Tüp Bebek Günlüğümüz !

size belli etmedim ama gittiğim heryerde laptop yanımda kaçıp kaçıp yazıyorum ah ahhhh çok çektim çok
topiği kimse bilmiyo zaten anlatsamda anlamazlar...sanal ortam gözüyle bakar farklı düşünürler o yüzden bi eşim bi de ailem biliyo sizi...diğerleride tüp bebekten sonra delirdiğimi düşünmeye başladılar.sürekli laptop la gezmek ve yazmak dışardan bakınca anlamsız geliyo insanlara...sen naptın cicim iğneyi yaptırdınmı kaba etine

Siz beni unutupppppp,gezme planlarımı yapıyorrsunuz bakıyımm??? Hıhhh noluyorrrrrr oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...İstinyeParkta kahve sözü falannn verilmişşşş..Ya ben ya bennnn,
İçlenirimmm ağlarımm bakkkkkkk geneeee..

egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)

:2::13::18::18::26::44:

nasıııı :))))))

köpeğine bayıldımmmm maşallahhhhhhhh çok güzel benimde kızım var ama eşim eve almıyor artık bebeğe zarar verirmişşkocam cahil dicem ama değil sadece kıskanç kıskanıyor kızımı benden:95: insan nasıl unutuyor dimi yorgunluk bile kalmıyor insan da hele benimki hemen ayısını atıyor topunu getiriyor hadi oynayın benmle diye ağlıyr resmen tabi numaradan beni ve babamı acayip kullanıyor ama iyiki varlar çok iyi dostlar arkadaşından ailendn eşinden bile zarar gelebilir ama onlardan aslaaaa öp onu benimm için

cnm maşallh güzel hbrle gelmişsin al bakalım bebeklerini hayrlı olsun inaşşl böyle güzel hbrlerde vericeksin enfazla 3 hafta sonra bize

sağol cnm inşallah ama daha kesin değil tabi..
herşey yolunda giderse ancak mümkün..
martın 1i yada 2sinde belli olacakmış..
çok heyecanlandım cnm yaaa

ağlama lütfen ben bu kızcağız istnbulu bilmiyor diye alım dedim olduğun yerden sen çok uzaksın alamam ki seni evden sen de gelirsin orda hepberaber küçük bir kk kurarız olmaz mı wish e de hbr veririz ağlamaaaa ağlamaaa sensiz olmaz zaten bir günde bağdat caddesi yaparız sende bizi orda gezdirirsin olurmu

MAŞALLAHHHHH 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhhh....
çok sevindim canım...bak herşey nasıl güzel yolunda ilerliyor...densizlerde konuştuklarıyla kalsınlar canını sıkmalarına izin verme...hep güzel haberlerle gel inşallah...

bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..
o da seni yer egucumm, tuvalet eğitimi tam, nereye yapması gerektiğini iyi biliyor benim kızım :)
.
topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...

egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)

:2::13::18::18::26::44:
nasıııı :))))))

süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse

ooo bana yakın yerler konuşuluyor..
benide alınnn

sağol cnm inşallah ama daha kesin değil tabi..
herşey yolunda giderse ancak mümkün..
martın 1i yada 2sinde belli olacakmış..
çok heyecanlandım cnm yaaa

olsun az kaldı mart başına inşallhhh sen de güzel hbrler vericeksin inan buna sadece ve 2 tane transfr yapılması çok etkiliyr şansı bu konuda süper dr un iyimş hayrlısı olsun olucakta inşallhhh

Canımmmm oh maşallahh sana ve yumoşlarınaaa.2 embriyo transfer edilecek nasib olursa demek..1 haftada güzelce büyüyüp gelişirlerr ve göbüşüne bebiş olarak gelirler inşş...

bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..

ayy onu bir de canlı görsen varya, işten eve gidince bizi gördüğünde çıldırıyor sevinçten. ben de onu görünce bütün problemleri unutuyorum.

Valla çok fenalaşştımm şahhseennnn..İnsanın canı erik falan çeker yaaa resmennn şu andaaa senin kızıııı sevmekk sıcaklığını hissetmek istiyorummmm..Hayvanları kucağıma aldığımda onların kalp atışlarını ve vücut sıcaklıklarını hissettmekkkk birbaşşka hissettiriyor kendimi bana..Kiii çok fazla hayvanı alamam..Köpekklerrre karşı son yıllarda fazlacana sempatimm olduu..Ama seninkide çoooooooooooooooooookkk tatluu yawwww..
Bu arada avatar resmindeki senmisin gerçektennn..Bu konuyu anlayamadım ben bir türlüüü..:111:
:111::111::111::111::111::111::111::111:Eğer öyle isee wavvvv diyorumm ve aynen bu sarı kafa gibi oluyorumm yaneeeeee..

arkidişler hepinize iyi akşamlar....

benim kocişin gelme saati yaklaştı..

beni pc başında görmesin.. malum bütün gün yatıyor biliyor garibim... duyarsa kızar sonra bana.....

akşam ben varmışım gibi siz devam edin ben yarın gelir geçmişi okur havadisleri alırım nasılsa....

size o kadar alıştım ki işe başladığımda ne yapacam bilemiyorum... ((

ahh egunal inşallah arkadaşım size hep hayırlı haberler veririm ve sizdende hayırlı güzel haberler alırım..
herşey yolunda gider inşallah..
tüp bebek sorumlusu kadın bana diyorki çok pozitifsin ya süpersin sen her sabah gel beni gör işlerim rastgitsin dedi..
bende dedimki şimdilik öyleyim sen bebelerimi bi at bana o zamanda öyle olursam çok iyi dedim

inşallah cnm ..daha kesin değil ama olursa dedi doktorumuz..
embrioların durumuna bağlı eğer tereddütte kalırsa 2 tane atarız dedi..kaliteli olurlarsa 1 atar belki..
bakalım o gün bi gelsinde..
rahim duvarını çok beğendi kalınlığını falan..ama nasibim Yaradanımda..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin

bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?

ah cnm ahhhhhhhhhh yaptırmam mı cız diye yaktı içimi yine, bu yaramaz sıpa doğsun ısırıcam elini ve de poposuna ilk ben vurmak istiyorum dicem dr uma az cekmiyoruz hepimiz inşallh sonu hepimiz için güzel olsun

sen çok komiksinde ayrıca walla bravo sana hembecerikli hem sorumluluk sahibi cidden ben hiç fark etmedim senın gezmelerde olduğunu evet annemde merak ediyor ne yazıyrmuşz bu kadar diye heleki güldüysem delirdin mi kızım sen diyor ee bilmeyen için dışarıdn tuhaf bir durum

Valla dediimm ağğlıyimm belkii sesimi duyupp bana hayalett muamelesii yapmazlarr.Ekin ile yazışmalarımızı okumadın sen o zamannn canımcımmm.Ben onlarıı okudunn daaa beniii unuttunn zannettimm.Biz zaten ekin ile buluşmak içinn planlar yapıyordukk ondan dedimm ben öylee..Ahh ahhh kadıköyde oturuyorum ama bağdat caddesi benden sorulur desem yalnnn olurr yanii.Ben nerede buluşursanız uçar gelirim siz merak etmeyinn..Ben zaten anadolu yakasına gelinn gelldimm avrupa kızıyımm aslındaaaa
Gerçi İstanbulda hep evlenmeden önce babam özel şöförlüğümü yapardıı evlenince de kocamm..Çok fazlaa oradan oraya bilmiyorumm yaneeee.Ama avm belirlemeyi konuşmuştuk ekin ile ona yakınn,bende orayageçicektimm.O zaman ciddenn belirleyelimm yeri güzellerr..Ekin pazar günü geliyorr,adet olmadan yada opu zamanına kadarr sende o arada gelirsenn hafta sonuna buluşalımm inş..Çoook güzell olucakkk heyecanlanndımm bakk şimmdii..

kızlar siz benim arkadaşımı niye unuttunuz ya hu...bak akşam akşam içlendi ağlamaya başladı...bugün topiğe giremedi diye planlar yapmışsınız onsuz...neyse MİLLSTONE cum bizde onlar buluşunca karşı masaya oturur nanik yaparız onlara sen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…