Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyyy yerim ben senin kızını...
Maşallah
genel olarak iyiyiz canım sen nerelerdesin bakiim...
diğer taraftada görmüyorum...

sağol canım yaa. yeğenim geldi denizliden benim aşkımmm abimin kızı anne baba ayrı anneyle kalıyor. ne yazıkki bizde az görüyoruzzz haliyle özlüyoruzz onunlaydım gece gündüz..

Tam zamanında geldin kızlar yüksek FSH ve iğne dozları hakkında muhabbet ediyolar...
Madure olaraktan sende dal direk konuya

sağol canım arkadaşımm.... kusura bakma kafam çok karıştı. fsh kaçtı senin? birde şu anda hangi aşamadasın..nerde tedavi oluyosun.. ben biracık meraklıyımm ama kısma bana:)) benim fsh 30larda ( ankarada hş kliniğe gidiyom aksaraydayım ama git gel halindeyimmmm

Hiç mini tüp bebek deneyen yok mu ? İlaçlar daha hesaplı..Mesela 5 gün boyunca sadece klomen alıcam.. 10 TL civarı fiyatı...

Tam zamanında geldin kızlar yüksek FSH ve iğne dozları hakkında muhabbet ediyolar...
Madure olaraktan sende dal direk konuya

Evet yaaa öyle olmuş..Narmik gelmişş
Onu biliyorum diğer topiklerden..Gerçekten o çok özel bir anne
Ne diyeyim be aşkısı bu konuda bende şaşırdım kaldım..
Kimi doktor az doz kullanılmalı diyor kimi büyü
mez yüksek doz diyor..İnş kızların ikisininde büyür yumoşları..Lale devrini izliyom ben bu arada öpt hepinzii..

sağol canım yaa. yeğenim geldi denizliden benim aşkımmm abimin kızı anne baba ayrı anneyle kalıyor. ne yazıkki bizde az görüyoruzzz haliyle özlüyoruzz onunlaydım gece gündüz..

çok geçerli ve anlamlı bir sebebi varmış olmayışının..
tabii özlenmezmi ayrılık olunca arada bir görüşünce zamanda çok değerli gelir insana...

Biz 2 sene önce sadece gonal-f ler için 1,5 milyar civarı ödemiştik..O da bir eczane deposundan indirimli aldığımız fiyattı...

sağol arkadaşım.... Allah yardımcımız olsun .. İnşallah sonu hayırlısı olur bunca çabanın... ne güsel ikizlerin varmış Allah bebeklerine ve sana hayırlı uzun ömürler versinnn

İlknurlevent canım fsh 30 larda ve 75 lik doz ilaç bana da tuhaf geldi..Ankara da neresi bu merkez ???

anlaşılan konu açmadı seni
bende eurovisiona bakıyorum bi yandan..,
bi yandan da kalk namazını kıl diyorum kendime...
napcam bilmiyorum yani çıkmazdayım

sağol arkadaşım.... Allah yardımcımız olsun .. İnşallah sonu hayırlısı olur bunca çabanın... ne güsel ikizlerin varmış Allah bebeklerine ve sana hayırlı uzun ömürler versinnn

rahimde sorun olduğu için hamile kalmam gerekiyor..doğum sonu rahmi aldırıcam..Allah ım isteyen,bakabilecek durumda olan,bu sorumluluğu alabilecek herkese nasib eder inşallah..

canım sosyal güvencen varsa rapor hakkında olur...
sen rapor çıkarmayı düşündünmü hiç..

benim fsh 30 ken bana rapor verirler mi birde daha hiç deneyemedim ki bu fsh la daha önce kimse bana tüp bebek denemedi desem yalan olmaz...(

ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum
İnşallah hakkında hayırlısı olur yumilerin Allahın izni ile sana sımsıkı tutunurr...
sağollll.....
İlknurlevent canım fsh 30 larda ve 75 lik doz ilaç bana da tuhaf geldi..Ankara da neresi bu merkez ???
ankara hş klinik doktorum hakan şatıroğlu.... o ümitli ama ben anlayamadın naptığımızı...

benimde namaz bekliyorum diş ağrım tuttu aklımı yitircemmm(

Ne diyeyim be canım en fazla bu durumu sende benimle yaşadın işte bu zaman zarfında..
Fsh 17 ye düştü derken kist çıktı tedavi söz konusu bile olamadı..
dmrsda ve ilknurleventin şu anda neler yaşadıklarını hissettiklerini taaaaaaa içimden yüreğimden hissediyorum..
mda vardı hani oda dün özelden yazmış tedavisi iptal olmuş bunu çok iyi anlıyorum..Maddi manevi insanı yıpratan süreci çarpı 5 katı yaşıyoruz sankii..
Şimdi yürekleri ağızlarında her ultrasona girdiklerinde doktorun iki dudağının arasından çıkacak o iki kelimeyi bekliyor kızlarr..Oo yumurtalar büyümüş denmesini..Öbür türlüsü hayal kırıklığı hemde çok fena..
Ama hep dediğimiz gibi nasibbbbb..
yaradan yazdı ise narmik gibi 30 fsh ile ikizlerini kucağına aldırır
Sabır diliyorum Rabbimden..

akşamınız güzel olsun...................

seninde canım..
ne izliyosun bakiimm...

ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum

geçmiş olsun...
hayırlı olsuunnn...
Önce göbişinde sonra bir ömür seninle olsun nazlı bebeğin...

haklısın canım bak o kısmını hiç düşünmedim...
yüksek fsh da rapor için sınır ne bilmiyorum dediğin gibi vermeyebilirler...

canım sosyal güvencen varsa rapor hakkında olur...
sen rapor çıkarmayı düşündünmü hiç..

sağol canım benim Allah hakkımızda hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…