canım benimm kıyamamkızlar ben size birşey sormak istiyorum..
biliyorsunuz bu benim ilk tüp bebek denemem..
menogon ve lucrin kullanıyorum..bugün iğnelerin 6. ve son dünü..
ama dün ve bugün çok hassasın duygusal olarak özellikle bugün inanın herşeye ağlıyorum sinirde var azıcık..sizdede oldumu bunlar??
sağolsun ismi lazım olmayan biriside(görümcem) canımı sıktı..yok bir tanıdıkları tüp bebek yaptırıyormuş bu ilaçlar halsizlik yapmazmış..bende vurulduktan sonra 1 saat halsizlik yapıyor yatıp uyuyorum yada uzanıyorum ya güya ben yalan söylüyorum.. bunada sıkıldım..ağladım bir dünya
egunal o kadar üzüldüm ki ağla ağla bir hal oldum..
annesine diyecekmiş ki anne yarın nasılsa doktora gideceksiniz bir sor bakalım bu yan etkiler olurmuymuş?
bende dedimki bir ağrı kesici bile her insanda başka yan etki gösterir..bunu bilecek yaştasın..
ya bana ahkam kesiyor ya..ne kolay bekara karısını boşamak..
sen beni ne kadar anlayabilirsin? sonuçta kendisi anne..ben değilim..
cnm sinirde ,şişlikte halsizlikte fenalıkta çarpıntıda yapar ben de hepsi oldu bunların ben gonal f kullandım ama sonuçta oda aynı senın iğnelerle kimseye takılma derim boşver benm de kayınvalidem keçi gibi gezdin tutamadın herkesin tutuyor senın tutmadı dedi duyma tıka o güzel kulaklarını boşver rabbim büyük ,sen keyfine bak dinlen
Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
canım benimm kıyamamgeçmiş olsun öncelikle inşallah tüm bu emeklerimizin karşılığını göreceğiz o gıcık şahıslara da kapak olacak sen sıkma tatlı canını biliyorsun benimde hiç tecrübem yok ama eminim ilaçların , iğnelerin etkisi muhtemel sitresten mümkün olduğunca uzak durmalıyız o malum şahıslara inat
arkadaşlarım hepinize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere inşallhh
arkadaşlarım hepinize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere inşallhh
canım benim yaaa eşimin aileside bu denli cahil dengesizkendilerini bilmedikleri normal cnm evet..
normal hormon seviyesinin ne kadar kat be katını alıyoruz sanırım farkında kendisi ama inadına yapıyor sanırım..
öyle olmasa gidip tüp bebek yaptıran tanıdığına sormaz ne etkiler yapar diye?
neymiş o tanıdığı demişki günlük yaşamıma devam ediyorum..
iyide ben devam etmiyorum demedim ki..
sadece 1-2 saat halsizliğim var..bu mu mesele anlamadım gitti
Bosver canim hiiiiiic takmiycan kafana. Belki herkesin dikkati sana dondu tedavi dolayisiyla, o da ilgiyi kiskandi. Bazi insanlar karsisindakini asagi cekmeye calisir boyle. Sen hic mood unu bozma. Bir igne de sana yapiyim bak gor de dalga gecerek :))
annesine diyecekmiş ki anne yarın nasılsa doktora gideceksiniz bir sor bakalım bu yan etkiler olurmuymuş?
bende dedimki bir ağrı kesici bile her insanda başka yan etki gösterir..bunu bilecek yaştasın..
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
canım benim yaaa eşimin aileside bu denli cahil dengesiz
ben gizlemekte bu yüzden ısrarlıyımm görümce değilmi işte yapacak işte yapacağını eee mutlaka diliyle
herkese ahkam kesmek öyle kolay ki..
sonuçta sorun kocalarımızda bile olsa asıl yükü çeken biziz..
bunu anlayamıyorlar sanırım..demek doğal bunlar..bana öyle bir konuştu ki sanki ben abartmışım sürekli naz yapmışım..
ben onlardan bir iş istemedim herhangi birşey buyurmadım..şimdiden temizliğimi bile yapıyorum ki gerek kalmasın kimse gelip benm evime temizlikle uğraşmasın diye..cam kapı çerçeve tül ne varsa yıkayıp pakladım..
neyin hırsı bu anlamadım gitti
bende de durumlar aynı sayılır çoğu gelişmelerimizden haberdarlar haliylebende 1 yıl gizledim tedaviyi ama iş giddiyete binince söyledik eşimle birlikte..
hatta morfoloji bozukluğumuz var ya bizim..
ben çocuk olmuyor diye üzülüyormuşum eşimin durumuda benden dolayı böyleymiş.:26:
sevgili görümcemin lafı..yok artık be ne cehalet
iyi geceler cnm...
ben akşamları giriyorum ancak..
görüşmek üzere
Valla nasıl sinirlendim anlatamam..Böyle başkaları hakkında ahkam kesenlere hepptennn sinirr oluyorumm..Ama sen hiiiç bunlara takma kafanı tatlımmmm..Nolurrrrrrrr sonunda olan gene bize oluyorrrrr,biliyorum zor ama sen şimdi çok yakında inş.bebişlerinle buluşacaksınn.O yüzdennn relax olman önemliii..Rahim stres olduğunu anlayınca vücudun,soğuyormuş ve embriyo da burası bana göre değil diyipp ondan hoşçakal demeyi tercih ediyormuşş.Şu sıralar çin tıbbına sardımm..Aman diyimm sennn derin nefess alll,görüşmemeye çalış en azındna şu dönemdeee..
Ahh canım yaaaa, nedir bu üst üste anlamadım gitti vallaaaa.Ne olur kontrol altında kal hepp..Bu hematomm yük oldu hepimizin yüreğine son günlerde..Sakın kalkma,yorma kendinii.Pozitif düşünnn..Pozitif olumla yapp bol boll..Bebeğim benimleee,bebeğimin orada olması için tüm şartlara sahibimm.hamileliğimi sürdürebilmem için tüm şartlara sahibimm gibi..Bunalrdaa secrettannn..
yaaa kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı derlergörümceleri ne yapmalı bacağından asmalı ddeim şimdi ben içimden geldii ben de görümceyim benimde görümcem var ama zamn zaman oluyr işte ben daha hiç kalbini kırmadım bizim gelinde saolsun benm ama malesef erkek tarafı hep iğne fırlatabiliyor kirpi gibi takılma sen de cevb ver ay gıcık oldum senın koca tarafına tam çıkıyordum kaldım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?