ne çok duymaya başladım bu haşimoto hastalığını...
iyi olmuş canım en azından sorunu bilirsen önlemi alınır bi daha aynı kötü günleri yaşamazsın...
hayılı olsun inşallah dediğin gibi de bu son olur meleğine kavuşursun..
iyiyiz şekerim...evet çok az kaldı...inşallah 2 gün sonra tebrikleri kabul ediyor olacaksın...
erken yaptırma fikrin varmı peki...
yok... bi anda kayboldu bizim sevgi arsızı... inşallah iyidir...kızlaarrr kaç gündür papatya ortalıkta yok...
meraktayım ya hu...
beni sevin şımartın dedi bizde hergün sevgi sözcükleriyle şımarttık kendisi ama az mı geldi acaba beğenmedimi...acaba bi kaç gün yokum dedi açıklama yaptıda benmi kaçırdımmm:44::44::44:
hayırlısı olsun arkadaşım.... en azından düşüklerin sebebini öğrendin bu çok önemli.. inşallah birdaha sorun yaşamayacaksın...merhaba arkadaşlar,bugün düşükten sonra tahlillerim çıktı.sabah aradı doktorum.Hashimoto tiroidi hastalığım varmış.hamilelikten önce selenyum kullanacakmışım.hamilelikte iğne kullanacaksın dedi.sanırım kan pıhtılaşması da var.daha adet olmadım.olur olmaz aşılamaya başlayacağım.son aşılama.hayırlısı artık....
sonunda güzel bi haber aldık.. çok şükür rabbime ne kadar sevindiğimi anlatamam....bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
iyiyiz şekerim...evet çok az kaldı...inşallah 2 gün sonra tebrikleri kabul ediyor olacaksın...
erken yaptırma fikrin varmı peki...
yok... bi anda kayboldu bizim sevgi arsızı... inşallah iyidir...
hayırlısı olsun arkadaşım.... en azından düşüklerin sebebini öğrendin bu çok önemli.. inşallah birdaha sorun yaşamayacaksın...
yok... bi anda kayboldu bizim sevgi arsızı... inşallah iyidir...
hayırlısı olsun arkadaşım.... en azından düşüklerin sebebini öğrendin bu çok önemli.. inşallah birdaha sorun yaşamayacaksın...
sonunda güzel bi haber aldık.. çok şükür rabbime ne kadar sevindiğimi anlatamam....rabbim nazarlardan saklasın meleklerini
ayyy senin dilin ne güzel konuşuyor inşallah allah söyletmiştir :) :) :) :)
belki yarın idrar testi yaparım
teşekkürler.horman hastalığıymış.tiroidlerle ilgiliymiş.aslında t3,t4 ve tsh da sorun yok.başka testlerle anlaşıldı.işin kötü tarafı adet olamadım daha.benim bey de yutdışına gidip geliyor.bir an önce gelmezse kırmızılar gidecek.ondan korkuyorum.1,5 ay sonra ancak gelir.beklemek zor oluyor bu durumlarda.
güldenn ya kızlar kafam allak bullak oldu benim şimdi kaan hoca mail atmış sperm testimizi hemen almıştık ama morfoloji dün çıktı bugün hastaneyi aradım öğreneyim salak labrotuvardaki kadın biri geldi sizin sonucu aldı dedi nedemek o dedim biz izmirdeyiz orda kimsemiz yok nedese beğenirsin napalım hanfendi gelenlere kimlik sormuyoz herhalde!!!!!! ben şok dedim özrün kabahatinden büyük sen nasıl bizim sonucu başkasına verirsin ....neyse takıştık sonra başka birini aradım kaan hocaya bizim sonucu ulaştırmışlar morfoloji % 0 nasıl olur bizim hiç bi zaman 0 çıkmadı ....who ya göre % 14 krugere göre % 4 ve % 6 arasıydı hep kaan beye msjda cevapta yazdım çok şaşırdım dedim sayımız düşük tmm ama morfoloji hiç 0 çıkmamıştı şimdi sayı yükselmiş hareketlilik yükselmiş morfoloji 0 ayrıca verdiği ilaç hindistan kökenli türkiyede sağlıklı alınacak yer yok bunuda yazdım... hostes bi arkadaşım var thy de ona söledim bakalım o bulabilecekmi kafam allak bullak yaaa ne biçim bişi bu eşime sölemicem morali bozulmasın şimdi(
sonunda güzel bi haber aldık.. çok şükür rabbime ne kadar sevindiğimi anlatamam....rabbim nazarlardan saklasın meleklerini
çooookkkk sevindiiiiimmmm çoooookkkkrabbime şükürler olsun demek küçük melek büyüğüne yetişmiş MAŞALLAHHHHHHHH ikinci kez hamilelik haberi almış gibi oldun dimiii...doktor umutlanma demişken inadına tutundu hayata...hep böyle güzel haberler alın bundan sonra...
cnm ne güzel mutlu haberi almışsın darısı başımıza inşallah bundan daha güzel hediye olamaz herhalde
sudenaz çok sevindim.rabbim sonuna kadar korusn bebelkerini.offf yanlışlıkla akasyanın mesajına gönderdim demin cevabo.sorry...
ama benim daha önce troid hastalığım vardı zaten.geçen sene biyorsi olmuştum temiz çıkmıştı.anti-tpo ve anti-tg adında ikitest vardı testlerimin arasında ondan anlaşıldı.daha önce tiroid problemin yoksa korkmana gerek yok...
daha önce yoktu ama bu hormon değerlerim yüksek seyrediyordu sınıra yakındı bir ara sonra bi daha yapıldı normale döndü...bizde de sebebi belli olmayan kısırlık yaşandığı için herşeyi üzerime alınıyorum acaba böyle bişey varda bilmiyormuyuz diye...
Allah razı olsun kızlar...evet ilk gebelik haberini almış gibiyimm...Allahım herkesede böyl güzel haberler nasib etsin inşallahhhhhhhhhh...gönlüm ,kalbim,dualarım tüm isteyenlerle....
daha önce yoktu ama bu hormon değerlerim yüksek seyrediyordu sınıra yakındı bir ara sonra bi daha yapıldı normale döndü...bizde de sebebi belli olmayan kısırlık yaşandığı için herşeyi üzerime alınıyorum acaba böyle bişey varda bilmiyormuyuz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?