Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkürler tatlım . bende öyle düşünmüştüm.. yani 2. gün embriyosu felan diyosunuz ya...öyle tahmin etmiştim..

rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:

saol cnmcım inşallah. anestezi almadım ben öyle aman aman ağrımda olmadı. ama şuanda kasıklarım birz ağrıyor sanki şişkinlik varmış gibi.
seninde herşey yolunda gider umarım. ayrıca kınaya kadar da bişeyin kalmaz diye tahmin ediyorum ammaaa sen yinede çok hoplayıp zıplama

sağol cnm bnm..
yokkk oynamak yok zıplamak yok..taransferden sonra bolca yatıcam yaa ben stres atim dedim azıcık

Son düzenleme:

canim oncelikle hayirli olsun tedavin,6 yumos cok iyi lutfen takilma sayilara
benimde enson tedavimde 7 falandi ama kalitesizdi onun icin kaliteli olsunda gerisi onemli degil

insallah hersey yolunda gider canim...

sağol cnm bnm..
yokkk oynamak yok zıplamak yok..taransferden sonra bolca yatıcam yaa ben stres atim dedim azıcık

at tabi stresini. yaa bide bugün merkezde bir arkadaşımı gördüm bana tarnsferden sonra sonuç alıncaya kadar hiç banyo yapma dedi onada hemşire söylemiş oda 15 gün boyunca hiç yıkanmamış sadece saçını yıkamış bide baharatlı ve ekşi hiçbirşey yememiş ve şuanda 6 aylık hamile kızı olacakmış.

rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:

canim niye korkuyorsun ki,bu senin icin cok ozel bisey yumurtan varki bu asamaya geldigine dua et bitanem
yavrularina kavusman icin bi adim daha yaklasiyorsun oyle dusun
trde hersey daha kolay gercekten,,anladigim kadaryila opu sonrasi serum falan alinip dinleniliyormus

bizim burda opudan 15-30 dakika arasi eve gonderiyorlar,ben enson opumda esimle birlikte baska hastaneye yumurtalarimi goturduk ve sperm orda veriliyor ayni hastanede olmadigi icin kalktik gittik

allahim yardimcin olsun,cok kolay merak etme

Canim Benim bende seni ozledimm AMA lapitopum yok telden giriyorum AMA bir Turlu beceremedimm kan ter icinde kaldim

ah cnm yaa bu hemşire nerden çıkarmışki15 yıkanmamayı,yıkanmamakta iyi değil enfeksiyon olabirsin benim kanamam olduğn da dr um dedi duşa al mutlaka enfeksiyon olabilir dedi baharatlı ve ekşide ne alaka anlamadım ameliyat olmuyorsun ki tatlım herşey yiyebilirsin tabi yinede sen bilirsin

canim oncelikle hayirli olsun tedavin,6 yumos cok iyi lutfen takilma sayilara
benimde enson tedavimde 7 falandi ama kalitesizdi onun icin kaliteli olsunda gerisi onemli degil

insallah hersey yolunda gider canim...

hayırlısı olsun cnm..inşallah yolunda gider..
tekrar düşünüyorsundir değil mi? ne zamana?
canım benimde ilk denemem olacak o yüzden anlatamam.. ama korkma bak her şey yolunda gidecek...sen anlatırsın artık bana...

şu cumayı bir atlatalımda cnm anlatıırım merak etme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…