Durulife nasil birşeyi yaşadı? Bu arada tüm arkadaslarıma cok cok teşekkür ediyorum. Dünü cok ağır atlattım ama bugün daha iyi gibiyim. Yine de uyuyorum uyanıyorum bu bir kabus değil gercek... Allah kimsenin basına vermesin... Saflıklar kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi...
Canım benimm ben benim gibi rezerv azlığı olanları takip ettiğimden sende benim için çok özelldinn.O yüzden inan şu anda bende çok üzüldümm.Durulife arkadaşımıza 2 gün önce kesenin içinde bebek olmadığını kürtaj olacağını söyledilerr..Ve masaya yatırdıklarında bir ultrasonla son kez bakalım diyorrlarr..Pıt pıtt atan kalbi ile bebeği ona merhaba dedii.Rabbim mucize yaşattı..İnş senden de yarın böyle bir haber alırız diye ondan dedimm.Biz zatenn çok az yumurta ile tüpe gidiyoruzz,bu yollardan geçipp bebişinin gelişiminin durmasında tabiiki vardır bir hayırr.Rabbimm sabır versinn,ben bu kadar üzülüp etkilendiysemm sen kim bilir nasılsındırr diye düşünmeden geçemiyorumm..Dualarım seninle gülümm..
Canımsin yaaa gercekten burada rahatlıyorum.... Zaten bu tedavinin her aşamasında aynı duyguyu yaşamıştım. Benim rezerv azlığı evet ama artık ona da inanamıyorum çünkü çıkan yumurta sayım her yüksekti....amh 1,8 çıkmıştı Dr. Acele edelim dedi ve tup bebek yaptık iki kez. İkincisinde oldu derken basıma böyle bir olay geldi. Durulife kaç haftalık hamile iken bu olayı yaşadı. Benim 10. Hafta bariz bir sekilde belli gerek ama hiçbirşey yok. Dr. Bana da yine de son bir kez bakalım dedi bilmiyorum umudum yok... Gerçi ne kanamam oldu ne de başka bir belirtim belki bu yüzden duygudugumda yıkıldım. Dr.da progestan kullandığım için düşük yapamadığımı söyledi. Bilmiyorum hiç ümidim yok. Yarın gittiğimde sanırım bitecek bu macera...
Canımsin yaaa gercekten burada rahatlıyorum.... Zaten bu tedavinin her aşamasında aynı duyguyu yaşamıştım. Benim rezerv azlığı evet ama artık ona da inanamıyorum çünkü çıkan yumurta sayım her yüksekti....amh 1,8 çıkmıştı Dr. Acele edelim dedi ve tup bebek yaptık iki kez. İkincisinde oldu derken basıma böyle bir olay geldi. Durulife kaç haftalık hamile iken bu olayı yaşadı. Benim 10. Hafta bariz bir sekilde belli gerek ama hiçbirşey yok. Dr. Bana da yine de son bir kez bakalım dedi bilmiyorum umudum yok... Gerçi ne kanamam oldu ne de başka bir belirtim belki bu yüzden duygudugumda yıkıldım. Dr.da progestan kullandığım için düşük yapamadığımı söyledi. Bilmiyorum hiç ümidim yok. Yarın gittiğimde sanırım bitecek bu macera...
İnşallah... İyi niyetlerin için teşekkür ederim CAnim. Yarın alınan keseyi patolojiye gönderecek doktor sonuc sonrasında belli olacak. Umarım kan pihtilasmasi değildir yoksa bu testi yaptırmamı söyleyen o kadar insan olmasına rağmen yaptirmadigim için acım 1000 kat daha artar...
Ayrıca benim yada kötü ornek olabilecek diğer arkadaşların durumuna bakıp sakın kendine pay çıkarma bu Allah'ın takdiri yapılabilecek birşeyi yok. Sana tek tavsiyem hiçbir konuda stres yapma ve sadece bebeğini duşun....sen onu düşünmeyi bıraktığın an o da seni bırakıp gidiyor...
merhaba arkadaslar,,nasilsininiz
topigi acar acmaz busekarin yazisi beni sok etti
ben çıkıyorum kızlar belki sonra yine gelirim. busekara okadar üzüldüm ki.. tadım kalmadı.. hepinize iyi geceler..
Arkadaslarım hepinize cok cok teşekkür ediyorum. Biraz uzanmak istiyorum. Yarına dinç gitmem lazım... Bu topigi bırakmayacağım her fırsatta girmeye devam edeceğim... Hepinize sevgiler...
arkadaslarım hepinize cok cok teşekkür ediyorum. Biraz uzanmak istiyorum. Yarına dinç gitmem lazım... Bu topigi bırakmayacağım her fırsatta girmeye devam edeceğim... Hepinize sevgiler...
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Kaççtın diyee çokk içlennmişştimmmmLatife yapıyorum canımmmm,hatırlamana çok sevindimm,diğer topiklerde 2 sayfadan sonra kayboluyorr millett sinir oluyorumm.Burası benim ilk tüp denememden beri hayatımda olan bir topikk.2011 Kasım -Aralık tüp bebek yaptıranlar topiğiydik buraya taşındık, tüm zamanları kapsayann çok samimi sohbetlerin olduğuu süper bir yer oldu gülümm..Senide beklerizzz bizi röntgenleyip kaçmaa,yaz arada..İlla tüpe bu ay başlaman gerekmiyor yanii..Listede nisan ayında yaptıracaklar veya benim gibi durumu belirsiz beklemede olanlarda varr..
Napıyim canımmm hiç bir gelişme yok maaleseff.Bu ay adetde olamadım kendiliğimden.Doktora gidicem ama genetik tahlillerim bugün yarın çıkacak onları bekliyorum iki kere doktora gitmeyeyim diyeee.İncir kürüne başlıcamm yarınn..Sonrada saraçoğlunu arıcam işteee..Beklemedeyim yani gülümm..
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?