Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)

günaydın canım benim... düne göre biraz daha hafif ama yine de var...... midem bulanıyor.... acaba elevit ve ferrosana başladım onlar mı yapıyor?

ferrosana bilmiyorum ama elevit mide bulantısı yapmaz aç karnına içersen sadece rahatsız eder

merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)

hosgeldın cnm evet bız aktıf bır topıgız hayırlısı olsun bebeklı olsun ıns kuzum bende basladım dodurulmus ısın bıgun estrofene basladım ıste kac gun sonra test yapıyorsun dondurulmusta 15 mı ? bırde rahmı kalınlastrımak ıcın bırsey yaptınmı ılaclar dısında sımdı tutunması ıcın bırsey ıcıyormusun ve hangı ılacları kullanıyorsun ne cok soru sordum dımı

kızlar size bol sohbetler bugun bizim pazarımız var kaçgündürde evden çıkmıyorum daraldım biraz dolaşıp geleyip varmı isteiğiniz birşey pazardan ıspanak falan

sayfalar çok ilerlemiş arada okumaya çalışacağım.
umarım herkes iyidir.
ben pazartesi doktora gittim mamografi çekildi.
göğüslerimde 6+9 kistler varmış.6 ayda bir kontrole gideceğim.
birde benim prolaktin hormonum yine yükselmiş 2 kez ilaç tedavisi görmüştüm düşmüştü
tüp bebek merkezimede uğradım tüp bebekte bu hormon önemli değilmiş
düşürmek için bitkisel birşeyler deneyeceğim.
durum böyle
görüşmek üzere

evet kuzum sen dün yazdın bende sana cevap yazdım...sende katıl bize memnun oluruz...mesela listemize girerek başlayabilirsin...yaş,merkez,sebep,kaçıncı deneme ve test gününü yaz listemize ekleyim senide...

cnm hayrlı olsun tedavın çok sevındım şükür yetişmene sevındım 1 ay 1 aydır inşallh 15 gun sonra alırsın bebeğini hiç bırakmazsın birdaha hyrlı olsunn

gunaydın egunalim yaa bu ne hız ay sayfa yetmicek bize bu gidişle rekor ne acaba diğer topiklerde?

kızlar bışey sorucam ya hamile kalmak için bi dünya ilaç kullanıyoruz zaten kaldıktan sonrada bazı ilaçlar alıyormuyuz...?

evet canım bazı ilaçlara hatta iğnelere devam ediliyooo...tabii hamile hatunlar daha doğru bilgi vereceklerdir sana...

Son düzenleme:
evet kuzum sen dün yazdın bende sana cevap yazdım...sende katıl bize memnun oluruz...mesela listemize girerek başlayabilirsin...yaş,merkez,sebep,kaçıncı deneme ve test gününü yaz listemize ekleyim senide...

yaş26, ASM'de tedavi gördüm, sebep yüksek FSH, 2.denemem,25şubatta belli olucak Allahın izniyle.

.........................
mutlaka yazıcam arkadaşlar,herksein iyi habelerini alırız inşallah...

bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum

15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))

cnm günaydın ne iş yapıyorsun sen eğer ağır bir iş değilse bencede çalış aynen bende evdn çıkmayı bekliyorum ben de mart gibi şirkete başalarım gitmeye evde kalmak hiç iyi değil bence insan çok kuruyor bu da hiç sağlıklı bir durum değil bizim için

kızlar size bol sohbetler bugun bizim pazarımız var kaçgündürde evden çıkmıyorum daraldım biraz dolaşıp geleyip varmı isteiğiniz birşey pazardan ıspanak falan

ah canım benim ne kadar da düşüncelisin...hemen siparişlerimi veriyorum not al...topiğin dolabında bişi kalmamış kızlara öğle yemeğine ne yedirecembi de doymak bilmeyen hamilelerimiz var ya ondan ne bulursan al geeellll anca doyar bizim hatunlar

yazdım sana merak ederim haber ver diyeee...geçmiş olsun kuzum...neyse çok ciddi bişey yokmuş...seni uğraştıracak biraz...

ben tıp fakültesinde çalışıyorum...memurum... sen ne iş yapıyordun? dün için tekrar çok teşekkür ederim.... demek korkmasın dedi ölyle mi;?

.........................
mutlaka yazıcam arkadaşlar,herksein iyi habelerini alırız inşallah...

AMİNNN inşallah canım...

yaş26, ASM'de tedavi gördüm, sebep yüksek FSH, 2.denemem,25şubatta belli olucak Allahın izniyle.

yani yumurta rezerv sorunumu yaşıyorsun canım...tedavilerinle ilgili daha detay bilgi yazarsan sevinirim çünkü yaşadıklarımızdan herkes bişeyler öğreniyo...

günaydın kuzum...valla rekor kıralım diye uğraşmıyoz ama sayfalarıda tutamıyoz...kk nın sayfaları yetmeyecek böyle giderse...daha yeni başladık bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…