Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim lutfen takilma,bi tane olsun saglam olsun
benim coktu ama hic kaliteli degildi,onemli olan 1tane kaliteli olsun senin olsun
lutfen positif ol arkadasim,insallah allahin izniyle olacak

heeee tamam o zaman...hadi şerefimize

kızlar uyuyakalmışım.... şimdi geçmişi tekrar okumak zorundayımm..

demek uyuyakaldın bak bakalım sayfalarda yerinde kalmışmı

kesinlikle doğru dün gitseydim eğer
ama ne öğrendik kafaya takmak yokkkkk iyiki varsınız..

öyle deme egunal ben eğer olmasada zanamı olduğuna inanıyorum..olacak muhakak kucağımız boş kalmayacak Allahın izniyle..
bak senin sayın benden çok ozaman benim şansım daha düşük..

bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayin amsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim

1 saate gelicem olmadı 2 saate o da olmazsa kesin 3 saate aranızdayımmm
yemek arası
bu arada millstone sabah ki krepten bende istiyommmm

arkadaşlar bu 7+4 ne demek.. bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım ya bilmiyorum bu terimi tam olarak ?

o zamn yasaklar devam ediyor.. acık tutsun kendini ayol.. bak ucunda bebiş var...

birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayin amsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim

Ahh yaaa ne süperr olurduu amaaaa..minecannımm bu misafirperverliğinidee çoook seviyorummmmm..

1 saate gelicem olmadı 2 saate o da olmazsa kesin 3 saate aranızdayımmm
yemek arası
bu arada millstone sabah ki krepten bende istiyommmm

Bu ikinci krep mesajjııı..Kayıtsız kalamıcammm ne yappsammm acepppp.Yapıp kargoya versem bayatlarrmıııı kiii
Kıyamammmm sanadaaaaaa...Kreplerrinn heppsi sana fedaaa olsunn..Sen gell ben sana neler yapıcammm
Oldu ki yapamadımm en iyi yapann yere görürücemm sözzzzzzzzzzz

ben başka topikteyim ama deneyimli arkadaşlara sorum olacak benim transfer günü hariç 9. günümdü kanda baktırdım 2.79 çıktı yani negatif asıl test günüm perşembe artar mı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda umudum kalmadı da merak ettim sadece yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

insallah her şey yolunda gidecek tatlım..sen içini ferah tut...

ben bilmiyorum.. ama umarım artar... herkesin bebişi olsun diliyorum...

hayırlısı olsun elvan..inşallah kaliteli embriyoların olur arkadaşım
nasıl geçti ağrı sızı birşeyler hissettinmi?
bnmde cuma günü toplamam var..
cumarteside kınamız var..inşallah ağrım olmaz..bnmde şuan 6 yumurtam var iğnelere devam..

kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi

kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.

Yatt dinlenn tatlımmmm..Bebişlerine pozitif enerjiler gönderr,döllensinler ve 1.kalite embriyo olsunlarr Rabbin izniyle...Seni seviyorummmmm,kendine yiyi bak canımmm..Stres yasak bu ara sana..Ona göreee...

iyi dinlenmeler tatlım..gerçi bizim ismimizi yazmamışsın ama...

ben diğer kızlardan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…