiç gerek yok bu dururm normal diyor ama ben hafta içi tekrar farklı bir dr la görüşücem prof sorunlu gebeliklerle ilgileniyrmuş leylikonun gittiği dr gibi o dr ben dn homosistein diye bır deger istedi kanda hetereziot olman tek başına yeterli değil sen bu degere baktır yüksek ise hemen iğne demşti fakat benm değer norml çıktı sonra bir daha görüşmedm dr la bakalım salı randevum var hayrlısı inşallh sen de iyi bır dr a deng gelirsin inşllh ama bazı dr lr bu heterezigot hiç önemsemiyor ilginç ama insan böyle kötü şeyler duyunca tedirgin oluyorsayemde 1 sayfa daha ilerledik
oh be karşılaştık nihayet...canım senin durumun kontrol altında ama onun durumu gözardı edilmiş resmen bebek ihmal kurbanı oldu...
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
ben öyle gizliden gizliye okuyup okuyup çıkıyorum :)))hatırlamaz olurmuyum kader arkimiii
değişiklik yok malesef..
sende ne var ne yok.
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Tamam canım şimdi anladımm,bütün testlerini yapptırrr inşş hepsi çok güzel çıkarr..Güzell olacakk güzeell senn merak etme gülümm..
ya walla kılım ew işleri konusunda dip buçak temizlemeden rahat edemiom.pazartesi ne ben bi yere giderim ne de misafir kabul ederimyaa sorma bende yaklaştıkça geriliom ama bebişimi alıp döncem işşallah onu düşünüp kendimi rahatlatıom...belki milistonelada görüşürüzz istanbulda ama onun benim yanıma gelmesi lazım yoksa kaybolurum oralarda
şimdide ii çıkar o zaman eminim canım..ee yarın dersler boş mu yanii
cnm çok geçmiş olsun aman yaaa ne kadar uzucu hbrler alıyrz rabbım yardımcın olsun inşallhhh ahh benm canım peki dr un açıklaması ne bunun için sakın sen de demen ben de heterezigortum diyee ne olur üzme kendini rabbim yardımcın olsun inşallhh kendiliğindn gelsin hemen bebeğin en kısa zaman da
tamam canım anladım ama bu testi doktorlar neden istememiş ki daha önce çok önemli neyse öpüyorum dökümanıalınca burayada yaz da baklaım öptm:)
Cok gecmis olsun çok üzüldüm nasıl olur ya bı sebebi varmı canım benim ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Gülüm çokk üzüldümmm..İnanırmısın bilmem ama 3 gündür seni düşünüyordumm..Bu haberimi alacakktım Allahımmm..İnş sende durulife gibi bir mucize yaşarsın canımmm..Şu an ne desem boşşşş..Rabbim sabır versinnn..Ne olursa olsun hayırlısı böyleymişş diyeceğiz...
canım bazı bebeklerin gelişimi az oluyor.. hiç mi bir çözüm yokmuş... Allah sabır versin tatlım... umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?