Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak bu çok doğru işte..
bilmediğimden kesinlikle..
peki ben birşey sorabilirmiyim ama gülmeyin..
yumurtaları nasıl topluyorlar:26: iğneyle ama nereden??:44:

niye gülelim cicim sorcan tabiii...
yumurtaları yumurtalıklarından şırınganın içine çekiyorlar iğneyle...

hemde iki oğluş annesisin
sana maşallah diyorum ve başka birşey demiyorum..
ama allahım gönlüne göre versin cnm bnm..

ah canııım demek yine kötüledi miden...dinlen artık sen...ALLAH rahatlık versin...öpüyorum canım
t ederim cnmmm sana iyi geceler diliyorummm afiyet olsun enişte gelince sana
iyi geceler cnm...aman dikkattt..!

saol cnmm sana da iyi geceler sakın korkma opu dn ben giderken htrlıyrm kendimi birde odaya gelmiş halimi ağlıyrdum nerkozdan çıkarken ben hep ağlarımda uyanırken 2 endoskopi 1 apandisit ameliyetı olmuş biri olarak halen korkak haldeyim ama bu yaşıyacağın heyecan sadece zaten uyucaksın hiç canın yanmıcak ama sonrası çok stresli bebeler nasıl diye ben sabhım köründe arıyordum merkezi deli ettim bugüne kadar insancıkları zaten hamile kaldığımdan haberleri olduğun da butun merkez vale den güvenliğe sekreterdn embriyolağa kadar herkez beni kapıda karşıladı yüzlerinde gülümseme ile çok komikti eşim eğildi kulağıma sendn daha mutlular yani iyi para verdik 7 aydır bu merkeze ama sende canlarını çıkardın fazlasıyla aldın paranın karşılığını dedi hıhı dedimnapim ama sen de şimdi heyecanla yavrularını bekleme sırası inşallh ilk ve son denemen olucak canım dua et bol bol ve inan bebeklerine

cnm sana yarın için bol şanş rabbım yardımcın olsun inşallh bebeğin seni sıkı sıkı tutsun seninle kalsın öptüm çok seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy karasu alemsin..
belli cnm tuttuğunu koparan cinsten hatunsun sen..
Allahım minişini sana bağışlasın cnm..
sen nerede yaptırmıştın tüpişünü..
inşallah hayırlısıyla kolaylıkla geçer cnm..
bununla bitmiyorki kaliteli embriyolar olur inşallah cnmmm

Ozre gerek yok Canim sende cok sikintili gunler gecirdin tesekkur ederim cok sukur iyiyim simdi

cnm gerçekten inanki ben hiç farkında değilm iyi olmana sevındim inşllh daha iyi ol gerçekten özür dilerim hatrlamıyorum geçmiş olsun dediğimi evet sıkıntılı günler geçti inşllh bir daha yaşamam hiç kimse yaşamasın ben çıkıyorum i geceler cnm

aslında varya çok sakinim ben ama arada gözümde döner benimm ben ilk kimyasalda hiç üstlerine gitmedim ama 2. kimyasalda sorularımla ve arayıp sürekli ne oldu nasıllar diye sormamdan bana daha farklı davrandılar herşeyin farkında olduğumu ve sürekli araştırdığım için herşeyi açıkladılar sürekli olarak ve ben istnbl da farklı dr la görüştüm ve hiç saklamadım bu dr ben dn bunları istedi dedim gerçi üstü kapalı dr um korkuyorum yerimde gözün mü var dedi ufaktan fırça attı bana inşallh rabbım hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlıklı ve ömurlu olsunlar inşallh sen rahat ol lurlar inşşlh rabbımın izniyle bak ben sigara içiyordum ki dr um hep diyrdu yumurta zarar görür diye ona rağmen butum embriyolar 1.kalite oldu rahat ol senın kide olucak dua et sen gerisi rabbıme kalmış inan olucak de

[/QUOTE]

Saol Canim Evet rabbim Ne Senin yasadigini Ne Benim kini kimseye gostermesin sende insallah Bebegini saglikla kucagina alacaksin Hadi iyi geceler Sana ve bebise

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum...size iyi sohbetler... işlerim var acık onları halledeyim.. çamaşır felan....
öpüyorum hepinizi...

güldencim merak etmişsin sormuşun saol.... tam işten çıkmak üzereydim gördüm yazamadım şimdi yemek yedik yarının yemeğinide hazırladımmmm oturdummm:))) canım şimdi en baştan anlatayım cuma sabahı direk ankara tıp fak.gittik orda sperm ve kan verdi eşim 1 saat sonra onları aldık ordan cebeci morfoloji binası ibni sinaya gitiik kar kış felakett vallah allah kolaylık versin size biz çok zorlandık ve çok üşüdüm ben :) neyse oraya örnekleri verdik ordan başkent hastanesine geçtik siz bana yzdınız ama ben zekiye yanlış hastaneye gitmişim çünkü adrese göre değil hastane adına göre sordum insanlarda ona göre yönlendirdi tabi yanlış hastaneye gidince eşimle kavga ettik yorgunluk uykusuzluk ordan taksiye bindik başknt kadın doğuma geçtik oraya hulusi beye hazırladığım raporlar testleri tedavilerimi bıraktım çünkü kendisi istanbuldaydı hafta sonu inceleyip banabilgi verecek....ordan anıtkabire gdelim dedik tam yürürken başkent konuk evini grdük hemen oda ttuuk 1 saat uyuduk:))) ordan anıtkabir sonra tekrar ankara tıp kan tahlilinin sonucunu aldık hormonlarda sorunyok spermde bu sefer güzel çıktı uzun zaman sonra moral buldum yani...ordan kızılay meydanında yemek sonra g.o.p.kaan beyin yanınaaa eşimin en başından beri tüm tetslerni götürdüm en başta daha iyimiş sonra düşüs var şimdi geneiyi denebilir bize normal yolla denemelernizi yapın dedi normal yolla olabilcek drumdasınız dedi hareketlilik bile iyi yani hatta süperr :))) ve dediki tüp bebekte hareketliliğin bir önemi yokk spermin dış görünüşü kadar içide önemli siz yapılması gereknherşeyi yaptrmışsınız dedi dua edelimde dna da sorun çıksın en azından sorun bu der tedavi ederiz öteki türlü belirsizlik olucak daha zor....sonra yaşam şeklinizi değişticek dedi eşime kırmızı et yasak sadece yeşillik ve beyaz et...incir enkomiği buydu dedimki kadının karşısında bilim bile sessiz incir deyince eşimde dediki ben zeytinyağında bekleyen incir yiyorum (beni şikayet ediyo yani) doktorda dediki vallahi ben internette okuyorum bütün kadınlar yapıyo demek yararlı sizde yapın bikahkaha attım orda yaniii kaan beyde kadınlar kulubunde :)))) sonra her akşam kırmızı şarap içebilrisin dedi onun dışında içki yasak....sıcak duş sauna vs kesin yasak nohut yemeği yicek bol veya haşlayıp suyunu içecek keçi boynuzu tozuu içicek.....ve ve ve en önemlsi ısırgan otu suyu içicek bana sen kesinlikle yemek yada içmek gibi bişi yapmıcaksın dedi ısırgan otu kadınlar için bir bombadır dedi marketlerde çayının satılmasına nasıl izin verdiğini anlayamıyorum dedi testosteron hormonunu çok yükselten bişimiş yani kadına yasak ama erkeğe faydalı böle bnları konuştuk normal denemeye yumrutalama günlerni kaçırma dedi sonra ordan kızlaya geçtik gene yemek yedik:)))sonra kaldığımız yere gittik giderken yolda bi adamın gazabna uğruyoduk hiç bukadar korkmamıştım arkama bakmadan kaçtım ocamı bile bıraktım yaniii arkama bakmaksonra aklıma geldi :)) koş diyommm koşşş gicek sığıncak yrde yok :)sabah uyandık eşim diyoki elif yaaa dün akşamki adam acaba zombi falanmıydı :))) çok korkunçtuuuuuu :)))nyse ertesi sabahta memlekete döndükkk.

dün ok yakın birarkadaşım hamileolduğunu ğrendi daha bir seneik evli....ona tembih ettim evlenirken1.yılın sonunda mutlaka yap beni dinledi şimdi 6 haftalık hamilemiş....deminde bir başka arkadaşım 2 senelik evli lk bebek düştü 2.için 1 snedir uğraşıyolard eşi duygu
bunalıma girmişti resmen onunla konuşup moral vermiştim ve bir süre keçi boynuzu içn kocişin bak en fazlaa 2 ay içide hamile kalıcaksın dedim sabah ilişki ve hamile kalmak için uygun bi pozisyon var internette bakın :) onu deneyin demin aradılar hamileyim diyee kızım olursa adı elif olacak söz veryorum diyo :))) kelin merhemi olsa başına sürer işte kısmetttt veren allah veriyo allah inşallah en kısa zamanda yüzümüze gülsün inşallah bu kadar emeğin karşıığını alırım .....ayy benim ankara günlüğüm böleee işte :))) biz sizin memleketi gördük izmrimize de bekleriz ağarlarız efendimmmm buyrunuz geliniz..........sevgilerrr.r

inşallah cnm ağzından bal damlıyor..
1 hafta sonra belli olacak embriyoların akıbeti..
bakalım hayırlısıyla kaliteli kaliteli olsunlar inşallah...

vajinadan canım...muayene pozisyonunda yani yine öyle bir masada yatıyorsun...uzun bir iğne ile giriyorlar şırınganın içine çekiyorlar...

uzun bir iğne mi:18:
ama uzun olması daha mantıklı sanırım..
ama ben düşünmiycem akışına bırakıcammmm

Son düzenleme:
cannlar ben geldim...pc bozuktu günlerdir delirdim yaa.meraktan öldümmmm netti kızlar diyeeee.
ben aynı akupunktura devam.
ösledimmm sizleriiii

oh beee sonunda yazdınnn...
sağlıkla ilgili herşey yolunda gitmiş çok şükür...
bakarsın kendiliğinden geliverir meleğiniz...
bu arada erkeğin yapması yapmaması gerekenlerden kendime kopya çektim
aaaaa siz bilmiyormuydunuz ankaranın bi soğuk havası bi de zombileri meşhurdur
valla çok sevindim sonuçlarınızın iyi olmasına...
e peki bundan sonra tedavi durumunuz ne olacak:44::44:
kendi haline bırakıp öylemi deneyeceksiniz:44:

uzun bir iğne mi:18:
ama uzun olması daha mantıklı sanırım..
ama ben düşünmiycem akışına bırakıcammmm

canım bak inan öyle anlattığım gibi yada senin hayal ettiğin gibi zor bi işlem değil...sen zaten olup biteni anlayana kadar operasyon bitecek...ben yarı uyanıktım çoğu arkadaşımızı tam uyutmuşlar herkes odasında gözünü açtı...dediğin gibi akışına bırak...rabbim yardım edecektir.

cannlar ben geldim...pc bozuktu günlerdir delirdim yaa.meraktan öldümmmm netti kızlar diyeeee.
ben aynı akupunktura devam.
ösledimmm sizleriiii

bende seni özledim cicim...
demek pc molası vermek zorunda kaldın topiğe...neyse kavuştuk du bi hasretle sarılayım sana

beni uyutacaklarmış doktorum öyle söyledi..inşallah hayırlısıyla atlatırım..anlatırım zaten size..

birde evet erkek perhizinde yazılanlar çok doğru..
kırmızı et döllenmeyi olumsuz yönde etkiliyor..
yeşillik yenilmeli ama mevsiminde ıspanak ve brokoli kesinlikle tüketilmeli..
ayrıca badem,ceviz içide tüketilmeli..asitli içecekler kesinlikle yasak
haftada 1 muhakkak etsiz nohut yemeği yenilmeli...

bendede vardı bu perhiz..bir proftan almıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…