Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam hanımlar şaftım kaymış olarak geldim..iyiyiz şükür..bugün kulak burun bogaz cıya gittim,kulak iltihabım için,adam bana kulakta bişey yok senin burnun tıkalı demesinmi?ne alaka,ben o kadar agrı cekiyorum,hala damla kullanıyorum adam burnuma bahane buldu,yazdı bi sprey gönderdi,,en kısa zamanda başka dr gitcem..

yazını okuyunca dondum resmen,inanamadım..egunalin yazdıklarına aynen katılıyorum..acını içimde hissettim inan,ne desem boş biliyorum ama takdir i ilahi..rabbime sıgıncaz,inş.tez vakitte toparlanırsın..inan diycek bişey bulamıyorum...

pozitif sonuc alan arkadaşımıda kutluyorum,saglıkla kucagına al inş..negatif alan arkadaşlarada sabır diliyorum...

ya canlarım ben hala karar veremedim bana yardımcı olun,özel bi hastane ve dr mu?yoksa araştıma ve üniversite hastanesimi?:26:

ah be kuzum bi kurtulamadın şu ağrılarından...demek şimdide burun diyolar...ben bişi anlamadım bu işten...ya burundur ya kulaktır yada başka bişey...durup durup aslında kulak değilmişte burunmuş diye değişiklik olurmu ya hu...sana tam teşhis konulamadığı için çekiyorsun şu an dediğin gibi acilen başka doktora git...kendine dikkat et bebelerine iyi bak taammıııı...öpüyorum seniözlüyorum da ama mazeretin olduğu için söylenemiyorum torpillisin

canlarım ben cıktım kociş geldi,yemek diyo..hoşcakalın..saglıkla kalın..hepinize sevgiler..

sagol canımm,bende seni öptüm..evet en kısa zmanada başka dr a gitcem..bugünkü dr saftrikmiydi neydi anlamadım

ya canlarım ben hala karar veremedim bana yardımcı olun,özel bi hastane ve dr mu?yoksa araştıma ve üniversite hastanesimi?:26:

valla en son tüp bebekte beni doktorum son anda ortada bırakmıştı sonrasında da başıma gelenleri biliyorsun zaten...üniversite ve araştırma hastanesinde hangi doktora dek geleceğin belli değil ben özel doktora geç derim sen bi de ikiz bebek taşıyorsun bi bebek taşıyanlara göre durumun ilerleyen zamanlarda daha riskli o yüzden seni ve durumunu bilen bir doktor olmalı doğumuda o yaptırmalı...benim fikrim bu...

Canım 3 aşılama değil zatenn 2 aşılama şartı varrr.Evet canımm ben öyle yaptımm..Sen bir an önce heyete ver dosyanıı,oradaki sekreterlerede danış eksik belgeleri söylerler zatenn..2 haftaya çıkar hemnn..Özelde umut tüp bebek gibi görünüyor benim şu andaa.Kasımda ilk tüpümü denemeye kalktım ama benim yumoşlar büyümedi iptal oldu tedavii.(fsh yüksek erken yumurta yetmezliği var)

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

Ben face gurubundaydım zatenn ama bu yazılarıı benii çökertti iyicee.Rabbim şifasını versinn.Akşam eşimlede konuşucamm İstanbulda da en azından donör olmak içinn kan vermemiz yeterli olucakkmışş.Araştırıcamm,yönlendiricem herkezii..

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

Yumurta kalitesi içinn arısütü+bal+polen karışımları var aktarlarda gülümm,onların yarar sağladığı söyleniyorr.Bende kullanıyorumm.

Kedi sağol canım,ama benim sadece 1 aşılamam var. eşimin maşşallah gayet iyi sperm kalitesi ve sayısı.Ben birdaha aşılama falan yaptıramam onla mı uğraşıcam.Tutsa tüp tutardı :)

Böyle düşünüyorsan gülümm hiç zaman kaybetme zatennn..

Ama bennnn mahhvoldummm içimm kımıl kımıllllll olduuu.Ayyyyyyyyyy yerrrrrrrrrimm senii yaaaaaaaaaaaaa..Çok tatlııııııııııı..O masum bakışlarrr,o kuyyrukkkk,kulakklaaarrrrrr..Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ervaaaammm iyi olmanıza çok sevindimmm..Kulak tıkanıklığı bazen yapar kulak ağrısı ama sen içine sinsin diyeee tabii başka bir doktorada git canımmm..

ben bi bıcı bıcı yapayım iş yaptım gezdim geldim kocişime misss kokayım...

ben sordum trasfer 1500 artı ilaçlar dedilerde onda sordum ilaçlarrıda 500 lira dediler

Son düzenleme:

hiçç kusura bakmasınlar cnm bnm ama moralimi kimse bozamaz..o derdine yansın..görüşmek yok onunla 1 ay en azından..

cnm bnm aynen ama kibarlığı bozamam ben kimse için değil mi??
bebeğim bnm için önemli..o kimmiş??
onun derdi başka
Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...

egunal cnm ben hemen haberleri vereyim..
çok şükür 6 tane kaliteli yumoşum olmuş 1 tanesi diğerlerinden büyük..
bugün ve yarın iğneye devam..
çarşamba tekrar kontrol..herşey bu şkilde giderse perşembe veya cuma yumoşlar toplanıyor..
Allahım nasib edersede pazartesi salı transfer kızlar..
veeeeeeeeeeeeee sıkı durun eğer olursa herşey yolunda giderse 2 embriyo transfer edelim rahim duvarın çok iyi dedi..hiç olmazsa 1i tutsun dedi
bana dua edin kızlar..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.....

cnm şükürler olsun herşey yolunda şimdilik..
serap hanım cnm doktorum..
k.doğum doktorumda funda hanım

Son düzenleme:
Bu nasıl bir guzellik.sen nasıl tatlı bişiysin.Kimse bana bir köpek almıyor ağlıycam
ameliyat olduktan sonra eşim almış bana da sürpriz yapmıştı çok mutlu olmuştum :)

çok tatlı bu ya

dimi :))

Çokkkk tatlıymış bu bayıldımmm. Benim de 2 minik bebek Alman kurdum vardı, şimdi eşşek kadar ikisi de :)

bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..

yerim ben onuuuu...
acaba o da beni yermiiii:44::44::44:
sakın topiğimizin ortasına kakanı yapma olurmu

o da seni yer egucumm, tuvalet eğitimi tam, nereye yapması gerektiğini iyi biliyor benim kızım :)

bayıldım canım kızına,cok tatlı maşallah..

teşekkürler canım, başka resimlerinden de ara ara eklerim..

ayy onu bir de canlı görsen varya, işten eve gidince bizi gördüğünde çıldırıyor sevinçten. ben de onu görünce bütün problemleri unutuyorum.

yok be cnm benm arkadaş gezmenden bahsettim unutrmuyum hiç artvine gittiğin dönemi zaten çokta topiğe giremedn ordan o zaman yokluğun çok belliydiben hafta iiçi yaptığın gezmelerin hiç farkında değilim sorumluluk sahibi bir kadınsın işte maşallh sana

özel bir hastane ve özel bir dr derim sen geçen gittiğin o dr un özel muaynanesi yok mu ki?hani dedin ya doğumda yaptıramaz diye dışarıdn para ödesen özelde yaptırır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…