bak bu çok doğru işte..
bilmediğimden kesinlikle..
peki ben birşey sorabilirmiyim ama gülmeyin..
yumurtaları nasıl topluyorlar:26: iğneyle ama nereden??:44:
amin canim 2 tane oglusum var biri 9 yasinda biri 20 aylik:26:
allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
allahim kismet ettikten sonra o sorunmus bu sorunmus hikaye ,yeterki rabbim ol desin
daha once millstoneyede yazmistim benim arkadasimin elinde resmen menepoza girdi diye raporu vardi yillarca ugrasti asla pes etmedi (bunu yazarken bile gozlerim doldu,ne cektigi aklima geldide) ve sonunda prensesi geldi
sizinki asilmayacak bi sorun degil allahin izniyle canim
moralini yuksek tut ki devami guzel olsun
niye gülelim cicim sorcan tabiii...
yumurtaları yumurtalıklarından şırınganın içine çekiyorlar iğneyle...
t ederim cnmmm sana iyi geceler diliyorummm afiyet olsun enişte gelince sanaah canııım demek yine kötüledi miden...dinlen artık sen...ALLAH rahatlık versin...öpüyorum canım
iyi geceler cnm...aman dikkattt..!
yaaa zuzu cm özürdilerim ben saf salak birşey oldumben sana geçmiş olsun dedim mi hatrlamadım şimdi sen dikiş diyince aa ne oldu ki arkadaşıma dedim
t ederim cnmmm sana iyi geceler diliyorummm afiyet olsun enişte gelince sana
saol cnmm sana da iyi geceler sakın korkma opu dn ben giderken htrlıyrm kendimi birde odaya gelmiş halimi ağlıyrdum nerkozdan çıkarken ben hep ağlarımda uyanırken 2 endoskopi 1 apandisit ameliyetı olmuş biri olarak halen korkak haldeyim ama bu yaşıyacağın heyecan sadece zaten uyucaksın hiç canın yanmıcak ama sonrası çok stresli bebeler nasıl diye ben sabhım köründe arıyordum merkezi deli ettim bugüne kadar insancıkları zaten hamile kaldığımdan haberleri olduğun da butun merkez vale den güvenliğe sekreterdn embriyolağa kadar herkez beni kapıda karşıladıyüzlerinde gülümseme ile çok komikti eşim eğildi kulağıma sendn daha mutlular yani iyi para verdik 7 aydır bu merkeze ama sende canlarını çıkardın fazlasıyla aldın paranın karşılığını dedi hıhı dedim napim ama sen de şimdi heyecanla yavrularını bekleme sırası inşallh ilk ve son denemen olucak canım dua et bol bol ve inan bebeklerine
Ozre gerek yok Canim sende cok sikintili gunler gecirdin tesekkur ederim cok sukur iyiyim simdi
ayy karasu alemsin..
belli cnm tuttuğunu koparan cinsten hatunsun sen..
Allahım minişini sana bağışlasın cnm..
sen nerede yaptırmıştın tüpişünü..
inşallah hayırlısıyla kolaylıkla geçer cnm..
bununla bitmiyorki kaliteli embriyolar olur inşallah cnmmm
cnm gerçekten inanki ben hiç farkında değilm iyi olmana sevındim inşllh daha iyi ol gerçekten özür dilerim hatrlamıyorum geçmiş olsun dediğimi evet sıkıntılı günler geçti inşllh bir daha yaşamam hiç kimse yaşamasın ben çıkıyorum i geceler cnm
aslında varya çok sakinim ben ama arada gözümde döner benimm ben ilk kimyasalda hiç üstlerine gitmedim ama 2. kimyasalda sorularımla ve arayıp sürekli ne oldu nasıllar diye sormamdan bana daha farklı davrandılar herşeyin farkında olduğumu ve sürekli araştırdığım için herşeyi açıkladılar sürekli olarak ve ben istnbl da farklı dr la görüştüm ve hiç saklamadım bu dr ben dn bunları istedi dedim gerçi üstü kapalı dr um korkuyorum yerimde gözün mü var dedi ufaktan fırça attı banainşallh rabbım hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlıklı ve ömurlu olsunlar inşallh sen rahat ol lurlar inşşlh rabbımın izniyle bak ben sigara içiyordum ki dr um hep diyrdu yumurta zarar görür diye ona rağmen butum embriyolar 1.kalite oldu rahat ol senın kide olucak dua et sen gerisi rabbıme kalmış inan olucak de
iğne peki vajinadan mı yoksa göbekten mi oluyor??:26:
vajinadan canım...muayene pozisyonunda yani yine öyle bir masada yatıyorsun...uzun bir iğne ile giriyorlar şırınganın içine çekiyorlar...
uzun bir iğne mi:18:
ama uzun olması daha mantıklı sanırım..
ama ben düşünmiycem akışına bırakıcammmm
cannlar ben geldim...pc bozuktu günlerdir delirdim yaa.meraktan öldümmmm netti kızlar diyeeee.
ben aynı akupunktura devam.
ösledimmm sizleriiii
canım bak inan öyle anlattığım gibi yada senin hayal ettiğin gibi zor bi işlem değil...sen zaten olup biteni anlayana kadar operasyon bitecek...ben yarı uyanıktım çoğu arkadaşımızı tam uyutmuşlar herkes odasında gözünü açtı...dediğin gibi akışına bırak...rabbim yardım edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?