haklısın ama bazan bazıları hak ediyor işte..
kesinlikle cnm..
ama zamanı var..emin ol bunun hesabının sorulacağı gün gelecek
size belli etmedim ama gittiğim heryerde laptop yanımda kaçıp kaçıp yazıyorum ah ahhhh çok çektim çokyok be cnm benm arkadaş gezmenden bahsettim unutrmuyum hiç artvine gittiğin dönemi zaten çokta topiğe giremedn ordan o zaman yokluğun çok belliydiben hafta iiçi yaptığın gezmelerin hiç farkında değilim sorumluluk sahibi bir kadınsın işte maşallh sana
şişlide ama tam nerde bilmiom tabiöğrenince sölerim tel nomuda atarım özelden konusuruz.yaa eet portakal günüü
eet uzak kalıoz baya bii sen bi uçta ben bi uçta ben tam oraları bilmiom yani foruma falan arabayla geliom ama bornova taraflarını çok bilmem.işşalla sen bi tehlikeli dönemini atlat bende hamiş olayım bineriz arabalarımıza görüşürüz tabi benim kociş arabamı o zamn elimden almazsa bi hamile kal hiç bişi yapmıcan yerinden kalkamak yok dioyandımmm:18:
ne ayıbı canımmm bende aynı oldum ilk tedavimde laparoskopi tedavi derkenn kardeş oluo insandoktor daha yasak dediyse yasak yani biraz ilgilen sende ama ne biilim işte fazla abartma
aynen cnm bizde burda dolanıp duruyoruz işte kendi çapımızda istinye park yanında bizim AVM ler kulübe gibi kalıyorbenim eşimin bir şirketide istanbulda biz çok sık gelip gidiyoruz bundn sonrada herhafta 3 gun kesin ist hafta sonu izmir e dönüş olucak ve eşim kara kara düşünüyor nasıl olucak ki bu senın hamilelikle benm iş aral bey 7 aya kadar uçağa binebilirsin demişti hatta kanamam olmadan hemen önce sende git bu hafta dedi ama kanama olunca yasak hemen yatak dedi bu sefer ki kontrlden sonra herşy yplunda olursa kesin gelicem bende eşimle inşallh orda olursam seni alırım olduğun yerden gideriz gezmeye inşllh wish le de görüşme programımız var takılırız hepberaber
aman çok biliyor senın eşin senın göbişine bebeiş kaçsın da inşallh kendisi yediricek sana zorlaboşver şişko ol ne olucak 9 ay sonra verirsin varya hiç bu kadar çıkan göbeğim beni mutlu etmemişti inan kilo almak bile hoşuna gidicek eşininde senin de benim eşim sakın doğumdn sonra eski haline dönme bu kilolarda kal lütfen diyor sen taklıma kardeş kocana haa varya o da senınle bir nasıl yiyor ben kendime ne alsam sende yermisin diyorm ee ok ben de yerim ver diyor sende kocana aynı taktiği uygula o zaman susar laf söylemez sana
işşallah canım sen yinede gerek olmadıkça yola çok çıkma derim.tabi aral bey işşallah bu sefer herşey yolunda derde gönül rahatlığıyla yola çıkarsıngörüşelim walla izmirliler istanbulda buluştu yazarız topiğe ben pazar günü yola çıkıom akşam 8 de uçak yalnız gitcem giderken 2 gün sonra teyzem gelcek işte yanıma.
ayy walla merak ediom zaten seni facede yok sende dimi hala göremedim walla
egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)
:2: :13: :18::18: :26: :44:
nasıııı :))))))
cnm maşallh güzel hbrle gelmişsin al bakalım bebeklerini hayrlı olsun inaşşl böyle güzel hbrlerde vericeksin enfazla 3 hafta sonra bize
bende kendimi dinlemiyorum çünkü harıl harıl çalışıyorum dinlemeye vakit kalmıyor eve gidincede dizilerle kafayı yemiş durumdayım neyseki az kaldı :))) nerede tedavi görüyorsun??
sen iyisin işe başlamışsın... ben hala evdeyim. sonuç belli olana kadar da evde kalacam büyük ihtimalle.. bu arada zepnep kamil de tedavi oluyorum....
slmalar nasılsınız ya bugün okadar içim daraldıki havda çok bunaltıcı birde işyerinde bir ağbinin eşi 34 yaşında kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 2 tane kız çocugu varmı biri ilkokul 5 diğeride daha 1 gidiyomuş çocuklar babasına annemi getir diye bağrıyorlarmış ay içim parçalandı ya allah sabır versin
su'cum bu çok kötü bir haber okurken gözlerim doldu. rabbim o yavrucaklara kolaylık versin.... onlar hayatın acı gerçekleri ile çok erken tanışmak zorunda kalmışlar....
urla..sen neresindensin canımm?
ben izmire dolayısıyla urla'ya hiç gitmedim. ama gidip görmüşüm gibi çok seviyorum .. kavak yelleri sağolsun.. urlayı çok sevdirdi.. çok şirin bir yer .... ilk fırsatta da gelmek istiyorum oraya ...
Allah'ım bu nasıl bir güzellik canım ya... eşimde bana yeni doğmuş bir sibirya kurdu getirmişti... 1 aylık bir beraberliğimiz olmuştu... köpek beslemek gerçekten çok deşarj edici bir hobi... gerçek çocuğun gibi oluyor zamanla,, yada bende öyle olmuştu ... eşim getircem dediğinde ben kabul etmemiştim evde köpek istemem diye bir gün çat kapı getirdiğinde çok kızmıştım ama sonra bayıldım eşimden çok ben ilgilenir oldum... ama sonrasında gitti tabii.....
Televizyonda gezerken.Sertap Erenerden Bir çaresi bulunur elbet çaldı .Ağlamaya başladım.
Biliyorum geçicek daha ilk denemem ama genede insanların devamlı sorusu,İmalar,çok ümit etmiştim.Arkadaşımın ki ilkinde tuttu hemde ikiz.Benimde olucak diye ne hayeller kurdum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.
canım keşke insanlara duyurmasaydın...
maleseff kendini bilmeyen insan çok oluyor ve bizlerde çok hassas durumdayız, aslında iyi niyetle konuşsalar bile bazen bizi rahatsız edebiliyor, incitebiliyor.... bu konuda tedavi gören bir arkadaşım beni uyarmıştı iyi ki de uyarmış, onun uyarısını dinleyip kimseye söylemedim sadece aileler ve mecburen iş arkadaşlarım biliyor....
yok be cnm benm arkadaş gezmenden bahsettim unutrmuyum hiç artvine gittiğin dönemi zaten çokta topiğe giremedn ordan o zaman yokluğun çok belliydiben hafta iiçi yaptığın gezmelerin hiç farkında değilim sorumluluk sahibi bir kadınsın işte maşallh sana
evet maşallah egunal baksana hem geziyormuş, hemde bize laf yetiştiriyormuş, ağzı ile itiraf etti...
iyi halden indirim uygulayalım egunale karasucum
Siz beni unutupppppp,gezme planlarımı yapıyorrsunuz bakıyımm??? Hıhhh noluyorrrrrr oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...İstinyeParkta kahve sözü falannn verilmişşşş..Ya ben ya bennnn,
İçlenirimmm ağlarımm bakkkkkkk geneeee..
egunal cnm ben hemen haberleri vereyim..
çok şükür 6 tane kaliteli yumoşum olmuş 1 tanesi diğerlerinden büyük..
bugün ve yarın iğneye devam..
çarşamba tekrar kontrol..herşey bu şkilde giderse perşembe veya cuma yumoşlar toplanıyor..
Allahım nasib edersede pazartesi salı transfer kızlar..
veeeeeeeeeeeeee sıkı durun eğer olursa herşey yolunda giderse 2 embriyo transfer edelim rahim duvarın çok iyi dedi..hiç olmazsa 1i tutsun dedi
bana dua edin kızlar..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.....
cnm şükürler olsun herşey yolunda şimdilik..
serap hanım cnm doktorum..
k.doğum doktorumda funda hanım
topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..
o da seni yer egucumm, tuvalet eğitimi tam, nereye yapması gerektiğini iyi biliyor benim kızım :)
.
egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)
:2: :13: :18::18: :26: :44:
nasıııı :))))))
ağlama lütfen ben bu kızcağız istnbulu bilmiyor diye alım dedim olduğun yerden sen çok uzaksın alamam ki seni evden sen de gelirsin orda hepberaber küçük bir kk kurarız olmaz mı wish e de hbr veririz ağlamaaaa ağlamaaa sensiz olmaz zaten bir günde bağdat caddesi yaparız sende bizi orda gezdirirsin olurmu
sağol cnm inşallah ama daha kesin değil tabi..
herşey yolunda giderse ancak mümkün..
martın 1i yada 2sinde belli olacakmış..
çok heyecanlandım cnm yaaa
ben hemen haberleri vereyim..
çok şükür 6 tane kaliteli yumoşum olmuş 1 tanesi diğerlerinden büyük..
bugün ve yarın iğneye devam..
çarşamba tekrar kontrol..herşey bu şkilde giderse perşembe veya cuma yumoşlar toplanıyor..
Allahım nasib edersede pazartesi salı transfer kızlar..
veeeeeeeeeeeeee sıkı durun eğer olursa herşey yolunda giderse 2 embriyo transfer edelim rahim duvarın çok iyi dedi..hiç olmazsa 1i tutsun dedi
bana dua edin kızlar..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.....
bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..
ayy onu bir de canlı görsen varya, işten eve gidince bizi gördüğünde çıldırıyor sevinçten. ben de onu görünce bütün problemleri unutuyorum.
MAŞALLAHHHHH 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhhh....
çok sevindim canım...bak herşey nasıl güzel yolunda ilerliyor...densizlerde konuştuklarıyla kalsınlar canını sıkmalarına izin verme...hep güzel haberlerle gel inşallah...
topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...
süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse
Canımmmm oh maşallahh sana ve yumoşlarınaaa.2 embriyo transfer edilecek nasib olursa demek..1 haftada güzelce büyüyüp gelişirlerr ve göbüşüne bebiş olarak gelirler inşş...
Valla çok fenalaşştımm şahhseennnn..İnsanın canı erik falan çeker yaaa resmennn şu andaaa senin kızıııı sevmekk sıcaklığını hissetmek istiyorummmm..Hayvanları kucağıma aldığımda onların kalp atışlarını ve vücut sıcaklıklarını hissettmekkkk birbaşşka hissettiriyor kendimi bana..Kiii çok fazla hayvanı alamam..Köpekklerrre karşı son yıllarda fazlacana sempatimm olduu..Ama seninkide çoooooooooooooooooookkk tatluu yawwww..
Bu arada avatar resmindeki senmisin gerçektennn..Bu konuyu anlayamadım ben bir türlüüü..:111:
:111::111::111::111::111::111::111::111:Eğer öyle isee wavvvv diyorumm ve aynen bu sarı kafa gibi oluyorumm yaneeeeee..
size belli etmedim ama gittiğim heryerde laptop yanımda kaçıp kaçıp yazıyorum ah ahhhh çok çektim çok
topiği kimse bilmiyo zaten anlatsamda anlamazlar...sanal ortam gözüyle bakar farklı düşünürler o yüzden bi eşim bi de ailem biliyo sizi...diğerleride tüp bebekten sonra delirdiğimi düşünmeye başladılar.sürekli laptop la gezmek ve yazmak dışardan bakınca anlamsız geliyo insanlara...sen naptın cicim iğneyi yaptırdınmı kaba etine
ağlama lütfen ben bu kızcağız istnbulu bilmiyor diye alım dedim olduğun yerden sen çok uzaksın alamam ki seni evden sen de gelirsin orda hepberaber küçük bir kk kurarız olmaz mı wish e de hbr veririz ağlamaaaa ağlamaaa sensiz olmaz zaten bir günde bağdat caddesi yaparız sende bizi orda gezdirirsin olurmu
Siz beni unutupppppp,gezme planlarımı yapıyorrsunuz bakıyımm??? Hıhhh noluyorrrrrr oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...İstinyeParkta kahve sözü falannn verilmişşşş..Ya ben ya bennnn,
İçlenirimmm ağlarımm bakkkkkkk geneeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?