Canım lotusscummm hastamısın senn..Kıyammammmmm.Hep gülsün yüzünn emiiiiii..AMİNNNNNNNNNNNN..CANIMINİÇİ....
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
insallah ben de sizin aldiginiz güzel haberler gibi bi haber alirim
tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim
tedavin hayırlı sonucu bebişli olur inşallah....selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
ay pek iyimser bir gelinsin:123:kısım ne unutucak kadın heryerde basbas bağırıyor tv ler de sevgililer günü diye unutmamıştırunutmuş numarası yapmıştır sende yedin dimekkk oda aranıza katılsın istemiş haaaahaaaaaa benimkayınvalidem 3 yıldır her şubat başı damlarda bize evlilik yıldönumümz olduğunu bile bile ay beni şuna götürün bugün geçen yıl tansiyonu çıkmış yattı salonda ay başım ay başım diye dolandı bizide kitledi hatun eve yani yaşadıklarımdan sonra hiç inanamadım kayınvalidenin unuttuğuna
ekin yok oldu kızlar yoksa kaynanasına mı gitti acebe benşaka yaptım şaka ekin kardeş ay kadıncağız yaşlı unutmuştur tabikişaka bir yana cidden cnm senın kayınvaliden iyi bir kadınsen dn duymuştum bir yazında şükür rabbım bozmasın inşallhhh ben çektiğim için herkez benm ki gibi sanıyorum sorun ben de paranoyak oldum artık
arkidişler sevgülüler gününüz kutlu olsun
size biraz geyik yazıları gönderemDDDD
14 Şubat'ta freelance çalışabilecek günübirlikçi 'sevgili' aranıyor. Yemek + Sinema + Çiçek + Kahve + Akşam eve servis :)
Duydun mu sevgililer günüymüş...?
Niye ki artık gençler günlük mü seviyorlarmış ?
Sevgililer Günü hediyeme sevgili almam lazım.
hava yumuşak yağmur yağıyo btün mağazlarda indirim de var ortamsevgililer günü için çok müsait :))
Ahmet Çakar; sevgililer gününe denk gelen mahkemeyle bağlantiyi kurdu "-sevgililer günü nedir? Dikkat, Aziz valentin günüdür"
Sevgililer günü + şike davası + aziz yıldırım + aziz valantine '' bunların tesadüf olmadığını söyleyen bir ahmet çakar var karşımızda
Millet müjde! Bu yıl sevgililer günü yokmuş! Matematiksel olarak 14-02-12=0
14 Şubat Sevgililer Günü biz bayanların siz erkeklerden tek isteğimiz; bari o gün seni seviyorum dediğimizde bende cevabını vermeyin
uğrunda korku filmlerinin neden çekildiğini anlamadığım gün. ne yani sevgililer gününde ölmekten mi korkucaz!? hay valentins day kadar kafanıza kaya düşsün dostum.
14 şubat kuyumcuları kalkındırma günü
Off yaa Sevgililer Gününe 2 gün kaldı ve ben hiç çalışmadım. Şimdi yatayım yarın erkenden kalkıp sevgili aramaya çıkarım.
intihar vakalarının en fazla olduğu günsevililer günüymüş, intihar edenlerin %90'ı
da sevgilisi olanlarmış. ikinci kısmı ben salladım
sevgilinin doğumgününe denk düşüyorsa ve ne doğumgünlerine ne de sevgililer gününe bağlı insan değilsen kafa karıştıran, ne yapacağını nasıl kutlayacağını şaşırdığın gün
insanların, bu sevgililer gününe de yalnız giricem diye ağladıkları gereksiz gün. bu güne 1 hafta kala geçici olarak dondurulmak istiyorum, insanların ne tür saçmalıklarla uğraştığını görmemek için.
fakirlerin bile kutladigi gun.dusunun artik olayin vehametini.
papaz valentin hayatimizin bir parcasi oldu.
bütün ticari kuruluşların aynı anda taarruza geçtiği yılın bir günü.
Bence sevgililer Günü 29 Şubat olsun. Bizde öküz değiliz heralde, 4 yılda bi sevgili
buluruz artık..
14 şubatta el ele tutuşan sevgilileri zabıtaların toplayacağını biliyor
muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü kıskançlıktan ben uydurdum .
kız ne yaşlısı benim kayınwaldem daha 43 yasındawalla bi kanatları eksik sizden bahsediom du edio hep size..hakkını yediniz anneciğimin bütün zor günlerimde yanımdadır o hep benim karşılıklı oturur kahvemizi sigaramızı içeriz..arkadaş gibiyiz deil tedavi sırasında normaldede kaldırmaz yerimden beni.oğluna çok düşkün o bi gerçek tabi ama normal oda.kesin aramıştır o şimdi eşimi o kızı bi yere götür hediye al falan die.walla çok ii benim kayınwaldem..
Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
ee sana daha az gelmiş şanslısın sen..kızlarında dediği gibi bence sonra göster faturayı
Merhaba arkadaslar, maalesef umudum adı benim bebegim olamadı. Daha önce de dediği gibi dr.umun vadesi bu kadarmış. Dün aldılar tabi ben ağlaya ağlaya uyultuldum. Bu arada Dr.um bir iki ornek verdi....
1. Ben orada beklerken bir bayan cikti ultrasondan o da benim ilk duydugum günkü gibiydi. Kavinin bebeği 39. Haftada karnında vefat etmiş yaaa kendimi bıraktım ona o kadar üzüldüm ki anlatamam daha bir ağlayasın geldi...
2. Bir başka arkadas benim yaslarda 6 düşük 4 ölü dogum yaaaa duyunca tüylerim diken diken oldu iyice umutsuzladtimmmmm ne olacak bu halimz...
Merhaba arkadaslar, maalesef umudum adı benim bebegim olamadı. Daha önce de dediği gibi dr.umun vadesi bu kadarmış. Dün aldılar tabi ben ağlaya ağlaya uyultuldum. Bu arada Dr.um bir iki ornek verdi....
1. Ben orada beklerken bir bayan cikti ultrasondan o da benim ilk duydugum günkü gibiydi. Kavinin bebeği 39. Haftada karnında vefat etmiş yaaa kendimi bıraktım ona o kadar üzüldüm ki anlatamam daha bir ağlayasın geldi...
2. Bir başka arkadas benim yaslarda 6 düşük 4 ölü dogum yaaaa duyunca tüylerim diken diken oldu iyice umutsuzladtimmmmm ne olacak bu halimz...
kız ne yaşlısı benim kayınwaldem daha 43 yasındawalla bi kanatları eksik sizden bahsediom du edio hep size..hakkını yediniz anneciğimin bütün zor günlerimde yanımdadır o hep benim karşılıklı oturur kahvemizi sigaramızı içeriz..arkadaş gibiyiz deil tedavi sırasında normaldede kaldırmaz yerimden beni.oğluna çok düşkün o bi gerçek tabi ama normal oda.kesin aramıştır o şimdi eşimi o kızı bi yere götür hediye al falan die.walla çok ii benim kayınwaldem..
hayırlı güzel sonuçlar alırsın işşallah..selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
saol ileticem bu çiçekleri kendisineTebrikk ve takkdir ettimm doğrusuuuu..Kayınvalidene çiçekler gönderiyorummmmm
nazar değmesin ekincim kaşı totoyu
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak insallah ben de sizin aldiginiz güzel haberler gibi bi haber alirim tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim
ekin yok oldu kızlar yoksa kaynanasına mı gitti acebe benşaka yaptım şaka ekin kardeş ay kadıncağız yaşlı unutmuştur tabikişaka bir yana cidden cnm senın kayınvaliden iyi bir kadınsen dn duymuştum bir yazında şükür rabbım bozmasın inşallhhh ben çektiğim için herkez benm ki gibi sanıyorum sorun ben de paranoyak oldum artık
Ayyyy tam da gününü buldu adamm..Doğalgaz faturaları gelldi kızlarr.Eltime 344 banada 213 tl gelmişş.Bugün adamlardan saklıcazzz.Mazallahh performanslarda düşüş yaşamayalım diyeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?