buralara uğramadı bugün ama((
Saatlerdir topik açık cnm..Geçmişi okudum ama ne bileyim işte elim gitmedi birşeyler yazmaya..
Hosbulduk tatlım sımdı ewestı okudum cok uzuldum yıne bır yıkım cnm sıkıldı
haydaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar iyi geceler benim sabaha umutlu uyanmam gerek namazımı kılıp dinlenmeye başlayacam :) tüm gün yattım sayılır bir an önce ankarada olsam da yumilerimi kocaman kocaman görsemm:)) herkesleri öptümm:))
Yok canım inanki ona üzülmedimm..ama gördüm demiii
bende okudum geçmişi..
senide okudum..üzülme be cnm..geç olsunda güç olmasın..sonu güzel olsun..
ona mı taktın kafanı yoksa...
sen doğru ve sağlam adımlarla ilerliyorsun unutmaaa
Canım benimm..Çok yoğun geçiyor günlerim..Herşey üst üste gelidi bu son 10 gündür..Kendimi hem çalıştığım hem evli olduğum zamanlarda gibi hissediyorum..Hocalar bir sürü ödev veriyorlar..Bende gözlerim kapanarakta olsa okuyup çözmeye çalışıyorum..Ev işi dışarı işleri derken az uğrayabildim..mılstone ozledım senı ben ya nerelerdesın kursa gıdıyorum dıyorsun 24 saat yoksun ne ıs anlamadık yanı
kızlar iyi geceler benim sabaha umutlu uyanmam gerek namazımı kılıp dinlenmeye başlayacam :) tüm gün yattım sayılır bir an önce ankarada olsam da yumilerimi kocaman kocaman görsemm:)) herkesleri öptümm:))
ne oldu cnmmm:26:
Yok canım inanki ona üzülmedimm..
Daha iki gün önce güldenle konuşmuştuk..Benim eskiden hep folikül kistlerim olurdu hemen hemen her doktora gittiğimde demiştim..Bu olaylar başıma geldi geleli oda olmuyor falan demiştim..Doktordan çıktığımda inan gülümsedimm.Kozmik şaka dedimmmm
Allahın izni ile kötü birşey değildir diye umuyorum..Yani hap ile küçülecek cinsten muhtemelen..
Canım benimm..Çok yoğun geçiyor günlerim..Herşey üst üste gelidi bu son 10 gündür..Kendimi hem çalıştığım hem evli olduğum zamanlarda gibi hissediyorum..Hocalar bir sürü ödev veriyorlar..Bende gözlerim kapanarakta olsa okuyup çözmeye çalışıyorum..Ev işi dışarı işleri derken az uğrayabildim..
Tam anlayamadım ama kürler falan önerilmiş ecemde bir durum var galiba spora falan başlatmışsın..Rabbim sağlık versin gülüm iyidir inş..
İnşş canım yaaa güzel haberlerle gelirsin..
Sayfaya giremiyodum da ondan dedimm..
Yok canım inanki ona üzülmedimm..
Daha iki gün önce güldenle konuşmuştuk..Benim eskiden hep folikül kistlerim olurdu hemen hemen her doktora gittiğimde demiştim..Bu olaylar başıma geldi geleli oda olmuyor falan demiştim..Doktordan çıktığımda inan gülümsedimm.Kozmik şaka dedimmmm
Allahın izni ile kötü birşey değildir diye umuyorum..Yani hap ile küçülecek cinsten muhtemelen..
Canım benimm..Çok yoğun geçiyor günlerim..Herşey üst üste gelidi bu son 10 gündür..Kendimi hem çalıştığım hem evli olduğum zamanlarda gibi hissediyorum..Hocalar bir sürü ödev veriyorlar..Bende gözlerim kapanarakta olsa okuyup çözmeye çalışıyorum..Ev işi dışarı işleri derken az uğrayabildim..
Tam anlayamadım ama kürler falan önerilmiş ecemde bir durum var galiba spora falan başlatmışsın..Rabbim sağlık versin gülüm iyidir inş..
İnşş canım yaaa güzel haberlerle gelirsin..
Sayfaya giremiyodum da ondan dedimm..
Bılmem ben walla ozletme kendınıEcemın ınsulın dırencı yuksek cıktı, seker yuklemesı pek ıc acıcı degıl,karacıgerdede yaglanma varmıs. Bu ara ecemın tedavısıyle kostururuyoruz cnm..
inşallah ecemin hiçbişeyciği yok..... rabbim tez zamanda daağıtsın sıkıntılarınızı.............
Bılmem ben walla ozletme kendınıEcemın ınsulın dırencı yuksek cıktı, seker yuklemesı pek ıc acıcı degıl,karacıgerdede yaglanma varmıs. Bu ara ecemın tedavısıyle kostururuyoruz cnm..
anladım cnm inş en kısa zamanda iyiye giderrr..Kıyamam ben ecemede yaaa yavrum inş düzelir dimi annesii..Bılmem ben walla ozletme kendınıEcemın ınsulın dırencı yuksek cıktı, seker yuklemesı pek ıc acıcı degıl,karacıgerdede yaglanma varmıs. Bu ara ecemın tedavısıyle kostururuyoruz cnm..
seni çok seviyommmmmmmmm................ üzülme ne olur
geçmiş olsun cnm..şifa versin Rabbim...
anladım cnm inş en kısa zamanda iyiye giderrr..Kıyamam ben ecemede yaaa yavrum inş düzelir dimi annesii..
canımıniçiiiiii güzel elifnazın çook iyi kalpli annesiiiii yerimm sizi bennn..Valla ülee üzülmedimm yaaa..Beni fsh-erken menopoz yıkamamış güççük bir kistçikmi yıkacakk demii ama
Saol akasyammm.. Nasılsın bebıs nasılll..yaramazlık yapıyormu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?