teşekkürler tatlım . bende öyle düşünmüştüm.. yani 2. gün embriyosu felan diyosunuz ya...öyle tahmin etmiştim..
kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi
hayırlısı olsun elvan..inşallah kaliteli embriyoların olur arkadaşım
nasıl geçti ağrı sızı birşeyler hissettinmi?
bnmde cuma günü toplamam var..
cumarteside kınamız var..inşallah ağrım olmaz..bnmde şuan 6 yumurtam var iğnelere devam..
kızlar benim biraz ağrım bide çok uykum var. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.
milistone, minecan ve diğer arkadaşlar komacan komacan öpüyorum hepinizi
saol cnmcım inşallah. anestezi almadım ben öyle aman aman ağrımda olmadı. ama şuanda kasıklarım birz ağrıyor sanki şişkinlik varmış gibi.
seninde herşey yolunda gider umarım. ayrıca kınaya kadar da bişeyin kalmaz diye tahmin ediyorum ammaaa sen yinede çok hoplayıp zıplama
bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?
rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:
iyi dinlenmeler tatlım..gerçi bizim ismimizi yazmamışsın ama...
ben diğer kızlardan....
yaaaaa kuzucumm öyle deme bakk gidemiyorum sonraahadi beni affettiğini söyle de gidip yatayım
sağol cnm bnm..
yokkk oynamak yok zıplamak yok..taransferden sonra bolca yatıcam yaa ben stres atim dedim azıcık
yemek arasıı güzellerrrr..
yemek arasıı güzellerrrr..
canım aşk olsun takılayım dedim.. sen git dinlen rahat rahat... öptüm çok...
afiyet şeker olsun takklımm..
tamam o zamanben gidim bari
rica ederim tatlım..
bnmde cuma günü toplama işlemim var..
korkuyorum heyecanlanıyorum bilemiyorum..:26:
at tabi stresini. yaa bide bugün merkezde bir arkadaşımı gördüm bana tarnsferden sonra sonuç alıncaya kadar hiç banyo yapma dedi onada hemşire söylemiş oda 15 gün boyunca hiç yıkanmamışsadece saçını yıkamış bide baharatlı ve ekşi hiçbirşey yememiş ve şuanda 6 aylık hamile kızı olacakmış.
canim oncelikle hayirli olsun tedavin,6 yumos cok iyi lutfen takilma sayilara
benimde enson tedavimde 7 falandi ama kalitesizdi onun icin kaliteli olsunda gerisi onemli degil
insallah hersey yolunda gider canim...
canım benimde ilk denemem olacak o yüzden anlatamam.. ama korkma bak her şey yolunda gidecek...sen anlatırsın artık bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?