5.gün olması test günü 10.güne vermeleri demek yani sen asıl değerini almışsın...
3.gün transferinde test günü 12.gündür...
eğer 3.gün transferiyse 2 gün erken yaptırmışsın 12.gün değerini görelim diyecektim...
sonuç 16 demek o zaman düşük işte...
İnşallah katlanır değerin canım...
Hayırlı olsun efenim...
Rezerv sıkıntınmı var peki mini tüp bebek demişsin...
inşallah hayatım inşallah ..umarım herşey gönlümüzce olur.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ne diyim ne yapıyım nasıl yapıyım bilemiyorum tam bir belirsizlik ve boşluk içerisindeyim.Allahım bana ve benim gibi tüm canı gönülden isteyenlere versin.
Ve yardımların için çok teşekkür ederim .ÇOK SAĞOL..TEŞEKKÜRLER...
kızlar bilginize çokk acill ihtiyacım varr bu tüp bebek testinden önce idrar testi yapsak cıkarmıı
kızlar bilginize çokk acill ihtiyacım varr bu tüp bebek testinden önce idrar testi yapsak cıkarmıı
bide bişi daha var bebeğin oluştuğunu ne gibi belirtilerden anlarız.oluşmazsa kanama kesinlikle olurmuu.
bilgileriniz varsa lutfen cvp verinnn
geçmişi okıyım yazıyım diyene kadar kimsecikler kalmamış yahudün akşam giremedim kociş samsuna gitti bu akşam dönücek.bende yalnız kalmıyım dedim anacıgıma gittim orda kaldım.özledim sizi yaw opuyoreeee.....
hiç te bi kerem ben burdaydım..
kesin beğenilerime bakıyorumdur...
tutunma şansı 5.gün embriyosunda daha fazladır artık hücre sayısı sayılamaz hale gelir çoktur çünkü...
3.gün embriyosu 8 hücreli olur...
şans 5.günde daha fazla olsada bizim topiğin 3.gün transfer bebekleri daha çoktur..
nasip yani..
Selam kızlarr nasılsınız. umarım keyifler iyidir ben pek gelemiyorum o yüzden gelişmeleri takip edemedim. ben bugün kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda inşallah herkes iyidir.
idrar testinde negatifi görüp kan testinde pozitif alan çok arkadaşımız oldu o yüzden gebelik varsa bile negatif görür üzülebilirsin...
en iyisi ve garantisi idrar testi...
idrarda çift çizgiyi görebilirsinde..
eğer çok yapmak istiyorsan yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme kan testi sonucudur esas olan...
belirtiler genelde kasık batması,adet olacakmış hissi vs..
belirtisi olmadan pozitifi görenlerde oldu...
sen ne aşamadasın...
kızlar bu bilgiler cok yakın bir arkadasım içinn soruyorum suan yanımda.burada kayıtlı olmadığındann benim aracılığımla sormak istedi.belirtilerii kasık ağrısı ara ara oluomuş.göğüs şişlliği var.belinde agrı var. pembemsi nokta nokta kırmızı leke görmüş. damla kadar bile sayılmaz diyor.herzaman olmuormuşş.içinii rahatlatmakk istiyorummm nolurr yardım edin.okusun ve rahatlasun istiyorum.bugün 10. gün.
anladım canım sağol benimkide sekiz hücreliydi doktorum öyle demişti o yüzden sordum
nasip kısmet işi birazda Allah kısmet etmiştir inşallah hepimiz anne oluruz.
ay göremedim bebeğim sorry o zaman:) tabi bak beğenilerine.beğenilmicek hatunmusun sen
kızlar bu bilgiler cok yakın bir arkadasım içinn soruyorum suan yanımda.burada kayıtlı olmadığındann benim aracılığımla sormak istedi.belirtilerii kasık ağrısı ara ara oluomuş.göğüs şişlliği var.belinde agrı var. pembemsi nokta nokta kırmızı leke görmüş. damla kadar bile sayılmaz diyor.herzaman olmuormuşş.içinii rahatlatmakk istiyorummm nolurr yardım edin.okusun ve rahatlasun istiyorum.bugün 10. gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?