İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Aşkısım napıyon sen bakıyımm..Bugünde yaptınmı ovu testi..
Kistli arkadaşınla ilgilen birazz
hemide nasıl özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Annammmaşkısımmm acil çıkış kapısından çıkış yaptı galiba
Aşkısımmm dar alanda kısa paslaşmalar peşindemisinn anlamadım bacımm napıyonnn sen yawww
Canım benimm sağda 1,5 cm lik kistim varmış bu şekilde başlayamayız dedi daktır..Yasmin verdi 10 gün sonra kontrolüm varr..Süprizz yaptı bana gene yumurtalıklarım..Bakalım daha neler görücemmsevgili millstonecummm,,,geçmişi okuyamadım ,,bugün kü randevun nasıldı canım????
evet yaptım ovu testi daha silik çıktı belliki bugün çatladı yada kistleşti yumoş
senin kistine kardeş yapmış olabilirim yani.
madem doğurup bebelerden kardeş yapamıyoz bari kistlerimiz kardeş olsun...
yok o başka bi acil çıkıştı..
asıl acil çıkışı şimdi gerçekleştiriyorum...
kociş gidiyorum yatmaya dedi sinyal verdi bana bende hemen gideyimde horlamasın bu akşam son daha da elleşmem yani
canım 10 gün sonraya tekrar randevu almışsın... gelişmeler hayırlı olur insallah...
canlarım biliyorsunuz bugün opu oldum... ama bende nasıl bir gaz sancısı karın şişliği var anlatamam.. bu normal mi? hepiniz böyle şeyler yaşadınız mı?
Ben cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın.Allaha emanet olun..
şişlik ve sancı biraz olabilir ama çok olması aklımı karıştırdı şu an...
nefes almanda sıkıntı yaşar ve aniden şişmeye başlarsan özellikle göğüs altından kasık bölgene kadar hemen acile git...
canlarım biliyorsunuz bugün opu oldum... ama bende nasıl bir gaz sancısı karın şişliği var anlatamam.. bu normal mi? hepiniz böyle şeyler yaşadınız mı?
Sende cnm benim..ecemi öp benim yerimede yütfennn..Elif teyzoşundan her zamanki gibi selamlarımı ilet olurmu..
Canım benimm sağda 1,5 cm lik kistim varmış bu şekilde başlayamayız dedi daktır..Yasmin verdi 10 gün sonra kontrolüm varr..Süprizz yaptı bana gene yumurtalıklarım..Bakalım daha neler görücemm
hayırlısı diyelim be canımmm,,kistin çok küçük,10 günde giderrrr ooo,yeller eser yerinde inşallahhhh..Allah daha beterinden saklasın canım benim,peki yumiler ne durumdaymış
Walla cm cok guzel olur keske isterseniz bn her gece ayaktayim uyandırabilirim cnm mümin kardesi icin dua ederken günahsız olumuş müminin mümine dua si makbuldur diyorlar gece diyor Rabbim yok mü ben den isteyen kulum diye değerlendirmek lazım Heleki 3aylar icin de 1e 1000ler ce verdigi ay Rabbimin ben eşlik ederim dualarımıza kızimlaAyyy bak hayal ettim şimdi nasıl isterdimm birlikte aynı duyguyu paylaşarak Yaradana yalvararak ağlaşmayı..Günahlarımıza af dilemeyi..Maşallah subhanallah size
Bizde güldenimle konuştuk gece namazlarına başlayalım diye..İsteyende eşlik etsin beraber aynı saatte kalkıp dua edelim diyoruz..
Rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın cnm..Nasılda mısssler gıbı kokarrr ohhh sankı burnuma geldı kokusu..Onu veren Allaha kurban olurum..Mucizelerin en güzeli kuzum yaa
Canım benimm sağda 1,5 cm lik kistim varmış bu şekilde başlayamayız dedi daktır..Yasmin verdi 10 gün sonra kontrolüm varr..Süprizz yaptı bana gene yumurtalıklarım..Bakalım daha neler görücemm
hayırlısı diyelim be canımmm,,kistin çok küçük,10 günde giderrrr ooo,yeller eser yerinde inşallahhhh..Allah daha beterinden saklasın canım benim,peki yumiler ne durumdaymış
İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?