selammmmmmmmmm canlarım nasılsılsınız herkese mutlu huzurlu pazarlarrrr
Tutunbanaannem merhaba
Ne hoş bir nickin var,bayıldım...
tesekkür ederim:) mrb. ıns duyar beni:)
Selam canım hoşgeldin,sanada mutlu pazarlar
Sen hafta sonları pek uğramazdın ya da denk gelmiyorduk ...
a.s herkese iyi hafta sonları
İnşallah canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun , kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah.
canım benım ben normalde 3 haftaya kadar gelıyordum ama annemler tasındı fln ev temıslıg derken gırmıyordum sımdıde kalkım temızlık yapıcam zaten
nasılsın hayatımmmmm
canım benım ben normalde 3 haftaya kadar gelıyordum ama annemler tasındı fln ev temıslıg derken gırmıyordum sımdıde kalkım temızlık yapıcam zaten
nasılsın hayatımmmmm
sagol canım evet bende cok begendımmmmmmmmmmm ısmını
teskrlr ecrin keyıflerınız nasıl ıyıdr ınsallah
Genel olarak,şükür halimize canım
Sen nasılsın?
İlk denemenmi?
mrb öncelikle benım de transferımın 5.gunu bugun..transferden sonra ağrı kanama yada karında şişkinliğin normal oldugunu söledıler bana fakat bunlar anormallesırse merkeze bıldırmemıde ısdedıler ama benım ağrım olmadı Allaha sükür zaten merkezden bana ılaclarımın ıcınde ağrı kesıcı vermıslerdı.corasprın yanı bebek asprını..suan b ı anormallık yok bende Allaha şükür..bence merkezınızı arayın bılgılenın şüphe ıcınde kalmaktan ıyıdır
cnm doktoru iki kez aradım transferdeydi hemşireye görüştüm normal dedi doktoruda arasam normal der kesinMineciğim canım benim merhaba
Hayırlı olsun,dilerim hersey gönlünce olur.
Özletme kendini
O iğneler bizi bebişlerimize kavuşturacak araçlar canım,öyle bakmaya çalışHersey kuzucuklarımız için :97:
Merhaba canım,sanada mutlu pazarlar
Selam canım,iyi pazarlar
Canım doktorun ne diyor ?:44:
teskrlr ecrin keyıflerınız nasıl ıyıdr ınsallah
Anladım canım,kolay gelsin...
Bende temizliği bitirmek üzereyim,kahve molası verdim
tesk şükür ıyıım suan..evet ilk tüp bebek denemem 5.gunumdeyım bende sizin?
Cnm ben transferde cok sikisiktim titreme tuttu sıkışıklıktan yürüyenden kasığıma agri girdi transfere giderken acaba ondanmi o derde agri girdi minoseti ictim gecti ama 10 saatagri çektim doktoru aradım iki kere transferdeydi hemşireye konuştum normal dedi okdr işlemden geçiyorsunuz dedi minoset iç dedibebeklerim tutunmadan dustumu acaba cok korkuyorum
cnm doktoru iki kez aradım transferdeydi hemşireye görüştüm normal dedi doktoruda arasam normal der kesinembriyoların cok kaliteli demişti %70 gebelik bekliyoruz sizden dedi normalde bu orani nadir hastaya deriz dedi cok mutluydum transferin ertesi gunu o agri öldürdü beni ve moralim sıfır su anda (( okdr zorluktan geçtim esim azospermiyi doktorlar cocuğun olmaz dediler Birsuru sperm bulundu 12 kaliteli embriyom donduruldu iki tup sperm donduruldu cok mutluydum ama o agri beni cok mutsuz etti ..bugün turp gibiyim bebek yok mü diyorum
sorun ne canım nerede tedavı goruyorsun
bence hıc korkma hatta moral yap kendıne:) tutunma ağrısı olabılır onlar ki düşse bıle kanamalı bı işaretı olur düşmenın..ılk gunler ağrın normal cnm
cunku bedenımız bu kadar değişikliğe ve operasyona tepki verior bence hıc umutsuzluga kapılma dediğim gıbı bence sevın ve tadını cıkar..dua et bol bol bende ya varis i cokk cekıorum aklıma geldıkce dıkkat et kendıne
beklıcez artık sabredcez:)) ben cubuk test hıc yapmıcam dırek kan testı yaptrcam gunum geldıgınde ılk baslarda bende zaman gecmıo dıordum ama:)) sımdı tadını cıkarıorum gun saymıorum sonucta en kötu ıhtımalle 12 gun beraberiz dusunsene:)) tadını cıkarmak en ıyısı
beklıcez artık sabredcez:)) ben cubuk test hıc yapmıcam dırek kan testı yaptrcam gunum geldıgınde ılk baslarda bende zaman gecmıo dıordum ama:)) sımdı tadını cıkarıorum gun saymıorum sonucta en kötu ıhtımalle 12 gun beraberiz dusunsene:)) tadını cıkarmak en ıyısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?