canim niye korkuyorsun ki,bu senin icin cok ozel biseyyumurtan varki bu asamaya geldigine dua et bitanem
yavrularina kavusman icin bi adim daha yaklasiyorsun oyle dusun
trde hersey daha kolay gercekten,,anladigim kadaryila opu sonrasi serum falan alinip dinleniliyormus
bizim burda opudan 15-30 dakika arasi eve gonderiyorlar,ben enson opumda esimle birlikte baska hastaneye yumurtalarimi goturduk ve sperm orda veriliyor ayni hastanede olmadigi icin kalktik gittik
allahim yardimcin olsun,cok kolay merak etme
hayırlısı olsun cnm..inşallah yolunda gider..
tekrar düşünüyorsundir değil mi? ne zamana?
şu cumayı bir atlatalımda cnm anlatıırım merak etme sen...
KARASU VE ZUZU hosgeldiniz
nasilsiniz hanimlar
yemek arasıı güzellerrrr..
at tabi stresini. yaa bide bugün merkezde bir arkadaşımı gördüm bana tarnsferden sonra sonuç alıncaya kadar hiç banyo yapma dedi onada hemşire söylemiş oda 15 gün boyunca hiç yıkanmamışsadece saçını yıkamış bide baharatlı ve ekşi hiçbirşey yememiş ve şuanda 6 aylık hamile kızı olacakmış.
canim benim yarin 1 tanecik dondurulmusumla transferim var(tabi saglikla cozulurse )
4.denemem kismet artik
ama oglumun biri 20 aylik tup bebek tedaviden 1.tedavimde tutmustu
moral olsun diye yazdim canim
canim benim yarin 1 tanecik dondurulmusumla transferim var(tabi saglikla cozulurse )
4.denemem kismet artik
ama oglumun biri 20 aylik tup bebek tedaviden 1.tedavimde tutmustu
moral olsun diye yazdim canim
sağol cnm bnm..
inşallah kolay geçer..
evet dün arkadaşlar dediler..toplamadan sonra serum takılıyor ve serum bitene kadar hastanede kalınıyormuş..
hakikaten meşakatliymiş snn orada..burada yaptırmayı düşünmez misin?
cnmmm benm şimdi okudum hadi bakalım hayrlısı sağlıkla al bebeğini inşallhhhh hayrlı olsun minemm
ayy süper yaaaa...
bir oğlun var demek cnm..maşallahhhhh hayırlı evlat olsun sana bağışlasın..
en yakın zamanda kardeşide gelsin inşallah..
duacıyım sana inşallah herşey yolunda giderrr..benmde ilk denemem bizdede morfoloi sorunu var %2 morfolojimiz
yemekte olan arkadaşlarım size afiyet olsun
minem sana da hayrlı olsun sağlıkla al inşallh bebeğini rabbm bu sefer son olmasını nasip etsin inşllh tedavinin
ben çıkıyorum arkadaşlarım çok uykum geldi bir de midem kötü egunalimin dediği gibi topiğin ortasına böğürmeden ben kaçıyorummm öptüm hepiniziii i geceler canlarımmm
yemek arasıı güzellerrrr..
valla şimdi baktım hepsi yerli yerinde...okudum geldim.. şimdi net açık...kaldığımız yerden sohbete başlayabilirimmmm...
kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi
iyi dinlenmeler tatlım..gerçi bizim ismimizi yazmamışsın ama...
ben diğer kızlardan....
rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:
birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayinamsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim
Ahh yaaa ne süperr olurduu amaaaa..minecannımm bu misafirperverliğinidee çoook seviyorummmmm..
Bu ikinci krep mesajjııı..Kayıtsız kalamıcammm ne yappsammm acepppp.Yapıp kargoya versem bayatlarrmıııı kiii
Kıyamammmm sanadaaaaaa...Kreplerrinn heppsi sana fedaaa olsunn..Sen gell ben sana neler yapıcammm
Oldu ki yapamadımm en iyi yapann yere görürücemm sözzzzzzzzzzz
ben başka topikteyim ama deneyimli arkadaşlara sorum olacak benim transfer günü hariç 9. günümdü kanda baktırdım 2.79 çıktı yani negatif asıl test günüm perşembe artar mı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda umudum kalmadı da merak ettim sadece yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
egunal sanada afiyet olsun canim,galiba bitti yemek fasli
saol karasum canim benim
eee teyzesinin kuzusu nasilmis bakim
izmire geldigimde bende gormek isterim seni kabul edersen
bensiz mi yiyon sen yoksa yine krepmi yaptın
hadi başlayalım uykucuuuu elmaaaaa...
cicim sen çok bile kaldın bencede yatıp dinlen...bi operasyon geçirdin yorgunsun şu an...ayrıca diğerlerinden olan bende seni öpüyorummm
bende diğer kızlardanım bende bende...
bende hayatımda ilk kez yumurta işleminde anestezi aldım ilk kez ameliyathaneye girdim evet başta çok tedirgin ve heyecalıydım hatta soğuktan tirtir titriyordum masada ta kiiii anesteziyi alana kadar ondan sonra uyuşukluk halim vardı kendimdeydim ama gözlerimi açınca başım dönüyordu konuşulan herşeyi duyuyordum tam uyutmamışlardı hatta bir ara doktora soru bile sordum...şimdi girsem asla ne korkarım ne heyecanlanırım tek endişem yumurtalar olurdu...inan bilmediğin için sana şu an zor geliyor...ama hiç zor değil...
tamam kahvaltıya ordayızzz
inşallah birgün hepinizi görmek nasip olur...
yukarıda 3.krep mesajı varaslında kreple aram yok pek ama sen ben yapıyorum deyince kimbilir ne kadar lezzetlidir diye canım istedi...senin elinden çıktığı için yani
valla bu topikte böyle düşük değerden yükselişe geçen olmadı ama ben başka topiklerde bazı kızların bunu yaşadığını okudum çok zaman oldu...inşallah yükselir ve evladına kavuşursun...
yok cicim ne yemesi adam geliyorum dedi tam masayı hazırladım biraz gecikecem dedi bende zıkkımın kökü ye dedim içimden...masa hazır hala yiyecez yaniiii....
KARASU VE ZUZU hosgeldiniz
nasilsiniz hanimlar
bende hayatımda ilk kez yumurta işleminde anestezi aldım ilk kez ameliyathaneye girdim evet başta çok tedirgin ve heyecalıydım hatta soğuktan tirtir titriyordum masada ta kiiii anesteziyi alana kadar ondan sonra uyuşukluk halim vardı kendimdeydim ama gözlerimi açınca başım dönüyordu konuşulan herşeyi duyuyordum tam uyutmamışlardı hatta bir ara doktora soru bile sordum...şimdi girsem asla ne korkarım ne heyecanlanırım tek endişem yumurtalar olurdu...inan bilmediğin için sana şu an zor geliyor...ama hiç zor değil...
merak etme allahin izniyle cok rahat atlatacaksin,kafana nekadar takarsan okadar gozunde buyur...daha dur bakalim bunun dogumu var ozaman gorcem ben sizi..))))
burasi oyle ya transferden sonra falan,camasirlarini giyinip hemen cikiyorsun odada,topu topu 10 dakika ya
yatmanin falan faydasi olmuyormus oyle dediler...
gecen aylarda dusunuyordum izmirde yaptirmayi ailem orda zaten rahat olur diye,ama esim artik eskisi gibi sicak bakmiyor
sigortadan son sansimiz onuda degerlendircez olursa olur olmazsa bunada sukur deyip bebek safyasini kapatacagiz
hersey kader kismet
Hosbulduk Canim bugun dikislerimin bir kismini aldirdim Geri kalani cumaya insallah sen Ne yapiyorsun nasilsin
minem sana da hayrlı olsun sağlıkla al inşallh bebeğini rabbm bu sefer son olmasını nasip etsin inşllh tedavinin
ben çıkıyorum arkadaşlarım çok uykum geldi bir de midem kötü egunalimin dediği gibi topiğin ortasına böğürmeden ben kaçıyorummm öptüm hepiniziii i geceler canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?