bi vide vardı ya popüler tülay dön evine... bende bağırıyorum güldeennnnnnnn dön topiğe...... güldeeeeennnnnn seni çok seviyom......
dayanamadım içim rahat etmedi seni öpmeden yatmaya gidemezdim zaten küsemezdim de
döndüüümmm telapatimi kurduk neee içimden bir ses dön topiğe sen böyle rahat edemezsin dediiii....hemen sarılayım sana
bende seni seviyoruuuummmmm...
kızlaarrr 500.sayfayı kutlasakta öylemi yatsak acabaaaa:26:
valla uyku girmezdi gözüme.. ben canım arkadaşımı kırdım diye... gerçekten hiç art niyetsiz geyik yapıyodum.. tekrar özür dilerim.. seni kırıcama kafamı kırarım:)))) seni çok seviyorum ve koccaman öpüyorum...
bana uyar... kociş çalıştığı için yazıyom rahat rahat ama pc çok ağır çalışdığı için zorlanıyorum..
bende sadece ben düştüm sanıyomazönce bağlanılamadı kk ya..
problem vardı:26:
bende sadece ben düştüm sanıyom
iyi geceler.. tatlı rüyalar...kızlar ben yatıyorum......
eşim yattı horlaması bile geliyor hatta..
malum yarında doktor var..
hepinizi öpüyorum
gün doğmadan neler doğar demişler.. inşallah sende kısa zamanda hem yavruna hemde yeni evine kavuşursun inşallah... hep diyorum rabbim okadar büyükki dualarımız boş çevirmez.. bizimde dualarımızın vardır bi karşılığı....aminnn canımmmmm benimm
Yok canımmm ne kusurru aşk olsunn dertleşiyoruzz işteee..Ayennn benim ailem en başından berii eşimede banada çok anlayışlı ve iyi bir tavır içinde bulundularr..Annem kızımm Allah verdi sonuçta derdi hepp.Şimdi bendeki sorunlarada aynısını diyorlarr ve ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar beni mutlu etmek içinn..Ama eşimin ailesi sağğolsunn sözdee onlar kadar evlatlarını seven yokkkibunu sürekli tekrarlarlarr ama demiyorlar kii kızım sen haftada 2 kere doktora gittiğini söylüyorsunn bu değirmenin suyu nerden dönüyorr demiyorlarr.Annem babam aman damadımızaa bütün yük binmesin diyeee beni sürekli hoş tutupp maddi yönden de benii besliyorlarr.Ama onlarda tık yok maalesef..Gıcık oluyorumm..
Evet canım yaaa benimm mizacımda birinin en son yapması gerekn şeyi yapmışımm.Bile bile ladesti benimkii..Ama inşşş kentsel dönüşüm sebebiyle evlerimiz yıkılıpp rezidans yapılacakk ve bizde ayrı yerlerde oturucaz zamanı gelince..Zaten hep dua ederdim evlendiğimden berii Rabbim çocuğumu burdan başka yerde büyütmeyi nasib diyee.Ne kadarr büyük konuştuysam artık Rabbimde bekletiyor iştee.Ama mevla eyler neylerse güzel eyler diyorumm..
yok cnm problem vardı..
ama 500ü beklimde öyle yatim bari neyseee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?