Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler balımmmm....

evet egunal çokkk sağol arkadaşım iyiki açmışsın bu topiğiii

nasıl iyi geliyor bana bilemezsinnnn

kızlar vesile oldu başta millstone...sen niye topik açmıyon dedi bana bende açtım...iyide oldu valla...sana iyi geceler kuzumm

bu koca alkışlanır ancakkkk
hayırlı uğurlu olsun o zaman ne diyelim..
erkekler böyle işte şaşırtmayı sever kendileriiii

Hiç sorma canım yaaa inan şaşırmak kiii ne şaşırmakk..

Bu arada kayınvalide ve etrafıyla ilgili çokk sinirr oluyorummm..Ben bunlarıı hiç bitmek tükenmeden 4,5 senedir yaşıyorum maalesefff..Aynen dediğin gibi kimseninn bilmesine gerek yokk kafasındayydım bendee.Hemde 4 sene boyunca erkek infertilitesi teşhisi ile yaşıyorduk sadece.O zamanlar bile kayınvalidemm aslında iyidir ama bu konuda cahillcee beni çok üzmüşştüüü..Eve gelen misafirlere bileee bizim gelinin olmuyorrr doktora gidiyorlar dediğini kulağumla kaç kere duydumm..Sonra birgünn patladım neden böyle oluyor diyeee meğersemm gene cahillce bir cevapp..Sanki erkekte problem denilinceee cinsellikleee erkeklikle bir bağlantısı varmış gibi algılanıyormuşş,kimseye öyle dememişşş.Ya benimm açımdann pekiii kimse bunu düşünmedii yıllarcaa.Bazenn sinirlendiğimdee bir şeyi 40 kere söylersen olurmuşşş işşte olldu rahat etsinlerr diyorumm..Artık sorunun membası bendeeee..Ama şimdide onlar benden kaynakklı konuyu tamm bilmiyorlarrr..

Ama laparoskopi olmuştummm daha eve gelmişimm zaten 4 gün hastanede yatmışım bir sürü komplikasyon geçirmişimmmm ben kimse bilmesinn duymasın diyorummm,daha arabadan inerken karşı komşumm ahh yavvrumm duydukkk çok üzüldükkk geççmiş olsun demezzmii.Nasıl bir kriz yaşanndı evde anlatamam..Zatenn ramazandı da dedim eşime annen mukabelede konu komşuya beni anlatıyorr.Oda o hızla gitti annesine çemkirdiii..Ben tabii ağlayıp sızlıyorumm.O da ben söylemedimm falan diyincee kim söylicekk kuşlarmı diye mevvzu uzadıı.Sonra eşimm pankart yaptırıcamm bende sorunn diyeee ağızlarını kapatarak son noktayı koydu sağolsunn.Biz bide aynı binadayızzz..Adetlerim bile kontrol altında oluyor bazenn..Ahh ahhh şimdiki durumumu bir bilselerr başıma neler gelir bilmiyorumm..

Çok konuştummm,başınızı şişirdimm hakkınızı helal edinn..Yrama dokundu napıyimm..

iyi geceler balımmmm....

aynen bu sevgi kelebeklerini iyiki tanımışız
daha çok da başlarını ağrıtacağız bizden kurtuluşları yok

iyi geceler canım...

iyi gecelr akasyam
kızlar vesile oldu başta millstone...sen niye topik açmıyon dedi bana bende açtım...iyide oldu valla...sana iyi geceler kuzumm
çok iyi olmuş uğur getirecek inşşş bu topik bizlere

:105::105:

Evet canımm kesinliklee atıp tutmam daha da bennn.Mutluyum mutlusunn mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne güselllllll

alalım cicimmm...

iyi geceler balımmmm....

aman iyi gelsin iyi olun hepiniz...beraber olmak paylaşmak hepimize iyi geliyor...

saolun canlarım bizde aramıza katılmaznızda çok mutlu olduk...

cnm bnm yaa..kıyamam sana ben..
bilirim bilmem mi?
bnm adetlerimde kayıt altında kaynanagil tarafından..bende dedim yeter ya hergün sorma bana ddim ben olunca sana söylerim..
ama yok anlamıyor sanıyorki çok şey bildiğinden ama hiçbirşey bilmiyorlar cehaletttt...!!!!

çook çook geçmiş olsun cnm bnm..çok üzüldüm yaşadıklarına..
bende çok uzak sayılmam ona.ama bir laf dediği anda susturuyorum..
takmayacaksın kafana..ver iki kere ağzının payını bak nasıl susuyor..ayy ne hissedip bunu yapıyorlar anlamıyorum.sanki sorun onda bunda çok farkediyormu? bu ortak birşey..
seni üzdüysem kusuruma bakma..
ama eminim bunları bebek için uğraşanların çoğu yaşıyordur..önemli olan ne kadar kulak astığımız?

gebe olana kadar bu böyleeee

ah kıyamam sana... bide sen ayı binada oturuyosun dimi bütün ailesiyle.. ay işin zor senin.. rabbim yardımcın olsun..

bilgisayarçok ağar anca kuyup yazıyom:))) neler yapmış kociş sana... taktir ettim enişteyi ... bütün günleriniz böyle güzel geçsin inşallah...

aminnn canımmmmm benimm

Yok canımmm ne kusurru aşk olsunn dertleşiyoruzz işteee..Ayennn benim ailem en başından berii eşimede banada çok anlayışlı ve iyi bir tavır içinde bulundularr..Annem kızımm Allah verdi sonuçta derdi hepp.Şimdi bendeki sorunlarada aynısını diyorlarr ve ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar beni mutlu etmek içinn..Ama eşimin ailesi sağğolsunn sözdee onlar kadar evlatlarını seven yokkkibunu sürekli tekrarlarlarr ama demiyorlar kii kızım sen haftada 2 kere doktora gittiğini söylüyorsunn bu değirmenin suyu nerden dönüyorr demiyorlarr.Annem babam aman damadımızaa bütün yük binmesin diyeee beni sürekli hoş tutupp maddi yönden de benii besliyorlarr.Ama onlarda tık yok maalesef..Gıcık oluyorumm..

ah kıyamam sana... bide sen ayı binada oturuyosun dimi bütün ailesiyle.. ay işin zor senin.. rabbim yardımcın olsun..
Evet canım yaaa benimm mizacımda birinin en son yapması gerekn şeyi yapmışımm.Bile bile ladesti benimkii..Ama inşşş kentsel dönüşüm sebebiyle evlerimiz yıkılıpp rezidans yapılacakk ve bizde ayrı yerlerde oturucaz zamanı gelince..Zaten hep dua ederdim evlendiğimden berii Rabbim çocuğumu burdan başka yerde büyütmeyi nasib diyee.Ne kadarr büyük konuştuysam artık Rabbimde bekletiyor iştee.Ama mevla eyler neylerse güzel eyler diyorumm..

kızlaaarrr ben çıkıyorum topikten...hepinize iyi geceler...
akasya son mesajındaki VAZGEÇ kelimesine alınganlık gösterip sana küsüyorum...ben sana takılıyorum sabahtan beri ama bu biraz sertti bence...

ay iyiki benim etrafımda böyle kimseler yok... ben hakkatten çok depresif bi tip olurdum.. zaten pek bi alınganımdır.. bide duygusalım ota b.oka ağlarım... mevlam dağına göre kar veriyo... ben hakkaten kaldıramazdım.. ben anca kendi kendimi yerim hırslanırım ve hemen ağlarım elimde değil kavga edemem.. edersemde dönüşü olmaz.. nomalde çok sakinimdir ama işte bi an gelir datır geçerim.... o yüzden hiç bana göre değil... tekrar sölüyorum rabbim yardımcınız olsun... ve birlikte yaşadığımız herkeze gönül güzelliği versin....

akasya son mesajındaki VAZGEÇ kelimesine alınganlık gösterip sana küsüyorum...ben sana takılıyorum sabahtan beri ama bu biraz sertti bence...

bak daha şimdi yazdım ben alınganım hemen ağlarım die.... yazdığın bu sert mesajı yok sayıyorum çünkü seni sevdiğimi biliyosun ve bende senin beni sevdiğini biliyorum.. istemeden seni kırdıysam hemen özür dilerim.. aşkolsun bende sana takılıyom.. ortada bişey yokken niye gerilelim... ttaam sende beni ezikle barışalım olmazmı....

cnm bnm bizim bütün tüp bebişimizi kayınpederim karşılıyor..bize maddi yönden sıkıntı çektirmiyorlar Allah için..
bizim evladımız olsa en çok kaynanam sevinecek biliyorum ama ne oluyorsa görümceme bir haller oldu..
kendi bebesinin pabucu dama atılacak sanıyor kanımca..

en azından senin ailen yanında cnm bnm..eşininde ailesi anlayacakta durumu ama ne zaman..
ama torun bir gelsin bak o zaman nasıl dönecekler hemen..
hepimizde benzer sorunları yaşıyoruz ama ucundan ama kıyısından..

bi vide vardı ya popüler tülay dön evine... bende bağırıyorum güldeennnnnnnn dön topiğe...... güldeeeeennnnnn seni çok seviyom......

dayanamadım içim rahat etmedi seni öpmeden yatmaya gidemezdim zaten küsemezdim de

iyi geceler cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…