hoşgeldin güzelim....
sizin ordada çok yağıyomu? burası acayip.... iri iri ve yoğun bi şekilede devam ediyo kar yani senin gözünün güzelliğindeki kırmızı kar....
:))) bana kahvaltı hazırlıyo şimdihoşbulduk canımmm..günaydınn..
desene siz sewgililer gününü gündüzden kutlamaya başlıcanız kociş ewdeymiş senin bugün
canım arkadaşlarım seneye sewgililer gününü işşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız
ah canım benim senin her tarafın kötü olsa gene kötü olamassın.... neyse ben mutfağa gideyim yanına ki çok dağıtmasın...sabah ki kadar yoğun yağmıyor şu an ama hala devam ediyor...çok güzeeellll görünüyoooo...
sabah direk kartopu olarak yağıyordu
senin kocişte havadan sudan sebeperle işe gitmiyor asıl amacı senin topiğe girmene engel olmak başını beklemek...nasıl ama aranıza fitne fesat sokup sizi sevgililer gününde kavga ettirecem he he he ne kötüyümmmmm
Tatlımm günayydınnnnn..3 gün kalldıııııı..HeyecaListede günler ilerledikçe heyecan basıyor beni bileee..Seni düşünemiyorumm..
(Ben kahvaltıya kaçarr egunalımmm..)
günaydııınnn cicim...ankara güzeli falan dedin bak şımardım şimdi
amaaannnn kıskanırsa kıskansın valla söyleyecem
amiinnnnnnnn.........canım arkadaşlarım seneye sewgililer gününü işşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız
burda da şimdi azaldı ince ince yağıyo...son dakika haberiiii...
az önceki mesajımdan hemen sonra yine yoğun yağmaya başladı kar yağmıyor resmen kartopu yağıyorrrr...
:))) bana kahvaltı hazırlıyo şimdigerçi mutfağı birbirine katıyo ama olsun
kıyamam onlara ben en güzel sevgililer günü kutlaması olsa gerek..karşılıksız çıkarsızz...
bende sabah hastaneye gittim kan tahlillerinnden hıv eksik kalmış benim onu yaptırdım.bahçecide tanesi 100 tl testlerin.dedim boşuna para wermeyeyim.yaptırdım geldim...
kırmızı karr ne romatiksin sen ölee
evet ya... heyecan en üst sınırda şu an...
hatta dün akşam eşim idrar testi yapsana dedi. evde test olduğunu bildiği için...
bende olsa bile çıkmaz deyince vazgeçti...
ilk defa bu kadar sabırlıyım ama doktorun dediği test gününe kadar beklicem valla..
hem eşime naz yapıyom iyi oluyor..
ona diyorum ki "aksi ispatlanana kadar şu anda ben bir anneyim.. mucizemi karnımda taşıyorum,,, taki testte negatifi görene kadar"
oda inşallah görmeyiz diyor..
evet inşallah görmeyiz (amin)
amin canım.... senin ve bebiişinin ve eşinn yani güzel ailenizin de sevgililer günü kutlu olsun...kızlar hepinize günaydınnn
ve hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice uzun yıllar kutlayın inşallh eşleriniz ve evlatlarınızla birlikte
egunalim bu senin paşalar süper yani ileride fena çapkın olucak bunlar bu yaşta bu laflar20 yaşlarını düşünemiyorum allah nazardan korusun onları aferin onlara inşallh benim yiğenimde yapar bana böyle süprizler konuşmayı öğrensinde önce sonra ben öğretirim ona ne yapması gerektiğini eeeee nasılsınız bakalım kızlar bugün tabiki bugun bütün bayanlar mutludur eşleriniz hediyeler alıcak yaa
evet ya... heyecan en üst sınırda şu an...
hatta dün akşam eşim idrar testi yapsana dedi. evde test olduğunu bildiği için...
bende olsa bile çıkmaz deyince vazgeçti...
ilk defa bu kadar sabırlıyım ama doktorun dediği test gününe kadar beklicem valla..
hem eşime naz yapıyom iyi oluyor..
ona diyorum ki "aksi ispatlanana kadar şu anda ben bir anneyim.. mucizemi karnımda taşıyorum,,, taki testte negatifi görene kadar"
oda inşallah görmeyiz diyor..
evet inşallah görmeyiz (amin)
şımar egunalcim hakediyorsun...
bu arada kıskansın diyon ama görüşmenizi yasaklarsa karışmam bak
ah canım benim senin her tarafın kötü olsa gene kötü olamassın.... neyse ben mutfağa gideyim yanına ki çok dağıtmasın...
ay afiyet olsun ama sen geç kalmışsın kahvalti için cnm biradn öğlen yemeği yemen lazım senin:))) bana kahvaltı hazırlıyo şimdigerçi mutfağı birbirine katıyo ama olsun
canım arkadaşlarım seneye sewgililer gününü işşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız
kızlar hepinize günaydınnn
ve hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice uzun yıllar kutlayın inşallh eşleriniz ve evlatlarınızla birlikte
egunalim bu senin paşalar süper yani ileride fena çapkın olucak bunlar bu yaşta bu laflar20 yaşlarını düşünemiyorum allah nazardan korusun onları aferin onlara inşallh benim yiğenimde yapar bana böyle süprizler konuşmayı öğrensinde önce sonra ben öğretirim ona ne yapması gerektiğini eeeee nasılsınız bakalım kızlar bugün tabiki bugun bütün bayanlar mutludur eşleriniz hediyeler alıcak yaa
kızlar nasıl ama .....Eki Görüntüle 346584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?