günaydın canım benim... düne göre biraz daha hafif ama yine de var...... midem bulanıyor.... acaba elevit ve ferrosana başladım onlar mı yapıyor?
HEE tamam cnmm..ozamn anlıyorum..Ee ULUDAĞ gelin bi kaçamak yapın...
merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)
günaydın canım benim... düne göre biraz daha hafif ama yine de var...... midem bulanıyor.... acaba elevit ve ferrosana başladım onlar mı yapıyor?
ferrosana bilmiyorum ama elevit mide bulantısı yapmaz aç karnına içersen sadece rahatsız eder[/QUO
kızlar bışey sorucam ya hamile kalmak için bi dünya ilaç kullanıyoruz zaten kaldıktan sonrada bazı ilaçlar alıyormuyuz...?
merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)
cnm hayrlı olsun tedavın çok sevındım şükür yetişmene sevındım 1 ay 1 aydır inşallh 15 gun sonra alırsın bebeğini hiç bırakmazsın birdaha hyrlı olsunncanlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
egunal listeyi birde benim için düzenlermisin
canım arkadaşlarım topiğimizin güzel hatunları hepinize günaydınnn
bereketli,çift çizgili,pozitif haberli güzel birgün diliyorum
rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin inşallahhhh
MOONLİGHT canım bugün büyük gün pozitif haberle gelmeni diliyorum
JULİETTA yumoşlar ne durumda öğrenmeye gidecek ve opu belli olacak
ELVANELVAN embriyolardan saat 09.00 da haber gelecekti sanırım transfer günün belli oldu
MASALLAR06 tedavi için bugün ilk randevun gelişmeleri gelince hemen yaz bize.Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum
ferrosana bilmiyorum ama elevit mide bulantısı yapmaz aç karnına içersen sadece rahatsız eder[/QUO
kızlar bışey sorucam ya hamile kalmak için bi dünya ilaç kullanıyoruz zaten kaldıktan sonrada bazı ilaçlar alıyormuyuz...?
evet cnm malesef hem iğne hemde ilaç devam ediyor
evet kuzum sen dün yazdın bende sana cevap yazdım...sende katıl bize memnun oluruz...mesela listemize girerek başlayabilirsin...yaş,merkez,sebep,kaçıncı deneme ve test gününü yaz listemize ekleyim senide...
canım arkadaşlarım topiğimizin güzel hatunları hepinize günaydınnn
bereketli,çift çizgili,pozitif haberli güzel birgün diliyorum
rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin inşallahhhh
MOONLİGHT canım bugün büyük gün pozitif haberle gelmeni diliyorum
JULİETTA yumoşlar ne durumda öğrenmeye gidecek ve opu belli olacak
ELVANELVAN embriyolardan saat 09.00 da haber gelecekti sanırım transfer günün belli oldu
MASALLAR06 tedavi için bugün ilk randevun gelişmeleri gelince hemen yaz bize.Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum
bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum
15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))
kızlar size bol sohbetler bugun bizim pazarımız var kaçgündürde evden çıkmıyorum daraldım biraz dolaşıp geleyip varmı isteiğiniz birşey pazardan ıspanak falan
sayfalar çok ilerlemiş arada okumaya çalışacağım.
umarım herkes iyidir.
ben pazartesi doktora gittim mamografi çekildi.
göğüslerimde 6+9 kistler varmış.6 ayda bir kontrole gideceğim.
birde benim prolaktin hormonum yine yükselmiş 2 kez ilaç tedavisi görmüştüm düşmüştü
tüp bebek merkezimede uğradım tüp bebekte bu hormon önemli değilmiş
düşürmek için bitkisel birşeyler deneyeceğim.
durum böyle
görüşmek üzere
YAA..bak ben bılmıyodum nese canım yazımız boyleymış ne gerekıyorsa yapılması gereken yapacağız..sen ve bebişin iyisiniz demiievet cnm malesef hem iğne hemde ilaç devam ediyor
cnm günaydın ne iş yapıyorsun sen eğer ağır bir iş değilse bencede çalış aynen bende evdn çıkmayı bekliyorum ben de mart gibi şirkete başalarım gitmeye evde kalmak hiç iyi değil bence insan çok kuruyor bu da hiç sağlıklı bir durum değil bizim için
.........................
mutlaka yazıcam arkadaşlar,herksein iyi habelerini alırız inşallah...
yaş26, ASM'de tedavi gördüm, sebep yüksek FSH, 2.denemem,25şubatta belli olucak Allahın izniyle.
cnm hayrlı olsun tedavın çok sevındım şükür yetişmene sevındım 1 ay 1 aydır inşallh 15 gun sonra alırsın bebeğini hiç bırakmazsın birdaha hyrlı olsunn
gunaydın egunalim yaa bu ne hız ay sayfa yetmicek bize bu gidişle rekor ne acaba diğer topiklerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?