yok canım zaten tüp bebek yaptıranlarda bu testleri muhakkak istiyorlarmış.doktorum dedi.rahat ol...
hemde kısırlık sebebi diye araştırılmadı.düşüğe sebep olan tahliller yapıldı.
anladım canım...bende hemen banada bu dediğin testler yapıldımı diye baktım yapılmış neyseki bi sorun yok...
sizinkisi bir aşk hikayesi.... rabbim nazarlardan saklasınmutluluğunuzu daim etsin... bide bebişle taçlandırsın.....
o zaman sende kaşı totoyu nazar değmesin kayınvalidenle ilişikine
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
güldenn ya kızlar kafam allak bullak oldu benim şimdi kaan hoca mail atmış sperm testimizi hemen almıştık ama morfoloji dün çıktı bugün hastaneyi aradım öğreneyim salak labrotuvardaki kadın biri geldi sizin sonucu aldı dedi nedemek o dedim biz izmirdeyiz orda kimsemiz yok nedese beğenirsin napalım hanfendi gelenlere kimlik sormuyoz herhalde!!!!!! ben şok dedim özrün kabahatinden büyük sen nasıl bizim sonucu başkasına verirsin ....neyse takıştık sonra başka birini aradım kaan hocaya bizim sonucu ulaştırmışlar morfoloji % 0 nasıl olur bizim hiç bi zaman 0 çıkmadı ....who ya göre % 14 krugere göre % 4 ve % 6 arasıydı hep kaan beye msjda cevapta yazdım çok şaşırdım dedim sayımız düşük tmm ama morfoloji hiç 0 çıkmamıştı şimdi sayı yükselmiş hareketlilik yükselmiş morfoloji 0 ayrıca verdiği ilaç hindistan kökenli türkiyede sağlıklı alınacak yer yok bunuda yazdım... hostes bi arkadaşım var thy de ona söledim bakalım o bulabilecekmi kafam allak bullak yaaa ne biçim bişi bu eşime sölemicem morali bozulmasın şimdi(
cnm eşinle bunu paylaşmadığın için walla tebrik eederim seni işteeeeeeeeee sevgi bu diyorum ve sevgililer gununde de sendn örnek bir davranışbuarad sperm parametreleri her 72 günde bir yenilernr değişir cnm erkekler 72 gunde bir üretiyr bizim gibi doğuştm belli sayıda yumurtaları yok onlar daha şanslı bizdn sen hiç takılma ve belli bir dönem sonra sen talatpaşa tıp labovtrı var birde orda tekrar versn bence sperm eşin
karasuuu
canım ne yaptın? doktora gittiniz mi?
canım geçmiş olsun..ama çok şükür çaresi var..ilaçlarını kullanıp bebeğini kucağına alcan işşallah..merhaba arkadaşlar,bugün düşükten sonra tahlillerim çıktı.sabah aradı doktorum.Hashimoto tiroidi hastalığım varmış.hamilelikten önce selenyum kullanacakmışım.hamilelikte iğne kullanacaksın dedi.sanırım kan pıhtılaşması da var.daha adet olmadım.olur olmaz aşılamaya başlayacağım.son aşılama.hayırlısı artık....
ayyyy çok sevindim maşşallah küçük fasulyeyebugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
güldenn ya kızlar kafam allak bullak oldu benim şimdi kaan hoca mail atmış sperm testimizi hemen almıştık ama morfoloji dün çıktı bugün hastaneyi aradım öğreneyim salak labrotuvardaki kadın biri geldi sizin sonucu aldı dedi nedemek o dedim biz izmirdeyiz orda kimsemiz yok nedese beğenirsin napalım hanfendi gelenlere kimlik sormuyoz herhalde!!!!!! ben şok dedim özrün kabahatinden büyük sen nasıl bizim sonucu başkasına verirsin ....neyse takıştık sonra başka birini aradım kaan hocaya bizim sonucu ulaştırmışlar morfoloji % 0 nasıl olur bizim hiç bi zaman 0 çıkmadı ....who ya göre % 14 krugere göre % 4 ve % 6 arasıydı hep kaan beye msjda cevapta yazdım çok şaşırdım dedim sayımız düşük tmm ama morfoloji hiç 0 çıkmamıştı şimdi sayı yükselmiş hareketlilik yükselmiş morfoloji 0 ayrıca verdiği ilaç hindistan kökenli türkiyede sağlıklı alınacak yer yok bunuda yazdım... hostes bi arkadaşım var thy de ona söledim bakalım o bulabilecekmi kafam allak bullak yaaa ne biçim bişi bu eşime sölemicem morali bozulmasın şimdi(
kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorummdoktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )
hayır cnm daha gitmedik ama sen dn tekrar ense ölçüsü istiyorum ev de bayan var yardımcım senın yazdığım kağıdı atmış masayı toplarken bulamıyruz iyi gördümn seni sayfa araıyordum dün nerde yazdın diyee
:)) oo canım benim güzel sölerin için teşekkür ederim ...bakalım kaan hoca mail atmış şimdi değişkenlik gösterebilir dna sonucunu bekleyelim diye ....bu arada eşim hep biolab varya alsancakta oraya gdiyor güvendiğimiz bir yer talatpaşa tıp labr. sizin gittiğiniz bir yermi güvenliyse onada gidebilir tabi...senin kontroller nasıl tatlım...
çok sevindim.bir an üzüldüm yazmasaydım dedim endişe vermek istemezdim.
kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorummdoktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )
canımm benim sağol... 2.67 ense kalınlığı, burun kemiği ölçümünde sorun yok, kan sonuçlarım iyi. yaşım 34
merhabalar... 2 şubatta transferim vardı. değerim 263 e yükseldi şu an hamileyim. 28 Şubat'a gün verdiler kese kontrolü sanırım. O güne kadar doktora gitmeye gerek yokmuş yani bir kadın doğum doktoruna. Tüp bebek merkezi kontrolü yapacakmış kesenin. Bir kadın doğum doktorundan 6 Marta gün aldım ama çokmu geç sizce??? çok iyi bi doktor olduğu için aylar öncesinden almak zorunda kaldım onlarda o güne verdiler... sizce geçmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?