Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bu ağır vasıta yüzünden bu akşam neler kaynattınz onları bile okuyamadım daha.. artık sabah okurum onları daha doğrusu öğlene:)))))

çoğunu biliyosun şekerim zaten pek bi kaynatmadık kaçırdığın bişi yok yaniii...
bende kendimi aştım bu saate kaldım sabah 7 de uyanan biri için geç bi saat..
yarın nasıl bu gözlerle pc ye bakcam bilmiyorum yaniiii

ben bu ağır vasıta yüzünden bu akşam neler kaynattınz onları bile okuyamadım daha.. artık sabah okurum onları daha doğrusu öğlene:)))))

bendeki hızlı oluyorda ne oluyor..bende ancak akşamları girebiliyorum..
eşim bi laptop alana kadar onunkiyle idare ediyorum gündüzleri işte akşamları bendee:126:

eveeeettt 500. sayfayı gördüm..

hayırlı olsun, bol muhabbetli olsun....

ben kaçtım kızlar iyi gecelerr tekrarrrrrr

yarın akşama görüşmek üzereeee

Son düzenleme:
taktir ediyorum seni.. ben yataktan totoyu kaldıramıyom.. gerçi bende az uyurumda ama işte normal insanlarla aynı saatte uymadığım için problem var.. ama artık hep beraber yatalım...

bendeki hızlı oluyorda ne oluyor..bende ancak akşamları girebiliyorum..
eşim bi laptop alana kadar onunkiyle idare ediyorum gündüzleri işte akşamları bendee:126:
artık bebiş hediyesi olarak istersin .....
bizde bilgisayar çokta ben masa üstünü ve kuçağımdaki küçük ağır vasıtayı sevmiyom((( bilgisayar benim tek sosyalliğim ve en iyi arkadaşım onu elimden alamaz...

akasyaaaaa bekleyip 500.sayfayı kutlayamadan 501 e geçersen var ya gülmekten gece gece apartmanı ayağa kaldırırım...hadisene beee...hala eski mesajlara cevap yazıyooo sayfa nosuna baaakkkkk...ALLAH iyiliğini versin senin emi...

Son düzenleme:
akasyaaaaa bekleyip 500.sayfayı kutlayamadan 501 e geçersen var ya gülmekten gece gece apartmanı ayağa kaldırırım...hadisene beee...
anacım sayfa binbir nazla açılıyo cevapla diyom yine aynı... ama şükür yetiştim 501 e geçmedim:))))) artık sende yat sabah zombi olucan ben uyurum saat ona onbirece... seni seviyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.... yarın görüşürüz....

ohhhhh çok şükür 501 e bir mesaj kala kutladın sonunda...501 e geçecez diye mesaj yazamadım be...gece gece stres oldum...sabah olanları kızlar okuyunca gülecekler bizeee

hayırlı uğurlu olsun 500.sayfanında kurdelesini kestik...
ben yatıyorum gerçekten de...
bende seni seviyorum canım arkadaşım bi de öpüyorummmm

ohhhhh çok şükür 501 e bir mesaj kala kutladın sonunda...501 e geçecez diye mesaj yazamadım be...gece gece stres oldum...sabah olanları kızlar okuyunca gülecekler bizeee

resmen savaşıyorum pc ile... hadi yatalım artık... ve evet gülecekler bana... allahtan sicilim temiz.... dahada yazmam bu son msjım......
yarın görüşmek üzere...

canlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

egunal listeyi birde benim için düzenlermisin

resmen savaşıyorum pc ile... hadi yatalım artık... ve evet gülecekler bana... allahtan sicilim temiz.... dahada yazmam bu son msjım......
yarın görüşmek üzere...
hayırlı uğurlu olsun 500.sayfanında kurdelesini kestik...
ben yatıyorum gerçekten de...bende seni seviyorum canım arkadaşım bi de öpüyorummmm
ohhhhh çok şükür 501 e bir mesaj kala kutladın sonunda...501 e geçecez diye mesaj yazamadımbe...gece gece stres oldum...sabah olanları kızlar okuyunca gülecekler bizeee

hayırlı olsun 500. sayfamız canlarım almesnız heeee akasya aynen 501. sayfada yazsaydın yanmıstın kızların dılınden kurtulamazdın sana dıyım guldurdunuz benı rabbımde sızı guldursun emıııııı :)))))

canım hayırlısı olsun rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın bebısle sonuclansın ıns. kuzum benımmmm günaydın bu arada :)

hadi bunu da kutlayalım
gözün aydın cicim...bi ohhhhhh çekelim...çok şükür başladın inşallah sonunda da pozitif haberi alırız...biliyorsun kutlama için şimdiden hazırım..gerçektende adetine dek gelmesi çok güzel bir tesadüf olmuş...bir ay kaybedecektin...listeyide uzun bir aradan sonra senin için güncelleyem...sabah sabah açtım topiği mutlu oldum valla...

kızlar bugün bende ilk defa doktor karşısına çıkıcam:S çok heyecanlıyım ilk gidicem tüp bebek için,bülent beye idiyorum,umarım herşey yolunda gider,....

inşallah güzel olur herşey yolunda gider canım...maşallah bugün tedaviye başlayanların haberleriyle açılmış topik...son durumunu yaz mutlaka...

ah canım valla gece dedikki 500 ü kutlayıp yatalım...topikte de bi ben bi akasya bi julietta kalmıştık millstone da vardı ama bişi demeden kayboldu bir anda neyse bizde 500 ü kutladık ama stres oldum...biz juliettayla yazdıkça 500.sayfa doluyo nerdeyse 501 e geçecez o kadar bekleyen akasya hatun 500 de kutlayamadan 501 e yazacaktı kutlama mesajını...ALLAHTAN 500 e son mesajda yetişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…