tesekkur ederım cnm zaten benım baya bı ılerı tarıhe atıldığı için sinirden girmemiştim ama merak ettim ne var ne yok die işte..burada sohbet etmek insana iyi geliyor..
günaydınlar herkese mutlu ve güneşli bir gün diliyorum
bebeğinle sanada günaydın canııımmm...
canlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
egunal listeyi birde benim için düzenlermisin
bende sana yazmışım aynı anda...
ben aralıklarla topiğe gelip baktım ama kimsecikler yoktu...
bi ara erva dolanıyodu topikte sessiz sessiz yakaladım onu...
topiğin ekşın gecesiydi herhalde
ben o kadar hazırlandım ama bizimki hastaydı:2:
günaydın kızlar...,,
nasılsınız? ya ben sabahları hiç kalkmak istemiyorum.İşe başlayınca yandım.... yataktan çıkmak ölüm geliyor..
günaydınlar herkese mutlu ve güneşli bir gün diliyorum
tamam kuzum sen işini hallet...sen gelene kadar anca toplaşır kızlarr...
yok kız bakıyorum adamıma ama azcık üzşütmüş...
topik dün gece en tenha saatlerini geçirdi...
topik tarihinde görülmüş şey değil
bu da aşk gecesinin etkisi artık olcak o kadar
akşamları giremem de gündüzleri elimden geldiğince girip takip etmeye çalışacağım..Allah herkesin gönlüne göre versin.
günaydın kızlar...,,
nasılsınız? ya ben sabahları hiç kalkmak istemiyorum.İşe başlayınca yandım.... yataktan çıkmak ölüm geliyor..
günaydın :) ah ah güneşli günleri özler olduk bu kış çok uzun oldu sankı yıne kar yıne kar :))
günaydın :) ah ah güneşli günleri özler olduk bu kış çok uzun oldu sankı yıne kar yıne kar :))
hayırlı olsun sonu bebişli olur inş.
geçmiş olsun enişteye hazırlıklar boşamı gitti
aynı ben yahu bende kalkmak istemiyorum akşamda erkenden yatağa kaçıyorum
tamam kuzum biz burdayız sen ne zaman müsait olursan takıl bize...ara ara haber ver kendinden
annelerimiz gelmeye başladı topiğe...
sanada günaydın canımcım...
şu an hamile olmasanda evde durmaya alışınca erken kalkıp işe gitmek zor gelir..kaldı ki hamilesin hormonların hadi biraz daha yatalım kalkmayalım diye etkiliyo seni...ne kadar aldı işe başlamana?
bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum
15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))
aa Tatlım istanbula sık sık işim düştüğü için orayı baya felç etti biliyorum bide bursada var..bugun yağmıyor ama karlı gosterıyor pazar gününe kadar pazar günü -3 derece gösteriyor gündüz sıcaklığını...sen hangi şehirdesin?
geçmiş olsun enişteye hazırlıklar boşamı gitti
gunaydın kuzum hosgeldın gunez yok kar varrrr
aynen kuzum bu gece ask gecesı dedıler ve ask yasadıalr yaaa ekınında dedıgı gıbı topık patlaması olmasın sakın haaaa bakarsın rabbım herkese nasıp eder dımı ama .... demekkı ozel gunlerde topıgı dusunen yok bunu yazalım bır kenara
Günaydın cicilerim 50 sayfa gerideyimne yapsam acaba ???? Özeti varmı kaçırdım bişey varmı kizlarrrrrrr???
ben antalyada yaşıyorum
günaydın kızlar...,,
Günaydın cicilerim 50 sayfa gerideyimne yapsam acaba ???? Özeti varmı kaçırdım bişey varmı kizlarrrrrrr???
bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum
15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))
Gunaydın canım benım nasılsın gectımı basın agrısı ıse gıdınce o tempoya alısınca kendını daha rahat hıssedersın canım benımmm
kolay gelsın cnmmmm ben ozet gecmek ısterdım beceremem pek takılmıyorum hanı takılıyorum yazıyorum ama arad kacırdıgım yerler vardır yanlıs bılgı vermıyeyım.... sana gunaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?