Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar nasılsınız yumoşlar iyi gidiyormuş gelişmeleri inşaallah kaliteli olurlar pazartesi veya salı transfer olabilir dediler RABBİM inşaallah kaliteli olurlar ve tutunurlar YÜCE ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİMİZE amin merakla bekliyorum herkese iyi pazarlar dilyorum duanızı bekliyrum canım arkadaşlarım

Günaydın ca nlarım nasilsinz biz bu sabh cok enerjik başladık kızimla süper bir yürüyüş yaptık birazdan uyucaz çünkü yine sabahın köründe ayaktaydik Hepinize guzel bir pazar diliyorummm

merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

bende sabahtan beri düşünüyodum gitmeden önce 1,5lt su içeyim diye... doğru söylüyosun... yeteri kadar olması en iyisi .. bende senin gibi vur deyince öldüreceklerenim....

masallah hepsıde saglıkla ptesı kadr dayanırlar ınsalalh

canım.. insallah ya... kalanını dondurmak istiyorum çünkü.... Rabbim seslerimizi duysun insallah....

benimde 3. gün olacak... gelsin hayırlı sağlıklı bebişler... konsunlar göbüşlerimize...

bende hüngür hüngür agladım ne güzel yazmışın bende hep öyle düşünürdüm allahım hepsine can versin bizlerede versin AMİN...

canım ya... sende çok duygusalsın...sizlerin bu desteklerini görünce içim nasıl huzurla doluyr anlatamam.. dualarım hepimiz için....

Canım arkadaşlarım merhabaHepimiz için güzel bir gün olması dieğiyle...

Ben temizlik modundayım,biran önce bitirip dışardaki güneş kırıntısını yakalamak istiyorum.:103:

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Görüşmek üzere

hadi bakalım güzel haberleini alırız insallah canım...

sakın antidepresan felan kullanma... bebiş için çok zararlı canım...

ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum

sıkı sıkı tutunsunlar sana insallah...

Hiç mini tüp bebek deneyen yok mu ? İlaçlar daha hesaplı..Mesela 5 gün boyunca sadece klomen alıcam.. 10 TL civarı fiyatı...

baharkus arkadaşımız denedi... msjını görürse cevap verir canım..

rahimde sorun olduğu için hamile kalmam gerekiyor..doğum sonu rahmi aldırıcam..Allah ım isteyen,bakabilecek durumda olan,bu sorumluluğu alabilecek herkese nasib eder inşallah..

geçmiş olsun canım şimdiden... Rabbim bebeklerine de sağlık versin....

canlarım geçmişi okudum... çok kaynatmamışsınız iyiki... yoksa kendiimi kaybediyorum topikte....

ben beklemedeyim... pazartesi her şey belli olacak.. beklemedeyim....Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah...

egunal canim benim 3 tane dondurulmusum vardi
galiba onun icin agustos gibi tedaviye basliyacagim..
3 temmuzda randevum var ozaman belli olur ,ama simdilik kabaca planim boyle canim
zaten dondurulmus tedavimden hamile kalirsam kalirim kalmazsamda yeni bi tedavi surecine baslamiyacagim,esimde hic sicak bakmiyor artik...
kismet allahim isteyen herkeze nasip etsin

günaydın kızlar iyi pazarlar................

GÜNAYDIN KIZLARRR

Günaydın ca nlarım nasilsinz biz bu sabh cok enerjik başladık kızimla süper bir yürüyüş yaptık birazdan uyucaz çünkü yine sabahın köründe ayaktaydik Hepinize guzel bir pazar diliyorummm

günaydınnn arkadaşlarım...

Maşallah canım
Allahın izniyle herşey yolunda gidiyor ve öylede olacak..

kötü bir deneyim yaşamışsın inşallah bu kez herşey yolunda gider...
doktor çok önemli her daim ulaşabileceğin soru sorabileceğin birilerini istiyor insan o dönemde...
merkez araştırması için seni fikir edinmek adına ilk sayfadaki linklere yönlendirmek istiyorum...
hamile kalan ve tedavide olan arkadaşlarımızın olduğu listelerimiz var belki yardımcı olur sana...

aman deyim sakın hastaneye varana kadar bişey içme orda bir anda yükleme yaparsın hazırlık aşamasında da tam kıvamında olursun

ayyyy bayıldım ama ben bu kediciğeee
sanada iyi pazarlar ve kolay gelsin canım...

zamanlamam cok kotu yine kimse yok

evet kötü zamanlama yapıyosun
bende geldim ama çıkcam şimdi önümüzdeki bir ay yoğun olacağımdan işlerim var...
kardeşim ve 2 paşası gelecekler bir ay bendeler o yüzden teyzeleri hazırlanıyor onlar için...

iyi fikir bencede canım...
zamanlamada süper...
belki dondurulmuşlarla anne olmak nasip olacak...
olmazsada iki tane aslanlar gibi paşaların var Allah onlara sağlıklı ömür nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…