Tüp Bebek Günlüğümüz !

CAnım çok üzüldüm ya ne diyeceğimi şaşırdım Allah sabır besün şans ve esine

günaydıınnnn lotus egunal bende erken kalkanlardanım bugün tatilim normalde de pazartesi sonuç tarihim arkadaşlar şimdiden çok heyecanlıyım ama sonuç olumsuz olacak diye de korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah arkadaşlar

günaydın...
keşke daha önce anlayabilsek ama olmuyor işte...
sen elinden geleni yaptın takdir Allahın...

günaydın güzeller

Günaydın hepinize

Günaydın yüzü güzel, yürekleri daha güzel arkadaşlarım.. Hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum...

Gunaydin kizlar...
Mutlu haftasonlari guzel bir gun olsun....
Hersey gonlunuzce olsun....

valla çok merak ediyorum...
dün haber vermedin...
nasıl geçti randevunuz...
prensesler nasıllarmış..
bak bugünde sesin çıkmazsa afyona geliyorum

günaydın şekerim...
halacalışamadım yeni nickine:26:

Bende diyorum ki gülden niye hiç bana cevap yazmıyor, beni sevmiyor herhalde diyordum neyse ki nickimden kaynaklıymış

Gunaydin kizlar...
Mutlu haftasonlari guzel bir gun olsun....
Her sey gonlunuzce olsun....

Günaydın tatlım senin içinde çok mutlu geçsin ...

Bende diyorum ki gülden niye hiç bana cevap yazmıyor, beni sevmiyor herhalde diyordum neyse ki nickimden kaynaklıymış
Günaydın tatlım senin içinde çok mutlu geçsin ...

kız niye cevap yazmayım öyle dek gelmiştir...
nickinden değil yani tesadüf olmuş şekerim...

hayırlı sabahlar herkeze

hayırlı hafta sonları olsun insallah

defnelma döllenme haberini bekliyoruz birazdan arayacaktır sukran hanım ınsallah hayırlı haberler gelir

günaydınnnnnnnnnnnn canikolarımmmm nassııınızzzz???

süper güzel bir hafta sonu olsunnnn yeni hafta daha süper başlasınnnnn herşey istediğiniz gibi gönlünzdeki gibi olsunnn güzel allahım tümmmmmm dualarımızı yalvarışımızı yakarışımızı duysun kabul etsin açtığımız ellerimizi ettiğimiz duları karşılıksız bırakmasınnnnnn hepinizin nur topu gibi çocukları olsun çifter çifter ( ama ikiz gerçekten zor bunuda belirtiim kız kardeşim tedavilik durumda artık) ama versin 2 değil 3 versin hataaaaa size:)))))))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...

ben ona zamanında şöle bir beddua ettim tembel diye inşallah allah sana öleee bişi verirki kıçının üsütne oturcak zaman bulamazsınnn sürekli sağdan sola koşar durusun karşına geçip bende gülerim demiştim tuttuu:) şimdi ben ona söylenince diyoki elif dilerim allahtan sana 2 değil 3 tane verir ben ayaklarımı uzatıp keyif yaparken sen koşturuıp durursun diyo bende karşına geçip gülerim diyor :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…