Tüp Bebek Günlüğümüz !

sizinkisi bir aşk hikayesi.... rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin... bide bebişle taçlandırsın.....

o zaman sende kaşı totoyu nazar değmesin kayınvalidenle ilişikine

Kasıdım kuzummmm amın cnm benimmm

hayırlısı olsun en guzel hedıye sana cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınş hayatımmm

cnm eşinle bunu paylaşmadığın için walla tebrik eederim seni işteeeeeeeeee sevgi bu diyorum ve sevgililer gununde de sendn örnek bir davranış buarad sperm parametreleri her 72 günde bir yenilernr değişir cnm erkekler 72 gunde bir üretiyr bizim gibi doğuştm belli sayıda yumurtaları yok onlar daha şanslı bizdn sen hiç takılma ve belli bir dönem sonra sen talatpaşa tıp labovtrı var birde orda tekrar versn bence sperm eşin

:)) oo canım benim güzel sölerin için teşekkür ederim ...bakalım kaan hoca mail atmış şimdi değişkenlik gösterebilir dna sonucunu bekleyelim diye ....bu arada eşim hep biolab varya alsancakta oraya gdiyor güvendiğimiz bir yer talatpaşa tıp labr. sizin gittiğiniz bir yermi güvenliyse onada gidebilir tabi...senin kontroller nasıl tatlım...

kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorumm doktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )

karasuuu

canım ne yaptın? doktora gittiniz mi?

hayır cnm daha gitmedik ama sen dn tekrar ense ölçüsü istiyorum ev de bayan var yardımcım senın yazdığım kağıdı atmış masayı toplarken bulamıyruz iyi gördümn seni sayfa araıyordum dün nerde yazdın diyee

canım geçmiş olsun..ama çok şükür çaresi var..ilaçlarını kullanıp bebeğini kucağına alcan işşallah..
ayyyy çok sevindim maşşallah küçük fasulyeyebüyük olanada maşşallah tabiiçok güzel sewgililer günü hediyesi walla daha ne olsunn

canım bencede eğer bu akşam için bi programınız varsa söleme bozulmasın morali..erkekler daha dayanıksız oluo hemen yüzleri düşüo..erkektek, sorunlar bence daha çabuk halledilio bayanda olunca daha zor bence.işşallah güzel olur herşey senin için...

kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorumm doktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )

cnm hiçkorkma ben o kadar çok içtim ki grip olunca çünkü dedi dr um ateş daha kötü gunde 2 tane verdi ama o kadar şiddetli ise ağrın rahtlatmazki minoset böyle naneli kremler ver sürsene beni çok rahtlatıyor bengay gibi

canımm benim sağol... 2.67 ense kalınlığı, burun kemiği ölçümünde sorun yok, kan sonuçlarım iyi. yaşım 34

evet cnm ben butun herşeyimi burda yaptırıyrm irenbeye çok yakın eşimde 3 kere spermmiygrm verdi orda göksel bey var dr erkek hem eşinde rahat eder ne istersen konuşabilrsın iyibir labovtuar bana bile eşimn zor verdiler ilk testi istediğimde sonra tanıdılar sorun yok cnm benm kontrller iyi gidiyr bugun yine gidicem dr bızım evlılık yıldönumu bugün eşime hediye dr randevu aldım darısı en kısa zaman da sana olsun inşallh rabbım yüzünü güldürsün emin ol ki olucakta ben çok inanıyrm buna hepimiz anne olucaz kesin değişkenlik gösteriyrdur sonuçta 72 gunde bir yeniliyr kendini erkeklerin spermleri

çok sevindim.bir an üzüldüm yazmasaydım dedim endişe vermek istemezdim.

yok canım yazman iyi oldu bilmek istiyorum 2.tüp öncesinde herşeyi öğrenmeliyim daha sonra keşke demek istemiyorum..doktorla konuşup ne gerekirse yapılmasını isteyecem çünkü..

geçmiş olsun canım..

merhabalar... 2 şubatta transferim vardı. değerim 263 e yükseldi şu an hamileyim. 28 Şubat'a gün verdiler kese kontrolü sanırım. O güne kadar doktora gitmeye gerek yokmuş yani bir kadın doğum doktoruna. Tüp bebek merkezi kontrolü yapacakmış kesenin. Bir kadın doğum doktorundan 6 Marta gün aldım ama çokmu geç sizce??? çok iyi bi doktor olduğu için aylar öncesinden almak zorunda kaldım onlarda o güne verdiler... sizce geçmi???

canımm benim sağol... 2.67 ense kalınlığı, burun kemiği ölçümünde sorun yok, kan sonuçlarım iyi. yaşım 34

ok cnm hemen not aldım şimdi ben çıkıuyorum 5 te çıkıcam evden öptümmmm hepinizi inşallh güzel hbrlerle geri gericem leylikocum sen de raht ol inşllh sana güzel hbr getiricem

kızlar kendime inanamıyorum bi yandan size yazıp bi yandan bergen dinliyorummm
nette gezinirken hayat hikayesini okudum pek bi acıklıydı bakiimmm şarkıları nasıl dedim şimdi açtım ''sen affetsen ben affetmem'' şarkısını dinliyorum...ALLAHIM ne damar ne damar...durup duruken efkarlandımmm

öncelikle gözün aydın.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ve geç değil 28inde keseyi görürsen 6sında kalp atışını duyarsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…