Bak egunal küüstü işte bizeee şifaaaaa.Napıcazz şimdiii..Ben bu arada bu gece erken kaçıyorumm kocişte gelldii,bugün kapat diyorrr umutluyumda gelmişşş avukatımda buradayymış ama neyyse başka gecelere arttıkkkk.Hepinizi çokk öptümm.
Sakıncalı konu hakkındasende efkarlanıp yazma umutluyummmm egunal küs yaparr sonraaa...
ayyy evet yaa küsüştük galibabenimde uykum geldi bu gece erkenciyim tamam canım bu konida hassasum diyelim yazmayalım bi daha
canım sen yalnış anlamıssın ben bebeklerimi kaybettim.bidada bebeğim olmadı.kaybettiğim bebeklerim normal yolla olmustudoğumda yasadıpım terslikler yüzünden bida normal yolla hamile kalamıyorum.3 tüp bebek denemem var negatif.şimdi 4. ye başlıom.yani bebeğim yok daha.ama işşallah olur...çok geçim olsun ALLAH uzun ömürler versin(MAŞALLAH NAZAR DEYMESİN)
ediom kuzum etmezmiyim aklımdasın walla.görüşemedikte zatennbr cnm nasılsın sen hyrsız oldun ama beni hiç merak etmiyorsun
canım yaaaa ALLAH SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN.zor günler bunlar çok yanında olup sarılamasamda sana dualarım seninle.eşin ve ailesi bir iki bişi sölemek isterdim ama onları ALLAHA havale ediom.senin mucizen işşallah gelir bir an önce sana.yaşadıklarını unuttursun işşallah gelcek olan bebeğin..ve bir an önce gelsin işşallah..Arkadaslarım hepinize cok cok teşekkür ediyorum. Biraz uzanmak istiyorum. Yarına dinç gitmem lazım... Bu topigi bırakmayacağım her fırsatta girmeye devam edeceğim... Hepinize sevgiler...
dikkat et kendine dinlen kalkma yerinden canım yaa..bebeğini sev bol bol hissetsin seni senin onu ne kadar çok istediğini...Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
ya anlamıyom bu insanları sinir oldum ama seni üzüolar dieherkese ahkam kesmek öyle kolay ki..
sonuçta sorun kocalarımızda bile olsa asıl yükü çeken biziz..
bunu anlayamıyorlar sanırım..demek doğal bunlar..bana öyle bir konuştu ki sanki ben abartmışım sürekli naz yapmışım..
ben onlardan bir iş istemedim herhangi birşey buyurmadım..şimdiden temizliğimi bile yapıyorum ki gerek kalmasın kimse gelip benm evime temizlikle uğraşmasın diye..cam kapı çerçeve tül ne varsa yıkayıp pakladım..
neyin hırsı bu anlamadım gitti
yaa bende..hele şu sigara bırakma olayı...malesef bende çaykolik , kahvekolik ve sigara tiryakisiyim:18:
arkadaşların çok üzüldü bu akşam biliyomusun
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız????
yaa bende..hele şu sigara bırakma olayı...
walla bu akşam bütün moralim bozuldu...
canım ben çok kötü oldum yaa.yaşanan kayıplar beni mahvedio...moralim çok bozuldu...
zaten yataktayım eşim uyuyamıo benim yüzümden şimdi sinirlerim bozuk gerilmiim bide onla..
yarın işşallah güzel bi gün olur herkes için..
ben çıkıom canım sabah görüşürüz...
herkese ii gecelerr kızlar
kimsenin bebeği annesinini bırakıp gitmez işşallah........
sizi çokk seviyorumm,,,,,
busekara a ne oldu kiii ? hayrolsun....
dün 10.haftasıydı ve kontrolü vardı...bebeğinin 8.haftada gelişimi durmuş yarın alacaklar
daha öncesinde çok üzüldü gerilimli sıkıntılı günler geçirdi...mesajlarından birinde bebeğimi düşünmeyi bıraktığım an o da beni bırakmış diye yazmış aklıma geldikçe gözlerim doluyo çok üzüldüm...
(((((((((( kıyamam yaa Allah yardımcısı olsun. güç versin...
Ben de hala korkuları yaşıyorm. zor bir süreç. 2li test için gittim. ense kalınlığı sınırda çıktı.. şükür kanda birşey çıkmadı.. ama doktor 16.haftada gel gerekirse amniyo sentez yaparız dedi. Korkulaca birşey olsa hemen müdahale ederiz, şuan keyfini çıkar kafana takma dedi.yinede üzülüyorum elimde değil....2 gün sonra 13.haftamız da bitiyor.
bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hep bi korku olacak maalesef...
ben meleğinin bi sorunu olduğunu düşünmüyorum...amniyosentezede gerek kalmayacak inşallahhh...
üzülmemek düşünmemek mümkünmü...ne kadar aklıma takılmıyor desende belirsizlik ortadan kalkana kadar rahatlayamazsın bu da çok normal...riskli zamanları atlattınız siz inşallah sonuşlarda iyi çıkacak rabbim korusun meleğini
Kızlar kaçtım ben
Görüşmek üzere
Sizi seviyorum
yaaaaaaa çok çok teşekkür ederim. inanılmazsınız. çok mutlu ettiniz beni. allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşallah. bu arada değerim 709 çıktı. 2 emriyo konmuştu sanırım ikiz siz ne dersiniz? bi dene de nazar boncuğu koyalım demi.
kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep(( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi
ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam
şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı
arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi
gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)
okey kurulurda erken kalkılırmı cicim o zaman çok normal geç kalman...
du bi özet geçeyim hemen...aslında çok aktif değildik dün...
öncelikle güzel bir haber aldık baharb arkadaşımız hamile değeri de maşallah 706 iki embriyo konulmuştu biz kesin ikiz diyoruz...
akasya,ekin,millstone gezentilerdi...akasya gece topiğe uğrayabildi ama öğleden sonraya kadar beraberdik..ekin de erken geldi akşama kalırım demişti ama bizi özlemiş...
millstone da annesinde en erken bu gece girebilir topiğe...
slrn arkadaşımız uzun bir röntgen süresinin ardından dün aramıza katıldı...
arada bir başka topiklerden kızlar uğrayıp yazdılar...
dünkü çocuğu olanlar anlamaz mesajını yazan hatundan ses çıkmadı...
Brnyns gece geç saatte topiğe uğrayıp bize teşekkür etti...bebeğini kaybetmesinin tamamen kan pıhtılaşması sorunu olduğu ortaya çıkmış ama doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybettiğini öğrenmiş...
selo26 dün yedi yedi arkasından spor salonunda 3 km koştu ardından da koca totosunu eritmek için uğraştı...tabii terledi duş almadan terli terli topiğe bağlandı ortalık koktu...
ecrin_mert lucrin kullanıyor adeti az gelmiş diye dertleniyo...
lotus83 sürekli aç yesede doymuyorlar bebeğiyle nolcak bilmiyorum yaniii...bi de sabah sitede bi dolandı ama sessizlik varmış hatta sitenin kedileri bile yokmuş ortalıkta...
anlayacağın sohbet vardı flaş haberimiz bir hamilelik haberiydi...
al sana özet...
slm kızlar çok fazla topiğe uğrayamıyorum çalışan bir bayanım bana durumumla ilgili bilgi vereyim dün dr kontrolüm vardı şükür bir sorun sıkıntımız yok 3,04 cm olmuş bebeğim kolları bacakları nasıl hareket ediyor bir sağa bir sola dönüyor maşallahgörmeniz lazım rabbim herkesi bu güzel duyguyu yaşatsın anlatması mümkün değil 29 şubatta tekrar dr.kontrolümüz var hayırlısı ile ikili test zamanımız gelmiş inş bir sorun olmadan bir testide atlatırız rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aminnnn
arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek yaptıran varmı bende orayı düşünüyorum ama memmunmusunuz birde yumurta toplama nasıl yapılıyor anestezi altındamı korkuyorumda yardımcı olursanız sevinirim
1 ay sonra kaçıncı sayfada olacağız acaba çok merak ediyorum:118:
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Sağol gülümm inan ben zatenn son 6 aydır yaşadıklarımdan sonraaa eğğdimm boynumuu,kabullendimm.Önce insan zorlanabiliyorr neden benim başıma geliyorr diyeee.Çok ağladımm zırladımm,hayatı kendimede eşimede zehir ediyordumm..Ama şimdi daha rahatımm.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorummm..Nazlı bebişimm içinn uğuraşıyorumm.Rabbim nasib ettiysee alnıma annelik vasfı yazıldıysa bu elbet birgün olacakk..Ama şimdi ama yıllar sonraa..Rabbim sabrını versinnnnn,devasını verrsinnn,sağğlık versinnn cümlemizee..
bu arada sitede düzenleme olmuş yazdığım mesajlar yerine girdiğimde uzuzn uzun arama yapmam gerekiyormuş... üzüldüm.. forumda nerde kaldığımı bulmak ordan kolay oluyordu.. kaldığım yerdende okumaya devam ediyordum.. şimdi nasıl olacak ki?
bende 1 yıl gizledim tedaviyi ama iş giddiyete binince söyledik eşimle birlikte..
hatta morfoloji bozukluğumuz var ya bizim..
ben çocuk olmuyor diye üzülüyormuşum eşimin durumuda benden dolayı böyleymiş.:26:
sevgili görümcemin lafı..yok artık be ne cehalet
bende çok sinirlendim millstone cnm ama toparlandım..
eşimede aynı şeyi dedim beni olumsuz etkiletecek insanlarla görüşmeyeceğim 1 ay boyunca..
arasalar telimi bile açmamaya karar verdim..
olan inan ki bize oluyor..
iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN
Allah analı babalı büyütsün darısı bana ve tüm arkadaşlarıma....
merhaba kizlar bende sizin gibi hamile kalmayi bekliyorum 5 senedir. rabbim insallah bütün isteyenlere
nasip eder.
sadece transferden sonra içmeyin diyolar rahim kasılmasını uyarıyomuş ne kadar doğru bilmiyorum.şu an içmende bi sakınca yok bence...hem o kadar takılma canım...benim eltim hep deli gibi sigara içerken gündede 3 öğün kahve
içerken sağlıksız yaşarken hamile kaldı...bizde aman bunu yemeyelim aman dikkat edelim diye kafayı yiyecez...
malesef bende çaykolik , kahvekolik ve sigara tiryakisiyim:18:
kızlar ben kaçıyorum yavaştan..
iğneler bitti.yarın kontrol var..bakalım ne durumda yumoşlar ona bakılacak heralde..
duş alıp yatarım size yazarım akşam durumu..
kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız????
dün 10.haftasıydı ve kontrolü vardı...bebeğinin 8.haftada gelişimi durmuş yarın alacaklar
daha öncesinde çok üzüldü gerilimli sıkıntılı günler geçirdi...mesajlarından birinde bebeğimi düşünmeyi bıraktığım an o da beni bırakmış diye yazmış aklıma geldikçe gözlerim doluyo çok üzüldüm...
Zuzu senle ben kaldik hee, napsak bilemedim simdi):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?