Tüp Bebek Günlüğümüz !

tesekkur ederım cnm zaten benım baya bı ılerı tarıhe atıldığı için sinirden girmemiştim ama merak ettim ne var ne yok die işte..burada sohbet etmek insana iyi geliyor..

bi çoğumuz beklemedeyiz şartlar uygun olunca bu sene tedavilerimize başlayacaz...bir kısmımız başladı...uzun bir sene var önümüzde...sende bu süreçte sık sık katıl dediğin gibi iyi gelir...

akşamları giremem de gündüzleri elimden geldiğince girip takip etmeye çalışacağım..Allah herkesin gönlüne göre versin.

günaydın kızlar...,,

nasılsınız? ya ben sabahları hiç kalkmak istemiyorum.İşe başlayınca yandım.... yataktan çıkmak ölüm geliyor..

hayırlı olsun sonu bebişli olur inş.

geçmiş olsun enişteye hazırlıklar boşamı gitti
günaydın kızlar...,,

nasılsınız? ya ben sabahları hiç kalkmak istemiyorum.İşe başlayınca yandım.... yataktan çıkmak ölüm geliyor..

aynı ben yahu bende kalkmak istemiyorum akşamda erkenden yatağa kaçıyorum

günaydınlar herkese mutlu ve güneşli bir gün diliyorum

gunaydın kuzum hosgeldın gunez yok kar varrrr

aynen kuzum bu gece ask gecesı dedıler ve ask yasadıalr yaaa ekınında dedıgı gıbı topık patlaması olmasın sakın haaaa bakarsın rabbım herkese nasıp eder dımı ama .... demekkı ozel gunlerde topıgı dusunen yok bunu yazalım bır kenara

akşamları giremem de gündüzleri elimden geldiğince girip takip etmeye çalışacağım..Allah herkesin gönlüne göre versin.

tamam kuzum biz burdayız sen ne zaman müsait olursan takıl bize...ara ara haber ver kendinden

günaydın kızlar...,,

annelerimiz gelmeye başladı topiğe...
sanada günaydın canımcım...
şu an hamile olmasanda evde durmaya alışınca erken kalkıp işe gitmek zor gelir..kaldı ki hamilesin hormonların hadi biraz daha yatalım kalkmayalım diye etkiliyo seni...ne kadar aldı işe başlamana?

hayırlı olsun sonu bebişli olur inş.

aynı ben yahu bende kalkmak istemiyorum akşamda erkenden yatağa kaçıyorum

bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum

15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))

aa Tatlım istanbula sık sık işim düştüğü için orayı baya felç etti biliyorum bide bursada var..bugun yağmıyor ama karlı gosterıyor pazar gününe kadar pazar günü -3 derece gösteriyor gündüz sıcaklığını...sen hangi şehirdesin?

15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))

oylee ama ınsana zor gelıyordur anlıyorum bnde senelık ıznımı kullanayım meselaa işe başlamak ölüm geliyor..

ben antalyada yaşıyorum

Son düzenleme:

sağol kuzum...hazırlıklarım kısmen boşa gittiiii

arada bir izinli saatler olur cicim katı kuralları olan bi topik değiliz kiii...anlayışlıyız başta kendime anlayış gösteriyorummm

Günaydın cicilerim 50 sayfa gerideyim ne yapsam acaba ???? Özeti varmı kaçırdım bişey varmı kizlarrrrrrr???

okuma direk muhabbete katıl...az bi özetleyim sana...
elvanelvan arkaşadımız opu oldu dünde yumoşlar döllenmiş bugün transfer günü belli olacak...karasu81 dün akşam bebeğini gördü maşallah iyiler...sudenazz ikiz bebeğe hamileydi hatırlarsan keselerden biri diğerine göre küçüktü ve yaşama riski vardı dün kontrolde küçük kesenin büyüğe yetiştiğini öğrendi herşey yolunda...dün gece 500.sayfa kutlaması yaptık...minecan77 dün dondurulumuş 1 emriyosunu transferle göbişine yerleştirdi test günü için geri sayım başladı...bugün moonlight nin test günü haber gelecek...julietta nın bugün opu günü belli olacak...su1838 rapor sorununu halletti ve dün ilk iğnesini vurularak tedaviye başladı...ilk aklıma gelenler bunlar cicim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar...,,

Gunaydın canım benım nasılsın gectımı basın agrısı ıse gıdınce o tempoya alısınca kendını daha rahat hıssedersın canım benımmm

Günaydın cicilerim 50 sayfa gerideyim ne yapsam acaba ???? Özeti varmı kaçırdım bişey varmı kizlarrrrrrr???

kolay gelsın cnmmmm ben ozet gecmek ısterdım beceremem pek takılmıyorum hanı takılıyorum yazıyorum ama arad kacırdıgım yerler vardır yanlıs bılgı vermıyeyım.... sana gunaydın bu arada

valla kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım...tabii evdeki durumunu ailen daha iyi bilirler ama sen hamilesin ve kararı sen vermelisin...

günaydın canım benim... düne göre biraz daha hafif ama yine de var...... midem bulanıyor.... acaba elevit ve ferrosana başladım onlar mı yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…