kızlar bende geldim.
yumurta toplama işlemide bitti.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
açıkçası tırsıyorum çokk:18::18::18:
Yaaaaaaaa biz sana fun clup olarakk gezi bile düzenlicezzzz bikeremmmmmm.Hele bir yaz gellsinn..Şimdi Ankaranın kuru soğunda donmayalımm diye kimse demiyorr herhalllll..Seniii sevmeyennn yookkkkk kiiii,ahhh ahhhhh dertlenndimm bakk geneeee..
kızlar uyuyakalmışım.... şimdi geçmişi tekrar okumak zorundayımm..
gözünaydın geçmiş olsun canım...
inşallah döllenme haberlerinide vereceksin yarın...şu an nasıl tedirgin ve endişeli olduğunu anlayabiliyorum çok zor...
dün gitseydin o bunalımla kadın hakkında farklı şeyler düşünürdü
bekleme sürecinde de biz yanında olup seni stresten uzak tutacaz inşallah...
sayın gayet iyi önemli olan kaliteleri bende 19 yumoş 12 embriyo vardıda ne oldu sonuç neagtif...
aklından neler geçiyo seninnnnnn
bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sanırım aynıyız benimde bugün 7+4 bi tanesi,diğeride 7+3 oldu.benimde 17 şubatta randevum kalp atışları için.senin duyuldumu kalp atışları. benim hiç bulantım yok.ama acayip limon yiyorum klasik bir belirti ama 2-3 tane limonu tuzlayıp yiyorum:) birde kokulara karşı hassasiyet başladı her kokuyu alıyorum:)
arkadaşlar bu 7+4 ne demek.. bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım ya bilmiyorum bu terimi tam olarak ?
ya kıslar bişe sorcam biraz ayıp olcak ama:18:
ben tedavi öncesi laporoskopi olmuştum ve sonrasında hemen tedavim başladı ve bu demek ki 3 ay oldu biz eşimle kağıt üstünde evliyiz
eşim biraz sabredememeye başladı bu durum ne kadar daha sürecek böyle yoksa hepmi devam edecek.dr a da soramıyorum utanıyorum.zaten sormadan yasaklar devam ediyor diyor:)
birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayinamsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim
1 saate gelicem olmadı 2 saate o da olmazsa kesin 3 saate aranızdayımmm
yemek arası
bu arada millstone sabah ki krepten bende istiyommmm
kızlar bende geldim.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
heeee tamam o zaman...hadi şerefimize
demek uyuyakaldın bak bakalım sayfalarda yerinde kalmışmı
heeee tamam o zaman...hadi şerefimize
demek uyuyakaldın bak bakalım sayfalarda yerinde kalmışmı
arkadaşlar bu 7+4 ne demek.. bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım ya bilmiyorum bu terimi tam olarak ?
ben başka topikteyim ama deneyimli arkadaşlara sorum olacak benim transfer günü hariç 9. günümdü kanda baktırdım 2.79 çıktı yani negatif asıl test günüm perşembe artar mı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda umudum kalmadı da merak ettim sadece yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
kızlar bende geldim.
anne karnında 7 hafta 4 günlük bebicik demek cnmm
kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi
kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?