Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
aslında çok iyidir biliyor musun?
ama çocuk olayının ciddiyete bindiğinin duyduğundan beri bir acaip..
kendinin çocukları varya..heralde pabucu dama atılacağı içinmidir nedir?
ama dur bi bakalım doğuma gitmiyorum ya..
eşimin annesi beni hergün iğneye götürüyor bnmle ilgileniyor belkide o yüzden oldu bu tavrı anlayamadım inan ki..
canım seninle ilk karşılaşıyorum ama inanki çokkk sevindimiyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN
var işte ufakta olsa bir kıskanma durumucanımmm boşver gül geç sende içinden allah büyük rabbım herkesin gönlüne göre veriyor inan buna dualarımz senınle inşllh sende anne olucaksın rabbımn izniyle bak herşy çok güzel olucak sen onu annesine çaktırmadn şikayet et kulağını çeksin takma kimseyi hadi ben kaçtım midem bulanıyr hafif hafif böğürmek istiyorum içimde bir de fenalık var benimm
iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
iyi akşamlarrr
iyi akşamlarrr
bak bu dediğine giderek inanmaya başladım cnm..
kendisinin bu huyu azda olsa mevcut..
aslında ailemizden başka kimseye demedik biz..ama aile içi ilgiyi kıskanma huyu var onun..
ama değer mi bnm durumumdayken hele..beni bu kadar üzmenin manası ne kadar anlamsız?
var işte ufakta olsa bir kıskanma durumucanımmm boşver gül geç sende içinden allah büyük rabbım herkesin gönlüne göre veriyor inan buna dualarımz senınle inşllh sende anne olucaksın rabbımn izniyle bak herşy çok güzel olucak sen onu annesine çaktırmadn şikayet et kulağını çeksin takma kimseyi hadi ben kaçtım midem bulanıyr hafif hafif böğürmek istiyorum içimde bir de fenalık var benimm
merhaba kizlar bende sizin gibi hamile kalmayi bekliyorum 5 senedir. rabbim insallah bütün isteyenlere nasip eder.
Kizlar yarin yine sabahin korunde kalkiyorum ise girmek icin, kocis de cagirip duruyor, kaciyorum ben Iyi geceler.
Hamile arkadasi da tebrik ederim, allah tamamina erdirsin, darisi basimiza olsun :)
merhaba kizlar bende sizin gibi hamile kalmayi bekliyorum 5 senedir. rabbim insallah bütün isteyenlere nasip eder.
amaaannnnn kız topiğin ortasına kusuyum demeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?