- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
CAnım çok üzüldüm ya ne diyeceğimi şaşırdım Allah sabır besün şans ve esineGünaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
günaydıınnnn lotus egunal bende erken kalkanlardanım bugün tatilim normalde de pazartesi sonuç tarihim arkadaşlar şimdiden çok heyecanlıyım ama sonuç olumsuz olacak diye de korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah arkadaşlar
Eki Görüntüle 428470 Eki Görüntüle 428470 Eki Görüntüle 428470 Eki Görüntüle 428470
Günaydııınnnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir haftasonu diliyorum...
Herşey dilediğiniz gibi olsun mutluluktan sıkılacak duruma gelin inşallah...
Hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 428468 Eki Görüntüle 428469 Eki Görüntüle 428468 Eki Görüntüle 428469 Eki Görüntüle 428468 Eki Görüntüle 428469 Eki Görüntüle 428468 Eki Görüntüle 428469 Eki Görüntüle 428468 Eki Görüntüle 428469
günaydın güzeller
Günaydın hepinize
Günaydın yüzü güzel, yürekleri daha güzel arkadaşlarım.. Hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum...
Gunaydin kizlar...
Mutlu haftasonlari guzel bir gun olsun....
Hersey gonlunuzce olsun....
günaydın şekerim...
halacalışamadım yeni nickine:26:
Gunaydin kizlar...
Mutlu haftasonlari guzel bir gun olsun....
Her sey gonlunuzce olsun....
Bende diyorum ki gülden niye hiç bana cevap yazmıyor, beni sevmiyor herhalde diyordumneyse ki nickimden kaynaklıymış
Günaydın tatlım senin içinde çok mutlu geçsin ...
kız niye cevap yazmayım öyle dek gelmiştir...
nickinden değil yani tesadüf olmuş şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?