arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)
ıns kuzum ezanda okunurken allahım mucızemı gondermestır bakalım yarın bellı olcak artık cıcımmm
Tüp bebek bölümüne girince ilk sırada olduğumuzdan hepp bakıpp bakıppp kaçıyorlarrr.Ama bennnn benn içlenndim gene yaaa
Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN
Zuzu senle ben kaldik hee, napsak bilemedim simdi):26:
yi gecere zuzucum bende cikiyorumm
günayldın canlar nasılsınız vallaha geçmişi okumaya hiç yeltenmiyecem 200 sayfabana biri özet geçerse çok sevinirim
iyi haftalar öpüyorum sizi
günaydın güzeller herkese mutlu ve bol güneşli bir hafta diliyorum
canım benım kaderden öte yol yok derler.Rabbim acını tez zamanda hafifletip tez zamanda kucağını doldursun inş.Kızlar merhaba; bildiginiz üzere dün 10. Hafta kontrolüne gittim. Bebeğimin gelişimi 8. Haftada Durmuş yarın alacaklar... Egunal beni hamile listesinden çıkarır mısın CAnim?
Bir kaçgün girmedim sayfalar yine ilerlemiş.
Dün çok az kanamam oldu, dr acil gel dedi, ultrasonla baktı, kesenin arkasında kanama alanı varmış, hastaneye
yatırdı, iğne ve serum yaptı. 2 gün kullanmam için endol fitil verdi, 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi, düşük tehlikesi varmış. Bende durumlar böyle.
sanada günaydın canım...valla ankarada güneşli bi sabaha uyandık ama yalancı güneş var...azcık başımı camdan çıkardım dondum...
hafta sonu ne kadar ilerlemiş sayfalar
hepsini okuyamıyorum şu an 11.00 de doktorda randevum var çıkacağım birazdan
kaç zamandır göğüslerimde tuhaf ağrılar var bu sabah duşta fındık büyüklüğünde bir şey geldi elime
teyzem 1 yıl önce göğüs kanserinden öldü,halam halen mücadele veriyor yani rikli gruptayım
nasip bakalım ne çıkacak hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin
merhaba.......
ben geldim şey kaçırmamaışım umarım... özeti okur herşeyden haberdar olurum diye sevindim su'nun mesajını görünce ama daisy nin mesajına yönlendirilmiş kendisi bende tıpış tıpış oraya gidiyorum, beni arayan olursa ordayım yane
200 sayfa okumakla bitmez de.....
günayldın canlar nasılsınız vallaha geçmişi okumaya hiç yeltenmiyecem 200 sayfabana biri özet geçerse çok sevinirim
iyi haftalar öpüyorum sizi
güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah...
rabbim gönlümüze göre versin...
ecrine baktım naptı diye fırsat bulamadı galiba hastaneye gitmek için yada kırmızılar geldi
ALLAH korusun canım inşallah basit yağ bezelerinden ibarettir..dediğin gibi riskli gruptasın ama inşallah önemli değildir..sonuç belli olunca haber ver bize...
ooooo herkes işin kolayına kaçıyoooo...
günaydınnn...nasılsınız canlarımmm?temizliğe ara verdim kahve molası:126:zaten çok fazla yapmam iş nasılsa pazar günü gitcem dönmeden annemle kayınwaldem temizlerler evi
biraz öyle oluyor galiba :18:
tamam seni mi kırayım egunalcim başlarım hemen geçmişi okumaya
günaydınnn...nasılsınız canlarımmm?temizliğe ara verdim kahve molası:126:zaten çok fazla yapmam iş nasılsa pazar günü gitcem dönmeden annemle kayınwaldem temizlerler evi
günaydın canım bende temizliğe başladım bi yandan...kolay gelsin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?