Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol cnm bnm..
inşallah kolay geçer..
evet dün arkadaşlar dediler..toplamadan sonra serum takılıyor ve serum bitene kadar hastanede kalınıyormuş..
hakikaten meşakatliymiş snn orada..burada yaptırmayı düşünmez misin?

hayırlısı olsun cnm..inşallah yolunda gider..
tekrar düşünüyorsundir değil mi? ne zamana?

şu cumayı bir atlatalımda cnm anlatıırım merak etme sen...

canim benim yarin 1 tanecik dondurulmusumla transferim var(tabi saglikla cozulurse )
4.denemem kismet artik
ama oglumun biri 20 aylik tup bebek tedaviden 1.tedavimde tutmustu
moral olsun diye yazdim canim

KARASU VE ZUZU hosgeldiniz
nasilsiniz hanimlar

ooo cnm minem nbr nasılsınnn hoşbulduk ama ben çıkıyrm birazdan çünkü ağrım var azıcık birde midem bulanmaya başladı herşeyn ters işte benim herkesn bu haftalar da biter bulantısı benm 10.haftada başladı bulantım sen nasılsın ya ben çoktandır kaçırdım senın tedavi olayını ne oldu cnm ne yapıcaksın tedavin de

yemek arasıı güzellerrrr..

afiyet olsun cnmmm..

hadi ya..bak aklımızda bulunsunda 15 günde çok ama yaa..
3 gün sıcak suyla yapılmadığını biliyordum ama..
ayy baharat ve ekşi yok mu?? ayy ben ne yaparım..
şimdilik birşey demediler ama bakalım bana ne diyecekler

canim benim yarin 1 tanecik dondurulmusumla transferim var(tabi saglikla cozulurse )
4.denemem kismet artik

cnmmm benm şimdi okudum hadi bakalım hayrlısı sağlıkla al bebeğini inşallhhhh hayrlı olsun minemm

4.denemem kismet artik

ayy süper yaaaa...
bir oğlun var demek cnm..maşallahhhhh hayırlı evlat olsun sana bağışlasın..

en yakın zamanda kardeşide gelsin inşallah..
duacıyım sana inşallah herşey yolunda giderrr..benmde ilk denemem bizdede morfoloi sorunu var %2 morfolojimiz

merak etme allahin izniyle cok rahat atlatacaksin,kafana nekadar takarsan okadar gozunde buyur...daha dur bakalim bunun dogumu var ozaman gorcem ben sizi..))))

burasi oyle ya transferden sonra falan,camasirlarini giyinip hemen cikiyorsun odada,topu topu 10 dakika ya
yatmanin falan faydasi olmuyormus oyle dediler...

gecen aylarda dusunuyordum izmirde yaptirmayi ailem orda zaten rahat olur diye,ama esim artik eskisi gibi sicak bakmiyor
sigortadan son sansimiz onuda degerlendircez olursa olur olmazsa bunada sukur deyip bebek safyasini kapatacagiz
hersey kader kismet

yemekte olan arkadaşlarım size afiyet olsun
minem sana da hayrlı olsun sağlıkla al inşallh bebeğini rabbm bu sefer son olmasını nasip etsin inşllh tedavinin
ben çıkıyorum arkadaşlarım çok uykum geldi bir de midem kötü egunalimin dediği gibi topiğin ortasına böğürmeden ben kaçıyorummm öptüm hepiniziii i geceler canlarımmm

amin canim 2 tane oglusum var biri 9 yasinda biri 20 aylik:26:
allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
allahim kismet ettikten sonra o sorunmus bu sorunmus hikaye ,yeterki rabbim ol desin
daha once millstoneyede yazmistim benim arkadasimin elinde resmen menepoza girdi diye raporu vardi yillarca ugrasti asla pes etmedi (bunu yazarken bile gozlerim doldu,ne cektigi aklima geldide) ve sonunda prensesi geldi
sizinki asilmayacak bi sorun degil allahin izniyle canim

moralini yuksek tut ki devami guzel olsun

ayy canim kiyamam sana git dinlen sen iki canlisin..))
optum ikinizde
saol guzel dileklerin icin

yemek arasıı güzellerrrr..

bensiz mi yiyon sen yoksa yine krepmi yaptın

valla şimdi baktım hepsi yerli yerinde...okudum geldim.. şimdi net açık...kaldığımız yerden sohbete başlayabilirimmmm...

hadi başlayalım uykucuuuu elmaaaaa...

kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi

cicim sen çok bile kaldın bencede yatıp dinlen...bi operasyon geçirdin yorgunsun şu an...ayrıca diğerlerinden olan bende seni öpüyorummm

iyi dinlenmeler tatlım..gerçi bizim ismimizi yazmamışsın ama...

ben diğer kızlardan....

bende diğer kızlardanım bende bende...

rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:

bende hayatımda ilk kez yumurta işleminde anestezi aldım ilk kez ameliyathaneye girdim evet başta çok tedirgin ve heyecalıydım hatta soğuktan tirtir titriyordum masada ta kiiii anesteziyi alana kadar ondan sonra uyuşukluk halim vardı kendimdeydim ama gözlerimi açınca başım dönüyordu konuşulan herşeyi duyuyordum tam uyutmamışlardı hatta bir ara doktora soru bile sordum...şimdi girsem asla ne korkarım ne heyecanlanırım tek endişem yumurtalar olurdu...inan bilmediğin için sana şu an zor geliyor...ama hiç zor değil...

birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayin amsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim

tamam kahvaltıya ordayızzz
inşallah birgün hepinizi görmek nasip olur...

yukarıda 3.krep mesajı varaslında kreple aram yok pek ama sen ben yapıyorum deyince kimbilir ne kadar lezzetlidir diye canım istedi...senin elinden çıktığı için yani

valla bu topikte böyle düşük değerden yükselişe geçen olmadı ama ben başka topiklerde bazı kızların bunu yaşadığını okudum çok zaman oldu...inşallah yükselir ve evladına kavuşursun...

egunal sanada afiyet olsun canim,galiba bitti yemek fasli

yok cicim ne yemesi adam geliyorum dedi tam masayı hazırladım biraz gecikecem dedi bende zıkkımın kökünü ye dedim içimden...masa hazır hala yiyecez yaniiii....

Son düzenleme:
saol karasum canim benim
eee teyzesinin kuzusu nasilmis bakim
izmire geldigimde bende gormek isterim seni kabul edersen

kabul etmek ne demek başımın üstünde yerin var çok sevinirim gel evimede beklerim ne zaman var plan ay mutlu oldum bak şimdii çok isterim seni görmek benım kuzucuk teyzesi şükür iyi sesi çıkmıyr şimdilik bakalım yarın dr a gidicez inşallh güzel hbrler veririz ikimizde topikte ki arkadaşlarımıza ay sana sabh çok dua edicem süperfresh bebe olucak seninki de benimki gibi

gelcem gelcem diyorsunuz kandiriyorsunuz beni

zikkimin koku ha..))) annem gibi konustun vallaha

bak bu çok doğru işte..
bilmediğimden kesinlikle..
peki ben birşey sorabilirmiyim ama gülmeyin..
yumurtaları nasıl topluyorlar:26: iğneyle ama nereden??:44:

inşallah olur cnm hayırlısıyla her işte bir hayır vardır..
belkide olacak bu sefer..
Allahım nasib etsin inşallahhhh

Hosbulduk Canim bugun dikislerimin bir kismini aldirdim Geri kalani cumaya insallah sen Ne yapiyorsun nasilsin

yaaa zuzu cm özürdilerim ben saf salak birşey oldumben sana geçmiş olsun dedim mi hatrlamadım şimdi sen dikiş diyince aa ne oldu ki arkadaşıma dedim

ah canııım demek yine kötüledi miden...dinlen artık sen...ALLAH rahatlık versin...öpüyorum canım

iyi geceler cnm...aman dikkattt..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…