ferrosana bilmiyorum ama elevit mide bulantısı yapmaz aç karnına içersen sadece rahatsız eder[/QUO
kızlar bışey sorucam ya hamile kalmak için bi dünya ilaç kullanıyoruz zaten kaldıktan sonrada bazı ilaçlar alıyormuyuz...?
evet canım yine ilaçlara devam ediyoruz 12.haftaya kadar düşük engelleyici jel yada iğne corasprin vitamn folikasit 16.haftadan sonra demir ve kan ilacı şimdiye kadar bunları kullandım eger ayaklarına falan kramp girerse vucutta magnezyum eksikliğinin işaretiymiş ilerleyen haftalarda doktor gerek görürse kullanıyorrsun
sayfalar çok ilerlemiş arada okumaya çalışacağım.
umarım herkes iyidir.
ben pazartesi doktora gittim mamografi çekildi.
göğüslerimde 6+9 kistler varmış.6 ayda bir kontrole gideceğim.
birde benim prolaktin hormonum yine yükselmiş 2 kez ilaç tedavisi görmüştüm düşmüştü
tüp bebek merkezimede uğradım tüp bebekte bu hormon önemli değilmiş
düşürmek için bitkisel birşeyler deneyeceğim.
durum böyle
görüşmek üzere
evet evet yumurta rezervim az malesefaralık ayında ilk denemem olmustu.2 yumurtam olustu iyi olan transfer edıldı diğeri donduruldu. tabiki negatif. şimdiki transferimde ise aslında biraz umutsuz baslamıstım.çünkü embriyo gelişimi yavaştı. 6.gün olmasına ragmen 5.günde gibiymiş. Bu tarz bişey yaşayan oldumu aranızda bilmiyorum. %15 şans verdi doktorum.ama bilmiyorum bugün bir umut var içimde :) İnşallah hayırlı haberler alırım.
merhaba arkadaşlar....
topik mesaisine geç kaldım bugün affola...
ben geçmişe bir dalayım bakalım neler var neler yok.....
evet canım yine ilaçlara devam ediyoruz 12.haftaya kadar düşük engelleyici jel yada iğne corasprin vitamn folikasit 16.haftadan sonra demir ve kan ilacı şimdiye kadar bunları kullandım eger ayaklarına falan kramp girerse vucutta magnezyum eksikliğinin işaretiymiş ilerleyen haftalarda doktor gerek görürse kullanıyorrsun
hmm anladım canım sağol..kılo da aldırıyodur bu ilaçlar :)
ben tıp fakültesinde çalışıyorum...memurum... sen ne iş yapıyordun? dün için tekrar çok teşekkür ederim.... demek korkmasın dedi ölyle mi;?
canlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
egunal listeyi birde benim için düzenlermisin
hadi bunu da kutlayalım
gözün aydın cicim...bi ohhhhhh çekelim...çok şükür başladın inşallah sonunda da pozitif haberi alırız...biliyorsun kutlama için şimdiden hazırım..gerçektende adetine dek gelmesi çok güzel bir tesadüf olmuş...bir ay kaybedecektin...listeyide uzun bir aradan sonra senin için güncelleyem...sabah sabah açtım topiği mutlu oldum valla...
inşallah güzel olur herşey yolunda gider canım...maşallah bugün tedaviye başlayanların haberleriyle açılmış topik...son durumunu yaz mutlaka...
ah canım valla gece dedikki 500 ü kutlayıp yatalım...topikte de bi ben bi akasya bi julietta kalmıştık millstone da vardı ama bişi demeden kayboldu bir anda neyse bizde 500 ü kutladık ama stres oldum...biz juliettayla yazdıkça 500.sayfa doluyo nerdeyse 501 e geçecez o kadar bekleyen akasya hatun 500 de kutlayamadan 501 e yazacaktı kutlama mesajını...ALLAHTAN 500 e son mesajda yetişti
bizde beşiktaşımın maçı eşliğinde romantik bi yemek yedik
maçta güzel bitince keyfim ikiye katlandı...
tamam kuzum bi koşu oku gel...gece 500 .sayfa kutlama stresimize şahit ol sende
cnm günaydın ne iş yapıyorsun sen eğer ağır bir iş değilse bencede çalış aynen bende evdn çıkmayı bekliyorum ben de mart gibi şirkete başalarım gitmeye evde kalmak hiç iyi değil bence insan çok kuruyor bu da hiç sağlıklı bir durum değil bizim için
iyiydi ama tutmadı...evet evet yumurta rezervim az malesefaralık ayında ilk denemem olmustu.2 yumurtam olustu iyi olan transfer edıldı diğeri donduruldu. tabiki negatif. şimdiki transferimde ise aslında biraz umutsuz baslamıstım.çünkü embriyo gelişimi yavaştı. 6.gün olmasına ragmen 5.günde gibiymiş. Bu tarz bişey yaşayan oldumu aranızda bilmiyorum. %15 şans verdi doktorum.ama bilmiyorum bugün bir umut var içimde :) İnşallah hayırlı haberler alırım.
iyiydi ama tutmadı...
canım benim içini ferah tut. benimde rezervlerim azdı. 2 yumurta toplandı 1 tanesi transfer ediebildi. hem de 2.gün embriyosuydu. ilk denemem de 9 hücreli ce grade 1 embriyoydu 2.denememden çok daha
Sizin başka işiniz yokmuydu ya dün akşam gece birlere kadar topik mesaisi yapmışsınız...
500 sayfa kutlamanıza gülmekten öldüm gerçekten
maç dün geceyi herkeste baltalamış desenize ....
oldum güzelim oldum... gece güzel eğlenmişsiniz valla ... imrendim sizlere....
gunaydinnn guzeller
nasilsiniz bakim,500. sayfayi dervirmisiniz ohh ohh masallah
bi geriye donus yapacam,okumasam catlarim ben
kizlar ya ben dunden beri usuyorum,sitma gibi bisey galiba yine hastalanacagim
kayinvalidemde tutturdu bardak yapalim sirtina:44:,soguk alginligini alir diye,acaba yaptirsammi bisey olurmu:18:
bide bugun sabaha kadar kazak ordum ruyamda puff ya sanki gercekki gibi sabah kollarim agridi ya
gulden sakin toton acikta kaldi deme ha
Ayy kizlar masallah size hiziniza yetismek mumkun degil sayfalar almis basini gitmis yine ben takip etmeye calisiyorum
kendimden bilgi vereyyim 8haftalik oldu meleklerim ikiside simsiki tutundular cok sukur annelerine hersey yolunda kalp atislarinida duyduk gecen hafta.
İnsallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin insallah dualarim sizinle
he valla topik mesaisi yaptık...kızlar ekşındayken biz topiği bekledik...
bi kutlama bu kadar strese sokarmı insanı akasyanın sayesinde 500.sayfayı gülerek hatırlayacam...yavaş çalışan pc si yüzünden 501.sayfaya geçiyorduk nerdeyse...
merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?