gunaydinnn guzeller
nasilsiniz bakim,500. sayfayi dervirmisiniz ohh ohh masallah
bi geriye donus yapacam,okumasam catlarim ben
kizlar ya ben dunden beri usuyorum,sitma gibi bisey galiba yine hastalanacagim
kayinvalidemde tutturdu bardak yapalim sirtina:44:,soguk alginligini alir diye,acaba yaptirsammi bisey olurmu:18:
bide bugun sabaha kadar kazak ordum ruyamda puff ya sanki gercekki gibi sabah kollarim agridi ya
gulden sakin toton acikta kaldi deme ha
Ayy kizlar masallah size hiziniza yetismek mumkun degil sayfalar almis basini gitmis yine ben takip etmeye calisiyorum
kendimden bilgi vereyyim 8haftalik oldu meleklerim ikiside simsiki tutundular cok sukur annelerine hersey yolunda kalp atislarinida duyduk gecen hafta.
İnsallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin insallah dualarim sizinle
eeee 500 sayfamız hayırlı uğurlu olsun...
biz kk da sayfa sayısı en çok olan topik rekorunu kıramasak bile en aktif topik rekorunu kesin kırarız bundan şüphem yok...
bu arada yarın benim test günüm... ama benim bugün belim çok ağrıyor nedense... o yüzden topikte fazla mesaii yapamayacam... bugünü dinlenerek geçirecem sanırım...
bizlere bol sohbetli günler diliyorum....
eeee 500 sayfamız hayırlı uğurlu olsun...
biz kk da sayfa sayısı en çok olan topik rekorunu kıramasak bile en aktif topik rekorunu kesin kırarız bundan şüphem yok...
bu arada yarın benim test günüm... ama benim bugün belim çok ağrıyor nedense... o yüzden topikte fazla mesaii yapamayacam... bugünü dinlenerek geçirecem sanırım...
bizlere bol sohbetli günler diliyorum....
eveeettt bugün randevu vardı listeyi güncellerken aklımdaydın...
çok şükür güzel haberle geldin canım...
hep böyle keyifli ve sağlıklı olun inşallah...
canim hayirli olur insallah,desene beraber gun sayacagiz neguzel
Hepiniz bboyle guzel haberler verirsiniz insallah en kisa zamanda canim
çok teşekkür ederim desteğiniz için. hepiniz çok iyisiniz yaa...
evdeki bilgisayarım forumu düzgün görüntülemediği için giremiyorum kaç gündür...
ne var ne yok...işten boşluk buldum bir merhaba demek istedim...bu arada 500.sayfaya ulaşmış hayırlı uğurlu olsun...özledim muhaebbetinizi yaww..öpüldünüz kocaman
canım oncelıkle hayırlısı olsun rabbım sana o mutlulugu yasatsın kuzummm...
bende dondurulmus ıcın tedavı goruyorum yarın estrofene baslıycam ıste o yuzden rahım kalınlıgı kac olması gerekıyor ve dondurulmusta 12 gun sonramı 15 gun sonramı test yapıyorlar neden ılac vermedı kalınlastırmak için nar suyu ıctınmı kuzum ananas ve kabak çekirdeği yıyen ananas suyu ıcın ark var tutunması ıcın kuzum duydunmu bılmıyorum ıstersen dene bende arastırıyorum onları ama karasızım hayırlısı olsun kuzum benım
Ayy kizlar masallah size hiziniza yetismek mumkun degil sayfalar almis basini gitmis yine ben takip etmeye calisiyorum
kendimden bilgi vereyyim 8haftalik oldu meleklerim ikiside simsiki tutundular cok sukur annelerine hersey yolunda kalp atislarinida duyduk gecen hafta.
İnsallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin insallah dualarim sizinle
hayırlı olsun 500. sayfamız canlarım almesnız heeee akasya aynen 501. sayfada yazsaydın yanmıstın kızların dılınden kurtulamazdın sana dıyım guldurdunuz benı rabbımde sızı guldursun emıııııı :)))))
canım hayırlısı olsun rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın bebısle sonuclansın ıns. kuzum benımmmm günaydın bu arada :)
hadi bunu da kutlayalım
gözün aydın cicim...bi ohhhhhh çekelim...çok şükür başladın inşallah sonunda da pozitif haberi alırız...biliyorsun kutlama için şimdiden hazırım..gerçektende adetine dek gelmesi çok güzel bir tesadüf olmuş...bir ay kaybedecektin...listeyide uzun bir aradan sonra senin için güncelleyem...sabah sabah açtım topiği mutlu oldum valla...
inşallah güzel olur herşey yolunda gider canım...maşallah bugün tedaviye başlayanların haberleriyle açılmış topik...son durumunu yaz mutlaka...
ah canım valla gece dedikki 500 ü kutlayıp yatalım...topikte de bi ben bi akasya bi julietta kalmıştık millstone da vardı ama bişi demeden kayboldu bir anda neyse bizde 500 ü kutladık ama stres oldum...biz juliettayla yazdıkça 500.sayfa doluyo nerdeyse 501 e geçecez o kadar bekleyen akasya hatun 500 de kutlayamadan 501 e yazacaktı kutlama mesajını...ALLAHTAN 500 e son mesajda yetişti
canım bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutunur...herşey güzel olur işşallah senin için..
kuzucuk maşallah onaolsun almış hediye ya kızma sende kocişine.ha sana almış ha bebişine ne fark eder ama
sen pazarlarda gezersen dün tabi hazırlanamazsındoğalgaz faturasını naptın gösterdin mi?
canım hayırlı olsunnn işşallahh..çok sevindimmm başlamana bende heralde önümüzdeki hafta başlarım adetimle..
hayırlı olsun sonu bebişli olur inş.
geçmiş olsun enişteye hazırlıklar boşamı gitti
aynı ben yahu bende kalkmak istemiyorum akşamda erkenden yatağa kaçıyorum
cnm hayrlı olsun tedavın çok sevındım şükür yetişmene sevındım 1 ay 1 aydır inşallh 15 gun sonra alırsın bebeğini hiç bırakmazsın birdaha hyrlı olsunn
gunaydın egunalim yaa bu ne hız ay sayfa yetmicek bize bu gidişle rekor ne acaba diğer topiklerde?
su'cum hayırlı uğurlu ve bebekli olsun tedavin....
Sizin başka işiniz yokmuydu ya dün akşam gece birlere kadar topik mesaisi yapmışsınız...
500 sayfa kutlamanıza gülmekten öldüm gerçekten
maç dün geceyi herkeste baltalamış desenize ....
oldum güzelim oldum... gece güzel eğlenmişsiniz valla ... imrendim sizlere....
masallah yavrularina canim,allahim nazarladan saklasinsaglikla dogurmayida nasip etsin
gününüz güzel olsun güzeller....
cnmnasılsın bebişin nasıl bakalım
gününüz güzel olsun güzeller....
sanada günaydın canım amın inşallah saddece bana değil haöile olmayı bekleyen bütün arkadaşlarıma
evet canım adetime denk gelmesi beni çok mutlu ettti rabbim hayırlısıyladaolmayıda nasıp ederse
inşallah canım beraber mutlu bir sonuç alırız inşallah
inşallah canım
sağol canım ne olur çok ama çok dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
sağol canım allah razı olsun dua edin ne olur
canlarım ben çıkıyorum bugun birzcık başm ağrıyor uykum var gibi buarada egunalimmm yaa nilla dn hbr varmı hiç merak ettim ben onuu
saol karasum iyiyiz sukur,topik teyzeleriyle guzel vakit geciriyoruz
ama ben wishe cok uzuldum yainsallah onunda yuzu guler en kisa zamanda (tum arkadaslarimizin )
hadi sanada gecmis olsun,kendine dikkat et gulum optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?