Tüp Bebek Günlüğümüz !

saglik olsun napalim..)
aa neguzel keyfin yerindedir ozaman,pasalarin kardesin ohh vallaha
allah keyfinize keyif katsin tatlim
hadi sana kolay gelsin
bende cikacagim birazdan kardesimin bahcesi var oraya gidecegim
optum

selamlarr ben geldim ama isyan edicem sankii bıktım bu iğnelerden

hormonların yan etkilerine teslim olan biri daha...
canım şu an böyle hissetmen doğal gerçi sen şimdiden böyle hissedersen test gününü beklerken daha bi bunalım olursun...
az dayan...tüp bebek aşamasına gelemeyen arkadaşlarımız var çok şükür sen iğne vurabiliyorsun...
bu günlerde geçecek hep böyle kalmayacaksın...

saglik olsun napalim..)
aa neguzel keyfin yerindedir ozaman,pasalarin kardesin ohh vallaha
allah keyfinize keyif katsin tatlim
hadi sana kolay gelsin
bende cikacagim birazdan kardesimin bahcesi var oraya gidecegim
optum

haftasonları tenha oluyor topik..
hava güzel olunca herkes gezmede...
bak sen de gezmeye çıkacaksın şimdi...
valla keyfim yerinde çok şükür...
onlara sarılacağım o anın hayalini kuruyorum şimdiden...

iyi fikir bencede canım...
zamanlamada süper...
belki dondurulmuşlarla anne olmak nasip olacak...
olmazsada iki tane aslanlar gibi paşaların var Allah onlara sağlıklı ömür nasip etsin...

insallah canim ya,allahim bana nasip etti anneligi,gonulden isterim herkez tatsin bu duygu
rabbim isteyen herkeze nasip et anneligi

tabikide bunada şükür

haftasonları tenha oluyor topik..
hava güzel olunca herkes gezmede...
bak sen de gezmeye çıkacaksın şimdi...
valla keyfim yerinde çok şükür...
onlara sarılacağım o anın hayalini kuruyorum şimdiden...
aslinda hic canim istemiyor,yorgunum ama cocuklari evde tutmak ne mumkun

hep yerinde olsun keyfin,insallah kendi cocuklarini sarip sarmaladiginda daha bi keyifli olacaksin..
gecen senin durumunu tam detayli okudum gecmisten...aslinda yasadigin uzucu ama bi taraftanda cok sevindirici cunki hamile kalabiliyorsun ben buna bile sevinirim,sende oylesindir mutlaka
ayrica doktorunu cok begendim,taaa burdan opesim geldi doktor amcayi..)))) cok bilincli emin bi doktor ...
buda seni cok rahatlatmis anladigim kadariyla..ve eminimki cok yaklastin yavruna gor bak,,

merhaba kızlar

herkese mutlu pazarlar
hosgeldin canim ,sanada mutlu pazarlar

Selam güzel kızlar...iyi pazarlar....
hosgeldin canim

selam nasıl oldun ameliyattan sonra?hadi bakalım başla dondurulmuslarla tedavine.sonu güzel olsun inş.
tesekkur ederim canim,iyi sayilirim biraz halsizlik var sicaginda etkisyle birlikte yorucu oluyor onun harici iyiyim allaha sukur..
evet artik son tedavim alacak bakalim kismet diyorum..olmazsada allahim evlatlarima uzun saglikli omurler versin, tabi herkezinkinede
sen nasilsin canim

İyilik çok şükür.ağrılarım var karnımda ve kasıklarımda.yumurtalar hala büyüyormuş.sin anda transfer oldum zaten.hayırlısı artık...

KiZlar bsy sorcam transferimin 3. Gunu
1. Gunu şiddetli agrim oldu agri kesici aldım o derece agrim oldu
2 .gunu normal sekilde agrim oldu..
3.gun yani bugün turp gibiyim hiç agrim yok midem sis normalmi böle olması
Bide asiri kalbim hızlı atıyor kalp sesimi duyuyorum normalde bukdr hızlı çarpmadı
Sizdende oldumu böle

mrb öncelikle benım de transferımın 5.gunu bugun..transferden sonra ağrı kanama yada karında şişkinliğin normal oldugunu söledıler bana fakat bunlar anormallesırse merkeze bıldırmemıde ısdedıler ama benım ağrım olmadı Allaha sükür zaten merkezden bana ılaclarımın ıcınde ağrı kesıcı vermıslerdı.corasprın yanı bebek asprını..suan b ı anormallık yok bende Allaha şükür..bence merkezınızı arayın bılgılenın şüphe ıcınde kalmaktan ıyıdır

Mineciğim canım benim merhaba

Hayırlı olsun,dilerim hersey gönlünce olur.

Özletme kendini

selamlarr ben geldim ama isyan edicem sankii bıktım bu iğnelerden

O iğneler bizi bebişlerimize kavuşturacak araçlar canım,öyle bakmaya çalış Hersey kuzucuklarımız için :97:

merhaba kızlar

herkese mutlu pazarlar

Merhaba canım,sanada mutlu pazarlar

Selam güzel kızlar...iyi pazarlar....

Selam canım,iyi pazarlar

Canım doktorun ne diyor ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…