aynı ben işteee embriyolar ölmedi ama blast da olmadılar...eski hastaneden belgelerimi bi alayım mail atarım olmazsa...7. sene hikayesini yakınlarımdan hem yaşadım hem duydum...o yüzden 7.senede inşallah bizde anne olacaz...ayrıca yazdıklarına aynen katılıyorum...ilk sene bebeğimiz olsaydı şimdi okula başlardı diye bende çoookkk düşündüm.bazen ne yere ne göğe sığamıyorum daralıyorum...umudumuz var hala onada şükrediyorum ama anne olamamak her geçen sene daha fazla koyuyor insana...etraftakilerin üzerime 2.çocukları oldu...hatta bi arkaşadım benden sonra evlendi 1 yıl bebekleri olmadı..sonra kız bi doğurdu ardarda şimdi 3 tane çocuğu var...bizimde sınavımız buymuş rabbim böyle sınıyor bizi...bak duygulandım yineee
canım ya ben 7 aylıkken doğum yaptım yani.erken doğum oldu su fazlalığı sorunu yaşadım karnım davul gibi olmuştu bide tek yumurta ikiziydi hemde normal yolla hamile kalmıştım.hastaneye yatırmıştı doktor birden sancım başladı ve iki kuzumuda ne epidural ne bişi bağıra bağıra normal doğurdum.ama doktorların hatası içerde plesenta parçası bırakıolar ve ben 2 gün içinde tekrar ameliyata alındım iç kanama olmuş ve parça rahime yapışmış.8 saat ameliyetım sürmüş.çok şükür rahimi almadılar.sonrada 1 buçuk ay hastanede kaldımçtüpler tıkanmış tabi...böle işte uzun oldu ama..
ahh o şarkı benide nedense çok etkilio...
ya hayır seni unuturmuyuzzz..ağlama ama..
gel canımm tanışmış oluruz..
ya nanik yapmayın bize...hem ben onu unutmadım bikeremmm..
ya ben istanbuldan ankaraya mı gecsem kociş beni orda sanar ben senin yanına gelirim
kıslar iyi akşamlar...
ay ne çok yazıyosunuz yetişemiyorum bir türlü size:)
5 te iş ten çıkarken okudum bi açtım 30-40 sayfa yine dolmuş...o yüzden sohbetlerinize katılamıyorum.ama çoğunuzun hikayesini okuyorum. dualarım hep sizinle.rabbim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah...
ben kendimi bazılarınıza göre çok şanslı hissediyorum ilk denememde oldu ve ikiz ...ama inanın şimdi daha çok endişeleniyorum.hapşırıyorum,öksürüyorum,aniden yerimden kalkıyorum hep korkuyla acaba bişeymi oldu diye paranoyak oldum iyice. acaba keseyi görcezmi gördük , şimdi de acaba kalp atışlarını duycazmı uykularım kaçıyo hep aklım fikrim böyle şeylerle meşkul.herkesmi böyle benmi abartıyorum acaba kıslar...:18:
işşallah sağlıkla döllenirler canımm...kızlar bende geldim.
yumurta toplama işlemide bitti.
3 derken son anda minik minik 2 yumurtam daha çıktı ve toplam 5 yumurtam oldu. bakalım sağlıkla döllenebileceklermi.
açıkçası tırsıyorum çokk:18::18::18:
cnm ben okumamışm sizin bulşma planlarını ama senın aklımda kalmıştı akapuntr için ekine yazdığın yazıdn karşıda oturduğun ,ay ne güzel kadıköy olsun buluşuruz bir yerde gezeriz inşallh senınle kesin buluşuruz biz benm ne zaman gelebileceğim hafta sonu belli olucak kendi dr um kontrlde inşallh sorunm yoksa eşimn peşine takılıcam bu sefer uzun zamandır gelemedim en son kasım sonu ordaydım uzun süre bizim 2.şirketimz orda ve çok sık geliyoruz inşallh seni kesin ziyaret ederim ama ekine de yetişmek istiyorum gezeriz hepberaber yani istanbul içi bile gelin gitmek birşehirden diğerine yerleşmek gibi
eet ben çok duygusalımmmm...o yüzden benimle buluşcaksınız.karasu sende bana göre ayarla bi zahmetttAnladımm canımmm okumadığınııı..Valla ekin çok duygusal olucamm hem eşimden ayrı hem evimden diyip duruyorrr duu,bende ona uyarızz dedimm,çook güzell olurrr.İnşş. seninde yaramazz bıcırığınn artık uslanmıştır da birazz,gelebilirsin İstanbula..Dediğin gibi ekine yetişemezsenn biz mutlaka görüşürüz seninlee.Bende senin daha önce İstanbulda oturduğunu bile sanmıştımm sık sık gidip gelldiğini anladım ama..
yaa ben amsterdama gelmek çok istiom eşim geldi gecen sene iş için fuar wardı ama ben gelemedim.senide götürcem dio ama olmadı bi türlü.işşallah geliriz sanada uğrarız..birakin izmiri,istanbulu, ankarayi atlayinamsterdama gelin kizlar...gozunuz gonlunuz acilsin ilacti tedaviydi yumurtaydi hormondu derken stress oldunuz,siz buraya cikin cikin gelin bacilarim
almim almim..
80 olursam veririm dime??
senin ikizlerinin ve başına gelenlerinin hikayesini her anlatışında kötü oluyorum ben...bi de normal doğurmuşsun...üzerine yaşadıklarınıda düşününce içim daralıyor...rabbim sana sabır vermiş dayanmışsın...herşey yolundayken en yükseğe çıkmışken bir anda dibe vurmak böyle bişey olsa gerek.rabbim bi daha yaşatmasın daha fazla hastanelerde evladını aratmasın diyorum sen her anlatışında..
yok biz karşı masadan size nanik yapcaz
tedavin olmasaydı bi ankara kaçamağı yapardın valla ne güzel gezdirirdim seni...
ya da evde beraber topiğe girer kızlara beraber yazardık...valla hayal bile güzel bi de yaşasak nasıl keyifli olur...
ahh canım üzdüm senii..hani bi şarkı varya 'hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım'bizde öle yapıoz işte...
amin herkese sağlıklı evlat hayırlı hamilelik doğum nasip etsin..
sen yazmıssın urlaya tatile geldim die ne zaman geldin yaaa?
burdayım şekerim...
yaa biz gecen sene konussaydık bana gelirdinizdualarına AMİNNN diyorummm...
dedimya kuzum çocukluk zamanlarımda bi de en son geçen yaz uğradık tatil için değil tamamen eski günlerin hatırına nostalji olsun diyeee...valla urlada olmana ayrı bi sevindim...daha bi kaynadı içim sana
burdayım şekerim...
bu kadar olur valla...kalbim temiz benim aklımdan geçiyordun...sanırım telapati yoluyla seni topiğe çağırdım
bi de millstone gelse tam süper olur yaniiii
bırakma talım.. bende çok kalmıcam zaten yemeğe misafirim vardı onlar gitti ben topiğe koşturup geçmişi okudum:)))))yaa biz gecen sene konussaydık bana gelirdinizseni daha önce tanımalıydımmm olsun en azından nerde olduğumu öğrendin artık.yaza bekliom o kadar.belki hamiş oluruz göbişlerimizi tokuştururuz
gececi hatun gelmiş ama ben kaçıom malum ayrılık günleri yaklaşıo..kocişi bırakmamam lazımmm
sabaha görüşürüzz..ben kaçıomm hepinize ii gecelere canım arkadaşlarımmmm
aynı ben işteee embriyolar ölmedi ama blast da olmadılar...eski hastaneden belgelerimi bi alayım mail atarım olmazsa...7. sene hikayesini yakınlarımdan hem yaşadım hem duydum...o yüzden 7.senede inşallah bizde anne olacaz...ayrıca yazdıklarına aynen katılıyorum...ilk sene bebeğimiz olsaydı şimdi okula başlardı diye bende çoookkk düşündüm.bazen ne yere ne göğe sığamıyorum daralıyorum...umudumuz var hala onada şükrediyorum ama anne olamamak her geçen sene daha fazla koyuyor insana...etraftakilerin üzerime 2.çocukları oldu...hatta bi arkaşadım benden sonra evlendi 1 yıl bebekleri olmadı..sonra kız bi doğurdu ardarda şimdi 3 tane çocuğu var...bizimde sınavımız buymuş rabbim böyle sınıyor bizi...bak duygulandım yineee
bugün ortalıktı yemekti derken pek giremedim bide hakkaten dünden beri suratımı toplayamıyombebeğim seni bugün az gördüm topikte alışkın değilim bak bunalıma girerim çıkarmazsınız ona göre ihmal etmeyin beniii
hep sarılın banasevin beniii
ay gitgide papatya4242 hatuna benzemeye başladım sevgi arsızı olma yolunda ilerliyorum...
gece gece hatunu andım kulakları çınlasın uykusundan uyanın diyeee he he he ne kötüyüm dimiii
yaa biz gecen sene konussaydık bana gelirdinizseni daha önce tanımalıydımmm olsun enazından nerde olduğumu öğrendin artık.yaza bekliom o kadar.belki hamiş oluruz göbişlerimizi tokuştururuz
gececi hatun gelmiş ama ben kaçıom malum ayrılık günleri yaklaşıo..kocişi bırakmamam lazımmm
canım Allah ol demezse olmuyo işte benimkiler blast oldu aman ne de kaliteli dediler nooldu bacımmm.
yazdıklarınıza bende aynen katılıyorumm.benden sonra bile evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu ya da doğurmak üzere.
benim kız kardeşimde hamile şimdi.annem bugün onun bebişine bişiler aldı o kadar üzüldümki anlatamam.tabiki kıskanmak değil bu kendime üzüldüm olmuyo diye sonra onları yolcu ettim bir ağladımki sorma gitsin susturana aşk olsun.
sınavımız zor hakkaten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?