evet yaaa...çok mutlu oldum...
iyiki yaptırmışsın canım niye o kadar parayı vereceksin ki...zaten gurbet ellerde yeterince masrafın olacak...
bugün kırmızı görünüyoooo herşeyyyy
sonunda kendimde kırmızı oldum işteee
:))) bana kahvaltı hazırlıyo şimdigerçi mutfağı birbirine katıyo ama olsun
canım arkadaşlarım seneye sewgililer gününü işşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız
kızlar hepinize günaydınnn
ve hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice uzun yıllar kutlayın inşallh eşleriniz ve evlatlarınızla birlikte
egunalim bu senin paşalar süper yani ileride fena çapkın olucak bunlar bu yaşta bu laflar20 yaşlarını düşünemiyorum allah nazardan korusun onları aferin onlara inşallh benim yiğenimde yapar bana böyle süprizler konuşmayı öğrensinde önce sonra ben öğretirim ona ne yapması gerektiğini eeeee nasılsınız bakalım kızlar bugün tabiki bugun bütün bayanlar mutludur eşleriniz hediyeler alıcak yaa
arkadaşlarım aslında bir hamilemiz daha var...
başka topiğe dün haber vermiş bekliyorum bugün bize yazacakmı...
valla niye bize yazmadı içlendim doğrusu...
yaa kimmiş ki merak ettimm:18:arkadaşlarım aslında bir hamilemiz daha var...
kızlar hepinize günaydınnn
ve hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice uzun yıllar kutlayın inşallh eşleriniz ve evlatlarınızla birlikte
egunalim bu senin paşalar süper yani ileride fena çapkın olucak bunlar bu yaşta bu laflar20 yaşlarını düşünemiyorum allah nazardan korusun onları aferin onlara inşallh benim yiğenimde yapar bana böyle süprizler konuşmayı öğrensinde önce sonra ben öğretirim ona ne yapması gerektiğini eeeee nasılsınız bakalım kızlar bugün tabiki bugun bütün bayanlar mutludur eşleriniz hediyeler alıcak yaa
sabret canım az kaldı artık işşallah pozitifi alırsın ilk denemende.ALLAH oyalamsın kimseyi bu yollarda..tadını çıkar sonuçta şuan hailesin
demek aksi ispatlanana kadar hamilesiiiinnn bak bu süpperrr di işteee
valla sabah listeyi güncellerken aklıma seni dürtmek geldi...
bugüne kadar erken test yaptırmayın diye paraladım kendimi kızlara engel olmak için ne gerekiyorsa yaptım...sabahta bugün sevgililer günü diye acaba söylesemde test yaptırsa belki en büyük hediyesi gelmiştir öğreniriz dedim...sonra vazgeçtim tabiii...
ahhhh bak yine duygulandımmm şimdi
saol canım benimmm...
zaten masraf bi dünya...bugün ben nedense çok karamsarım ya sanki dokunsalar ağlıycamgitme vakti yaklaştıkça galiba geriliommm..
eşimde akşam dışarı çıkalım dedi dedim istemiom ben ewde hazırlıcam.kayınvaldem aradı uğraşma istiosan yemekle gelin burda yiyin die dedim anne bugün sewgililer günü kıyamam unutmuş kadın..yok dedim beni bu hafta eellemeyin ewimde olayım...
yaa kimmiş ki merak ettimm:18:
canım bende bu test meselesinde gelip gelip gittim... sonuc pozitif ise eşim için en büyük hediye olur diye düşündüm...
ama sonra düşününce vazgeçtim...
ekine de dediğim gibi... "aksi ispatlanana kadar hamileyim " düşüncesi...
(umarım negatif sonuç almam ama olurda alacak olursam testi erken yaptırdığımda negatifle erken buluşmuş olcam... en azından 2-3 gün daha hamileliğimin tadını çıkarayım dimi ama )
zaten sende bu yönde uyarmıştın beni...
yaaaa kim miş o hamiş...
o söylemeden haber vermicen dimi bize... ama ya çatlarsak meraktan...
hemen haber verse de kutlamalara başlasak..
ayrıca bende içlendim bak.. bizi bırakıp başka topiğe haber vermiş.. alacağı olsun bakalım...
sabret canım az kaldı artık işşallah pozitifi alırsın ilk denemende.ALLAH oyalamsın kimseyi bu yollarda..tadını çıkar sonuçta şuan hailesin
demek aksi ispatlanana kadar hamilesiiiinnn bak bu süpperrr di işteee
valla sabah listeyi güncellerken aklıma seni dürtmek geldi...
bugüne kadar erken test yaptırmayın diye paraladım kendimi kızlara engel olmak için ne gerekiyorsa yaptım...sabahta bugün sevgililer günü diye acaba söylesemde test yaptırsa belki en büyük hediyesi gelmiştir öğreniriz dedim...sonra vazgeçtim tabiii...
ahhhh bak yine duygulandımmm şimdi
saol canım benimmm...
cnm kim ki bu hamile arkadş merak ettim bak şimdi:44:ay ne aldın sen egunalim eşine ben dr randevusu aldım bebeğimizi görsün yeter dimi başka birşey alamıcam birde hafta sonu ceket beğendi 2 tane kendi aldı bunlar senın bana hediyen olsun dedihı hı tamam güle güle kullan dedim bahane aslında ben çok kızıyorumda benm eşimin kocaman bir kıyafet odası var ve herşey mağzadaki gibi düzenli bana israf geliyor bunlar çopk kızıyorum begendiği herşeyi alırken bu senin hediyen senden bana deyip beni kitliyor tabi bana da alıcak hediye kalmıyor ben sadece çicek alıyorum ona özel günlerde saksı çiçekleri yolluyorum ama varsa sen de güzel bir fikir değerlendirebilirim
öncelikle amin diyeyim ekincim....
bol bol dua ediyorum, sabrımın sınandığı anlarda...
tadını çıkarmaya çalışıyom çalışmasına da... benim son 3-4 gündür ağzımın tadı değişti valla.. söylemesi ayıp ağzımın için çamur kaplanmış gibi ekşimsi .... neden böyle oldum anlayamadım walla..
acaba bu bir belirti olabilir mi??????
bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim...
canım bende bu test meselesinde gelip gelip gittim... sonuc pozitif ise eşim için en büyük hediye olur diye düşündüm...
ama sonra düşününce vazgeçtim...
ekine de dediğim gibi... "aksi ispatlanana kadar hamileyim " düşüncesi...
(umarım negatif sonuç almam ama olurda alacak olursam testi erken yaptırdığımda negatifle erken buluşmuş olcam... en azından 2-3 gün daha hamileliğimin tadını çıkarayım dimi ama )
zaten sende bu yönde uyarmıştın beni...
ecrin güzelmiş bunlar...
ayrıca hediyen hayırlı olsun..
bak bide biz sevgilimiyiz diyor diyordun....
saat alındığına göre sevgiliymişsiniz demek ki...
yaaaa kim miş o hamiş...
o söylemeden haber vermicen dimi bize... ama ya çatlarsak meraktan...
hemen haber verse de kutlamalara başlasak..
ayrıca bende içlendim bak.. bizi bırakıp başka topiğe haber vermiş.. alacağı olsun bakalım...
canım benim test günüme 2 gün var ama sen listeye sehven 3 yazmışsın aslında çokta önemli değil ama ben söyliim dedim yine de
aramıza yeni katılan Flemenko hatun hamileee...
demek randevu aldın kocişe haaa
daha ne en güzel hediye işte...
bende gömlek kravat aldım..klasik zaten lazımdı alınacaktı bugüne dek getiridim gömleğin anlamı oldu
ne güzel işte eşin kendi hediyesini alıp seni uğraştırmıyoooohiç te böyle şey duymamıştımmm...
saksı çiçekleri kalıcı ve daha güzel tabii ama bi anlam da ifade eder saksı kocacım
yaa kimmiş ki merak ettimm:18:
sanada günaydın canımm..aminnn işşallahh seneye hepimizin yanında bebişler olsun onlar küçük die ewden çıkamayalım ananeye babaanneye bırakmayalım.ailecek kutlayalım sevgililer günümüzü
yanlışmı yazmışımmmm hiiiiiii
ilk fırsatta düzeltirim cicim...
ay valla daraldım...sağdan soldan reklamlar bastı sayfayı bize mesaj yer kalmadı nerdeyse...
çok komiksinnn sen çokkk saksı kocamhımm sen bitirmişsin hediye işini ee benim koca da zaten kendi bitirdi hediye işini bana da randevu kaldı ay egunalim bakalım inşlh akşam size güzel şeyler yazarım dr dn sonra yemek yiyip gelicez eve merak etme en geç 9 gibi yazarım dr dediklerini senden de öğrendin dimek akşam maç var
zaten masraf bi dünya...bugün ben nedense çok karamsarım ya sanki dokunsalar ağlıycamgitme vakti yaklaştıkça galiba geriliommm..
eşimde akşam dışarı çıkalım dedi dedim istemiom ben ewde hazırlıcam.kayınvaldem aradı uğraşma istiosan yemekle gelin burda yiyin die dedim anne bugün sewgililer günü kıyamam unutmuş kadın..yok dedim beni bu hafta eellemeyin ewimde olayım...
sensinnn oooooo
sen içini ferah tut kuzum meleğinde sende iyisiniz güzel haberlerle geleceksin inşallah...saat 9 u geçirirsen meraktan ararım bilemedin mesaj atarım bakkkk...
tamam güzelim... ama dediğim gibi çok da önemli değil...
evet ya her yer reklam olmuş.....
ay pek iyimser bir gelinsin:123:kısım ne unutucak kadın heryerde basbas bağırıyor tv ler de sevgililer günü diye unutmamıştırunutmuş numarası yapmıştır sende yedin dimekkk oda aranıza katılsın istemiş haaaahaaaaaa benimkayınvalidem 3 yıldır her şubat başı damlarda bize evlilik yıldönumümz olduğunu bile bile ay beni şuna götürün bugün geçen yıl tansiyonu çıkmış yattı salonda ay başım ay başım diye dolandı bizide kitledi hatun eve yani yaşadıklarımdan sonra hiç inanamadım kayınvalidenin unuttuğuna
günaydınnn yüzümdeki tebessümm:101:
demek gecenin 3 de başka topikte 8 kullanıcı vardıııı bak kıskandım valla inadımdan sabaha kadar oturcam topiktrn çıkmayacam kızlardan bir kaçıda bana eşlik eder nasılolsa bak hırs yaptım heee
o topik gecenin 3 de +18 topiği olmasın
Canım benimmm geç kahvaltı yapıyoruz bizzz.Demek kocişin evdeeee..Sana kolay gelsin o zamannn..Kahvalltı hazırlıyormuşş daha ne olsunn diyorummm..hemde nasıl... camdan bi baktık tek renk beyaz... saokaktaki bütün araçlar olduğu gibi kara gömülüp kalmış... tabi benim kociş cumburlop geri yatağa:))))) bu gün evde anlayacağınız.... sen kalkalı bu kadar oldu da niye inmedin kahvaltıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?