Aşkısım napıyon sen bakıyımm..Bugünde yaptınmı ovu testi..
Kistli arkadaşınla ilgilen birazz
beni özlemişsinizdir diye geldim
elmasına kurduna.....aman benim yavruma....
bu ne kız.....neye kafan karıştı...
sayfaya gıremıyordum canım o yuzden
benimki belli etmez ama benden daha çok içi içini yer...
ayyyy......kıyamam.. herifim benim... utanmıştır tabikide...aman duymasın...
kız nasıl duyacak ask olsun
ben yattım jeli sıkınca bir şey olmaz değil mi?
birde bugün duşa girabilir miyim? yarını mı bekleyeyim?
birdeee..... sana ne dedi israel bey canım? son gelişmeler neler?
Mılstone o testı yapmaya bende basladım..guldenıde sıkı sıkı tembıhledım ıyı calıs bu ay hamıle kalmalısın dıye.Cunku ben onu takıp edıyom
Evet cnm o kunuyu Hatta çok güldüm..
Gerçekten çok tatlı ve alem bir hatunsunn..Seviyorum senii..İnşş tatlım dilediğin ve beklediğimiz gibi olurr tadından yenmezzz işe o zaman..
Annammmaşkısımmm acil çıkış kapısından çıkış yaptı galiba
Banamı kustu kı
Slm cnm arkadaslarım dün ve bugün hiç uğramadım dün gündüz evimde kandil programı vardı aksamda başka birarkadsim da devam etti program bügünde bütün gun öğleden sonra uyudum cok yorulduk kızimla ama cok guzel bir kandil geçirdim hamdolsun rabbime hepimize dua ettim bol bol eee biraz gecmise bakım dedim ama beceremicem galiba bunu ne var ne yok bakalım
Slm cnm arkadaslarım dün ve bugün hiç uğramadım dün gündüz evimde kandil programı vardı aksamda başka birarkadsim da devam etti program bügünde bütün gun öğleden sonra uyudum cok yorulduk kızimla ama cok guzel bir kandil geçirdim hamdolsun rabbime hepimize dua ettim bol bol eee biraz gecmise bakım dedim ama beceremicem galiba bunu ne var ne yok bakalım
Ne güzel cnm..Mükemmel bir yorgunluktur eminim..
Ohh ne guzel ıyı olmanıza sevındım. Kızınıda yirim bak senin
Evet cnm cok guzel bir yorgunluk zaten iz kızimla hergece 3.30 da saatle kalkıyoruz namaz kiliyrz Kur'an okuyoruz insallh Rabbim hepimize sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsinnnn cnm bnm cok guzeldi insallh berat kandilini de program alıcam eve 4temmuzda cok guzeloluyor o kadar kalabilktiki evim keske aynı sehirlerde olmakta böyle programlarda beraber olsak
cnm bnm ye sen bnm kızımı ah bir kucağıma alsam ben de ısıracak onun heryerini
Tekrar geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?