Kizlarrr özellikle size cok teşekkür ederim.... Bu arada kocam bir gece önce gelip konuşmuştu ve bir de hediye almıştı. Eğer yalnız gitseydim onu asla affetmedim. Gorumceletimi asla affetmeyeceğim. Kocamı bu kadar doldurdukları için. Şimdi fırsat kolluyorum gözünüz aydın demek için....
Yazdıklarım göçücek diyee prt scr yapmıştımm.buraya yapıştırıyorumm Napıyimm.Pratik çözümmm..
Eki Görüntüle 346692
arkidişler sevgülüler gününüz kutlu olsun
size biraz geyik yazıları gönderemDDDD
14 Şubat'ta freelance çalışabilecek günübirlikçi 'sevgili' aranıyor. Yemek + Sinema + Çiçek + Kahve + Akşam eve servis :)
Duydun mu sevgililer günüymüş...?
Niye ki artık gençler günlük mü seviyorlarmış ?
Sevgililer Günü hediyeme sevgili almam lazım.
hava yumuşak yağmur yağıyo btün mağazlarda indirim de var ortamsevgililer günü için çok müsait :))
Ahmet Çakar; sevgililer gününe denk gelen mahkemeyle bağlantiyi kurdu "-sevgililer günü nedir? Dikkat, Aziz valentin günüdür"
Sevgililer günü + şike davası + aziz yıldırım + aziz valantine '' bunların tesadüf olmadığını söyleyen bir ahmet çakar var karşımızda
Millet müjde! Bu yıl sevgililer günü yokmuş! Matematiksel olarak 14-02-12=0
14 Şubat Sevgililer Günü biz bayanların siz erkeklerden tek isteğimiz; bari o gün seni seviyorum dediğimizde bende cevabını vermeyin
uğrunda korku filmlerinin neden çekildiğini anlamadığım gün. ne yani sevgililer gününde ölmekten mi korkucaz!? hay valentins day kadar kafanıza kaya düşsün dostum.
14 şubat kuyumcuları kalkındırma günü
Off yaa Sevgililer Gününe 2 gün kaldı ve ben hiç çalışmadım. Şimdi yatayım yarın erkenden kalkıp sevgili aramaya çıkarım.
intihar vakalarının en fazla olduğu günsevililer günüymüş, intihar edenlerin %90'ı
da sevgilisi olanlarmış. ikinci kısmı ben salladım
sevgilinin doğumgününe denk düşüyorsa ve ne doğumgünlerine ne de sevgililer gününe bağlı insan değilsen kafa karıştıran, ne yapacağını nasıl kutlayacağını şaşırdığın gün
insanların, bu sevgililer gününe de yalnız giricem diye ağladıkları gereksiz gün. bu güne 1 hafta kala geçici olarak dondurulmak istiyorum, insanların ne tür saçmalıklarla uğraştığını görmemek için.
fakirlerin bile kutladigi gun.dusunun artik olayin vehametini.
papaz valentin hayatimizin bir parcasi oldu.
bütün ticari kuruluşların aynı anda taarruza geçtiği yılın bir günü.
Bence sevgililer Günü 29 Şubat olsun. Bizde öküz değiliz heralde, 4 yılda bi sevgili
buluruz artık..
14 şubatta el ele tutuşan sevgilileri zabıtaların toplayacağını biliyor
muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü kıskançlıktan ben uydurdum .
kız ne yaşlısı benim kayınwaldem daha 43 yasındawalla bi kanatları eksik sizden bahsediom du edio hep size..hakkını yediniz anneciğimin bütün zor günlerimde yanımdadır o hep benim karşılıklı oturur kahvemizi sigaramızı içeriz..arkadaş gibiyiz deil tedavi sırasında normaldede kaldırmaz yerimden beni.oğluna çok düşkün o bi gerçek tabi ama normal oda.kesin aramıştır o şimdi eşimi o kızı bi yere götür hediye al falan die.walla çok ii benim kayınwaldem..
Merhaba arkadaslar, maalesef umudum adı benim bebegim olamadı. Daha önce de dediği gibi dr.umun vadesi bu kadarmış. Dün aldılar tabi ben ağlaya ağlaya uyultuldum. Bu arada Dr.um bir iki ornek verdi....
1. Ben orada beklerken bir bayan cikti ultrasondan o da benim ilk duydugum günkü gibiydi. Kavinin bebeği 39. Haftada karnında vefat etmiş yaaa kendimi bıraktım ona o kadar üzüldüm ki anlatamam daha bir ağlayasın geldi...
2. Bir başka arkadas benim yaslarda 6 düşük 4 ölü dogum yaaaa duyunca tüylerim diken diken oldu iyice umutsuzladtimmmmm ne olacak bu halimz...
Kizlarrr özellikle size cok teşekkür ederim.... Bu arada kocam bir gece önce gelip konuşmuştu ve bir de hediye almıştı. Eğer yalnız gitseydim onu asla affetmedim. Gorumceletimi asla affetmeyeceğim. Kocamı bu kadar doldurdukları için. Şimdi fırsat kolluyorum gözünüz aydın demek için....
Hoşgeldinnnnn,sefalar getirdinn...Tedavin hayırlı,bebişli olsun canımmm..Ne gibi tecrübe istiyorsun onuda yazarsann ilgi alanlarımıza göre sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarızzz..
bugun bır forum sayfasındada okudum gelı kaynana ılıskısı bızım kızlarda dertlı valla bende dıyorum benım kayınvalıdem senınkı gıbı ark gıbıyız 4. yılımıza gırıcez allahıma sukurler olsun bızım kızların yazdıklarını gorunce kendımı sanslı hıssedıyorum valla
tedavin hayırlı sonucu bebişli olur inşallah....
walla çok şükür şanslı gruptayız.evlenirken sadece eşinle ewlenmiosun ailesiylede derlerdi inanmazdım ama öleymiş ii anlaşmak çok önemli..ben eşimle 13 yaşında çıkmaya başladım orta okuldaydık daha 12 senedir onlarlayım ellerinde büyüdüm sayılır...4 senelik evliyiz ama 12 senedir beraberiz..
tedavin hayırlı sonucu bebişli olur inşallah....
sizinkisi bir aşk hikayesi.... rabbim nazarlardan saklasınmutluluğunuzu daim etsin... bide bebişle taçlandırsın.....
hosbulduk canim transferden sonra hamilelik belirtileri nelerdir??
cok merak ediyorum :)
hoşgeldin aysun çolak..xselam arkadaslar ben araniza yeni katildim ilk denemem 09.02.12 de transfer oldu 22.02.12 de kan testi yapilacak
insallah ben de sizin aldiginiz güzel haberler gibi bi haber alirim
tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim
merhaba arkadaşlar,bugün düşükten sonra tahlillerim çıktı.sabah aradı doktorum.Hashimoto tiroidi hastalığım varmış.hamilelikten önce selenyum kullanacakmışım.hamilelikte iğne kullanacaksın dedi.sanırım kan pıhtılaşması da var.daha adet olmadım.olur olmaz aşılamaya başlayacağım.son aşılama.hayırlısı artık....
merhaba arkadaşlar,bugün düşükten sonra tahlillerim çıktı.sabah aradı doktorum.Hashimoto tiroidi hastalığım varmış.hamilelikten önce selenyum kullanacakmışım.hamilelikte iğne kullanacaksın dedi.sanırım kan pıhtılaşması da var.daha adet olmadım.olur olmaz aşılamaya başlayacağım.son aşılama.hayırlısı artık....
selam kızlar nasılsınız
2 gün kaldı çok heyecanlıyım ve sabırsız siz neler yaptınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?