işesem ben işerdim...
zaten operasyona sıkışık girmiştim bi de daktırı masada 20 dk bekledim o arada da serum yiyeceğimi unutmuşum ohss ye önlem amaçlı daktır gelene kadar serumun yarısını hüüüpppp diye içime aldım ve patlamak üzereyken daktır geldi fena bişeydi...
muayene masası yukarıda kaldığından o bölgem ve daktırın suratı aynı hizada kalıyodu kesin adamın gözlüklerini ıslatacam dedim
resmen kasık bölgemin şiştiğini gördüm patlayacaktı..
sonrasında da işe işe bitiremedim serum yemeyede devam ettiğimden...
sakın hastaneye gitmeden su içme..
hastaneye varınca içersin 2 bardak yeter zaten hazırlanırken gelir ve deli gibide sıkışık olman gerekmez...
masallah hepsıde saglıkla ptesı kadr dayanırlar ınsalalh
tutunma şansı 5.gün embriyosunda daha fazladır artık hücre sayısı sayılamaz hale gelir çoktur çünkü...
3.gün embriyosu 8 hücreli olur...
şans 5.günde daha fazla olsada bizim topiğin 3.gün transfer bebekleri daha çoktur..
nasip yani..
bende hüngür hüngür agladım ne güzel yazmışın bende hep öyle düşünürdüm allahım hepsine can versin bizlerede versin AMİN...
ben geldim. herkese iyi akşamlar iyi haberlerle gelmedim ama kötü mü onu da bilmiyorum...yumilerde gelişim yok sayılır 8.5 olan 9 mm olmus okadar doktor 3 gün daha iğne dedi ve 150 mm çıkardı... İnşallah bir faydası olur.. garip bir cansızlık var üzerimdeee... salı tekrar bakıcakkk... Salı yüzüm güler hayırlısıyla İnşallahhh....:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım doktor böyle deyince bir şey diyemedim... ben zaten napmaya çalıştığını bir anlasam.... zaten kırılganım ki adama bunu sölediğimde bana antidepresan verdi. .(((
9 günde 3 kez ankaraya gittim geldim maddi manevi çöküyoruz ama doktor öyle bir rahat ki..........
ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum
Hiç mini tüp bebek deneyen yok mu ? İlaçlar daha hesaplı..Mesela 5 gün boyunca sadece klomen alıcam.. 10 TL civarı fiyatı...
rahimde sorun olduğu için hamile kalmam gerekiyor..doğum sonu rahmi aldırıcam..Allah ım isteyen,bakabilecek durumda olan,bu sorumluluğu alabilecek herkese nasib eder inşallah..
hosgeldin canim,sakin amaselamlarr ben geldim ama isyan edicem sankii bıktım bu iğnelerden
günaydın kızlar iyi pazarlar................
GÜNAYDIN KIZLARRR
Günaydın ca nlarım nasilsinz biz bu sabh cok enerjik başladık kızimla süper bir yürüyüş yaptık birazdan uyucaz çünkü yine sabahın köründe ayaktaydikHepinize guzel bir pazar diliyorummm
günaydın kızlar nasılsınız yumoşlar iyi gidiyormuş gelişmeleri inşaallah kaliteli olurlarpazartesi veya salı transfer olabilir dediler RABBİM inşaallah kaliteli olurlar ve tutunurlar YÜCE ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİMİZE amin merakla bekliyorum herkese iyi pazarlar dilyorum duanızı bekliyrum canım arkadaşlarım
merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.
bende sabahtan beri düşünüyodum gitmeden önce 1,5lt su içeyim diye... doğru söylüyosun... yeteri kadar olması en iyisi .. bende senin gibi vur deyince öldüreceklerenim....
canım.. insallah ya... kalanını dondurmak istiyorum çünkü.... Rabbim seslerimizi duysun insallah....
benimde 3. gün olacak... gelsin hayırlı sağlıklı bebişler... konsunlar göbüşlerimize...
canım ya... sende çok duygusalsın...sizlerin bu desteklerini görünce içim nasıl huzurla doluyr anlatamam.. dualarım hepimiz için....
Eki Görüntüle 429118 Canım arkadaşlarım merhabaHepimiz için güzel bir gün olması dieğiyle...
Eki Görüntüle 429119 Ben temizlik modundayım,biran önce bitirip dışardaki güneş kırıntısını yakalamak istiyorum.:103:
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Görüşmek üzere
zamanlamam cok kotu yine kimse yok
egunal canim benim 3 tane dondurulmusum vardi
galiba onun icin agustos gibi tedaviye basliyacagim..
3 temmuzda randevum var ozaman belli olur ,ama simdilik kabaca planim boyle canim
zaten dondurulmus tedavimden hamile kalirsam kalirim kalmazsamda yeni bi tedavi surecine baslamiyacagim,esimde hic sicak bakmiyor artik...
kismet allahim isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?