Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah hayatım inşallah ..umarım herşey gönlümüzce olur.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ne diyim ne yapıyım nasıl yapıyım bilemiyorum tam bir belirsizlik ve boşluk içerisindeyim.Allahım bana ve benim gibi tüm canı gönülden isteyenlere versin.
Ve yardımların için çok teşekkür ederim .ÇOK SAĞOL..TEŞEKKÜRLER...

Hayırlı olsun efenim...
Rezerv sıkıntınmı var peki mini tüp bebek demişsin...

Teşekkür ederim,hepimize :)) Evet rezerv sıkıntım var..Ayrıca tek bebek istiyorum..Hatta tek yumurta döllensin,tek embriyo koydurtucam...Allah kısmet etmişse olur...Tekrar denemeyeceğim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Amiinnnnnnn....
Burdan sadece yazabiliyorum keşke elimden gelse tüm arkadaşlarımın bu yolda zorluk çeken tüm kardeşlerimin derdine derman olabilsem...
Destek olmaktan başka elimden bişey gelmiyor...
Tez vakitte evlat hasretimiz son bulur inşallah...

geçmişi okıyım yazıyım diyene kadar kimsecikler kalmamış yahu dün akşam giremedim kociş samsuna gitti bu akşam dönücek.bende yalnız kalmıyım dedim anacıgıma gittim orda kaldım.özledim sizi yaw opuyoreeee.....

kızlar bilginize çokk acill ihtiyacım varr bu tüp bebek testinden önce idrar testi yapsak cıkarmıı

canım idrar testi malesefki güvenli olmuyo.idrar testinde negatif gorunuyo ama kan testi pozitif oluyo yada tam tersi.o yuzden hiç ugrasma bosuna bence.ayrıca belırtı arama oda aynı kimisinde hiç belirti olmuyor kimisinde de kasık agrısı oluyo yada adet agrısı gıbı oluyo.herkeste farklı yani....

kızlar bilginize çokk acill ihtiyacım varr bu tüp bebek testinden önce idrar testi yapsak cıkarmıı

bide bişi daha var bebeğin oluştuğunu ne gibi belirtilerden anlarız.oluşmazsa kanama kesinlikle olurmuu.

bilgileriniz varsa lutfen cvp verinnn

idrar testinde negatifi görüp kan testinde pozitif alan çok arkadaşımız oldu o yüzden gebelik varsa bile negatif görür üzülebilirsin...
en iyisi ve garantisi idrar testi...
idrarda çift çizgiyi görebilirsinde..
eğer çok yapmak istiyorsan yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme kan testi sonucudur esas olan...
belirtiler genelde kasık batması,adet olacakmış hissi vs..
belirtisi olmadan pozitifi görenlerde oldu...
sen ne aşamadasın...

hiç te bi kerem ben burdaydım..
kesin beğenilerime bakıyorumdur...

Eğer çoğul gebelikse idrarda belli olabilir...o da transferden en az 1 hafta sonra..Kanama derken ? Hayır öyle bir şart yok...Bebeğin oluştuğunu anlayamazsın...Sadece bazı belirtiler hamilelik oluşmuş olabileceğini düşündürür...Mesela uykuya aşırı eğilim,göğüslerde hassasiyet,kılcal damarların belirginliğinin artması,hafif baş dönmeleri,seslere karşı duyarlılık gibi...Kasıklarda batmalar... Mide bulantıları ise hemen başlamaz..Çok çok sonraları başlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr nasılsınız. umarım keyifler iyidir ben pek gelemiyorum o yüzden gelişmeleri takip edemedim. ben bugün kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda inşallah herkes iyidir.

anladım canım sağol benimkide sekiz hücreliydi doktorum öyle demişti o yüzden sordum

nasip kısmet işi birazda Allah kısmet etmiştir inşallah hepimiz anne oluruz.

Selam kızlarr nasılsınız. umarım keyifler iyidir ben pek gelemiyorum o yüzden gelişmeleri takip edemedim. ben bugün kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda inşallah herkes iyidir.

oyyy yerim ben senin kızını...
Maşallah
genel olarak iyiyiz canım sen nerelerdesin bakiim...
diğer taraftada görmüyorum...

kızlar bu bilgiler cok yakın bir arkadasım içinn soruyorum suan yanımda.burada kayıtlı olmadığındann benim aracılığımla sormak istedi.belirtilerii kasık ağrısı ara ara oluomuş.göğüs şişlliği var.belinde agrı var. pembemsi nokta nokta kırmızı leke görmüş. damla kadar bile sayılmaz diyor.herzaman olmuormuşş.içinii rahatlatmakk istiyorummm nolurr yardım edin.okusun ve rahatlasun istiyorum.bugün 10. gün.

bidee çokk sık idrar yapıyor.

anladım canım sağol benimkide sekiz hücreliydi doktorum öyle demişti o yüzden sordum

nasip kısmet işi birazda Allah kısmet etmiştir inşallah hepimiz anne oluruz.

evet canım nasip işi...
bir yere kadar doktorlar ve biz bişeyler yapıyoruz bir yerden sonra sadece seyrediyoruz olup biteni...
embriyo da tam kıvamındaymış Maşallah

ay göremedim bebeğim sorry o zaman:) tabi bak beğenilerine.beğenilmicek hatunmusun sen

tabii sorry de bana
beğenin beni şımartın sevin
beğenilerime baktım nerdeyse 5000 kez beğenmiş kızlar beni...
beğenilen insanım kahretsin

bunlar gebelik belirtisi olabilir evet ama o kadar iğne hormondan sonra vücut hamileliği taklitte edebiliyor...
lütfen şu an olan bitene anlam yüklemesin arkadaşın yanılabilir...
dediğim gibi hiç belirtisi olmadan umutsuzca kan veremeye giden arkadaşlarımız gebe olduklarını gördüler..
idrar testiniz varsa yapın ama negatif çıkarsa üzülmek yok gerçek sonuç olmayabilir...
en son bir arkadaşımız değeri 200 olmasına rağmen idrarda negatifi gördü...
testin hcg hassasiyetine bağlı...

ben geldim. herkese iyi akşamlar iyi haberlerle gelmedim ama kötü mü onu da bilmiyorum...yumilerde gelişim yok sayılır 8.5 olan 9 mm olmus okadar doktor 3 gün daha iğne dedi ve 150 mm çıkardı... İnşallah bir faydası olur.. garip bir cansızlık var üzerimdeee... salı tekrar bakıcakkk... Salı yüzüm güler hayırlısıyla İnşallahhh.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…