olsun az kaldı mart başına inşallhhh sen de güzel hbrler vericeksin inan buna sadece ve 2 tane transfr yapılması çok etkiliyr şansı bu konuda süper dr un iyimş hayrlısı olsun olucakta inşallhhh
bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?
trasferde kullanılan ilaçlar ne kadar ödediniz yardımcı olursanız sevinirim
Valla dediimm ağğlıyimm belkii sesimi duyupp bana hayalett muamelesii yapmazlarr.Ekin ile yazışmalarımızı okumadın sen o zamannn canımcımmm.Ben onlarıı okudunn daaa beniii unuttunn zannettimm.Biz zaten ekin ile buluşmak içinn planlar yapıyordukk ondan dedimm ben öylee..Ahh ahhh kadıköyde oturuyorum ama bağdat caddesi benden sorulur desem yalnnn olurr yanii.Ben nerede buluşursanız uçar gelirim siz merak etmeyinn..Ben zaten anadolu yakasına gelinn gelldimm avrupa kızıyımm aslındaaaa
Gerçi İstanbulda hep evlenmeden önce babam özel şöförlüğümü yapardıı evlenince de kocamm..Çok fazlaa oradan oraya bilmiyorumm yaneeee.Ama avm belirlemeyi konuşmuştuk ekin ile ona yakınn,bende orayageçicektimm.O zaman ciddenn belirleyelimm yeri güzellerr..Ekin pazar günü geliyorr,adet olmadan yada opu zamanına kadarr sende o arada gelirsenn hafta sonuna buluşalımm inş..Çoook güzell olucakkk heyecanlanndımm bakk şimmdii..
kızlar bende geldim.
yumurta toplama işlemide bitti.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
açıkçası tırsıyorum çokk:18::18::18:
cnm ben okumamışm sizin bulşma planlarını ama senın aklımda kalmıştı akapuntr için ekine yazdığın yazıdn karşıda oturduğun ,ay ne güzel kadıköy olsun buluşuruz bir yerde gezeriz inşallh senınle kesin buluşuruz biz benm ne zaman gelebileceğim hafta sonu belli olucak kendi dr um kontrlde inşallh sorunm yoksa eşimn peşine takılıcam bu sefer uzun zamandır gelemedim en son kasım sonu ordaydım uzun süre bizim 2.şirketimz orda ve çok sık geliyoruz inşallh seni kesin ziyaret ederim ama ekine de yetişmek istiyorum gezeriz hepberaber yani istanbul içi bile gelin gitmek birşehirden diğerine yerleşmek gibi
bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar bende geldim.
yumurta toplama işlemide bitti.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
açıkçası tırsıyorum çokk:18::18::18:
ahh egunal inşallah arkadaşım size hep hayırlı haberler veririm ve sizdende hayırlı güzel haberler alırım..
herşey yolunda gider inşallah..
tüp bebek sorumlusu kadın bana diyorki çok pozitifsin ya süpersin sen her sabah gel beni gör işlerim rastgitsin dedi..
bende dedimki şimdilik öyleyim sen bebelerimi bi at bana o zamanda öyle olursam çok iyi dedim
bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?
Şimmdiii bunu okuyunca egunallımm gene millstone atlayıpta yazmasa diyorrdurrr.Valla yazmıyorummm tutuyorum kenndimiii..Ama ne olurrr birileri yorum yappsınn..Juliettacım bu arada konunun seninle inan hiçç bir alakası yokkk..Tüp bebektekileri anlamaya çalışıyorum şu an sadece inann bana...
Hayırlısı olsun canımm.Yarın hayırlı haberler gelir inş..Sen bol bol dua ett yumoşların içinn..Şimdi onlarr aşkk peşinde olacaklarr spermler ile..:26:
:26::26::26::26::26:
bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Anladımm canımmm okumadığınııı..Valla ekin çok duygusal olucamm hem eşimden ayrı hem evimden diyip duruyorrr duu,bende ona uyarızz dedimm,çook güzell olurrr.İnşş. seninde yaramazz bıcırığınn artık uslanmıştır da birazz,gelebilirsin İstanbula..Dediğin gibi ekine yetişemezsenn biz mutlaka görüşürüz seninlee.Bende senin daha önce İstanbulda oturduğunu bile sanmıştımm sık sık gidip gelldiğini anladım ama..
ah be cnm seni eger 3 yıl önce tanısaydım seni kahve çılgını ederdimhemen hemen herhafta crowplazadymdım anka mall orda anka mall du dimi hemen arkasındaki sen merak etme ben gelicem inşallh seni ziyarete şu tehlikem geçse takılıcm eşimn peşine sana izmir kahvesi getiricem
saol milistone. ediyorum dua etmezmiyim ayrıca senin içinde ediyorum.
ayyy yarın 14 şubattı dimi
evet cnm buarada ben istnbulda yaşıyordum bekarken evlenınce hop izmire transfer oldumm kesin senide ziyaret edicem biz senınle görüşürüz umarım ekine de yetişirim zor bu işlerde yanlız olmak be eşin destek sonuçta inşallh çok farkına varmaz heyecandn ben bir yemek yiyip gelim midem kötü başladı bulantılar ama zorluyorum kendimi az az yemek için ben kaçtımm yemeğeedönerim bye bye
Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?