röntgen modundan tedaviye geçince çıkabilirim belki:) şimdilik böyle çok heyecanlı oluyoreee
evet topiginiz hoş gerçekten ...inşallah bol bebekli bi topic olsun
incir öncesi soğan kürü yapsaydın,saraçoğluna inanalardanım hatta kürünü kullandıktan sonra hamile kaldım
ama düşükle sonuçlandı malesef..
fırsat bulıursam ve ulaşabilirsem tekrar çaylara başlamak istiyorum
son günlerde seni düşünüp duruyorum malum sebeplerden hep aklımdaydın dünde öyle...yalnız randevuya gidecem dediğinde çok kötü olmuştum...şimdi ne demeliyim içimdekileri kelimelere nasıl dökmeliyim...sadece şunu söyleyim gözyaşlarımdan ıslanmış klavyenin tuşlarına boş boş bakıyorum...yanında olup sana sarılmayı çok isterdim...başka bişey demicem
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız??
Offfff yaaaa bende ağlamaya başşladımmmm..Zatenn show tv açıkk,whitney Houston çalıyorrr...Evde tekimmmm..
Noluyo hamilelerimize son günlerde anlamıyorum...10 u buldu hamilelik haberini aldıktan sonra bebeğini kaybedenler...bugüne kadar bebeklerimizin melek olmalarına çok üzüldüm ama busekar beni mahvetti resmen...son zamanlarda yaşadıkları beni çok üzüyordu üzerine yaşadığına bak...
bende show tv ye bakıyorum eşim yanımda noluyo deyip duruyo...hiç bu kadar modumun düştüğünü hatırlamıyorum topikte...resmen dağıldım yani...
busekar arkadaşımıza üzüldük canımm..Tadımız kaçık..Sen nasılsın..İğneler ne durumda,yarın mı gidicekktinn doktora..
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Farkındayımm bitanem aylardır belki ilk defa böyle yazdığını gördümm..Ama bizde toparlanmalıyız acilenn..Busekar okuyup iyice üzülmesinn..Dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyorr...
kızlar ben size birşey sormak istiyorum..
biliyorsunuz bu benim ilk tüp bebek denemem..
menogon ve lucrin kullanıyorum..bugün iğnelerin 6. ve son dünü..
ama dün ve bugün çok hassasın duygusal olarak özellikle bugün inanın herşeye ağlıyorum sinirde var azıcık..sizdede oldumu bunlar??
sağolsun ismi lazım olmayan biriside(görümcem) canımı sıktı..yok bir tanıdıkları tüp bebek yaptırıyormuş bu ilaçlar halsizlik yapmazmış..bende vurulduktan sonra 1 saat halsizlik yapıyor yatıp uyuyorum yada uzanıyorum ya güya ben yalan söylüyorum.. bunada sıkıldım..ağladım bir dünya
kızlar ben size birşey sormak istiyorum..
biliyorsunuz bu benim ilk tüp bebek denemem..
menogon ve lucrin kullanıyorum..bugün iğnelerin 6. ve son dünü..
ama dün ve bugün çok hassasın duygusal olarak özellikle bugün inanın herşeye ağlıyorum sinirde var azıcık..sizdede oldumu bunlar??
sağolsun ismi lazım olmayan biriside(görümcem) canımı sıktı..yok bir tanıdıkları tüp bebek yaptırıyormuş bu ilaçlar halsizlik yapmazmış..bende vurulduktan sonra 1 saat halsizlik yapıyor yatıp uyuyorum yada uzanıyorum ya güya ben yalan söylüyorum.. bunada sıkıldım..ağladım bir dünya
hep umut dolu konuşan arkadaşın bu gece dağıldı...bu kadar etkilenmemin sebebi öncesinde kıza yaşattıkları şimdi mutlularmı acaba...üzerine bunu yaşadığını okuyunca hem sinirlendim hem üzüldüm ne yazacağımı bilemedim...ilk kez birini teselli etmek gelmedi içimden beraber ağlayıp üzüntüsünü beraber sonuna kadar yaşamayı istedim...verende alanda rabbim onun takdiri üzerine laf söylemem zaten asla olası bişey değil ama kullarının yaptıklarını kabul etmek bazen zor geliyor...neyse inşallah mucizenin adı busekarın bebeği olur...
ne çok biliyo bun insanlar...sen yaşıyorsun sen hormon yüklemesine maruz kalıyorsun,anne olamama psikolojisiyle sen uğraşıyorsun ve üzerine kendini bilmez densizler çok bilmişlikle laf söylüyorlar...sen kimsenin seni üzmesine asla izin verme lütfen sadece bebeğine konsantre ol...lucrinin yan etkilerini bi okusaydın görümcene oku oku bitmiyor mesela intihar eğilimi görülmesiiiii bunlardan biri...vücudu her anlamda çok etkileyen hormonlar alıyoruz...sende halsizlik yapar bende bunalım başkasında sinir vs...ama çok etkisi var...şu anki ruh durumunda böyle şeyler yaşaman doğal...bunların dahada artması tuhaf değil...dediğim gibi seni kimsenin üzmesine müsaade etme...
inşallh egunalim ne güzel yazmışsın duygularını amin diyorum inşllh mucizeni adı busekarın bebeği olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?