Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım bence yaptrıma bısey olur sucluluk duyugu cekersın ıhlamur ıc bol lımon ye usutme kalın gıyın derım sana okursan gecmısı goreceksın sana bazı sorular sorudum cok ama cevapla
gülden bu der valla hemen totonu neden kapamadın dıye

rabbım saglıklı bır sekılde kucagını almak nasıp etsın ıns cnm

ayy neguzel ne heyecanli
rabbim gonlune gore versin guzelim,insallah positifle geleceksin

dinlen canım sen...yarın büyük gün...hayırlısıyla pozitif haberi alacaz inşallah....

Hepiniz bboyle guzel haberler verirsiniz insallah en kisa zamanda canim

AMİNNNN inşallahhhhh...

çok teşekkür ederim desteğiniz için. hepiniz çok iyisiniz yaa...

ah canım daha topiğin tenha saatleri asıl kalabalık grupla tanışmadın sen...onlarda gelsin bi test gününü beklerken kendini unutacaksın...iyi vakit geçirecez beraber

evdeki bilgisayarım forumu düzgün görüntülemediği için giremiyorum kaç gündür...
ne var ne yok...işten boşluk buldum bir merhaba demek istedim...bu arada 500.sayfaya ulaşmış hayırlı uğurlu olsun...özledim muhaebbetinizi yaww..öpüldünüz kocaman

biz iyiyiz canım...arada güzel arada kötü haberler alıyoruz ama hep beraberiz paylaşıyoruz...demek iletişimimizi bilgisayar engelliyoooobizde seni özledik bir an önce bi çaresine bak evdeki bilgisayrında sende katıl bizeee....bende öpüyorum senden daha kocaman hemdeee

buldum mesajini dun nasil olduda gormemisim ya:44: pardon canim

canim benim rahim kalinligi 7-8 arasindaydi doktor yeterli dedi zaten 11 uzeri iyi degil dedi oda sorunmus yani 7-10 arasi iyidir,senin kacti enson rahim kalinligin ?
zaten embriyo kaliteli olunca rahim kalinligi cok onemli degilmis,doktorumun yalancisiyim
ben estrofen icmiyorum,daha dogrusu hic ilac kullanmiyorum
burda dogal yontem deneniyor.bilmiyorum artik ne olacak sonuc:18:

nar suyunu duydum ama icmedim,marketlerdeki hep seker karisimi var,baska katilarda pek yararli olacagini sanmiyorum
narin kendisinide bulamadim bizim cevrede oyle yani
onceki tedavilerimde kabak cekirdegi yedim ama i.saracoglu bi programlarda kabak cekirdegininde bulundugu cerezlerden saydi bunlari yemeyin dedi valalah:44:
ananasda yedim kabiz olmaman icin iyidir,gerci benim masallahim var,hic kabiz olmam ( totomu kasiyimda nazar degmesin)

test konusuna gelince ben hic bir tedavimde 12.gune gelemedim hep erken kanamam oldu
egerki kanamam olmasaydi 12.gunde yaptirirdim

en onemlisi rabbim verecekse verir,fazla detaya inipte kendini strese sokma,
ben sureklide yatmiyorum,isimi yapiyorum tabi agir kaldirmiyorum,birde ilk 3 gun sicak dus almiyorum
gerisi rabbime kalmis

ayyyy kuzum oldunmu okadar ya maşallahhhhhhhh :)))))) allahım sağlıklı hamşlik nasip eder inş.canım benim

masallah yavrularina canim,allahim nazarladan saklasin saglikla dogurmayida nasip etsin

sanada günaydın canım amın inşallah saddece bana değil haöile olmayı bekleyen bütün arkadaşlarıma

evet canım adetime denk gelmesi beni çok mutlu ettti rabbim hayırlısıyladaolmayıda nasıp ederse

inşallah canım beraber mutlu bir sonuç alırız inşallah

hayırlı olsun sonu bebişli olur inş.

geçmiş olsun enişteye hazırlıklar boşamı gitti

aynı ben yahu bende kalkmak istemiyorum akşamda erkenden yatağa kaçıyorum

inşallah canım

sağol canım ne olur çok ama çok dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş

sağol canım allah razı olsun dua edin ne olur

canlarım ben çıkıyorum bugun birzcık başm ağrıyor uykum var gibi buarada egunalimmm yaa nilla dn hbr varmı hiç merak ettim ben onuu

gününüz güzel olsun güzeller....

seninde kuzum bak ben sabah sabah yine burdaydım...gece kutlama yaptık ama...

olcak inşallah...sen pozitif başla pozitif devam et sonuda pozitif olsun...

canlarım ben çıkıyorum bugun birzcık başm ağrıyor uykum var gibi buarada egunalimmm yaa nilla dn hbr varmı hiç merak ettim ben onuu

valla kuzum en son biliyorsun kanamayla bebişlerinden biri kaybetmişti sonra gayet iyiyim bi sorun yok dedi...o günden beride haber yok bir hafta geçti.benimde aklımda...bişi duyarsam haber veririm...

saol karasum iyiyiz sukur,topik teyzeleriyle guzel vakit geciriyoruz
ama ben wishe cok uzuldum ya insallah onunda yuzu guler en kisa zamanda (tum arkadaslarimizin )

hadi sanada gecmis olsun,kendine dikkat et gulum optum

evet ben de wish içşn çok üzüldüm çok ümitliydim ben ondan da inşlhh rabbm nasip eder onada sen ama hiç dinlemiyorsun cnm olmaz ki böyle çok gezinme ne olur dikkat et kendine istiraht et biraz lütfen sen de kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…