Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım arkadaşlarım topiğimizin güzel hatunları hepinize günaydınnn
bereketli,çift çizgili,pozitif haberli güzel birgün diliyorum
rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin inşallahhhh
MOONLİGHT canım bugün büyük gün pozitif haberle gelmeni diliyorum
JULİETTA yumoşlar ne durumda öğrenmeye gidecek ve opu belli olacak
ELVANELVAN embriyolardan saat 09.00 da haber gelecekti sanırım transfer günün belli oldu
MASALLAR06 tedavi için bugün ilk randevun gelişmeleri gelince hemen yaz bize.Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum

Yeni topik açılmış 500.sayfanın kurdalesi bile keslimiş aman tanrım bu ne hız..bende sabahtan beri sizi arıyorum yahu...hayırlı olsun hepimize..konu başlığını çok sevdim aylara ayırmamışsınız bu sefer benim içinde iyi oldu çünkü bende mayıs sonu başlayacağım için tedaviye bu topikte yer alabilirim

canım bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutunur...herşey güzel olur işşallah senin için..
kuzucuk maşallah onaolsun almış hediye ya kızma sende kocişine.ha sana almış ha bebişine ne fark eder ama
sen pazarlarda gezersen dün tabi hazırlanamazsındoğalgaz faturasını naptın gösterdin mi?

canım hayırlı olsunnn işşallahh..çok sevindimmm başlamana bende heralde önümüzdeki hafta başlarım adetimle..

hoşgeldiiiiinnnn....evet topiğimizi yeniledik...son güncel biliglerini yaz listemize ekleyim canım senide...sebep,deneme sayısı,merkez,yaş...bunları yaz ve aktif olarak katıl bize...

canııımmm günaydınnn...
nasıl bi gece geçirdiniz güzelmiydiii.....

canııımmm günaydınnn...

güzeldi oturduk sohbet ettik orkide almış bana..çiçekten başka bişi beklemiodum zaten hediye konusunda çok başarılı deildir..olsun zaten ben bişi istemiom...senin nasıldı?

canııımmm günaydınnn...

kuzum napıon?nerde bizim kızlar ya akşam hareketli geçti galiba kimse uyanamadı heralde

herkes aksamın etkısınde yawwwww bızım kırmızılar ve bjk nın macı var dıye oyle mac ılzdık ama yendıkkkkkkkkkkkkk bjk lıler tebrık edrımmm egunal senıde canımmmm neyse kırmızılar gıder bızde hafta sonu acısını cıkartırız rejım gelmedennnnn

kuzum napıon?nerde bizim kızlar ya akşam hareketli geçti galiba kimse uyanamadı heralde

bende sana yazmışım aynı anda...
ben aralıklarla topiğe gelip baktım ama kimsecikler yoktu...
bi ara erva dolanıyodu topikte sessiz sessiz yakaladım onu...
topiğin ekşın gecesiydi herhalde
ben o kadar hazırlandım ama bizimki hastaydı:2:

Son düzenleme:

bizde beşiktaşımın maçı eşliğinde romantik bi yemek yedik
maçta güzel bitince keyfim ikiye katlandı...

hoşgeldiiiiinnnn....evet topiğimizi yeniledik...son güncel biliglerini yaz listemize ekleyim canım senide...sebep,deneme sayısı,merkez,yaş...bunları yaz ve aktif olarak katıl bize...

h.b canım bende gecen topıkte heycanlı heycanlı yazıyordum baslarda ama sorun olunca bı daha bu sıteye gırme sıklığım azalmıştı umarım bı daha bı sorun yasamam..bızım sorunumuz esım azosperm daha ılk defa deneyeceğiz yani birinci denemem.merkez daha kesin belli değil ama bütün işlemleri uludağ unıv.yaptırdık belkı orda yaptırırız.yasım da 24...herkese Allahım kolaylık versin..

güzeldi oturduk sohbet ettik orkide almış bana..çiçekten başka bişi beklemiodum zaten hediye konusunda çok başarılı deildir..olsun zaten ben bişi istemiom...senin nasıldı?

hediyeye gerek yokki zaten hatırlamış olması güzel vakit geçirmeniz önemli...

biliyorum canım önceki topikte yazdığını...yakın zamana kadar da listemizdeydin zaten...ama uzun süre aktif olmayanları listemizinde kalabalık oluşu nedeniyle çıkarmak durumunda kaldım...inşallahh ilk ve son denemen olur bebeğin daha fazla bekletmeden gelir kuzum...

bizde beşiktaşımın maçı eşliğinde romantik bi yemek yedik
maçta güzel bitince keyfim ikiye katlandı...

gecmıs olsun enısteye bakmıyorsun tabıııı hasta olur adam
evet mac guzel bıtıncede bızımde keyfimiz yerindeydı topıkte dolandım hep ama kımse yoktu bende yazmadım kızlar eksın yapıyordu sanırsammmm

olsun bi şekilde sizin ewdede maç varmışbenim eşimin futbolla arası yok takım bile tutmaz..

yaa geçmiş olsunn..eet ekşın dolu bi geceydi normal yoldan hamile kalabilio olsak nüfus patlaması olurdu heralde dün akşamdan sonrabenn birazdan çıkcam bi kaç işim war ama gelirim 1 saate belki sürmez bilee o kadar

Gunaydın :)
arada kaçak girip işten sizi okuyorum kızlar.
egunal gördüm listeyi güncellemişssin ama benim merkezimi yazmamışsın. Bruksel tup bebek olacak not al

arada kaçıyo cicim...ama banadaaaa yazıııııkkkk:84::84::84: bu kadar kalabalık topikte anca yetişiyom güncel bilgilere bi de başka topiklerede bakınıyom düşün yaniii...kızlar bazen son durumlarını başka topiklere yazıp buraya bilgi vermeyi unutuyorlar...onlarıda araştırıp buluyommmm...birazdan listeye el atacam güncellerim şekerimmm....

aynen canım maç vardı bızdede bos gecmedık gene benımkı hasta hasta beşiktaşlı ben oyle aram yoktur pek ama yabancı kupa maclarıysa ızlerım onunla destek olurum esıme normalde galatasaraylıydım esım artık bjklısın der bana hatta besıktas kıyafetelrı alır o mutlu olcaksa dıye gıyerım bende sıkıntı yok yanı

tesekkur ederım cnm zaten benım baya bı ılerı tarıhe atıldığı için sinirden girmemiştim ama merak ettim ne var ne yok die işte..burada sohbet etmek insana iyi geliyor..

tamam kuzum sen işini hallet...sen gelene kadar anca toplaşır kızlarr...

yok kız bakıyorum adamıma ama azcık üzşütmüş...
topik dün gece en tenha saatlerini geçirdi...
topik tarihinde görülmüş şey değil
bu da aşk gecesinin etkisi artık olcak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…