selam hanımlar şaftım kaymış olarak geldim..iyiyiz şükür..bugün kulak burun bogaz cıya gittim,kulak iltihabım için,adam bana kulakta bişey yok senin burnun tıkalı demesinmi?ne alaka,ben o kadar agrı cekiyorum,hala damla kullanıyorum adam burnuma bahane buldu,yazdı bi sprey gönderdi,,en kısa zamanda başka dr gitcem..
ya canlarım ben hala karar veremedim bana yardımcı olun,özel bi hastane ve dr mu?yoksa araştıma ve üniversite hastanesimi?:26:
canlarım ben cıktım kociş geldi,yemek diyo..hoşcakalın..saglıkla kalın..hepinize sevgiler..
ben rapor çıkartırıp orda yaptırmayı düşünüyorum 2 kez orda aşılama yaptırdım ilki tuttu ama kalp atışı durdu 8 haftalıkken şimdi 3.aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptırıyım diyorum raporu ordan alıp özelde yaptırabiliyormuyuz?
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar
Kedi sağol canım,ama benim sadece 1 aşılamam var. eşimin maşşallah gayet iyi sperm kalitesi ve sayısı.Ben birdaha aşılama falan yaptıramam onla mı uğraşıcam.Tutsa tüp tutardı :)
selam hanımlar şaftım kaymış olarak geldim..iyiyiz şükür..bugün kulak burun bogaz cıya gittim,kulak iltihabım için,adam bana kulakta bişey yok senin burnun tıkalı demesinmi?ne alaka,ben o kadar agrı cekiyorum,hala damla kullanıyorum adam burnuma bahane buldu,yazdı bi sprey gönderdi,,en kısa zamanda başka dr gitcem..
canım yaaaa ALLAH SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN.zor günler bunlar çok yanında olup sarılamasamda sana dualarım seninle.eşin ve ailesi bir iki bişi sölemek isterdim ama onları ALLAHA havale ediom.senin mucizen işşallah gelir bir an önce sana.yaşadıklarını unuttursun işşallah gelcek olan bebeğin..ve bir an önce gelsin işşallah..
dikkat et kendine dinlen kalkma yerinden canım yaa..bebeğini sev bol bol hissetsin seni senin onu ne kadar çok istediğini...
ya anlamıyom bu insanları sinir oldum ama seni üzüolar diesen takma onları..senin bebişin gelsinde sewdirme onlara
yaa bende..hele şu sigara bırakma olayı...
walla bu akşam bütün moralim bozuldu...
[/FONT]
Onun varya tutucan sacini basini yolucan ya cok gicikmis he yelloz sey, ay kusurabakma cnm ya boyle densizlere kulak tika, duymuyomus gibi yap sende kimsin misali... Sen sikma canini en cok morale ihtiyaci olan insanlariz biz boyle kisiler yuzunden kendini kotu hissetme bosver onu..
Tam yerinde bir karar bu tebrikler cnm.
Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
günaydın demek istedim...busekar uyuyana kadar aklım hep sendeydi.ALLAH yardımcın olsun...Julietta,inşallah yumoşların güzel güzel büyümüştür.sanırım doktorun emel hanım.çok iyi bir doktordur...ALLAH yardımcın olsun görümceni de boşver.hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil...
ameliyat olduktan sonra eşim almış bana da sürpriz yapmıştı çok mutlu olmuştum :)Bu nasıl bir guzellik.sen nasıl tatlı bişiysin.Kimse bana bir köpek almıyor ağlıycam
çok tatlı bu ya
Çokkkk tatlıymış bu bayıldımmm. Benim de 2 minik bebek Alman kurdum vardı, şimdi eşşek kadar ikisi de :)
yerim ben onuuuu...
acaba o da beni yermiiii:44::44::44:
sakın topiğimizin ortasına kakanı yapma olurmu
bayıldım canım kızına,cok tatlı maşallah..
Ama bennnn mahhvoldummm içimm kımıl kımıllllll olduuu.Ayyyyyyyyyy yerrrrrrrrrimm senii yaaaaaaaaaaaaa..Çok tatlııııııııııı..O masum bakışlarrr,o kuyyrukkkk,kulakklaaarrrrrr..Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
..
cnm bnm aynen ama kibarlığı bozamam ben kimse için değil mi??
bebeğim bnm için önemli..o kimmiş??
onun derdi başka
ya canlarım ben hala karar veremedim bana yardımcı olun,özel bi hastane ve dr mu?yoksa araştıma ve üniversite hastanesimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?