Tüp Bebek Günlüğümüz !

sizlere iyi sohbetler... belki uğrayabilirim..ama uğrayamasamda yarın görüşürüz artık...

Canım benimm ben benim gibi rezerv azlığı olanları takip ettiğimden sende benim için çok özelldinn.O yüzden inan şu anda bende çok üzüldümm.Durulife arkadaşımıza 2 gün önce kesenin içinde bebek olmadığını kürtaj olacağını söyledilerr..Ve masaya yatırdıklarında bir ultrasonla son kez bakalım diyorrlarr..Pıt pıtt atan kalbi ile bebeği ona merhaba dedii.Rabbim mucize yaşattı..İnş senden de yarın böyle bir haber alırız diye ondan dedimm.Biz zatenn çok az yumurta ile tüpe gidiyoruzz,bu yollardan geçipp bebişinin gelişiminin durmasında tabiiki vardır bir hayırr.Rabbimm sabır versinn,ben bu kadar üzülüp etkilendiysemm sen kim bilir nasılsındırr diye düşünmeden geçemiyorumm..Dualarım seninle gülümm..

Canımsin yaaa gercekten burada rahatlıyorum.... Zaten bu tedavinin her aşamasında aynı duyguyu yaşamıştım. Benim rezerv azlığı evet ama artık ona da inanamıyorum çünkü çıkan yumurta sayım her yüksekti....amh 1,8 çıkmıştı Dr. Acele edelim dedi ve tup bebek yaptık iki kez. İkincisinde oldu derken basıma böyle bir olay geldi. Durulife kaç haftalık hamile iken bu olayı yaşadı. Benim 10. Hafta bariz bir sekilde belli gerek ama hiçbirşey yok. Dr. Bana da yine de son bir kez bakalım dedi bilmiyorum umudum yok... Gerçi ne kanamam oldu ne de başka bir belirtim belki bu yüzden duygudugumda yıkıldım. Dr.da progestan kullandığım için düşük yapamadığımı söyledi. Bilmiyorum hiç ümidim yok. Yarın gittiğimde sanırım bitecek bu macera...

Ayrıca benim yada kötü ornek olabilecek diğer arkadaşların durumuna bakıp sakın kendine pay çıkarma bu Allah'ın takdiri yapılabilecek birşeyi yok. Sana tek tavsiyem hiçbir konuda stres yapma ve sadece bebeğini duşun....sen onu düşünmeyi bıraktığın an o da seni bırakıp gidiyor...

Allah sana sabır versin.(

Canım anlıyorum senii..Durulife kaç haftalıktı tam bilemiyorum yanlış bir şey olmasın,bizim listede yok çünkü ocak-şubat topiğinden kendisi..Amh çok çok kötü değilmiş tabiiiki..İnş mucize olur ama seninde dediğin gibi bizim elimizden gelen birşeyy yokk maaleseff dua edicezzz.Bunları maaleseff yaşıyoruzzz..Bende diyorumm 9 ayda hiç doktora gidemeyenler varr biz neden böyleeyizz diye ama Yaradann eylerr neylerse güzel eyler demek zorundayız..Vakti zamanı gelince bizimde bebişlerimiz nazlanmadann gelicekler..İnan artık hamile kalmak değil,9 ayın sonunda sağlıkla elimize almanın ne kadar önemli olduğunu herr günn yaşıyoruz,görüyoruz..Öyle deme bu macera biterr,diğeri başlarr.Hepimiz için bu geçerli canımmm..İnş nazlı bebişin seni fazla bekletmedennn kendiliğinden gelir belkiii.

inşallh cnm hiç bir sebeb çıkmaz benim yengemın başına geldi bu 8. haftada bebek beslenmeyi kesti 10. haftada kürtj oldu ama onun çok şiddetli ağrısı ve kahve lekenmeleri oldu bebeğn kalp atışları durunca sonuç temiz geldi onlarda, inşallh pıhtılaşma çıkmaz ciddi sorun bu çünkü sürekli iğne ve bizim gibi dr lar arasında kalmak kafa karıştırıcı rabbim yardımcn olsun şimdi bizimkilern maşallh cin gibi akıllı ve yaramz bir bebekleri var darısı hepimizin başına inşallh sen kendine çok dikkat et güselce dinlen bir de cnm böyle düşünme ben bu testi durduk yere yaptırmazdım sonuçta benm başımdan 2 tane kimyasal gebelik geçti ve istbuldki dr ısrarıyla yaptrdım benm de kendi tup bebe dr um gerek görmedi hiç bu teste sakın pişman olma bunu düşünme bile durduk yere de yapılmaz ki bu test

bu arada sitede düzenleme olmuş yazdığım mesajlar yerine girdiğimde uzuzn uzun arama yapmam gerekiyormuş... üzüldüm.. forumda nerde kaldığımı bulmak ordan kolay oluyordu.. kaldığım yerdende okumaya devam ediyordum.. şimdi nasıl olacak ki?

Sağol gülümm inan ben zatenn son 6 aydır yaşadıklarımdan sonraaa eğğdimm boynumuu,kabullendimm.Önce insan zorlanabiliyorr neden benim başıma geliyorr diyeee.Çok ağladımm zırladımm,hayatı kendimede eşimede zehir ediyordumm..Ama şimdi daha rahatımm.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorummm..Nazlı bebişimm içinn uğuraşıyorumm.Rabbim nasib ettiysee alnıma annelik vasfı yazıldıysa bu elbet birgün olacakk..Ama şimdi ama yıllar sonraa..Rabbim sabrını versinnnnn,devasını verrsinnn,sağğlık versinnn cümlemizee..

merhaba arkadaslar,,nasilsininiz

topigi acar acmaz busekarin yazisi beni sok etti

minem nasılsınn oh be sonun da karşılaştık seninle evet ben de şok oldum,üzüldüm ama elimzdn destek olmaktan dua etmekten başka birşey gelmiyr hepimiz için hayrlısı olsun inşallh herşeyin

ben çıkıyorum kızlar belki sonra yine gelirim. busekara okadar üzüldüm ki.. tadım kalmadı.. hepinize iyi geceler..

Arkadaslarım hepinize cok cok teşekkür ediyorum. Biraz uzanmak istiyorum. Yarına dinç gitmem lazım... Bu topigi bırakmayacağım her fırsatta girmeye devam edeceğim... Hepinize sevgiler...

ben geldim ama akasyanın mesajını gördüm canım sıkıldı geçmişi okuyup dönücem

Arkadaslarım hepinize cok cok teşekkür ediyorum. Biraz uzanmak istiyorum. Yarına dinç gitmem lazım... Bu topigi bırakmayacağım her fırsatta girmeye devam edeceğim... Hepinize sevgiler...

canım dinlen.. ve hep güzel şeyler getir aklına.. RABBİM seni güzelliklerle karşılaştırsın bundan sonra...

Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?

cnm çok geçmiş olsun bende malesef ki bebeğimi 10.haftsında kaybettim...acını çoooook derinlerde hissediyorum
geçmiyor ama zamanla alışılıyor..

röntgen modundan tedaviye geçince çıkabilirim belki:) şimdilik böyle çok heyecanlı oluyoreee
evet topiginiz hoş gerçekten ...inşallah bol bebekli bi topic olsun
incir öncesi soğan kürü yapsaydın,saraçoğluna inanalardanım hatta kürünü kullandıktan sonra hamile kaldım
ama düşükle sonuçlandı malesef..
fırsat bulıursam ve ulaşabilirsem tekrar çaylara başlamak istiyorum

Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?

son günlerde seni düşünüp duruyorum malum sebeplerden hep aklımdaydın dünde öyle...yalnız randevuya gidecem dediğinde çok kötü olmuştum...şimdi ne demeliyim içimdekileri kelimelere nasıl dökmeliyim...sadece şunu söyleyim gözyaşlarımdan ıslanmış klavyenin tuşlarına boş boş bakıyorum...yanında olup sana sarılmayı çok isterdim...başka bişey demicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…