Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaten masraf bi dünya...bugün ben nedense çok karamsarım ya sanki dokunsalar ağlıycamgitme vakti yaklaştıkça galiba geriliommm..
eşimde akşam dışarı çıkalım dedi dedim istemiom ben ewde hazırlıcam.kayınvaldem aradı uğraşma istiosan yemekle gelin burda yiyin die dedim anne bugün sewgililer günü kıyamam unutmuş kadın..yok dedim beni bu hafta eellemeyin ewimde olayım...

:))) bana kahvaltı hazırlıyo şimdi gerçi mutfağı birbirine katıyo ama olsun

nasılsın cnm gunaydınnn ohh ne guzel bız pazarı beklıyelım kocısle guzel kahvaltı yapalım dıye senın bugun bıle yanında sevgınız omur boyu sursun ıns kuzum benımmmm nazarlardan korusun yarabbım sızı

canım arkadaşlarım seneye sewgililer gününü işşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız

amın canım benımmm amınnn

gunaydın canımmmmm sagol tatlım senınde amınnnn hayatımm çok sukur ıyıyız sen nasılsın kuzummm evet hedıyelr alıncak herkse beklentı ıcındee

arkadaşlarım aslında bir hamilemiz daha var...
başka topiğe dün haber vermiş bekliyorum bugün bize yazacakmı...
valla niye bize yazmadı içlendim doğrusu...

ne mutlu ona burayada yazar kuzum merak etme sevıncten unutmustur. rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns.

yaa kimmiş ki merak ettimm:18:

sanada günaydın canımm..aminnn işşallahh seneye hepimizin yanında bebişler olsun onlar küçük die ewden çıkamayalım ananeye babaanneye bırakmayalım.ailecek kutlayalım sevgililer günümüzü

sabret canım az kaldı artık işşallah pozitifi alırsın ilk denemende.ALLAH oyalamsın kimseyi bu yollarda..tadını çıkar sonuçta şuan hailesin

öncelikle amin diyeyim ekincim....

bol bol dua ediyorum, sabrımın sınandığı anlarda...

tadını çıkarmaya çalışıyom çalışmasına da... benim son 3-4 gündür ağzımın tadı değişti valla.. söylemesi ayıp ağzımın için çamur kaplanmış gibi ekşimsi .... neden böyle oldum anlayamadım walla..

acaba bu bir belirti olabilir mi??????

bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim...

canım bende bu test meselesinde gelip gelip gittim... sonuc pozitif ise eşim için en büyük hediye olur diye düşündüm...

ama sonra düşününce vazgeçtim...
ekine de dediğim gibi... "aksi ispatlanana kadar hamileyim " düşüncesi...

(umarım negatif sonuç almam ama olurda alacak olursam testi erken yaptırdığımda negatifle erken buluşmuş olcam... en azından 2-3 gün daha hamileliğimin tadını çıkarayım dimi ama )

zaten sende bu yönde uyarmıştın beni...

ecrin güzelmiş bunlar...

ayrıca hediyen hayırlı olsun..

bak bide biz sevgilimiyiz diyor diyordun....

saat alındığına göre sevgiliymişsiniz demek ki...

yaaaa kim miş o hamiş...

o söylemeden haber vermicen dimi bize... ama ya çatlarsak meraktan...

hemen haber verse de kutlamalara başlasak..

ayrıca bende içlendim bak.. bizi bırakıp başka topiğe haber vermiş.. alacağı olsun bakalım...

cnm kim ki bu hamile arkadş merak ettim bak şimdi:44:ay ne aldın sen egunalim eşine ben dr randevusu aldım bebeğimizi görsün yeter dimi başka birşey alamıcam birde hafta sonu ceket beğendi 2 tane kendi aldı bunlar senın bana hediyen olsun dedihı hı tamam güle güle kullan dedim bahane aslında ben çok kızıyorumda benm eşimin kocaman bir kıyafet odası var ve herşey mağzadaki gibi düzenli bana israf geliyor bunlar çopk kızıyorum begendiği herşeyi alırken bu senin hediyen senden bana deyip beni kitliyor tabi bana da alıcak hediye kalmıyor ben sadece çicek alıyorum ona özel günlerde saksı çiçekleri yolluyorum ama varsa sen de güzel bir fikir değerlendirebilirim

böyle hissetmen normal canım...hem tüp bebek sürecine gireceksin ki bu başlı başına duysusal olman için yeterli bi sebep bi de evinden eşinden uzakta olacaksın...daha ne olsun...

yaa kimmiş ki merak ettimm:18:

bi kaç gün önce bize katılıp yazmıştı bilgilerini vermişti bende eklemiştim listemize...
FLEMENKO hatun hamile...aktif olarak çok katılmadı bize inşallah haberini verir ve bizde kutları zkendisini...bugün beklemedeyim...heycanla ve mutlulukla unutmuştur diye umuyorum...

sabret canım az kaldı artık işşallah pozitifi alırsın ilk denemende.ALLAH oyalamsın kimseyi bu yollarda..tadını çıkar sonuçta şuan hailesin

öncelikle amin diyeyim ekincim....

bol bol dua ediyorum, sabrımın sınandığı anlarda...

tadını çıkarmaya çalışıyom çalışmasına da... benim son 3-4 gündür ağzımın tadı değişti valla.. söylemesi ayıp ağzımın için çamur kaplanmış gibi ekşimsi .... neden böyle oldum anlayamadım walla..

acaba bu bir belirti olabilir mi??????

bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim...

canım bende bu test meselesinde gelip gelip gittim... sonuc pozitif ise eşim için en büyük hediye olur diye düşündüm...

ama sonra düşününce vazgeçtim...
ekine de dediğim gibi... "aksi ispatlanana kadar hamileyim " düşüncesi...

(umarım negatif sonuç almam ama olurda alacak olursam testi erken yaptırdığımda negatifle erken buluşmuş olcam... en azından 2-3 gün daha hamileliğimin tadını çıkarayım dimi ama )

zaten sende bu yönde uyarmıştın beni...

ecrin güzelmiş bunlar...

ayrıca hediyen hayırlı olsun..

bak bide biz sevgilimiyiz diyor diyordun....

saat alındığına göre sevgiliymişsiniz demek ki...

yaaaa kim miş o hamiş...

o söylemeden haber vermicen dimi bize... ama ya çatlarsak meraktan...

hemen haber verse de kutlamalara başlasak..

ayrıca bende içlendim bak.. bizi bırakıp başka topiğe haber vermiş.. alacağı olsun bakalım...

aramıza yeni katılan Flemenko hatun hamileee...
demek randevu aldın kocişe haaa
daha ne en güzel hediye işte...
bende gömlek kravat aldım..klasik zaten lazımdı alınacaktı bugüne dek getiridim gömleğin anlamı oldu
ne güzel işte eşin kendi hediyesini alıp seni uğraştırmıyoooohiç te böyle şey duymamıştımmm...
saksı çiçekleri kalıcı ve daha güzel tabii ama bi anlam da ifade eder saksı kocacım

Evet cnm bende beklemıyordum almıycam dedı sonra hadı alalım dedı bende cok sevındım ama ben ona bısey alamadım belkı hafta sonu alırım cıkarsam dısarı bende alcam ama ne alsam kı bılmıyom kuzum
evet kım bu hamıs yaaaaa

çok komiksinnn sen çokkk saksı kocamhımm sen bitirmişsin hediye işini ee benim koca da zaten kendi bitirdi hediye işini bana da randevu kaldı ay egunalim bakalım inşlh akşam size güzel şeyler yazarım dr dn sonra yemek yiyip gelicez eve merak etme en geç 9 gibi yazarım dr dediklerini senden de öğrendin dimek akşam maç var

ay valla daraldım...sağdan soldan reklamlar bastı sayfayı bize mesaj yeri kalmadı nerdeyse...

Son düzenleme:

ay ekinimmm ne güzel yazmışsın inşallh diyorum ay süper bir temenni rabbim nasip etsin o günleride görmeyi hepimize

sensinnn oooooo
sen içini ferah tut kuzum meleğinde sende iyisiniz güzel haberlerle geleceksin inşallah...saat 9 u geçirirsen meraktan ararım bilemedin mesaj atarım bakkkk...

Son düzenleme:

ay pek iyimser bir gelinsin:123:kısım ne unutucak kadın heryerde basbas bağırıyor tv ler de sevgililer günü diye unutmamıştır unutmuş numarası yapmıştır sende yedin dimekkk oda aranıza katılsın istemiş haaaahaaaaaabenimkayınvalidem 3 yıldır her şubat başı damlarda bize evlilik yıldönumümz olduğunu bile bile ay beni şuna götürün bugün geçen yıl tansiyonu çıkmış yattı salonda ay başım ay başım diye dolandı bizide kitledi hatun eve yani yaşadıklarımdan sonra hiç inanamadım kayınvalidenin unuttuğuna

sensinnn oooooo
sen içini ferah tut kuzum meleğinde sende iyisiniz güzel haberlerle geleceksin inşallah...saat 9 u geçirirsen meraktan ararım bilemedin mesaj atarım bakkkk...

doğru cnm yaa unuttum ben sana çıkınca hemen msj atarım dr dan şimdi bizim akşam vakti randevu eşin gelmiş olur eve bölmeyim ramantik yemeğiyaaa egunalimmm bu ekin ne iyi niyetli yaaa kayınvalidesi unutmuş ben pek yemedim ama bu durumu gıcıklarrrrrrrrrrrrrr

tamam güzelim... ama dediğim gibi çok da önemli değil...
evet ya her yer reklam olmuş.....

çok popüler bi topiğiz ondan çok reklam alıyoz deyip havaya girecem de giremiyom zira her topik aynı şekilde

ayyyy seninkide tam kaynanatörmüşşş he...
gider ayak ekinle kayınvalidesinin arasını açacaksın

Yok valla değildii..Ama hatunlar gece o satte muhabbetteydilerr.Bende aralarına karışamadımm,korktummm

Canım benimmm geç kahvaltı yapıyoruz bizzz.Demek kocişin evdeeee..Sana kolay gelsin o zamannn..Kahvalltı hazırlıyormuşş daha ne olsunn diyorummm..

Demek flamneko hatunnnnn...Yazar inşş.Bizeee içlendirmesin benim arkadaşımı da bizi deeee.Bakk senn şimdiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…