Canım listemizdede görürsün zatenn demir_akinci arkadaşımız var orada tüp yaptırann.Bende laparoskopimi falan orada oldumm.Tüp için rapor alldımm,ben özelde yaptırmayı düşünüyorumm..Sen rapor aşamasına geldinmi,yoksa raporsuzdamı orada yaptırmayı düşünüyorsun canım??
............... günaydın kızlar
sizi kıskandım şimdi
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa
günaydın canımm..nasılsınnn?............... günaydın kızlar
sizi kıskandım şimdi
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
netin güzellikleri ......
:)))))
sizi kıskandım şimdi
slm... kızlar...
hoşbulduk canım nasıl gidiyo heycanlı bekleyiş?selam akasya hoşgeldin...
slm... kızlar...
hoşbulduk canım nasıl gidiyo heycanlı bekleyiş?
inşallahhh güzel sonuçlar alırsınız canım...rabbim yardımcınız olsun...dualarımız sizinle olacak kendini kötü hissetme bebeğinize bir adım daha yaklaştığınızı düşünün sadece...
evet canım.. ama dünden beri kendime gelemedim gece kabus görüp durdum.. önce carmene üzüldüm sonra brnyns a zaten çok üzüldüm yazdıkları hiç aklımdan çıkmıyo.. dün akşam da topiği açar açmaz busekarın yazdığını okuyunca bi anda yıkıldım... toparlayamadım bi türlü.. insan burda arkadaş olduğu herkezle bütünleşiyo.. ben negatif alan arkadaşlara kendim almışım gibi üzülüyorum heleki böyle böyle bebeğini hissedipte kaybedenler........... rabbim onlara sabır versin.. düşüncesi bile beni bitiriyo.. hep diyorum ya rabbim tattırdığı mutluluğu yarım bıraktırmasın.. hepimiz zor yollardan geçiyoruz.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...pek bi ayrı gayrı düştük beeee....
bugün acısını çıkarırız inşallah....
evet insan geçmişi okumadan edemiyo... belirti aramamak ve düşünmemek en güzeli... inşallah sen pozitifi alıp topikteki karabulutları dağıtacaksın....walla çok meraklı bir haldeyim içimden bir ses git test yaptır diyor başka bir ses sana denilen tarihi bekle diyor.
bir tarafım belirti arıyor diğer tarafım belirtileri düşünme diyor....
karmakarışık bir haldeyim akasya ...
bende düşünmemek için foruma daldım... 2 gündür yoktum, ya geçmişi okuyom...
egunal bana ceza verdi, yazılı yapacak sonra ....
gerçi acıyıp vazgeçti yazılı yapmaktan ama ben yine de meraktan geçmişi okumaktan alamıyom kendimi
evet insan geçmişi okumadan edemiyo... belirti aramamak ve düşünmemek en güzeli... inşallah sen pozitifi alıp topikteki karabulutları dağıtacaksın....
ttalım sana küçücük bi tavsiye... eğer spinal anestezi ile yapılacaksa sakın kabul etmeyin... benim eşim ameliyattan değil ama o anestezi şeklinden çok çekti...canım ya çok sagol....
evet canım.. ama dünden beri kendime gelemedim gece kabus görüp durdum.. önce carmene üzüldüm sonra brnyns a zaten çok üzüldüm yazdıkları hiç aklımdan çıkmıyo.. dün akşam da topiği açar açmaz busekarın yazdığını okuyunca bi anda yıkıldım... toparlayamadım bi türlü.. insan burda arkadaş olduğu herkezle bütünleşiyo.. ben negatif alan arkadaşlara kendim almışım gibi üzülüyorum heleki böyle böyle bebeğini hissedipte kaybedenler........... rabbim onlara sabır versin.. düşüncesi bile beni bitiriyo.. hep diyorum ya rabbim tattırdığı mutluluğu yarım bıraktırmasın.. hepimiz zor yollardan geçiyoruz.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
inşallah akasyacım...
bu arada egunale sevgilerimi yolluyorum kendisi 2 dakikada geçmişi okuma işini hallediyormuş... geçmişten öğrendiğime göre
ben hala okuyom kaç iki dakika geçti bilmiyorumve şu anda 338. sayfadayım...
çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın senGünaydın kızlar....doktorla görüştük çarşamba günü eşim ameliyat olucak çok kötü oldum dua edin hayırlısıyla olsun bitsin...
eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanızarkidişler...
malum yarın 14 şubat sevgililer günü...
eşlerinize neler yapacaksınız .....
ben iş yerine kek çiçekler var ya ondan göndermeyi düşünüyorum mesela...
aslında hediye almak istiyorum ama eşim tarafından karantinaya alındım... sürekli yatmamı istiyor sonuç belli olana kadar ...
garibim o işte şimdi .. beni de yatıyor zannediyor... oysa ben pc başında kk da lak lak yapıyom
ayıp bana dimi
ama doktor 3 . günden sonra fazla yorulmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti....
zaten cuma günü raporumda bitti.. aslında bugün iş başı yapacaktım ama eşim müsade etmeyince izne ayrıldım...
yaza izin kalmayacak bu gidişle eşimin paranoyaları yüzünden
ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları içingünaydınnn...nasılsınız canlarımmm?temizliğe ara verdim kahve molası:126:zaten çok fazla yapmam iş nasılsa pazar günü gitcem dönmeden annemle kayınwaldem temizlerler evi
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz sizgünaydın canım bende temizliğe başladım bi yandan...kolay gelsin bize...
hey su nbr bir varsın bir yoksungünayldın canlar nasılsınız vallaha geçmişi okumaya hiç yeltenmiyecem 200 sayfabana biri özet geçerse çok sevinirim
iyi haftalar öpüyorum sizi
(((((((((( kıyamam yaa Allah yardımcısı olsun. güç versin...
Ben de hala korkuları yaşıyorm. zor bir süreç. 2li test için gittim. ense kalınlığı sınırda çıktı.. şükür kanda birşey çıkmadı.. ama doktor 16.haftada gel gerekirse amniyo sentez yaparız dedi. Korkulaca birşey olsa hemen müdahale ederiz, şuan keyfini çıkar kafana takma dedi.yinede üzülüyorum elimde değil....2 gün sonra 13.haftamız da bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?