iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN
Kizlar yarin yine sabahin korunde kalkiyorum ise girmek icin, kocis de cagirip duruyor, kaciyorum ben Iyi geceler.
Hamile arkadasi da tebrik ederim, allah tamamina erdirsin, darisi basimiza olsun :)
egunalim topiğn değil ama az daha odanın ortasına kusuyrdum uçtum resmen havadawc ye ayıptır söylemesi akşam balık ve salata yedirdi benim koca kafalı zorla bana ben dedim ama offf be rahatladımmm dünya varmış böğürürken eşim anasıyla konuşuyrdu ana ne o öyle pek nazlı bunlar demiş eşim sanıyor ki şaka yaptı annesi gülücem çok komik anneciğin babam erken öldü diyip duruyorsun sebebi ortada adamcağız dayanamamış dedim evet yaa haklısın diyor kocacımm şimdilik ben dn yana yaşasın dermişim off ben kaçtım canım eşim mutfakta ortalık toplamaya açlışıyr birşey uçuyr havada bakim neler kaldı sağlam i geceler öptümm çok sizi
kızlar türk kahvesi yumurtlamayı etkilermi?
ben 6 gündür iğne kullanıyorum ya..3 fincan içtim..ancak bu kadar kesebildim yani..
sizce bir zararı olur mu?
malesef bende çaykolik , kahvekolik ve sigara tiryakisiyimkızlar türk kahvesi yumurtlamayı etkilermi?
ben 6 gündür iğne kullanıyorum ya..3 fincan içtim..ancak bu kadar kesebildim yani..
sizce bir zararı olur mu?
sadece transferden sonra içmeyin diyolar rahim kasılmasını uyarıyomuş ne kadar doğru bilmiyorum.şu an içmende bi sakınca yok bence...hem o kadar takılma canım...benim eltim hep deli gibi sigara içerken gündede 3 öğün kahve içerken sağlıksız yaşarken hamile kaldı...bizde aman bunu yemeyelim aman dikkat edelim diye kafayı yiyecez...
malesef bende çaykolik , kahvekolik ve sigara tiryakisiyim:18:
valla canım yaaa bi azaltıyom bi çoğaltıyommmvalla şifacım azalt öne ve bırak..
bak 2 gündür çay ve kahveyi azalttım ancak su içmeye başlayabildim..
valla canım yaaa bi azaltıyom bi çoğaltıyommmtürk kahvesine hele hayranım ayyy işim çokk zor yaaaa inşallah canım direneceğim bırakamıyorum madem azaltmak görevim olsun
malesef bende çaykolik , kahvekolik ve sigara tiryakisiyim:18:
di mi egunal??
sakınan göze çöp batarmış dememişler boşa?
birde yumurta toplandıktan sonra hastanede ne kadar kalınıyor?
bir jelden bahsediliyor? o ne jeli?
Canım kociş maç izlemeye gitti,eltimlerde yoklar ben olmadığımdan anahtarda bırakamamışlarr..Digi hani onlarda var yaaa ondann.Halen gelmedii pişti oynuyor galiba kahvedeee.Pazar günleri serbest bırkaıyorum ipinii oda böylee yapıyor iştee..
Ravzaa inan çok sevindimm..Bugünn içinn güzel bir kapanış oldu en azındann..Ama içim halenn burukk.
kocaman afferin sana yaniiii..hepsini anladım da sigara noluyooooo
yumurta toplandıktan sonra serum bağlanıyo o bitene kadar kalıyorsun sadece...
maksimum 2 saat...
jel de bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor...ince bir çubuk içinde jel var vajinaya içindeki jeli sıkıyorsun ve bi süre yatıyorsun hemen kalkarsan akar...uygulaması kolay bi çeşit fitil gibi yani...
valla canım yaaa bi azaltıyom bi çoğaltıyommmtürk kahvesine hele hayranım ayyy işim çokk zor yaaaa inşallah canım direneceğim bırakamıyorum madem azaltmak görevim olsun
evet canım zamanım varken azaltacağımtransferden sonra içilmemesi gerektiğini biliyordum ama yumurtlamayı etkiler mi etkilemez mi bilmiyorum
ama sen sigarayıda kahveyi de azalt cnm..
ben birde kahveyi taze çektirip ohh içiyorum iyice alışmıştım ama içmiycem bebiş olsun diye ne yapalım katlanıcaz artık..
erkeklerde ilişkiden 1 saat evvel şekersiz içilmesi sperm kalitesini arttırıyor ama bize yaramayabilir..:26:
herşeyin fazlası zarar ama ya değil mi?
ahh ahh sigara uzun yıllardır devam ettiğim zararlı alışkanlıkkocaman afferin sana yaniiii..hepsini anladım da sigara noluyooooo
yumurta toplandıktan sonra serum bağlanıyo o bitene kadar kalıyorsun sadece...
maksimum 2 saat...
jel de bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor...ince bir çubuk içinde jel var vajinaya içindeki jeli sıkıyorsun ve bi süre yatıyorsun hemen kalkarsan akar...uygulaması kolay bi çeşit fitil gibi yani...
kızlar ben kaçıyorum yavaştan..
iğneler bitti.yarın kontrol var..bakalım ne durumda yumoşlar ona bakılacak heralde..
duş alıp yatarım size yazarım akşam durumu..
kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun
sen bana göre iyiymişsin diyorum canm ben bayağı ciddi içiyordum şu an 10 adet içiyorumAhh ahh sende benimm gibi deseneee.Valla son 5 aydır günde sadece 5 tane içiyorumm,yemin ettimm,bozamıyorumm..Son 1 aydırda davi..fff 0,1mg nikotin olan slim tüketiyorum..Bari zararı az olsun diyeee napıyimmm..Çok üzülüyorumm yumoşları çok etkiliyorr benimm zatenn yokkkk..Offff bakk kanayan yarama parmak basstınn,egunalada hatırlattınn kafamı kıracakk şimmdiii yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
kızlar ben kaçıyorum yavaştan..
iğneler bitti.yarın kontrol var..bakalım ne durumda yumoşlar ona bakılacak heralde..
duş alıp yatarım size yazarım akşam durumu..
kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun
teşekkürler cnm..
vallahi iyiki varsınız neler öğrendim neler..
Allah razı olsun..
Ahh ahh sende benimm gibi deseneee.Valla son 5 aydır günde sadece 5 tane içiyorumm,yemin ettimm,bozamıyorumm..Son 1 aydırda davi..fff 0,1mg nikotin olan slim tüketiyorum..Bari zararı az olsun diyeee napıyimmm..Çok üzülüyorumm yumoşları çok etkiliyorr benimm zatenn yokkkk..Offff bakk kanayan yarama parmak basstınn,egunalada hatırlattınn kafamı kıracakk şimmdiii yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
evet canım zamanım varken azaltacağım
ahh ahh sigara uzun yıllardır devam ettiğim zararlı alışkanlık
tamam canım güle güle iyi geceler yarın inşallah güzel haberlerinle bekliyoruz
sen bana göre iyiymişsin diyorum canm ben bayağı ciddi içiyordum şu an 10 adet içiyorumdaha da azaltmalıyımm daha da evet bende çok üzülüyorumm ama uzun süreli içiciyim ve tiryakiyim egunal okumasın bunları
tamam canım güle güle iyi geceler yarın inşallah güzel haberlerinle bekliyoruz
sen bana göre iyiymişsin diyorum canm ben bayağı ciddi içiyordum şu an 10 adet içiyorumdaha da azaltmalıyımm daha da evet bende çok üzülüyorumm ama uzun süreli içiciyim ve tiryakiyim egunal okumasın bunları
hepimizden ALLAHRAZI olsun...sana iyi geceler canım...yarın güzel haberlerle gel inşallahhh...
ayyy evet yaa küsüştük galibaBak egunal küüstü işte bizeee şifaaaaa.Napıcazz şimdiii..Ben bu arada bu gece erken kaçıyorumm kocişte gelldii,bugün kapat diyorrr umutluyumda gelmişşş avukatımda buradayymış ama neyyse başka gecelere arttıkkkk.Hepinizi çokk öptümm.
Sakıncalı konu hakkındasende efkarlanıp yazma umutluyummmm egunal küs yaparr sonraaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?