Tüp Bebek Günlüğümüz !

hep diyecem vazgeçip duruyorum benim hatırladığım sen 75 doz kullanıyordun bu yüksek FSH için düşük bir doz..
millstone arkadaşımızında düşük dozda yumoşları büyümedi ve 2 kez işlemi iptal edildi...
şimdiye kadar yükselmeliydi zaten...doktordan daha iyi bilemem tabii ama yüksek FSH da bu kadar düşük doz kullanılmaz...
150 doz da az...tabii yavaş büyür..

Son düzenleme:
egunalcığım ben birşey daha sorucamda bugün doktoruma telefonda değeri söylediğimde değeri yaptırmış olduğum merkezle de düşük çıkmasının alakalı olabileceğini söyledi bununla ilgili bir bilgin varmı acaba .Biraz güzin ablaya sorar gibi oldu ama

anam ben 375doz kullanıyom be.gerçi bende bu kadar yüksek dozun yumilerin kalitesini düşüreceğini düşünüyorum ama inşallah hayırlı olur.

canım doktor böyle deyince bir şey diyemedim... ben zaten napmaya çalıştığını bir anlasam.... zaten kırılganım ki adama bunu sölediğimde bana antidepresan verdi. .(((
9 günde 3 kez ankaraya gittim geldim maddi manevi çöküyoruz ama doktor öyle bir rahat ki..........

anam ben 375doz kullanıyom be.gerçi bende bu kadar yüksek dozun yumilerin kalitesini düşüreceğini düşünüyorum ama inşallah hayırlı olur.

nasıl 375 nasıl ödüyorsunuz iğnenin parasını ya( çok pahalı değil mi? peki yumilerine baktılarmı bu kadar yüksek doza cevap verdi mi?

topiğin güzin ablası konumundayım zaten
evet değeri merkeze göre değişebilir ama çok farketmez...

Son düzenleme:
nasıl 375 nasıl ödüyorsunuz iğnenin parasını ya( çok pahalı değil mi? peki yumilerine baktılarmı bu kadar yüksek doza cevap verdi mi?

para değil cnm iğne dozu 375..300doz ile başladım önce sonra 375'e cıkardı doktor. 9mm civarındaydı 2 yumi. 3gün 375 doz kullanıp kontrole gittiğimde.biri 13 diğer 12mm olmuş.3 tane de küçük vardı.8-7-ve 5mm.

canım yanlış anlamazsan eğer iğnenin adı ne

bir de ne kadar ödüyorsun???

Yumurta çatlatma iğnelerinin yarılanma ömrü 1 haftayı geçmez... 5.gün embriyoları yani blastosis embriyoları,dondurulmuş embriyolar tutarsa beta hcg sonucu yüksek çıkabilir...Benim tedavilerimde de 450 mg dı günlük gonal f miktarı...Mini tüp bebek baya hesaplı olacağa benzer :)

Son düzenleyen: Moderatör:

günlük 450 mg mı vurundunuz kaç gün vurundunuz sorun ne idi ki bu kadar yüksek doz vuruldu. ? çok sordum ama benim yüksek fsh sorununa 75 vuruyorummm

dmrsda ,sanırım senin de yumurtalık rezervlerin az...Önemli olan kaliteli yumurta çıkması..Az olması önemli değil..Benim de zar zor 3-4 tane oluşmuştu..3.ü döllendi..2 si kaliteli 1 i düşük kalitedeydi..Kaliteli olan ikisi kondu ve tuttu...

Son düzenleyen: Moderatör:
günlük 450 mg mı vurundunuz kaç gün vurundunuz sorun ne idi ki bu kadar yüksek doz vuruldu. ? çok sordum ama benim yüksek fsh sorununa 75 vuruyorummm

10-12 gün kadar sürmüştü sanırım..2 sene oluyor..Yumurtalık rezervim azdı ve fsh yüksekti.... 16 idi benim fsh...

aynen cnm benimde rezerv sıkıntısı vardı.gerçi bu tüpe baslamadan önce test fena cıkmadı. dediğin gibi inşallah az olsun öz olsun :):) daha önce 2tanecik olmustu benımdi biri iyiydi diğeri idare eder durumdaydı ama bakalım bunlar nasıl olucak. merakla beklıyorum.Allahım cabalarımızı bosa cıkarmaz ınsallah..

kafam çok karıştı ben neden bu kadar az bi dozla başladım ki yaaaa.... ama bu az dozu bile ödemekte zorlanıyomm 1 haftada 700lira ödedim iğneye

kafam çok karıştı ben neden bu kadar az bi dozla başladım ki yaaaa.... ama bu az dozu bile ödemekte zorlanıyomm 1 haftada 700lira ödedim iğneye

canım benimde sorun FSH Yüksekliği. Ben 3 kutu puregon aldım 900 dozluklardan. 1 kutu ovitrelle aldım.catlatma iğnesi. bunlara 1400 verdim.
sonra dozu artırınca yetmedi 1kutu daha aldım puregon 600dozluk 3kutu da cetrotide aldım onlarada 450 verdim. Allah yardımıcımız olsun yani. maddi manevi zorluklar cekıyoruz.Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…