Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam canım hoşgeldin,sanada mutlu pazarlar

Sen hafta sonları pek uğramazdın ya da denk gelmiyorduk ...

canım benım ben normalde 3 haftaya kadar gelıyordum ama annemler tasındı fln ev temıslıg derken gırmıyordum sımdıde kalkım temızlık yapıcam zaten
nasılsın hayatımmmmm

a.s herkese iyi hafta sonları

sagol canım evet bende cok begendımmmmmmmmmmm ısmını

canım benım ben normalde 3 haftaya kadar gelıyordum ama annemler tasındı fln ev temıslıg derken gırmıyordum sımdıde kalkım temızlık yapıcam zaten
nasılsın hayatımmmmm

Anladım canım,kolay gelsin...

Bende temizliği bitirmek üzereyim,kahve molası verdim

Cnm ben transferde cok sikisiktim titreme tuttu sıkışıklıktan yürüyenden kasığıma agri girdi transfere giderken acaba ondanmi o derde agri girdi minoseti ictim gecti ama 10 saatagri çektim doktoru aradım iki kere transferdeydi hemşireye konuştum normal dedi okdr işlemden geçiyorsunuz dedi minoset iç dedi bebeklerim tutunmadan dustumu acaba cok korkuyorum
cnm doktoru iki kez aradım transferdeydi hemşireye görüştüm normal dedi doktoruda arasam normal der kesin embriyoların cok kaliteli demişti %70 gebelik bekliyoruz sizden dedi normalde bu orani nadir hastaya deriz dedi cok mutluydum transferin ertesi gunu o agri öldürdü beni ve moralim sıfır su anda (( okdr zorluktan geçtim esim azospermiyi doktorlar cocuğun olmaz dediler Birsuru sperm bulundu 12 kaliteli embriyom donduruldu iki tup sperm donduruldu cok mutluydum ama o agri beni cok mutsuz etti ..bugün turp gibiyim bebek yok mü diyorum

teskrlr ecrin keyıflerınız nasıl ıyıdr ınsallah

cok sukur canım halımıze ıyıım ne olsunnnnnnnnnnnn sen nasılsın bakımmmm

Anladım canım,kolay gelsin...

Bende temizliği bitirmek üzereyim,kahve molası verdim

canım dun yapmam lazımdı ede degıldım sonra catıda ısım vardı esımle orayı temızledık e kaldı sımdı eve baslıycam ısteeeeeeee
ohhhhh esımde kahe ıstıyo ben temızlıkten sonra dıyom bakalımmmm
hadı ben kacarrrr

bence hıc korkma hatta moral yap kendıne:) tutunma ağrısı olabılır onlar ki düşse bıle kanamalı bı işaretı olur düşmenın..ılk gunler ağrın normal cnm
cunku bedenımız bu kadar değişikliğe ve operasyona tepki verior bence hıc umutsuzluga kapılma dediğim gıbı bence sevın ve tadını cıkar..dua et bol bol bende ya varis i cokk cekıorum aklıma geldıkce dıkkat et kendıne

Aklıma geldikçe elim göbeğimde dua ediyorum tutunsun meleklerim annelerine diye ne zor beklemek o agri olmasaydı umutlu olurdum ama üzüldüm esim kızıyor düşse öyle agri yapmaz dıyo moral veriyor ins tutunmustur da agri olmuştur off nsl geçecek bu 1 hafta:)

beklıcez artık sabredcez:)) ben cubuk test hıc yapmıcam dırek kan testı yaptrcam gunum geldıgınde ılk baslarda bende zaman gecmıo dıordum ama:)) sımdı tadını cıkarıorum gun saymıorum sonucta en kötu ıhtımalle 12 gun beraberiz dusunsene:)) tadını cıkarmak en ıyısı

Haklisin cnm tadını çıkarmak lazimmmmmm ama gel Gorki vesveseler rahat bırakmıyor:)
Benim hep istediğim evde idrarda çift çizgi gormek istiyorummmmmmmmmmm hayalim:)

Haklisin cnm tadını çıkarmak lazimmmmmm ama gel Gorki vesveseler rahat bırakmıyor:)
Benim hep istediğim evde idrarda çift çizgi gormek istiyorummmmmmmmmmm hayalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…