Tüp Bebek Günlüğümüz !

Saatlerdir topik açık cnm..Geçmişi okudum ama ne bileyim işte elim gitmedi birşeyler yazmaya..

ama gördüm demiii
bende okudum geçmişi..
senide okudum..üzülme be cnm..geç olsunda güç olmasın..sonu güzel olsun..
ona mı taktın kafanı yoksa...
sen doğru ve sağlam adımlarla ilerliyorsun unutmaaa

Hosbulduk tatlım sımdı ewestı okudum cok uzuldum yıne bır yıkım cnm sıkıldı

bende okudum cnm..üzüldüm..zaten pek içaçıcı bir durumda değildim..
bu tarz durumlarda ancak acısını hafifletebiliyoruz maalesef..
Allahım yardımcısı olsun..Allahım yüzünü en yakın zamanda güldürsünn

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler benim sabaha umutlu uyanmam gerek namazımı kılıp dinlenmeye başlayacam :) tüm gün yattım sayılır bir an önce ankarada olsam da yumilerimi kocaman kocaman görsemm:)) herkesleri öptümm:))

kızlar iyi geceler benim sabaha umutlu uyanmam gerek namazımı kılıp dinlenmeye başlayacam :) tüm gün yattım sayılır bir an önce ankarada olsam da yumilerimi kocaman kocaman görsemm:)) herkesleri öptümm:))

Allahım yardımcın olsun..
iyi geceler cnm..herşey gönlünce olsun ve yolunda gitsin inşallahhh

Yok canım inanki ona üzülmedimm..
Daha iki gün önce güldenle konuşmuştuk..Benim eskiden hep folikül kistlerim olurdu hemen hemen her doktora gittiğimde demiştim..Bu olaylar başıma geldi geleli oda olmuyor falan demiştim..Doktordan çıktığımda inan gülümsedimm.Kozmik şaka dedimmmm
Allahın izni ile kötü birşey değildir diye umuyorum..Yani hap ile küçülecek cinsten muhtemelen..

mılstone ozledım senı ben ya nerelerdesın kursa gıdıyorum dıyorsun 24 saat yoksun ne ıs anlamadık yanı
Canım benimm..Çok yoğun geçiyor günlerim..Herşey üst üste gelidi bu son 10 gündür..Kendimi hem çalıştığım hem evli olduğum zamanlarda gibi hissediyorum..Hocalar bir sürü ödev veriyorlar..Bende gözlerim kapanarakta olsa okuyup çözmeye çalışıyorum..Ev işi dışarı işleri derken az uğrayabildim..
Tam anlayamadım ama kürler falan önerilmiş ecemde bir durum var galiba spora falan başlatmışsın..Rabbim sağlık versin gülüm iyidir inş..

İnşş canım yaaa güzel haberlerle gelirsin..
ne oldu cnmmm:26:

Sayfaya giremiyodum da ondan dedimm..

hee o zaman tamam cnm..
onlardan klomen kullandığım aylarda bendede oldu..
yasmin kullanıyorsun zaten..atarsın cnm bencede..hayırlısı Rabbimden..

Bılmem ben walla ozletme kendını Ecemın ınsulın dırencı yuksek cıktı, seker yuklemesı pek ıc acıcı degıl,karacıgerdede yaglanma varmıs. Bu ara ecemın tedavısıyle kostururuyoruz cnm..

Bılmem ben walla ozletme kendını Ecemın ınsulın dırencı yuksek cıktı, seker yuklemesı pek ıc acıcı degıl,karacıgerdede yaglanma varmıs. Bu ara ecemın tedavısıyle kostururuyoruz cnm..

inşallah ecemin hiçbişeyciği yok..... rabbim tez zamanda daağıtsın sıkıntılarınızı.............

anladım cnm inş en kısa zamanda iyiye giderrr..Kıyamam ben ecemede yaaa yavrum inş düzelir dimi annesii..

seni çok seviyommmmmmmmm................ üzülme ne olur

canımıniçiiiiii güzel elifnazın çook iyi kalpli annesiiiii yerimm sizi bennn..Valla ülee üzülmedimm yaaa..Beni fsh-erken menopoz yıkamamış güççük bir kistçikmi yıkacakk demii ama

İnşallah duzelıcek teyzesııı..Ecem gucludur atlatıcaz bunuda ınsallah..Rabbım herkesın evladını ıcındede benım kuzumu korusun (AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…