Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım zaten 4.için eylül düşünüyodum çok yıprandım artık bedenim ruhum gtti ben etrafa üzgün olmaktan nefret ederim kimse ağlarken görsün istemem hep göz yaşlarımı içime akıttım ben içim dağlandı artık hele ki insanların sonucu öğrendikten sonra aaaa sen iyisin iyi gördük seni demeleri beni dahada yıktı bilmezlerki içimde kopanları boğazımda düğümlenen cümleler yaşlarıı kısaca kendimi toplamam lazım....sen bilmiyosun biz akasya ile özelden grştük onun doktoru ile görüşücem sorunarımız birbirne yakındı ben hulusi beye mail attım bana 1 saat sonra geri döndüü mailinden çok etkilendim dedi doğru düzgün okuyamadan seni aramak istedm dedi görüştük anlattım durumu mutlaka görüşücez dedi gerek ben izmire geince yada sen ankaraya gelirsin bi cumartesi dedi....anlattılarımdan yola çıkarak embryo üzerinde duralım dedi neden 5.günü yakalamıyor sen kaan hoca ile görüş gerekiyosa biz onunla mailleşiriz ortak bir çalışma ile inşallah güzel bir onuç alırız dedi kaan hocayada sledim oda evet birikte hallerz sen merak etme dedi ssevndim........tabi bu süreçte denemelere devam edicem inşallah doğl yolla gelir çok istiyorum bunu.....kaan hocaya da dedim tamam dna tespiti yapılıyo güzell diyelimki % 30 saağlam bunu tüp bebek merkezi nasıl seççek sağlam olanı nasıl ayırcak oda diyoki sağlam oranını arttırcaz şans artçak ama ben ogüne kadar daha farklı bir çözüm bulmaya çalışıcam imkan varsa en sağlam olanları dondursunlar ki yaptığımız şeyin bianlamı olsun demii.of aslında kafam çok karışık çokta düşünmek istemiyorummm inşallah allah güzel yazılar yazmıştır....:2:

bende seni özledim cicim...
demek pc molası vermek zorunda kaldın topiğe...neyse kavuştuk du bi hasretle sarılayım sana

evet cannn son zamanlarda oluyo böyle tamir ediyoz bi zaman sonra yine aynı..
neyse geldim yaaa.
sağol canısıııı bende sana sarılayım şöleeeee.
ee anlatın şu diyet meselesi neymişşşş.

benimkide hiç yeşillik sevmez
nohutun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum...
gerçi bizde sebepsiz infertilite var...sperm normal ama niye daha iyi ve çok olmasınki...
bende bunları üzerime alınıp uygulatacam...
sabah akşam 2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü içiriyorum kendisine...

bizim hareketliliğimiz %2 idi
kayınvalidem bir macun hazırlattı..
saf bala 40 çeşit tohum ve toz..tadi çok kötüydü kokusuda öyle..
eşim sabah akşam aç karna onu 1,5 ay tüketti..ardındanda ılık su..
hareketliliğimizde %20ye çıktı..ama morfolojinin çaresi yokmuş..zaman kaybı oldu bizim için..
hareketliliği onlarda yıkayıp spermlere kazandırıyorlarmış..
k.boynuzu harnup pekmezinide ara ara içiriyorum eşime bu aralar tüp olana kadar içsin
1 kavanozda z.yağına incirim var
bunları yiye yiye kocam oldu 97 kg ee bir dur demek lazım

ne güzel doktorlar çok ilgilenmişler...bu bile rahatlamak için yeterli...sen embriyoların 5.güne gidemeyişini yazınca kendi başıma gelenleri hatırladım...bizdede 12 embriyodan 1 tanesi bile 5.güne gidemedi...bir sürü acabalar var aklımda...rabbim daha fazla uğraştırmadan meleklerimizi kendiliğinden göndersin inşallah...düşünsene bu ay ikimizde doğal yolla hamile kalıyoruzzzz...nasıl güzel olur yaaaa...bak hayali bile içime huzur verdiii...

evet canım yenilen içilen şeyler morfolojiyi olumlu etkilemiyor...
ama yinede yumurta toplama gününe kadar kullansın...anne olacam diye adamı obezmi yaptın yoksa

ahhh ahhhh biz 105 oldukkkkkk :)))))))) morfolojinin çaresi varmı yokmu ubilmiyorum ama bizim % 1 den % 6 ya çıktı cnm eşim sigarayı bırakınca ve diğer bitkisel kürlerle daha iyi oldu inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın....allah çok büyük yardımcınız olun...

evet canım yenilen içilen şeyler morfolojiyi olumlu etkilemiyor...
ama yinede yumurta toplama gününe kadar kullansın...anne olacam diye adamı obezmi yaptın yoksa

aynen cnm..:125: o da hiç şikayetçi değil..
ama onu bir diyete sokmak farz oldu artık..
bende aldım kilo 55 oldum boy 1.67
daha fazla almamalıyım 60a ne kaldı şurda.:26:
hamilede kalınca olurum 80

seninkide ibreyi şaşırdı
bnmkinin hiç umrumda değil vallahi..göbek aldı başını yürüdü..
spora yazılacak şimdi..şartlanması lazım yoksa dedimce ciddiye almıyor durumunu..
bnmkinde içki sigara yok cnm..sadece abur cubur alışkanlığımız vardı..onuda kestik..

ne güzel bak sizinki artmış..doktorlar artmaz dedi bize..%5 olsaydı aşılama deneyecektik ama olmadı
bizde tüpe başladık cnm..
Allahım hepimizi evlat sahibi etsin hayırlısıylaa

keşkeeeee keşkeeeeeeee canım bizimde 15 yumurta 11 döllendi gitmedi yani mesela embriliyog bana dediki kağıt imzalattılar embriylarım yaşıyodu ben izmire döncem diye dondurmak için pazartes haber vercez dedi pazartesi akşam üstü aradı embryolar halen yaşıyodu ölenyok ama blastomer olmadı .....şimdi yarın arkadaşmın transferi var inşallahhh tutunuak ona ben çk inanıyorum onun 12 yumurta toplandı 4 tane kaldı yarın 5.gün bakalım transfer saatine kadar blast olcakmı çok heycanlıyımmm....yani diceğim bu kadar yumurtadan ölen yok ama blastta yok ee kaan beyy hız önemli değil diyo aydın bey yumurtalarn kaliteli diyo ozaman geriye bu dna kalıyo bilmiyorum...güldencim ben sormadım kaan beye ama sen bi mail atsan sorsan mesela test örneğini gönder bir tane her şey yolunda ama olmuyo de dna sında sorun olma ihtimali varmı de sağlıklı görünüp içeriği kötü olabilirmi de bence sormaktan bişi olmaz biliyosun doktorlar sbebsiz infertlide dedikleri şey sorunun bulunamadığı hastalık şekli kaan bey kesinlikle 2.negatif varsa dna ya bakımalı diyo biliyorum sende 7 senelik evlisin bende 7 senelik evliyim arkadaşlarım diyoki sen geyik oyumu ne bişi varmış tam bilmiyorum ama harbi internnete baktm var böle bişi :))) 7 sende tuttururmuyuz acaba:))))yani şimdi evlendiğimde yapsam bu sene okula başlamıştı ( bunu düşünce saçımı başımı yolasım geliyoo bizdaha yolun başında bile değiliz ....neyse moral bozmak yok sen bence kaan beye mailat bi sor ankaradasın işin kolay yaptırmakta fayda var canım...

ayy kıyamam 7 aylıkken mi kaybettin? sorun neydi kii? Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım ya ben 7 aylıkken doğum yaptım yani.erken doğum oldu su fazlalığı sorunu yaşadım karnım davul gibi olmuştu bide tek yumurta ikiziydi hemde normal yolla hamile kalmıştım.hastaneye yatırmıştı doktor birden sancım başladı ve iki kuzumuda ne epidural ne bişi bağıra bağıra normal doğurdum.ama doktorların hatası içerde plesenta parçası bırakıolar ve ben 2 gün içinde tekrar ameliyata alındım iç kanama olmuş ve parça rahime yapışmış.8 saat ameliyetım sürmüş.çok şükür rahimi almadılar.sonrada 1 buçuk ay hastanede kaldımçtüpler tıkanmış tabi...böle işte uzun oldu ama..
ahh o şarkı benide nedense çok etkilio...

ya hayır seni unuturmuyuzzz..ağlama ama..
ooo bana yakın yerler konuşuluyor..
benide alınnn
gel canımm tanışmış oluruz..
ya nanik yapmayın bize...hem ben onu unutmadım bikeremmm..
bak şimdide ben içlendim...ankaralardayım diye beni kimse sevmiyooooo kimse buluşalım demiyoooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ya ben istanbuldan ankaraya mı gecsem kociş beni orda sanar ben senin yanına gelirim

kıslar iyi akşamlar...
ay ne çok yazıyosunuz yetişemiyorum bir türlü size:)
5 te iş ten çıkarken okudum bi açtım 30-40 sayfa yine dolmuş...o yüzden sohbetlerinize katılamıyorum.ama çoğunuzun hikayesini okuyorum. dualarım hep sizinle.rabbim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah...
ben kendimi bazılarınıza göre çok şanslı hissediyorum ilk denememde oldu ve ikiz ...ama inanın şimdi daha çok endişeleniyorum.hapşırıyorum,öksürüyorum,aniden yerimden kalkıyorum hep korkuyla acaba bişeymi oldu diye paranoyak oldum iyice. acaba keseyi görcezmi gördük , şimdi de acaba kalp atışlarını duycazmı uykularım kaçıyo hep aklım fikrim böyle şeylerle meşkul.herkesmi böyle benmi abartıyorum acaba kıslar...:18:

aynen cnm..:125: o da hiç şikayetçi değil..
ama onu bir diyete sokmak farz oldu artık..
bende aldım kilo 55 oldum boy 1.67
daha fazla almamalıyım 60a ne kaldı şurda.:26:
hamilede kalınca olurum 80

şu an kilon çok değil tabii daha fazla almasan iyi olur...
aman cicim hamile kal 80 kilo ol nolcak sonra verirsin...

ekincim geçmiş olsun cnm..
siz beni çağırın ben gelmem mi??

şu an kilon çok değil tabii daha fazla almasan iyi olur...
aman cicim hamile kal 80 kilo ol nolcak sonra verirsin...

almim almim..
80 olursam veririm dime??

kızlar ben kaçıyorum yavaştan herkese iyi geceler...
uykumda geldi..kocişimde başladı mırın kırın etmeye..öptümmmmm

aynı ben işteee embriyolar ölmedi ama blast da olmadılar...eski hastaneden belgelerimi bi alayım mail atarım olmazsa...7. sene hikayesini yakınlarımdan hem yaşadım hem duydum...o yüzden 7.senede inşallah bizde anne olacaz...ayrıca yazdıklarına aynen katılıyorum...ilk sene bebeğimiz olsaydı şimdi okula başlardı diye bende çoookkk düşündüm.bazen ne yere ne göğe sığamıyorum daralıyorum...umudumuz var hala onada şükrediyorum ama anne olamamak her geçen sene daha fazla koyuyor insana...etraftakilerin üzerime 2.çocukları oldu...hatta bi arkaşadım benden sonra evlendi 1 yıl bebekleri olmadı..sonra kız bi doğurdu ardarda şimdi 3 tane çocuğu var...bizimde sınavımız buymuş rabbim böyle sınıyor bizi...bak duygulandım yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…