Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım işşallah sonuçların temiz çıkar..haber ver bize..
günaydın canım bende temizliğe başladım bi yandan...kolay gelsin bize...

burda hava çok kötü yağmur yağıo hiç temizlik havası yok.ama yinede yapıom işte.eet kolay gelsin bizee

günaydınnn yüzümdeki tebessüm...bende istiyorummmm krep...sabah kalkınca az bişi atıştırdım kahvaltı yapmadım daha...acıktım şimdiiii...ben seni daha çok seviyom bi kere taammııııı kızıııııımmmmmm

Ohhhh benimm hamarattt güzell arkadaşlarımmm,ben halenn kahvalltı yapıcamm..Ekin bide mola verrmişşşş,aman Allahımm diyorummm..Boğazıma dizilecek yediklerimmm,yetişmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmm

yetişşşşş bizeeeee sonra topikte kaynatcaz işler bitsin hemen...

...............................................
slm DAISY2011:) cnm ya sanırım listeleri sen hazırlıyotrsun ellerine sağlık. acaba diyorum tedavisi bitip 2 çizgiyi görmeyi bekleyen arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlara duaya felanmı başlasak ne dersiniz?

du sana bi teessüf edeyim...
cicim listeleri ben hazırlıyorum...dua listesi konusu önceki topikte gündeme geldi ve bu konuya bazı sebeplerden şimdilik rafa kaldırdık ama en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum...

Günaydın kızlar....doktorla görüştük çarşamba günü eşim ameliyat olucak çok kötü oldum dua edin hayırlısıyla olsun bitsin...

Günaydın kızlar....doktorla görüştük çarşamba günü eşim ameliyat olucak çok kötü oldum dua edin hayırlısıyla olsun bitsin...

inşallahhh güzel sonuçlar alırsınız canım...rabbim yardımcınız olsun...dualarımız sizinle olacak kendini kötü hissetme bebeğinize bir adım daha yaklaştığınızı düşünün sadece...

arkidişler...

malum yarın 14 şubat sevgililer günü...

eşlerinize neler yapacaksınız .....

ben iş yerine kek çiçekler var ya ondan göndermeyi düşünüyorum mesela...

aslında hediye almak istiyorum ama eşim tarafından karantinaya alındım... sürekli yatmamı istiyor sonuç belli olana kadar ...

garibim o işte şimdi .. beni de yatıyor zannediyor... oysa ben pc başında kk da lak lak yapıyom

ayıp bana dimi

ama doktor 3 . günden sonra fazla yorulmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti....

zaten cuma günü raporumda bitti.. aslında bugün iş başı yapacaktım ama eşim müsade etmeyince izne ayrıldım...

yaza izin kalmayacak bu gidişle eşimin paranoyaları yüzünden

cnm çok geçmiş olsun..dikkat et
dinlen yat bolca..

aman dikkat et nolur...sakın biiş yapma zorunda olmadıkça kalkma...bişey olmaz ben iyiyim deyip hareket etme...valla korkar oldum...rabbim meleğini korusun

valla bende gidip bişi almak yerine internetten işyerine bişeyler göndermeyi düşünüyorum ama hala tereddütteyim...ama bana gelecek hediyeyi tahmin ediyorum ufak bir araştırmadan sonra öğrendim ama bilmiyoooo

valla bende gidip bişi almak yerine internetten işyerine bişeyler göndermeyi düşünüyorum ama hala tereddütteyim...ama bana gelecek hediyeyi tahmin ediyorum ufak bir araştırmadan sonra öğrendim ama bilmiyoooo

10 parmağında on marifet desene ....

demek sende dedektiflikte vardı... :))))

hazır araştırmaya başlamışken bizlere de ne geleceğini araştırıverseydin ya ... merak etmezdik yahu :)))))

10 parmağında on marifet desene ....

demek sende dedektiflikte vardı... :))))

hazır araştırmaya başlamışken bizlere de ne geleceğini araştırıverseydin ya ... merak etmezdik yahu :)))))

internette geçmişe girince anlayabiliyorsun cicim ya silmeyi unuttu ya da benim bakabileceğimi düşünmedi safım...
bi kaç tane kol saati beğenmiştim farklı markalardan onlara bakmış...

sizi kıskandım şimdi
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…