ah..ah... o duygu.. insanın içini ezen canını yakan o duygu.. canım inşallah rabbimin izniyle çok yakında kendi bebişine en güzel giysileri alıcaksın...
bugün ortalıktı yemekti derken pek giremedim bide hakkaten dünden beri suratımı toplayamıyombi karamsarlık çöktü üstüme ama sabaha iyi uyanıcam inşallah...
ama bak papatya kaç gündür gelmiyo toopiğe yada ben rastlamıyom senin bilgin varmı?
canım Allah ol demezse olmuyo işte benimkiler blast oldu aman ne de kaliteli dediler nooldu bacımmm.
yazdıklarınıza bende aynen katılıyorumm.benden sonra bile evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu ya da doğurmak üzere.
benim kız kardeşimde hamile şimdi.annem bugün onun bebişine bişiler aldı o kadar üzüldümki anlatamam.tabiki kıskanmak değil bu kendime üzüldüm olmuyo diye sonra onları yolcu ettim bir ağladımki sorma gitsin susturana aşk olsun.
sınavımız zor hakkaten çok zor.
canımsın... açtım gizliden gizliye geçmişi okuyodum.. ekin le karasu küstürmüşler milistone mi.... okudum hepsin:)) ayrıca ben seni seviyorum
kızlar benimde kaynım evlenicek nişanlısı bugün bana hemen çocuk yapıcam dedi kıskanmadım ama üzüldüm ya içime bi acı düştü o anda kendime kızıyorum sen nebiçim düşünüyosun diye ama elimde deyil...herkezin olsun bebeyi gözüm yok ama artık yeter benimde olsun hepimizn olsun
canım ben çıkıyorum yoruldum bugün... kocişte gözüme bakıyo zaten yat dinlen diye... bi duş alıp yatıcam.. yarın güzel bi gün olur inşallah...
evet dünden sonra sabahta hala etkisindeydim toparlanmam öğleni buldu...papatya aklımda ve farkındayım girmedi 2 gündür topiğe merak ediyorum..inşallah yarın sesi çıkar...
etraftakileri kıskanmak değil yaşadıklarımız niye bizimde olmuyor diye kendi halimize üzülmek...kız kardeşine en çok sen sevinirsin kıskanmak değil hissettiklerin o duyguyu çok iyi bilirim...benden 2 yaş küçük kız kardeşimin 2 tane paşası var...onlar benim canım en çok ben sevindim ölürüm onlara...en yakın arkadaşlarım benden sonra evlenenler hep doğurdular...hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden bir aradayız o yüzden zor günlerimizi beraber yaşıyoruz...rabbim ol diyecek tedaviler vesile olacak...
heee baktım arkadaşımın arkasından plan yapmışlar sonra yok yapmadık dediler de ALLAHTAN tatlıya bağlandı yoksa saçbaşa kavga edeceklerdi...amma abarttım hee...demek sen beni seviyosuuunnnn bende bendeeee seni seviyoruummm
iyi geceler canım bende yatacam şimdi...hadi beraber çıkalım...dediğin gibi inşallah güzel bir güne uyanırız...
yarın mutlu bir günde mutlu haberlerde buluşmak üzere.... öptüm seni...
Ahh benimm güzelimm yaaaa sayıklamışsınn benii sağolasınnn ama kociş bırakmadıı laptopuu..benimde uykum kaççtıı...bıcı bıcı apptım açtımmm..Anaaaaaaaaaaamm kimmse yokkkkk..1 kişi olurr diyordumm ama yokkk:18::18::18::18::18:Korktumm tekk başıma şimmdiii topiktee bennn ne yappsmammm kiii acepppp:18::18::18::18:
Hepinize enerrji gönderiyorum şimdiiiiii....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffff bebişlerinizz önce rüyalarınızaaa sonra göbüşerinizee gellsinnn inşallahhhhhh..
Sevgililer günümüzün hatırlandığı hediyelerimizin alındığı kocişlere küsmediğimiz tartışmasız güzel birgün olsun diliyorum
GOOGLE IN BUGÜNE ÖZELL GÜZELLİĞİİ
[video=youtube;oaDpfWbDBpM]http://www.youtube.com/watch?v=oaDpfWbDBpM&feature=player_embedded[/video]
günaydın kıslar,
sevgililer gününüz kutlu olsun...tadevideki arkadaşlar güsel haberler alır inşallah. hamile olanlarda sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?