dünyanın en güzel anne ve anne adayları hepinize iyi geceler diliyorum.
Nasıl belli yaaaaa bugünün başka olduğuu..Ciciler mi almış sana de bakıyımm balımm...
Sağol canım aynı valla bendee bir değişiklik yok..Hahahahay kim kimii nerden dışlıcakkmışş bikeremmmmmm....
hoşbuldum canım...
ii yapmışsın benim kociş çalışıyo doğal olarak laptopu çarptı gene... ben kaldım bu uyuz notbooka....
ayy canım benim sesine kurbannöpüyorum kokulu kokulu ohhh
inşallah alıcazz<z müjdeni tatlım sonra o müjden o şahıslara KAPAK olacak
geçmişi okudum dün sinir oldum seninkilere hele o gürümcen.. kabus görsün bütün gece inşallah.... gerçekten böyle yüreği kötü insanların yatacak yeri yok.. ama gün gelecek rabbim verecek cezalarını...kaynanam böyle yapsada en çok o sevinecek..patavatsızdırda kendisi birazcık
ama görümcem için aynı şeyleri diyemiycemm...
Allahın izniyle ben o haberi bi alimdeeeee
evet soğan yedimsanada iyi geceler canımcım
saat almış,çiçek almış bi de romantiktiiiii...
olsun kuzum iletişim kopmadığı müddetçe boşver...
ayyyy kokulu kokulu öptün saol da soğan mı yedin sen akşam
inanki ciddiye almıyorum..
ilaç olayından beri o kişiyle görüşmüyorum..
çünkü kıskançlığı malum..
ben bebeğimi düşünmek zorundayım o da kimmiş??
sende mi bürütüs.... aşkolsun millistonem ben hiç yaparmıyım öyle şey.. bizimki bergeni dinledi doğal olarak bünye alışık olmadığı için çarptı.. sonrada beni dışladın diye bana iftira attı...
zuzu nerelerde kızlar :26:
dün dikişlerini aldıracaktı ya :26: acaba acısı mı var :26: neyse elbet düşecek aramızahe valla fena çarptı...bi kez dinlemeyle bi şarkı ağzına yapışırmı insanın valla akşama kadar sen affetsen ben affetmemmmm diye mırıldandım zaten bi orasını biliyom...ama sende beniz dışladın bi ara ayyyy ben hiç sevmem öyle şarkıları dedin bana sen nasıl dinlersin ayıp ayıp dermişin gibi ima ettin...bende zaten bunalımdaydım o ara intiharın eşiğinden arkadaşlarımın desteğiyle döndüm
topiğe çok giriyo diye kocası dövmüşşşş
dermişiiiimmmmm...
valla bi haber yoookkk:44:
evet soğan yedimbi daha öpüyümmü kokulu kokulu
geçmişi okudum dün sinir oldum seninkilere hele o gürümcen.. kabus görsün bütün gece inşallah.... gerçekten böyle yüreği kötü insanların yatacak yeri yok.. ama gün gelecek rabbim verecek cezalarını...
sende mi bürütüs.... aşkolsun millistonem ben hiç yaparmıyım öyle şey.. bizimki bergeni dinledi doğal olarak bünye alışık olmadığı için çarptı.. sonrada beni dışladın diye bana iftira attı...
gene yazdığım tüm yazılarr uçtuu,ilk heyecanla yazamıcamm amaa yazmak istiyorumm..
Bir daha yok bugünün büyüsüne giremedimm,yokk protestodayım falan dersem bana bu yazımı egunal hatırlatırsınn lütfenn..
Sevgili kocişim 4,5 yıllık evliliğimizde bana 2. kez bomba yaşattı bugünn..Ben gayett eşofmanlarımlaa kapıyı aççtımm tabii adam şokkk..Meğersemm benimm kocişim gitmişş bana cicili bicili kutularla hediyeler almışş..Geçen hep kullandığım bir markanın parfümüne bakmıştımm amaann indirime girsinn öyle alırım demiştimm.Gitmiş parfümünü vücut kremini falann toplamış gellmişş..Benimm yok odun yok hödükk dediğimm kociş beni fena utanndırdıı yanneee..Neysekii yemekten sonrakii ani bir manevra ile süslenip püslenen ben kocişin gönlünü alldımm,günü kurtardımmm..Ama diyorumm ki ben daha da bu adama odunmuş hödükmüşş demem arkadaşşş..Fena boyumun ölçüsünü alldımm..Artık ihtilal çıksaa,kırmızı kar yağsada benn masamı hazırlarr süslenirr beklerimmm..
evet soğan yedimbi daha öpüyümmü kokulu kokulu
aynen öyle sen söyle lafını ben çalayım sazımı diyecezz biz tüm densizlere
öp öp öp öpppppppp ya dur bu kez ben öpiyimmm
valla cnm bnm pazar akşamı o kadar çok ağladım ki..tedavi sürecindeki insana denilmeyecek laflar etti resmen..
ona inat pozitif oldum yataktan kalkınca..
doktorum bile dediki ne kadar pozitifsin ve karar aldım görüşmek yok bu tarz insanlarla..elimden geldiğince hep olumlu düşünücem ki bebeğim gelsin annesine diye..
eğer içinde fesatlıkla yaptı ise..ki ben iyi niyet göremiyorum..Rabbime bırakıyorum ben onu
bana bunlarla gel inşşş hissediyorum yaaa sen hamiş olcannnnn
cnm yaa bende yeni aldım kazen kampanya düzenlemişti pro kart alanlar engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alınacaktıŞifa hatunn pro kartın avantajlarını kullanıpp gözümüze gözümüzee o güzell rengarenkk kuşları papağanları sokarmışşş.Ayyyyy bayıldımm yaneeee..bende istiyommmm..egunalımmm alsakk mı ne bizde şu prodannn..
demek bi cümleyele üç cümle ima ettim... bravo banahe valla fena çarptı...bi kez dinlemeyle bi şarkı ağzına yapışırmı insanın valla akşama kadar sen affetsen ben affetmemmmm diye mırıldandım zaten bi orasını biliyom...ama sende beniz dışladın bi ara ayyyy ben hiç sevmem öyle şarkıları dedin bana sen nasıl dinlersin ayıp ayıp dermişin gibi ima ettin...bende zaten bunalımdaydım o ara intiharın eşiğinden arkadaşlarımın desteğiyle döndüm
topiğe çok giriyo diye kocası dövmüşşşş
dermişiiiimmmmm...
valla bi haber yoookkk:44:
canım benim inşallah aynen öyle hepimiz hamişlerin annelerin en güzeli olcazzzgeldim bebemmmm....
ayy yerüm senin dilleruniii
inşallahhhhhh hepimiz hamiş olucaz te büle büle
gene yazdığım tüm yazılarr uçtuu,ilk heyecanla yazamıcamm amaa yazmak istiyorumm..
Bir daha yok bugünün büyüsüne giremedimm,yokk protestodayım falan dersem bana bu yazımı egunal hatırlatırsınn lütfenn..
Sevgili kocişim 4,5 yıllık evliliğimizde bana 2. kez bomba yaşattı bugünn..Ben gayett eşofmanlarımlaa kapıyı aççtımm tabii adam şokkk..Meğersemm benimm kocişim gitmişş bana cicili bicili kutularla hediyeler almışş..Geçen hep kullandığım bir markanın parfümüne bakmıştımm amaann indirime girsinn öyle alırım demiştimm.Gitmiş parfümünü vücut kremini falann toplamış gellmişş..Benimm yok odun yok hödükk dediğimm kociş beni fena utanndırdıı yanneee..Neysekii yemekten sonrakii ani bir manevra ile süslenip püslenen ben kocişin gönlünü alldımm,günü kurtardımmm..Ama diyorumm ki ben daha da bu adama odunmuş hödükmüşş demem arkadaşşş..Fena boyumun ölçüsünü alldımm..Artık ihtilal çıksaa,kırmızı kar yağsada benn masamı hazırlarr süslenirr beklerimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?