Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ben zaten 4 ay yaptım soğan kürünü..Sarçoğlu ile irtibattayım ..İlk kür soğan idi ben ondan öncede 2 kere yapmıştımm..
1.kür soğan
2. kür aslanpençesi
3. kür gene soğan
4.kür civanperçemi
5. kür incir suyu

Bana sabretmen lazım 8 ay ver bana dedii..Bakalım fsh halen çok yüksek ama beklemedeyimm..

Offfff yaaaa bende ağlamaya başşladımmmm..Zatenn show tv açıkk,whitney Houston çalıyorrr...Evde tekimmmm..

Noluyo hamilelerimize son günlerde anlamıyorum...10 u buldu hamilelik haberini aldıktan sonra bebeğini kaybedenler...bugüne kadar bebeklerimizin melek olmalarına çok üzüldüm ama busekar beni mahvetti resmen...son zamanlarda yaşadıkları beni çok üzüyordu üzerine yaşadığına bak...

Offfff yaaaa bende ağlamaya başşladımmmm..Zatenn show tv açıkk,whitney Houston çalıyorrr...Evde tekimmmm..

bende show tv ye bakıyorum eşim yanımda noluyo deyip duruyo...hiç bu kadar modumun düştüğünü hatırlamıyorum topikte...resmen dağıldım yani...

Valla bende şaşırdımm ne desekk boşş.3 gündür resmen busekar a mesaj yazıcamm anneme falan gittim kalldı..Hissettimm resmen yaa böyle birşey nasıl olur bilmiyorum ama oldu işte..Halen bir umutt diyorumm yarın oda gelir belki mucizesini anlatırr..Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi inan bilmiyorummm..Zaten biliyosunnn tamm şahhtımmm şahhbazz oldumm yaniiiiii..
İşte asıl böyle durumlarda mevlaya sığınıp boynumuzu eğip senden geldi bunada hamd olsun diyebilmemiz gerekliymişşş..İnş diyebilirizzz,çokk zorrrr oluyor ama???????????

10 dk ya geliyorum...azcık dağıttım da...bi elimi yüzümü yıkayacam

bende show tv ye bakıyorum eşim yanımda noluyo deyip duruyo...hiç bu kadar modumun düştüğünü hatırlamıyorum topikte...resmen dağıldım yani...

Farkındayımm bitanem aylardır belki ilk defa böyle yazdığını gördümm..Ama bizde toparlanmalıyız acilenn..Busekar okuyup iyice üzülmesinn..Dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyorr...

busekar arkadaşımıza üzüldük canımm..Tadımız kaçık..Sen nasılsın..İğneler ne durumda,yarın mı gidicekktinn doktora..

ne olmuş cnm okuyamadım geçmişi eşime yemek hazırladımda..:26:
son iğnemi oldum bugün yarın kontrolüm var..
azıcık bakim geçmişede hem

Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?

cnm aranızda yeniyim..çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allahım yardımcın olsun..

kızlar yapmayın yaaa. sabahtan beri içimde nedenini bilmediğim bir ağlama hissi vardı ve nitekim ancak akşam üzerine kadar dayanabildim ve sonunda hıçkırıklara boğuldum. şimdide biraz moralim düzelir diye size bakmak istedim ama

kızlar ben size birşey sormak istiyorum..
biliyorsunuz bu benim ilk tüp bebek denemem..
menogon ve lucrin kullanıyorum..bugün iğnelerin 6. ve son dünü..
ama dün ve bugün çok hassasın duygusal olarak özellikle bugün inanın herşeye ağlıyorum sinirde var azıcık..sizdede oldumu bunlar??

sağolsun ismi lazım olmayan biriside(görümcem) canımı sıktı..yok bir tanıdıkları tüp bebek yaptırıyormuş bu ilaçlar halsizlik yapmazmış..bende vurulduktan sonra 1 saat halsizlik yapıyor yatıp uyuyorum yada uzanıyorum ya güya ben yalan söylüyorum.. bunada sıkıldım..ağladım bir dünya

Farkındayımm bitanem aylardır belki ilk defa böyle yazdığını gördümm..Ama bizde toparlanmalıyız acilenn..Busekar okuyup iyice üzülmesinn..Dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyorr...

hep umut dolu konuşan arkadaşın bu gece dağıldı...bu kadar etkilenmemin sebebi öncesinde kıza yaşattıkları şimdi mutlularmı acaba...üzerine bunu yaşadığını okuyunca hem sinirlendim hem üzüldüm ne yazacağımı bilemedim...ilk kez birini teselli etmek gelmedi içimden beraber ağlayıp üzüntüsünü beraber sonuna kadar yaşamayı istedim...verende alanda rabbim onun takdiri üzerine laf söylemem zaten asla olası bişey değil ama kullarının yaptıklarını kabul etmek bazen zor geliyor...neyse inşallah mucizenin adı busekarın bebeği olur...

ne çok biliyo bun insanlar...sen yaşıyorsun sen hormon yüklemesine maruz kalıyorsun,anne olamama psikolojisiyle sen uğraşıyorsun ve üzerine kendini bilmez densizler çok bilmişlikle laf söylüyorlar...sen kimsenin seni üzmesine asla izin verme lütfen sadece bebeğine konsantre ol...lucrinin yan etkilerini bi okusaydın görümcene oku oku bitmiyor mesela intihar eğilimi görülmesiiiii bunlardan biri...vücudu her anlamda çok etkileyen hormonlar alıyoruz...sende halsizlik yapar bende bunalım başkasında sinir vs...ama çok etkisi var...şu anki ruh durumunda böyle şeyler yaşaman doğal...bunların dahada artması tuhaf değil...dediğim gibi seni kimsenin üzmesine müsaade etme...

cnm sinirde ,şişlikte halsizlikte fenalıkta çarpıntıda yapar ben de hepsi oldu bunların ben gonal f kullandım ama sonuçta oda aynı senın iğnelerle kimseye takılma derim boşver benm de kayınvalidem keçi gibi gezdin tutamadın herkesin tutuyor senın tutmadı dedi duyma tıka o güzel kulaklarını boşver rabbim büyük ,sen keyfine bak dinlen

inşallh egunalim ne güzel yazmışsın duygularını amin diyorum inşllh mucizeni adı busekarın bebeği olsun

egunal o kadar üzüldüm ki ağla ağla bir hal oldum..
annesine diyecekmiş ki anne yarın nasılsa doktora gideceksiniz bir sor bakalım bu yan etkiler olurmuymuş?
bende dedimki bir ağrı kesici bile her insanda başka yan etki gösterir..bunu bilecek yaştasın..
ya bana ahkam kesiyor ya..ne kolay bekara karısını boşamak..
sen beni ne kadar anlayabilirsin? sonuçta kendisi anne..ben değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…