valla bende olsam sık sık doktora gidip bebeğimi görmek isterdim...inşallah canım seneye en az 3 kişi oluruz...iyi geceler sana..
cuma toplanacaksa yarın akşam çatlatma iğnesini vurdurursun cicim...
heh şimdi oldu yarın erken çünkü...hadi inşaal birinci kalite devam ediyorlardır...
canlarım ben topiğe öyle düzenli giremiyorumtabi girincede geçmiş okuma fırsatım olmuyo ben sadece buraya juliettama yazıyorum diye sanmayın selamsız sabahsız dalıyorum kusuruma bakmayın inşallah bol vakitlerim çok olurda hepinizle uzun uzun sohbetler ederiz ama ses verin bana yaa ben hepinize yetişemesemde kusura bakmayın
ayy hadi inşallah egunalımmmmm
ama korkuyorum:18:
eminim hiçbirşey olmayacak çok rahat geçecek ama elden ne gelir:26:
az kaldı canım sık dişi bitir işi...
anne olmak var sonunda herşeye değer...
bi hamilelik haberini al bu stresli günleri o zaman güzel anımsayacaksın...
napıyonus kıslar....
ama pozitif sonucu alınca en son uyuz kaynana ve gıcık görümcene haber ver...
canım arkadaşlarım sevgililer günü münasebetiyle topiğimiz aşk tenhalığı yaşamaktadır...bende bi uğradım kociş beni çok mutlu etti bu akşam onu yalnız bırakmayayım...geç saatte belki uğrarım...
sagol canım iyiyiz diyelim iyi olalım..sen nasılsın?ayy evet egunal damardan dışlanınca bende korktum acıklama yaptım topiktemazallah akasya nın başını cektigi hanımlar bizi dışlıycaklar diye korktum bi anda
hoşbuldum canım...hoşgeldin akasyaaaaa
ii yapmışsın benim kociş çalışıyo doğal olarak laptopu çarptı gene... ben kaldım bu uyuz notbooka....
ben iyiyim kociş yattı bende topiğe kaçtım...
ayy canım benim sesine kurbannses ver dedin verdim duydun muuuuuuu
bak sana şarkıda söylüyorum biraz detone oluyorum ama idare et artık
bak şimdide öpücem seni
bi de sıkı sıkı sarılayım
e daha ne yapayım
ama pozitif sonucu alınca en son uyuz kaynana ve gıcık görümcene haber ver...
seni yerümmmmm
öyle canımcığım herşey bebişler içinsağol karasucum..ben yumoş takibinden antremanlıyım çatlatma iğnesine ama yinede sorim dedim tüp bebekte de uygulanıyormu diye.
ahh şifacım ben alıştım..popişim delik deşik oldu cnm bnm
ama yeterki bebiş gelsin ne yapalım artık
bende öyle tahmin etmiştim cnm..yarın o sebepten gidicem heralde..akşamada iğneyi vurdurtur bana
cuma sabahınada toplarlar:18:
kaynanam böyle yapsada en çok o sevinecek..patavatsızdırda kendisi birazcık
ama görümcem için aynı şeyleri diyemiycemm...
Allahın izniyle ben o haberi bi alimdeeeee
sende mi bürütüs.... aşkolsun millistonem ben hiç yaparmıyım öyle şey.. bizimki bergeni dinledi doğal olarak bünye alışık olmadığı için çarptı.. sonrada beni dışladın diye bana iftira attı...Nasıl belli yaaaaa bugünün başka olduğuu..Ciciler mi almış sana de bakıyımm balımm...
Sağol canım aynı valla bendee bir değişiklik yok..Hahahahay kim kimii nerden dışlıcakkmışş bikeremmmmmm....
dünyanın en güzel anne ve anne adayları hepinize iyi geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?