Tüp Bebek Günlüğümüz !

olsun az kaldı mart başına inşallhhh sen de güzel hbrler vericeksin inan buna sadece ve 2 tane transfr yapılması çok etkiliyr şansı bu konuda süper dr un iyimş hayrlısı olsun olucakta inşallhhh

inşallah cnm bnm..
ya senin şu avatardaki bebek çok tatlı ya..mıncırasım geliyor bu tombişi..

bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar bende geldim.
yumurta toplama işlemide bitti.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
açıkçası tırsıyorum çokk:18::18::18:

Şimmdiii bunu okuyunca egunallımm gene millstone atlayıpta yazmasa diyorrdurrr.Valla yazmıyorummm tutuyorum kenndimiii..Ama ne olurrr birileri yorum yappsınn..Juliettacım bu arada konunun seninle inan hiçç bir alakası yokkk..Tüp bebektekileri anlamaya çalışıyorum şu an sadece inann bana...

cnm ben okumamışm sizin bulşma planlarını ama senın aklımda kalmıştı akapuntr için ekine yazdığın yazıdn karşıda oturduğun ,ay ne güzel kadıköy olsun buluşuruz bir yerde gezeriz inşallh senınle kesin buluşuruz biz benm ne zaman gelebileceğim hafta sonu belli olucak kendi dr um kontrlde inşallh sorunm yoksa eşimn peşine takılıcam bu sefer uzun zamandır gelemedim en son kasım sonu ordaydım uzun süre bizim 2.şirketimz orda ve çok sık geliyoruz inşallh seni kesin ziyaret ederim ama ekine de yetişmek istiyorum gezeriz hepberaber yani istanbul içi bile gelin gitmek birşehirden diğerine yerleşmek gibi

Hayırlısı olsun canımm.Yarın hayırlı haberler gelir inş..Sen bol bol dua ett yumoşların içinn..Şimdi onlarr aşkk peşinde olacaklarr spermler ile..:26:
:26::26::26::26::26:

Anladımm canımmm okumadığınııı..Valla ekin çok duygusal olucamm hem eşimden ayrı hem evimden diyip duruyorrr duu,bende ona uyarızz dedimm,çook güzell olurrr.İnşş. seninde yaramazz bıcırığınn artık uslanmıştır da birazz,gelebilirsin İstanbula..Dediğin gibi ekine yetişemezsenn biz mutlaka görüşürüz seninlee.Bende senin daha önce İstanbulda oturduğunu bile sanmıştımm sık sık gidip gelldiğini anladım ama..

bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ah be cnm seni eger 3 yıl önce tanısaydım seni kahve çılgını ederdim hemen hemen herhafta crowplazadymdım anka mall orda anka mall du dimi hemen arkasındaki sen merak etme ben gelicem inşallh seni ziyarete şu tehlikem geçse takılıcm eşimn peşine sana izmir kahvesi getiricem

gözünaydın geçmiş olsun canım...
inşallah döllenme haberlerinide vereceksin yarın...şu an nasıl tedirgin ve endişeli olduğunu anlayabiliyorum çok zor...

dün gitseydin o bunalımla kadın hakkında farklı şeyler düşünürdü
bekleme sürecinde de biz yanında olup seni stresten uzak tutacaz inşallah...

sayın gayet iyi önemli olan kaliteleri bende 19 yumoş 12 embriyo vardıda ne oldu sonuç neagtif...

aklından neler geçiyo seninnnnnn

Hayırlısı olsun canımm.Yarın hayırlı haberler gelir inş..Sen bol bol dua ett yumoşların içinn..Şimdi onlarr aşkk peşinde olacaklarr spermler ile..:26:
:26::26::26::26::26:

saol milistone. ediyorum dua etmezmiyim ayrıca senin içinde ediyorum.
ayyy yarın 14 şubattı dimi

Yaaaaaaaa biz sana fun clup olarakk gezi bile düzenlicezzzz bikeremmmmmm.Hele bir yaz gellsinn..Şimdi Ankaranın kuru soğunda donmayalımm diye kimse demiyorr herhalllll..Seniii sevmeyennn yookkkkk kiiii,ahhh ahhhhh dertlenndimm bakk geneeee..

evet cnm buarada ben istnbulda yaşıyordum bekarken evlenınce hop izmire transfer oldumm kesin senide ziyaret edicem biz senınle görüşürüz umarım ekine de yetişirim zor bu işlerde yanlız olmak be eşin destek sonuçta inşallh çok farkına varmaz heyecandn ben bir yemek yiyip gelim midem kötü başladı bulantılar ama zorluyorum kendimi az az yemek için ben kaçtımm yemeğeedönerim bye bye

çok yakınmışız birbirimize...
beni kahve manyağı yap yap yap yap

saol milistone. ediyorum dua etmezmiyim ayrıca senin içinde ediyorum.
ayyy yarın 14 şubattı dimi

Evettttt 14 Şubattt veee eşimmm 2 gündürr nereye götürüyorrsun benii karıcım yemeğe diyipp topu bana atmaya çalışıyorrr.Bende hıhh dedimm yok sana birşeyyy..Sinir oluyorumm her sene hediyee kriziii falann.Adamın bana zaten tek başına gidip te bir şey alabildiği görülmemiştirr eee bennn kendime zatennn alışverişş yapıyorumm,yanımda o olsa ne ye yazar diyipp..Bugünü artıkk es geçmek istiyorumm..Sinir oluyorumm ince ruhluu romantik birr kocam olmadığındann.Artık bende mumlarr pastalar güzell kıyafetlerdenn vazgeçiiyorumm işteee..Protesto var bu sene

Ahh canımm yaa gözümüzle olmasa da yazımızla nazarr verdikk sanaaa.Çok yiyorr diyeee.Kıyamammmmmmm..

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

canım çok üzüldüm.. rabbim sana daha sağlıklı bebişler versin... sana ve eşinede sabır diliyorum. hepimiz bir gün anne olacağız insallah...

nasilsiniz arkadaslar

kk girisindeki seyehata cikiyorum yazisi beni mahvetti ya
kesinlikle sizleride etmistir..
keske yapabilcek birsey olsaydi

busekar arkadasimizada allah sabir versin,detayli yazipta uzmeyim,yeterince uzulup yipranmis zaten ...sabirla mutluluga ulasirsin insallah canim

Kizlar merhaba, ben de geldim bu aksamki KK mesaisine. Gun icinde isyerinden ara ara acip okudum ipin ucunu kacirmamak icin.
Kedi arkadasim yumurta kalitesi icin arisutu duymustum. Dilalti olarak aliniyor. Aktarlarda var, igrenc eksi bozuk sut gibi tadi var. Ama denemeye degebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…