Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kimler gelmişş kimlerrrrr...Yarın bebişiyle buluşacakk olann güzell taze hamişimiz..Mesn açılmıyorrr açabilsemm bir halini hatrını soracaktım valla...Hamile kalldınnn unuttunn benii sankiiiii..Bana mı öyle geliyorrr içlenndim bakk genee:2::2:

Yazdıklarım göçücek diyee prt scr yapmıştımm.buraya yapıştırıyorumm Napıyimm.Pratik çözümmm..

selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
insallah ben de sizin aldiginiz güzel haberler gibi bi haber alirim
tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim

selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak

Hoşgeldinnnnn,sefalar getirdinn...Tedavin hayırlı,bebişli olsun canımmm..Ne gibi tecrübe istiyorsun onuda yazarsann ilgi alanlarımıza göre sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarızzz..

arkidişler sevgülüler gününüz kutlu olsun

size biraz geyik yazıları gönderem DDDD

14 Şubat'ta freelance çalışabilecek günübirlikçi 'sevgili' aranıyor. Yemek + Sinema + Çiçek + Kahve + Akşam eve servis :)

Duydun mu sevgililer günüymüş...?
Niye ki artık gençler günlük mü seviyorlarmış ?

Sevgililer Günü hediyeme sevgili almam lazım.

hava yumuşak yağmur yağıyo btün mağazlarda indirim de var ortamsevgililer günü için çok müsait :))

Ahmet Çakar; sevgililer gününe denk gelen mahkemeyle bağlantiyi kurdu "-sevgililer günü nedir? Dikkat, Aziz valentin günüdür"

Sevgililer günü + şike davası + aziz yıldırım + aziz valantine '' bunların tesadüf olmadığını söyleyen bir ahmet çakar var karşımızda

Millet müjde! Bu yıl sevgililer günü yokmuş! Matematiksel olarak 14-02-12=0

14 Şubat Sevgililer Günü biz bayanların siz erkeklerden tek isteğimiz; bari o gün seni seviyorum dediğimizde bende cevabını vermeyin

uğrunda korku filmlerinin neden çekildiğini anlamadığım gün. ne yani sevgililer gününde ölmekten mi korkucaz!? hay valentins day kadar kafanıza kaya düşsün dostum.

14 şubat kuyumcuları kalkındırma günü

Off yaa Sevgililer Gününe 2 gün kaldı ve ben hiç çalışmadım. Şimdi yatayım yarın erkenden kalkıp sevgili aramaya çıkarım.

intihar vakalarının en fazla olduğu günsevililer günüymüş, intihar edenlerin %90'ı
da sevgilisi olanlarmış. ikinci kısmı ben salladım

sevgilinin doğumgününe denk düşüyorsa ve ne doğumgünlerine ne de sevgililer gününe bağlı insan değilsen kafa karıştıran, ne yapacağını nasıl kutlayacağını şaşırdığın gün

insanların, bu sevgililer gününe de yalnız giricem diye ağladıkları gereksiz gün. bu güne 1 hafta kala geçici olarak dondurulmak istiyorum, insanların ne tür saçmalıklarla uğraştığını görmemek için.

fakirlerin bile kutladigi gun.dusunun artik olayin vehametini.
papaz valentin hayatimizin bir parcasi oldu.

bütün ticari kuruluşların aynı anda taarruza geçtiği yılın bir günü.

Bence sevgililer Günü 29 Şubat olsun. Bizde öküz değiliz heralde, 4 yılda bi sevgili
buluruz artık..

14 şubatta el ele tutuşan sevgilileri zabıtaların toplayacağını biliyor
muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü kıskançlıktan ben uydurdum .

kız ne yaşlısı benim kayınwaldem daha 43 yasındawalla bi kanatları eksik sizden bahsediom du edio hep size..hakkını yediniz anneciğiminbütün zor günlerimde yanımdadır o hep benim karşılıklı oturur kahvemizi sigaramızı içeriz..arkadaş gibiyiz deil tedavi sırasında normaldede kaldırmaz yerimden beni.oğluna çok düşkün o bi gerçek tabi ama normal oda.kesin aramıştır o şimdi eşimi o kızı bi yere götür hediye al falan die.walla çok ii benim kayınwaldem..

Seninde kutlu olsun canımm.İnş bu son bebişsiz geçirdiğimiz sevgililer günü olsunnn..

Tebrikk ve takkdir ettimm doğrusuuuu..Kayınvalidene çiçekler gönderiyorummmmm

Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.

ee sana daha az gelmiş şanslısın sen..kızlarında dediği gibi bence sonra göster faturayı

hoşgeldiinn sefalar getirdinnn
tedavin mutlu sonlansın bebeğin geldim anne desin inşallah...

Merhaba arkadaslar, maalesef umudum adı benim bebegim olamadı. Daha önce de dediği gibi dr.umun vadesi bu kadarmış. Dün aldılar tabi ben ağlaya ağlaya uyultuldum. Bu arada Dr.um bir iki ornek verdi....
1. Ben orada beklerken bir bayan cikti ultrasondan o da benim ilk duydugum günkü gibiydi. Kavinin bebeği 39. Haftada karnında vefat etmiş yaaa kendimi bıraktım ona o kadar üzüldüm ki anlatamam daha bir ağlayasın geldi...

2. Bir başka arkadas benim yaslarda 6 düşük 4 ölü dogum yaaaa duyunca tüylerim diken diken oldu iyice umutsuzladtimmmmm ne olacak bu halimz...

ee sana daha az gelmiş şanslısın sen..kızlarında dediği gibi bence sonra göster faturayı

Evet canım aynenn sonra göstericemmm..

Dünden beriii acaba dedimm heppp.Hepp aklımdaydınn ve sürekli dilimde dua olduu sanaa..Ama seninde dediğin gibi vade bu kadarsa yapılacak hiç birşey yok maalesef..
Kendimizdenn daha acı durumlarla karşılaşınca hepp hamd etmemiz gerektiğini bende kendime tekrarlıyorumm..Bazen daha ne olabilir ki dediğim oluyor kendime ama ya kanser olsamm ya rahmim alınması gerekse diyipp aklıma bunları getirdiğimdee hamd ve şükür ediyorummm..En azından umudumuz varr canımmm..Sabrederekk yılmadannn tekrarr ayağa kalkıpp uğraşıcazz.Yapacağımız bize düşenn sadece buu..

Canım negatiflere odaklanmayalım. Bak her dakika binlerce sağlıklı bebek doğuyor. Onları düşün. Umudunu koru. İlk bebeginin ölümünden sonra asla çocuğun olmaz denen kuzenim bu lafın üzerine 3 tane daha doğurdu yeminle. Hem de sonuncusu 40 yaşlarında olmaz üzere. Hepsi maaşallah canavar gibi. Başka bir akrabımız 41 inde evlendi, bir de 1 sene korundu hazır değilim anneliğe diye, 42 de hamile kaldı ve sağlıklı doğum yaptı.
Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Doğanıntabiatın gerçekleri bunlar gibi bakmamız lazım :)

nazar değmesin ekincim kaşı totoyu

canım benimmm kıyamam sana.eet vadesi bu kadarmışş.çok daha zor şeyler yaşayanlar var tabi herkesin acısı kendine göre çok ama çok büyük.işşallah gelecek olan bebeğin sağlıklı hayırlı gelir sana...kaybetmenin ne demek olduğunu çok ii biliyorum o yüzden dua ediorum biran önce toparlanman için...

Kizlarrr özellikle size cok teşekkür ederim.... Bu arada kocam bir gece önce gelip konuşmuştu ve bir de hediye almıştı. Eğer yalnız gitseydim onu asla affetmedim. Gorumceletimi asla affetmeyeceğim. Kocamı bu kadar doldurdukları için. Şimdi fırsat kolluyorum gözünüz aydın demek için....

hayırlı güzel sonuçlar alırsın işşallah..
Tebrikk ve takkdir ettimm doğrusuuuu..Kayınvalidene çiçekler gönderiyorummmmm
saol ileticem bu çiçekleri kendisine
nazar değmesin ekincim kaşı totoyu

kaşıdım wallabu kadar ii şey yazdım yarın dermişim biz kavga ettik die ne gülerim ama

selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak insallah ben de sizin aldiginiz güzel haberler gibi bi haber alirim tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim

Hoşgeldin aramıza canım ıns. bebısle sonuclanır tedavın ne sormak ıstersen sor bızde anlatalım sana

bugun bır forum sayfasındada okudum gelı kaynana ılıskısı bızım kızlarda dertlı valla bende dıyorum benım kayınvalıdem senınkı gıbı ark gıbıyız 4. yılımıza gırıcez allahıma sukurler olsun bızım kızların yazdıklarını gorunce kendımı sanslı hıssedıyorum valla

rabbım sabır versın kuzum soylenecek bırseyde yok kı

rabbım sanada sabır versın kuzum ceken bılır ıste sen cekıyorsun ıns en yakın zamanda aklı basına gelır ve senıde rahat bırakır ne dıyelım oda yaslı dıyıp bosver demek kalıyor bıze

Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.

aman canım sımıd moralını bozma adamın yaaa sonra gecenden bırsey anlamazsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…