Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşkısım napıyon sen bakıyımm..Bugünde yaptınmı ovu testi..
Kistli arkadaşınla ilgilen birazz

evet yaptım ovu testi daha silik çıktı belliki bugün çatladı yada kistleşti yumoş
senin kistine kardeş yapmış olabilirim yani.
madem doğurup bebelerden kardeş yapamıyoz bari kistlerimiz kardeş olsun...

hemide nasıl özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hiiii canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm bi sen özledim demişinnnn

Annammm aşkısımmm acil çıkış kapısından çıkış yaptı galiba

yok o başka bi acil çıkıştı..
asıl acil çıkışı şimdi gerçekleştiriyorum...
kociş gidiyorum yatmaya dedi sinyal verdi bana bende hemen gideyimde horlamasın bu akşam son daha da elleşmem yani

canlarım biliyorsunuz bugün opu oldum... ama bende nasıl bir gaz sancısı karın şişliği var anlatamam.. bu normal mi? hepiniz böyle şeyler yaşadınız mı?

Aşkısımmm dar alanda kısa paslaşmalar peşindemisinn anlamadım bacımm napıyonnn sen yawww

az önce yanlış alarm nedeniyle acil çıkış yapmak durumunda kalmıştım ama şimdiki alarm çok gerçekçi ve inandırıcı hemen gitmeliyimmm

sevgili millstonecummm,,,geçmişi okuyamadım ,,bugün kü randevun nasıldı canım????
Canım benimm sağda 1,5 cm lik kistim varmış bu şekilde başlayamayız dedi daktır..Yasmin verdi 10 gün sonra kontrolüm varr..Süprizz yaptı bana gene yumurtalıklarım..Bakalım daha neler görücemm

ayyyy içim çıktıı bugündemiiiii
Anaammm sen bu azimle 7 sene nasıl çocuk yapamadın bacımmm
Koptum kendş kendime deli gibi gülüyorummm güldennnnnn..Ama ben sana şu anda kanal d de haktan söylüyorr şarkı hediye edicektimm..
Bana bir yer ver kalbinde benimdir diyeyimm diyorrrrrrrrr
Annammm hihhhhhh yok yokk kist kardeşi falan olmasınn seninkiler malum fazla olunca üçüz beşiz olurlar falann

canlarım biliyorsunuz bugün opu oldum... ama bende nasıl bir gaz sancısı karın şişliği var anlatamam.. bu normal mi? hepiniz böyle şeyler yaşadınız mı?

şişlik ve sancı biraz olabilir ama çok olması aklımı karıştırdı şu an...
nefes almanda sıkıntı yaşar ve aniden şişmeye başlarsan özellikle göğüs altından kasık bölgene kadar hemen acile git...

göğüs altımdan başlamıyor canım... ama bağırsak ve kasık fena... bugün çok harekette edemedim... gazman oldum çıktım...içeriyi çok mu karıştırdılar ne?

aslında normal... ama artarsa çok tehlikeli ohss dediğimiz illet var güldeninde dediği gibi artarsa ağrı ve ateş yaparsa hemen acile git ve durumunu anlat

Walla cm cok guzel olur keske isterseniz bn her gece ayaktayim uyandırabilirim cnm mümin kardesi icin dua ederken günahsız olumuş müminin mümine dua si makbuldur diyorlar gece diyor Rabbim yok mü ben den isteyen kulum diye değerlendirmek lazım Heleki 3aylar icin de 1e 1000ler ce verdigi ay Rabbimin ben eşlik ederim dualarımıza kızimla
Rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın cnm..Nasılda mısssler gıbı kokarrr ohhh sankı burnuma geldı kokusu..Onu veren Allaha kurban olurum..Mucizelerin en güzeli kuzum yaa

aynen cnm bu ir mucize Rabbim bunu her kadına yaşatsın nsallh neden mis kokar onlar çünkü ruhları temizdir gunahsizdirlar kirlenmemisler dir büyüdükce insan günaha bulasir ve kaybeder o mis kokusunu Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı kucağımıza almayı

ben çıkıyorum yatacağım biraz...belki karnımın şişliğide iner.... ohss olmadığımı sanıyorum... çünkü ohss belirtileri gibi değil bu.. sanki ameliyattan çıkmışım gaz problemi yaşıyorum....

iyi geceler güzellikler....

Yumilerdede durum pek parlak değildi ama canım zaten artık inan ona takılmıyorum ben..Çünkü benim 2. aşılamamda 10 gün iğnenin sonunda bir anda 2 tane 14,5 mm lik yumi ortaya çıkmıştı ve hatta kendiliğinden çatlamışlardı..
Yani hormonlar iyi olursa eğer yani fsh böyle düşmeye devam ederse yada bu şekilde kalırsa en azından o yumurtalıklarda bazen adette görünmeyen ama sonradan kendiliğinden veya iğne ile büyüyebilen foliküllerin çıkmasına umudumuz olacak..İnş gider kistim ve yumurtalıklarda daha iyi duruma gelir ne diyeyim..

Son düzenleme:
Bende kaçtım güzeller..
Kocişim halı saha maçından geldi..
Hepinize iyi hafta sonları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…