doğru cnm yaa unuttum ben sana çıkınca hemen msj atarım dr dan şimdi bizim akşam vakti randevu eşin gelmiş olur eve bölmeyim ramantik yemeğiyaaa egunalimmm bu ekin ne iyi niyetli yaaa kayınvalidesi unutmuş ben pek yemedim ama bu durumu gıcıklarrrrrrrrrrrrrr
çok popüler bi topiğiz ondan çok reklam alıyoz deyip havaya girecem de giremiyom zira her topik aynı şekilde
ayyyy seninkide tam kaynanatörmüşşş he...
gider ayak ekinle kayınvalidesinin arasını açacaksın
Yok valla değildii..Ama hatunlar gece o satte muhabbetteydilerr.Bende aralarına karışamadımm,korktummm
Canım benimmm geç kahvaltı yapıyoruz bizzz.Demek kocişin evdeeee..Sana kolay gelsin o zamannn..Kahvalltı hazırlıyormuşş daha ne olsunn diyorummm..
Demek flamneko hatunnnnn...Yazar inşş.Bizeee içlendirmesin benim arkadaşımı da bizi deeee.Bakk senn şimdiiii..
aynen benimki eli maşalı bir tip ama napim heryıl olunca aynı durum iyi niyetli olmadığı çıkıyr ortaya bu yılda yattığım için gelmedi yoksa şimdi buakşam kesin yanımızda olurdubenm bakıma ihtiyaım var ya eşimdn duymş dr un ay başı ayaklanabilirsin dediğini geliyrmuş ay başı eşim söyledi daha dur ben eşime birşey yedirelim çatalla ağzına hemen arkadan anneside verir hatta koltukta kaç kere ben kaltım birşey almaya eşime doğru yanaşmış ben den eşim yanında birşey isterse tamam getiririm ama bir şartla öpüceksin diyorum görmeni,z lazımmm kadıncık şekilden şekile giriyorr yok be bizim ekin e baksan çok iyi niyetli unutmuş kadıncağız ondan birşey olmaz kızımız sakin belli
Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.
çok popüler bi topiğiz ondan çok reklam alıyoz deyip havaya girecem de giremiyom zira her topik aynı şekilde
ayyyy seninkide tam kaynanatörmüşşş he...
gider ayak ekinle kayınvalidesinin arasını açacaksın
Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.
ay siz ne komiksiniz yaa saklayın tabi hatta gece işiniz bitince tutuşturun acuçlarının içebuda benim hediyem dersin 60: walla iyi gelmiş cnm bana dun sadece 183 elektrk parası geldi doğalgaz ve aidat 350 tl ki siz istnbul daha soğuk bizim burası sizinkinn yanında yazgibi boşver ödesin hiç acıma şekerim gece ver hediye olraka eline
olsun biz bize popüleriz bu yeter dimi ama,,,,
millstone,,, sana eltinden daha az gelmiş, bak bu da bişey,,,,
bakalım bize ne kadar gelecek ????
şuna bak ya...koskoca kadın ne haesaplar peşinde...
zaten gelinleri kuma gibi görürlermiş...
bak sinirlendim şimdi demek senin ayaklanacağın zaman eve damlayacak...söyle kocana müdahele etsin...ben en başlarda böyle şeyler yaşadım ama öyle bi hale getirdim ki kadını haddini biliyor artık...yolarım valla...büyükse büyüklüğünü bilsin otursunlar aşşağa...dellendim bak...
kızlar merhaba sevgililer gününüz kutlu olsun bugün test yapcak arkadaşımız yokmu? benim 5.günüm günler geçmiyor ilk 3gün kasıklarım ve belim çok ağrıdı şimdi sadece belim ağrıyor hafif hafif başka hiçbişey hissetmiyorum korkuyorum gün yaklaştıkça inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür
napsaydınız cicim kıymetli totolarınız soğuktan donsamıydı...olcak o kadar...sende al sana sevgililer günü kocacım de ver eline faturayı ama bunu sevgililer gününü es geçerse yap...performansı etkiler tabiii ama olumlu yönde gel karıcım doğalgazla değil doğal yolla ısınalım der faturanında çaresine bakmış olursun böylece
canım mutlaka söle dr.una belki hamilelik şekeri ile alakalıdır. valla bende çay kahve kola ve sigarayla yaşıyodum yemeğide mecburiyetten yiyodum.. ama şimdi baya baya yiyorum ben yemek yerken eşimin ve annemlerin bana bakışını görseniz ölürsünüz gülmekten... dehşetle karışık bi şaşkınlık var yüzlerindeay afiyet olsun ama sen geç kalmışsın kahvalti için cnm biradn öğlen yemeği yemen lazım seninbuarada akasyacm sende acıkınca elinde titreme oluyormu ben felaket oluyrm benm böyle bir huyum yoktu çünki yemekle işim yoktu sürekli çay kahve ile yaşıyrdum ama şimdi acızık acıksam kan şekerim düşüyr yemekten baya sonra kendime gelkiyorum resmen korktum ben bu durumdan bu sabhta oldu aynışey dr söylücem bugun
cnmmmm amin dedim bu güzel dileğine dua olarak kabul ediyorum inşallh evlatlarımz da olsun seney sağlıkla kucağımızada
ecrinim... güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin....nasılsın cnm gunaydınnn ohh ne guzel bız pazarı beklıyelım kocısle guzel kahvaltı yapalım dıye senın bugun bıle yanında sevgınız omur boyu sursun ıns kuzum benımmmm nazarlardan korusun yarabbım sızı
amın canım benımmm amınnn
gunaydın canımmmmm sagol tatlım senınde amınnnn hayatımm çok sukur ıyıyız sen nasılsın kuzummm evet hedıyelr alıncak herkse beklentı ıcındee
ne mutlu ona burayada yazar kuzum merak etme sevıncten unutmustur. rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns.
ha..ha...ha..Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.
napsaydınız cicim kıymetli totolarınız soğuktan donsamıydı...olcak o kadar...sende al sana sevgililer günü kocacım de ver eline faturayı ama bunu sevgililer gününü es geçerse yap...performansı etkiler tabiii ama olumlu yönde gel karıcım doğalgazla değil doğal yolla ısınalım der faturanında çaresine bakmış olursun böylece
olsun biz bize popüleriz bu yeter dimi ama,,,,
walla cnm sen bana gelsene ay başı beraber olunca anca yolabilirizde başa çıkmak zor birazcık oğlu gelice yapılcak bişye varmı der dolanır gündüz beni hizmetçi gibi kullanır getir götür ver bunu yıka ben bunu böyle sevmem bunlar klasik laflarımz eşim walla gecen yıldn beri müdahale ediyor ama banasıkılma alınma napim baksana annem ne kadar çok dua ediyor atim mi yollayım mı gibi sonra cahil işte hakkını helal et diyor ben de o öyle deynce tık diyemiyorum bende çok gıcık olmuş durumdayım egunalim 15 ocaktn sonra sizdeyim diyordu 14 ocakta tamamen bir yattım hiç sesi kesildi tık yok teyzemde şimdi iyileştim geliyrm demiş oğluna sen gel bana yardıma ben tek başıma halledemiyorum bu kadıncığı allahım diyorum ne olur ahlakını güzelleştir cidden bana batıyor artık
ekin yok oldu kızlar yoksa kaynanasına mı gitti acebe benşaka yaptım şaka ekin kardeş ay kadıncağız yaşlı unutmuştur tabikişaka bir yana cidden cnm senın kayınvaliden iyi bir kadınsen dn duymuştum bir yazında şükür rabbım bozmasın inşallhhh ben çektiğim için herkez benm ki gibi sanıyorum sorun ben de paranoyak oldum artık
ayyy beni güldürdünya bu hasta halimle ne diyim allah gönlüne göre versin
performans düşmesin diye saklıcan haa
Ama ben bir sayfa cevap yazdımmm noluyorsaa kitlenip duruyorr yaaaaaaaaaaaaaa..Gıcık oldummmm...Gitti heppsiii...İçimdee patlıcakk şimdi yazdıklarımm..Öfffffffffffffffffffffffffff..
kızlar ebn çıkıyorum hepinizi öpüyorum inşallh herşey gönlünüzce olsun akşam üstü evdn çıkmadan yine yazarım size şimdi kalkıp evi toplamam lazım artık herşey karıştı ben yatarken.. yavas yavaş yaparım dedm görüşmek üzere canlarım iyi günlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?