Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benimm kıyamam geçmiş olsun öncelikle inşallah tüm bu emeklerimizin karşılığını göreceğiz o gıcık şahıslara da kapak olacak sen sıkma tatlı canını biliyorsun benimde hiç tecrübem yok ama eminim ilaçların , iğnelerin etkisi muhtemel sitresten mümkün olduğunca uzak durmalıyız o malum şahıslara inat

Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.

Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.

Bosver canim hiiiiiic takmiycan kafana. Belki herkesin dikkati sana dondu tedavi dolayisiyla, o da ilgiyi kiskandi. Bazi insanlar karsisindakini asagi cekmeye calisir boyle. Sen hic mood unu bozma. Bir igne de sana yapiyim bak gor de dalga gecerek :))

herkese ahkam kesmek öyle kolay ki..
sonuçta sorun kocalarımızda bile olsa asıl yükü çeken biziz..
bunu anlayamıyorlar sanırım..demek doğal bunlar..bana öyle bir konuştu ki sanki ben abartmışım sürekli naz yapmışım..
ben onlardan bir iş istemedim herhangi birşey buyurmadım..şimdiden temizliğimi bile yapıyorum ki gerek kalmasın kimse gelip benm evime temizlikle uğraşmasın diye..cam kapı çerçeve tül ne varsa yıkayıp pakladım..
neyin hırsı bu anlamadım gitti

cnm çok geçmiş olsun..dikkat et
dinlen yat bolca..

kendilerini bilmedikleri normal cnm evet..
normal hormon seviyesinin ne kadar kat be katını alıyoruz sanırım farkında kendisi ama inadına yapıyor sanırım..
öyle olmasa gidip tüp bebek yaptıran tanıdığına sormaz ne etkiler yapar diye?
neymiş o tanıdığı demişki günlük yaşamıma devam ediyorum..
iyide ben devam etmiyorum demedim ki..
sadece 1-2 saat halsizliğim var..bu mu mesele anlamadım gitti

canım benim yaaa eşimin aileside bu denli cahil dengesiz

ben gizlemekte bu yüzden ısrarlıyımm görümce değilmi işte yapacak işte yapacağını eee mutlaka diliyle

bak bu dediğine giderek inanmaya başladım cnm..
kendisinin bu huyu azda olsa mevcut..
aslında ailemizden başka kimseye demedik biz..ama aile içi ilgiyi kıskanma huyu var onun..
ama değer mi bnm durumumdayken hele..beni bu kadar üzmenin manası ne kadar anlamsız?

Valla nasıl sinirlendim anlatamam..Böyle başkaları hakkında ahkam kesenlere hepptennn sinirr oluyorumm..Ama sen hiiiç bunlara takma kafanı tatlımmmm..Nolurrrrrrrr sonunda olan gene bize oluyorrrrr,biliyorum zor ama sen şimdi çok yakında inş.bebişlerinle buluşacaksınn.O yüzdennn relax olman önemliii..Rahim stres olduğunu anlayınca vücudun,soğuyormuş ve embriyo da burası bana göre değil diyipp ondan hoşçakal demeyi tercih ediyormuşş.Şu sıralar çin tıbbına sardımm..Aman diyimm sennn derin nefess alll,görüşmemeye çalış en azındna şu dönemdeee..

Ahh canım yaaaa, nedir bu üst üste anlamadım gitti vallaaaa.Ne olur kontrol altında kal hepp..Bu hematomm yük oldu hepimizin yüreğine son günlerde..Sakın kalkma,yorma kendinii.Pozitif düşünnn..Pozitif olumla yapp bol boll..Bebeğim benimleee,bebeğimin orada olması için tüm şartlara sahibimm.hamileliğimi sürdürebilmem için tüm şartlara sahibimm gibi..Bunalrdaa secrettannn..

canım benim yaaa eşimin aileside bu denli cahil dengesiz

ben gizlemekte bu yüzden ısrarlıyımm görümce değilmi işte yapacak işte yapacağını eee mutlaka diliyle

bende 1 yıl gizledim tedaviyi ama iş giddiyete binince söyledik eşimle birlikte..
hatta morfoloji bozukluğumuz var ya bizim..
ben çocuk olmuyor diye üzülüyormuşum eşimin durumuda benden dolayı böyleymiş.:26:
sevgili görümcemin lafı..yok artık be ne cehalet

ahh be cnm bu işler zor hemde çook zor bakma sen kimseye eşinle dertleş içine atma herşeyn başı iletişim eşin sana sahip çıkar eee bu hırs ne, bence biz daha şanslıyız cnmmm biz öyle saf saf hamile kalıp dr gidip aa diyenlerden değiliz ki biz özel anneler olucaz bak neler yaşıyoruz her aşamasını biliyoruz bebeklerimizin kaç kişiye nasip transfer anında bebeğini içine giderken görmek o anki fotosuna sahip olmak dimii amayani iyi yönden bakmaya çalışıyorum ben aslında şanslı olan onlar da neyse boşver ben halimle dalga geçiyorum arada böyle aman ciddi takılma sakın ne olur bak stres yapma senın için bebeğin için bu çok önemli dr unla aran nasıl bilemiyorum ama yarın gitmeden bu konuyu çıtlat dr una biraz kulağını çeksin kim gelicekse yanın da cnm benm dr um bu konuda süper kaşımdan gözümdn anlıyr ne demesi gerektiğini ne olur keyfini çıkar bu günlerin sıkma kendiniiii herşey geçicek şimdi sen de çok hassasn iğnelerden alınma cahilliklerine ver cnm

daha önceki topiğimizde tedavilerimiz esnasında yaşadıklarımızı anlatıyorsun sanki...bi çoğumuz etraftakilerin söyledikleriyle başetmek durumunda kaldık...seni çok iyi anlıyorum emin ol...o yazdıklarımızı okuma şansın olsa yalnız olmadığını görürdün...aslında görümcenin anne olup olmamasıyla ilgili değil insan olmakla ilgili bişey...rabbimin bi kadına verdiği en büyük nimet anne olmak doğurmak biz bundan mahrumuz şu an çoğunluğun normal olarak yaşadığı hamilelik bizim için bi marifet bi mucize...evlat hasretiyle sınanmanın ne kadar zor olduğunu etraftakilerinin anlaması gerekirken üzerine yaşadıklarına bak...ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama kulağını tıka,duyma daha çok konuşacaklar böyle insanlarla baş edemezsin bir tek eşin bunu engelleyebilir onunda ne düşündüğünü bilmiyorum..bu akşam busekarın yaşadıkları çok ta şaşılır değil bu tür üzüntüler yaşadı ve aldığımız haberi biliyorsun...konuşsun konuşsun dursunlar ya da eşin bi çaresini bulsun sustursun...üzülmeni hiç istemiyorum...moral lazım sana...

bende de durumlar aynı sayılır çoğu gelişmelerimizden haberdarlar haliyle ama tüp bebek tedavisi olmamız gerektiğini de biliyolar ama ama tarih ve kesinlikle tedavimizi yaptırdığımızı bilmiyecekler zaten her halukada canımı sıkabiliyolar bari tedavi dönemi onlar sayesined sitresim katlanmasın canım benim mümkün olduğunca tınlamamalıyızz şu an en hassas dönemlerdeyiz moral lazım bize pozitif enerji

iyi geceler cnm...
ben akşamları giriyorum ancak..
görüşmek üzere

yaaa kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı derlergörümceleri ne yapmalı bacağından asmalı ddeim şimdi ben içimden geldiiben de görümceyim benimde görümcem var ama zamn zaman oluyr işte ben daha hiç kalbini kırmadım bizim gelinde saolsun benm ama malesef erkek tarafı hep iğne fırlatabiliyor kirpi gibitakılma sen de cevb ver ay gıcık oldum senın koca tarafınatam çıkıyordum kaldım yine

aman dikkat et nolur...sakın biiş yapma zorunda olmadıkça kalkma...bişey olmaz ben iyiyim deyip hareket etme...valla korkar oldum...rabbim meleğini korusun

bende çok sinirlendim millstone cnm ama toparlandım..
eşimede aynı şeyi dedim beni olumsuz etkiletecek insanlarla görüşmeyeceğim 1 ay boyunca..
arasalar telimi bile açmamaya karar verdim..
olan inan ki bize oluyor..

aslında çok iyidir biliyor musun?
ama çocuk olayının ciddiyete bindiğinin duyduğundan beri bir acaip..
kendinin çocukları varya..heralde pabucu dama atılacağı içinmidir nedir?
ama dur bi bakalım doğuma gitmiyorum ya..
eşimin annesi beni hergün iğneye götürüyor bnmle ilgileniyor belkide o yüzden oldu bu tavrı anlayamadım inan ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…