Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canlarıım nasılsınız bakalıım güzel bi gün olur inşallah hepimiz içiiin

günaydınnnnn canlarrr güzel bir gün diliyorummmmmm hepinize bol sevgi dolu bir gün geçirirsiniz inş canlarımmm

günaydın canlarıım nasılsınız bakalıım güzel bi gün olur inşallah hepimiz içiiin

günaydııınnnn canım arkadaşlarım...sabah karla uynadık ankarada çok güzel yağıyor...bugün sevgililer günü ya e sevgililer gününün rengide kırmızı...bugün dünyayı kırmızı görüyorum haliylede dışarda kırmızı kar yağıyoooorrrr...

ayyyy süpersin sen yaaa eee ne aldın enişteye bakımmm ben bısey alamadım calısıyorum ısten fırsat yok anca dırek eve gıdıyorum napalım kı zaten bız sevgılı degılız dıyen bır sevdığım var yawwww burda kar yok hele kırmızı kar hıc yok ama yagmur var oda kırmızı degıl arkadas yaaa bende oyle gormek ıstıyorum
birde bjk nın macı var aksama yaaa onu dıyo bana sevgılıler buluscak dıye

Son düzenleme:

internetten gömlek sipariş verdim gelir bugün bu soğukta canım dışarı çıkmak istemedi...zaten alacaktım bugüne dek gelsinde anlamı olsun diye bekledim...akşamada güzel bi masa hazırlarım gerçi dışarda da yiyebiliriz ama evde olmayı tercih ederim...onun hediyeside kol saati biliyorum...ama seçipte alamaz kesin bana gel beraber almaya gidelim diyecek...çünkü ben aldıklarını pek beğenmem o da madem beğenmiyorsun al sana kredi kartı git kendi hediyeni kendin al der o yüzden bizde süpriz olmaz sevmem de zaten...o kadar para veriyor beğendiğim bişey olsun ki boşa gitmesin dimi...kırmızı karrr çok güzellll...

Az önce hayatımın en güzel sevgililer günü kutlaması yapıldı banaaa...
Telefonu açtım
teyzem sevgililer günümüz kutlu olsun seni seviyorum dedi bana paşam
Allahım yok böyle bişey şu an kociş ne yaparsa yapsın gölgesinde kalacak...
En güzel kutlamayı ben yaptım zaten...

çok dogru söylüyorsun canım beğenmedığın bırseyı begenmıs gıbı yapmak sacma bizde oyleyız begenıyorsak bırlıkte almak daha mantıklı esım de bana saat aldı kopya cektıler demekkı bırbırınden bunlar evde olmak daha guzel bence sen bılırsın gene canımda sonucta ıstedıgın gıbı herseyı ayarlarsın ama dısarda bırde bır suru masraf ne gerek var bence .... kırmızı kar daha cok yagsın sızın oraya ıns kuzummm

aaaa demek senin kocişte saat aldıııı...afferin ona boş geçmemiş:13:...

kıyamam yaaaa ne güzelllll paşaların senın gıbı teyzelerı var ve senı nasıl sevıyorlarrrr uzak olmasanızda pasanla gecrısen bugununu ama amalar var ıste ....

kıyamam yaaaa ne güzelllll paşaların senın gıbı teyzelerı var ve senı nasıl sevıyorlarrrr uzak olmasanızda pasanla gecrısen bugununu ama amalar var ıste ....

valla sabah sabah çok duygulandım...yanımda olmalarını çok isterdim...
ah ahhhhh....

herkese günaydın diycem ama forumda bir sen bir de ben varım egunalcim.

kırmızı karlar yağğan ankara güzeli Egunal'e kocaman bir günaydın diyeyim bende...

ayrıca paşalarının kutlamasını eşine söyleme kıskanır bak sonram...

günaydııınnnnnn...... tertemiz bir ankara sabahından günaydın hepinize... rabbim koparıp koparım atıyo karları büttün kötülükleri örtsün diye...

Ahh yaaa paşalarda olmasaaaa vallaaa..Dur bakıyım benim paşa da (eltimin oğlu) bana neler yapıcakk.Daha kahvaltıya inmedimmm,bana hediye alıcakktı..

Hepinizee günayydınnnnnnn güzellerrr..Gece 3 e kadarrr forumlarda gezdim durdummmm topiğee giren oldu vallaaa röntgen yapıp çıktılar yazmadılarr.Ama gecenin 3 ünde bile 8 kullanıcılı bir başşka yer bile bulldumm yawwwwwwww..İnsanlar uyumuyorlar karar verdimmmm...Geyik muhabbetiii yapmaya aç bir milletiz onu anladımm..

günaydııınnnnnn...... tertemiz bir ankara sabahından günaydın hepinize... rabbim koparıp koparım atıyo karları büttün kötülükleri örtsün diye...

Günaydın akasyammm topiğinn güzelll annesiiii..Demek Ankarada karr varrr..İstanbulda kapalı ve yağmurluu bir hava var maaleseff..

Tatlımm günayydınnnnn..3 gün kalldıııııı..HeyecaListede günler ilerledikçe heyecan basıyor beni bileee..Seni düşünemiyorumm..

(Ben kahvaltıya kaçarr egunalımmm..)

günaydııınnn cicim...ankara güzeli falan dedin bak şımardım şimdi
amaaannnn kıskanırsa kıskansın valla söyleyecem

günaydıııınnnn şekerim...bizim buraya kırmızı kar yağıyor amaaaa

günaydınnn yüzümdeki tebessümm:101:
demek gecenin 3 de başka topikte 8 kullanıcı vardıııı bak kıskandım valla inadımdan sabaha kadar oturcam topiktrn çıkmayacam kızlardan bir kaçıda bana eşlik eder nasılolsa bak hırs yaptım heee
o topik gecenin 3 de +18 topiği olmasın

Günaydın akasyammm topiğinn güzelll annesiiii..Demek Ankarada karr varrr..İstanbulda kapalı ve yağmurluu bir hava var maaleseff..
hemde nasıl... camdan bi baktık tek renk beyaz... saokaktaki bütün araçlar olduğu gibi kara gömülüp kalmış... tabi benim kociş cumburlop geri yatağa:))))) bu gün evde anlayacağınız.... sen kalkalı bu kadar oldu da niye inmedin kahvaltıya?

sizin ordada çok yağıyomu? burası acayip.... iri iri ve yoğun bi şekilede devam ediyo kar yani senin gözünün güzelliğindeki kırmızı kar....

kıyamam onlara ben en güzel sevgililer günü kutlaması olsa gerek..karşılıksız çıkarsızz...
bende sabah hastaneye gittim kan tahlillerinnden hıv eksik kalmış benim onu yaptırdım.bahçecide tanesi 100 tl testlerin.dedim boşuna para wermeyeyim.yaptırdım geldim...
kırmızı karr ne romatiksin sen ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…