Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay bende daralıyom benimmm arkadalarımın çocukları okula başladı (( kabusmuu bu yaaa en kötüsü ne biliyomusun kızlarla buluşuyoruz akşam yemeğe falan gidioruz hoopp sohbet doğal olarak çocuklara geçiyo onlar okula başladı ilk aşklara bile başadılar öle güzel sohbetki sen yarım kalıyosun orda eksik kalıyosun bahsettiğin tek şey negatif olan tedaviler sana edilen dualar çaresizlik.....valla ağlıcam gene offf gülden bu sınav yetti bana artık bitsin artık doktor olcam bu kadar sınavla ben...sanki artık günleri ayları tutamıyorum okadar hızlı gidiyoki korkum 2 katına çıkıyo ben bu mücadeleye 2010 martta başadım yıl 2012 elde var sıfır...

senin ikizlerinin ve başına gelenlerinin hikayesini her anlatışında kötü oluyorum ben...bi de normal doğurmuşsun...üzerine yaşadıklarınıda düşününce içim daralıyor...rabbim sana sabır vermiş dayanmışsın...herşey yolundayken en yükseğe çıkmışken bir anda dibe vurmak böyle bişey olsa gerek.rabbim bi daha yaşatmasın daha fazla hastanelerde evladını aratmasın diyorum sen her anlatışında..
yok biz karşı masadan size nanik yapcaz
tedavin olmasaydı bi ankara kaçamağı yapardın valla ne güzel gezdirirdim seni...
ya da evde beraber topiğe girer kızlara beraber yazardık...valla hayal bile güzel bi de yaşasak nasıl keyifli olur...

iyi akşamlar canım...
bu endişeler doğuma kadar devam edecek ve çok normal şeyler yaşıyorsun....abarttığını düşünmüyorum diğer hamilelerimizde aynı endişeleri yaşıyorlar...rabbim korusun sizi...

işşallah sağlıkla döllenirler canımm...

eet ben çok duygusalımmmm...o yüzden benimle buluşcaksınız.karasu sende bana göre ayarla bi zahmettt
birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayin amsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim
yaa ben amsterdama gelmek çok istiom eşim geldi gecen sene iş için fuar wardı ama ben gelemedim.senide götürcem dio ama olmadı bi türlü.işşallah geliriz sanada uğrarız..

ahh canım üzdüm senii..hani bi şarkı varya 'hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım'bizde öle yapıoz işte...
amin herkese sağlıklı evlat hayırlı hamilelik doğum nasip etsin..
sen yazmıssın urlaya tatile geldim die ne zaman geldin yaaa?

dualarına AMİNNN diyorummm...
dedimya kuzum çocukluk zamanlarımda bi de en son geçen yaz uğradık tatil için değil tamamen eski günlerin hatırına nostalji olsun diyeee...valla urlada olmana ayrı bi sevindim...daha bi kaynadı içim sana

yaa biz gecen sene konussaydık bana gelirdinizseni daha önce tanımalıydımmmolsun en azından nerde olduğumu öğrendin artık.yaza bekliom o kadar.belki hamiş oluruz göbişlerimizi tokuştururuz
burdayım şekerim...

gececi hatun gelmiş ama ben kaçıom malum ayrılık günleri yaklaşıo..kocişi bırakmamam lazımmm

bu kadar olur valla...kalbim temiz benim aklımdan geçiyordun...sanırım telapati yoluyla seni topiğe çağırdım
bi de millstone gelse tam süper olur yaniiii

canımsın... açtım gizliden gizliye geçmişi okuyodum.. ekin le karasu küstürmüşler milistone mi.... okudum hepsin:)) ayrıca ben seni seviyorum

bebeğim seni bugün az gördüm topikte alışkın değilim bak bunalıma girerim çıkarmazsınız ona göre ihmal etmeyin beniii
hep sarılın bana sevin beniii
ay gitgide papatya4242 hatuna benzemeye başladım sevgi arsızı olma yolunda ilerliyorum...
gece gece hatunu andım kulakları çınlasın uykusundan uyanın diyeee he he he ne kötüyüm dimiii

bırakma talım.. bende çok kalmıcam zaten yemeğe misafirim vardı onlar gitti ben topiğe koşturup geçmişi okudum:)))))

canım Allah ol demezse olmuyo işte benimkiler blast oldu aman ne de kaliteli dediler nooldu bacımmm.
yazdıklarınıza bende aynen katılıyorumm.benden sonra bile evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu ya da doğurmak üzere.
benim kız kardeşimde hamile şimdi.annem bugün onun bebişine bişiler aldı o kadar üzüldümki anlatamam.tabiki kıskanmak değil bu kendime üzüldüm olmuyo diye sonra onları yolcu ettim bir ağladımki sorma gitsin susturana aşk olsun.
sınavımız zor hakkaten çok zor.

bugün ortalıktı yemekti derken pek giremedim bide hakkaten dünden beri suratımı toplayamıyom bi karamsarlık çöktü üstüme ama sabaha iyi uyanıcam inşallah...
ama bak papatya kaç gündür gelmiyo toopiğe yada ben rastlamıyom senin bilgin varmı?

tabii gelirdik o kadar yakınına gelmişim sana uğramazmıydım...eşime dedim zaten izmirde istanbulda arkadaşlarım var beni onlara götür ilk fırsatta önce boş boş baktı sonra anladı sizden bahsettiğimi güldü tamam dedi...inşallah görecem sizi...göbişlerimizi tokuşturmak dileğiyle iyi geceler canım arkadaşım

Son düzenleme:

ah..ah... o duygu.. insanın içini ezen canını yakan o duygu.. canım inşallah rabbimin izniyle çok yakında kendi bebişine en güzel giysileri alıcaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…