Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)

tebrikler allah tamamını getirsin canım....

ıns kuzum ezanda okunurken allahım mucızemı gondermestır bakalım yarın bellı olcak artık cıcımmm

inşallah canım rabbimden ümit kesilmez....

Tüp bebek bölümüne girince ilk sırada olduğumuzdan hepp bakıpp bakıppp kaçıyorlarrr.Ama bennnn benn içlenndim gene yaaa

kıyamam sana şekerim biz bize yeteriz biz herkese bedeliz.....

Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?

çok üzüldüm canım bu 2 kötü haberle sözün bittiği yerdeyimm

dikkat et kendine allah yardımcın olsun canımm....

iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Zuzu senle ben kaldik hee, napsak bilemedim simdi ):26:

yi gecere zuzucum bende cikiyorumm

kusura bakma canım geçmişe göz attım neyse kimse kalmamış her yer baktım topiği kapatıp çıkıyım bari iyi geceler allah rahatlık versi n....

günayldın canlar nasılsınız vallaha geçmişi okumaya hiç yeltenmiyecem 200 sayfa bana biri özet geçerse çok sevinirim

iyi haftalar öpüyorum sizi

güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah...
rabbim gönlümüze göre versin...

günayldın canlar nasılsınız vallaha geçmişi okumaya hiç yeltenmiyecem 200 sayfa bana biri özet geçerse çok sevinirim

günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...

Son düzenleme:
hafta sonu ne kadar ilerlemiş sayfalar
hepsini okuyamıyorum şu an 11.00 de doktorda randevum var çıkacağım birazdan
kaç zamandır göğüslerimde tuhaf ağrılar var bu sabah duşta fındık büyüklüğünde bir şey geldi elime
teyzem 1 yıl önce göğüs kanserinden öldü,halam halen mücadele veriyor yani rikli gruptayım
nasip bakalım ne çıkacak hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin

merhaba.......

ben geldim şey kaçırmamaışım umarım... özeti okur herşeyden haberdar olurum diye sevindim su'nun mesajını görünce ama daisy nin mesajına yönlendirilmiş kendisi bende tıpış tıpış oraya gidiyorum, beni arayan olursa ordayım yane

200 sayfa okumakla bitmez de.....

Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
canım benım kaderden öte yol yok derler.Rabbim acını tez zamanda hafifletip tez zamanda kucağını doldursun inş.

hiçbirşey bebeğinden daha önemli değil yat dinlen ben kanamalar yüzünden 40 gün yattım çok şükür şimdi iyiyim.

sanada günaydın canım...valla ankarada güneşli bi sabaha uyandık ama yalancı güneş var...azcık başımı camdan çıkardım dondum...

burada hava çok güzel tam temizlik havası var ama yapmıcam şöyle yüzünden toparlıcam nasılsa perşembeye bayan gelecek.

ecrine baktım naptı diye fırsat bulamadı galiba hastaneye gitmek için yada kırmızılar geldi

ALLAH korusun canım inşallah basit yağ bezelerinden ibarettir..dediğin gibi riskli gruptasın ama inşallah önemli değildir..sonuç belli olunca haber ver bize...

ooooo herkes işin kolayına kaçıyoooo...

Ben senii özleediiimm amaaaaa..Hadi okudaaa gell.H.sonu birz canımız sıkıldıı..Ama yapacak birşey yokk,eldenn hiç birşey gelmiyor..

güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah...
rabbim gönlümüze göre versin...

Bebeeeeeeeeeeemmm günayydınnnn..İnşş..çokkk güzell haberlerle dolu bir hafta olurr..Senii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm..Bugün temizlikk günümüz(ekin sen ve benim) Emuşum benden krep istemişş ben şimdii onu yapıyorumm..Öppttt çokkk..:127::127::127::127::127::127:

ecrine baktım naptı diye fırsat bulamadı galiba hastaneye gitmek için yada kırmızılar geldi

ecrin dün öğlen itibariyle ortadan kayboldu ne yaptı bilmiyorum ama test yaptırmaya gitmesi zordu...bugün randevusu var ya herşey belli olur...keşke hamileyim diye gelseee...

merhaba arkadaşlar....

bende tedavimi zeynep kamilde oldum....

memnun musun derseniz evet memnunum.....

burda tedavi olmadan önce hep özel doktorlara gittim onlarla kıyasladığında fark tabiki var ... ama bu fark yaptıkları iş yönünden değil ilgi alaka yönünden...

zeynep kamilde doktorlara sorduğum her soruya cevap aldım hemde tatmin edici bir şekilde...

ama tabii devlet hastanesi olduğu için seni el bebek gül bebek nazlamıyorlar... ama işlerini de tam yapıyorlar... bir şey söylediklerinde acaba para alabilmek için mi söylüyorlar diye düşünmüyorsun en azından....

daisy arkadaş gibi bende yumurta toplama işleminden korkuyordum....

onu da hafif bir narkoz verip yapıyorlar...

uyandığında ameliyathaneden çıkmış oluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun yani...

günaydınnn...nasılsınız canlarımmm?temizliğe ara verdim kahve molası:126:zaten çok fazla yapmam iş nasılsa pazar günü gitcem dönmeden annemle kayınwaldem temizlerler evi

ALLAH korusun canım inşallah basit yağ bezelerinden ibarettir..dediğin gibi riskli gruptasın ama inşallah önemli değildir..sonuç belli olunca haber ver bize...

ooooo herkes işin kolayına kaçıyoooo...

biraz öyle oluyor galiba :18:

tamam seni mi kırayım egunalcim başlarım hemen geçmişi okumaya

Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...

günaydınnn...nasılsınız canlarımmm?temizliğe ara verdim kahve molası:126:zaten çok fazla yapmam iş nasılsa pazar günü gitcem dönmeden annemle kayınwaldem temizlerler evi

günaydın canım bende temizliğe başladım bi yandan...kolay gelsin bize...

günaydın canım bende temizliğe başladım bi yandan...kolay gelsin bize...

Ohhhh benimm hamarattt güzell arkadaşlarımmm,ben halenn kahvalltı yapıcamm..Ekin bide mola verrmişşşş,aman Allahımm diyorummm..Boğazıma dizilecek yediklerimmm,yetişmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…