Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun ben de yaşadım aynı şeyleri hatta bir akşamtam 5 tane pet değiştirdim ciddi kanamm vardı adet gibi kaç kere acil gittik düşük tehlikem vardı ama şükür geçti sayılır ama azda olsa kaldı kanama alanm inşllh bu salı onunda bittiğini öğreniriz sen sakın korkma cnm rahat ol sakın çok kıpırdama bana dr proluton depot yaptrdı 3 gunde bir şimdi 5 gunde 1 oluyr ama halen devam iğneye lütfen dinlen yemek bile yatakta ye belli süre ben sadece wc ye kalkıyrdum ciddi bir durum bu sen ne kadar dinlenirsen o kadar cok iyiolucak bebeğinde seni hiç bırakmıcakkk inşallh

var işte ufakta olsa bir kıskanma durumu canımmm boşver gül geç sende içinden allah büyük rabbım herkesin gönlüne göre veriyor inan buna dualarımz senınle inşllh sende anne olucaksın rabbımn izniyle bak herşy çok güzel olucak sen onu annesine çaktırmadn şikayet et kulağını çeksintakma kimseyi hadi ben kaçtım midem bulanıyr hafif hafif böğürmek istiyorum içimde bir de fenalık var benimm

iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN

iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
canım seninle ilk karşılaşıyorum ama inanki çokkk sevindim 1 kişi daha eksildi bu zorlu kervandan tebrikler dilerim sağsağlim ve hayırlı evladını sıkıntısızca kucağına almak nasip olur

evet var kıskanma durumları..sonuçta el değilmi? öz kardeşleri kızları değilim ya..
hadi dikkat et cnm kendine..görüşürüz

iyi akşamlarrr

canımmm çok tebrik ederim rabbim sağlıkla 9 ay tamamlamayı nasip etsin...sana kutlama için halay ekibini bu akşam kuramıyorum bir arkadaşımızdan kötü haber aldık canım sıkkın...sana söz ilk fırsatta süpperrr bi kutlama yapacaz alacağın olsun benden...

Son düzenleme:
bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim çok zorlu bir yol bizlerinki rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çok sık cevap yazamıyorum ama formu takip ediyorum

Iste bazi insanlar boyle. Biraz empati yapiyim, anlayisli oluyim yok. Sen de bosvericen, degismez boyleleri, baskalarini degistiremeyecegimizi ben de bircok kes yasayarak ogrendim

merhaba kizlar bende sizin gibi hamile kalmayi bekliyorum 5 senedir. rabbim insallah bütün isteyenlere nasip eder.

amaaannnnn kız topiğin ortasına kusuyum demeeeee

canım döndünmü ne yaptın çok merak ediyorum...ankara macerasını anlat biraz...

merhaba kizlar bende sizin gibi hamile kalmayi bekliyorum 5 senedir. rabbim insallah bütün isteyenlere nasip eder.

hoşgeldiinnn
valla bende 7 senedir anne olmayı bekliyorum bakalım daha ne kadar bekleyecez:97:
inşallah rabbim bir an önce gönderir meleklerimizi...

Kizlar yarin yine sabahin korunde kalkiyorum ise girmek icin, kocis de cagirip duruyor, kaciyorum ben Iyi geceler.
Hamile arkadasi da tebrik ederim, allah tamamina erdirsin, darisi basimiza olsun :)

amaaannnnn kız topiğin ortasına kusuyum demeeeee

egunalim topiğn değil ama az daha odanın ortasına kusuyrdum uçtum resmen havadawc ye ayıptır söylemesi akşam balık ve salata yedirdi benim koca kafalı zorla bana ben dedim ama offf be rahatladımmm dünya varmış böğürürken eşim anasıyla konuşuyrdu ana ne o öyle pek nazlı bunlar demiş eşim sanıyor ki şaka yaptı annesi gülücem çok komik anneciğin babam erken öldü diyip duruyorsun sebebi ortada adamcağız dayanamamış dedim evet yaa haklısın diyor kocacımm şimdilik ben dn yana yaşasın dermişim off ben kaçtım canım eşim mutfakta ortalık toplamaya açlışıyr birşey uçuyr havada bakim neler kaldı sağlam i geceler öptümm çok sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…