Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallh istiraht ettiği için yoktur oratada şimdi özeldn de msj attım kendisine inaşşlh döner bize sağlıkla ben çıktım cnm öptümmm siziii

akasya1978, karasu81, lotus83, egunal
HADI KIZLAR SOHBETE YA BİRAZ TOPLANALIM

Son düzenleme:
canm ankaraya gitmişsin heralde canım ya yazında ısırgan otunu kullanmanıda söylemiş kaan hoca benimde eşimin morfoloji ve harekette sonun var nasıl kullanacagını söylermisin

Selam kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bugün az önce wc ye gittim 2-3 damla çok koyu renkli nerdeyse kahverengi gibi birşey geldi sanırım adet görücem ama benim adet başlangıcım pembe olurdu ne bu şimdi canım sıkıldı (((

hemen endişe etme hamişlerimizin çoğu bu lekelenmeleri yaşadı...

seninde gunun guzel olsun, dunyanin en guzel annesi adayi hosgeldin
hoşbuldum canım benim.... akşamki 500. sayfa faciamı okudun dimi?
bende senin rüyanı okudum:))))) ama şişe olayına karşıyım.. birde ıhlamurun bi bardaktan fazlası zararlı diye biliyorum. ve nar ın hamileliğin ilk dönemlerde tüketilmesi iyi değil derler ama bu bilginin doğrıluğundan emin değilim. ayrıca avatarını her gördüğümde yüzümde kocaman bi gülümseme oluyo....

tedirgin olma...kırmızıya dönmediği müddetçe hatta sevin...
ya da bi kan testi yaptırabilirsin senin test günün yarın bence sonuç bugün belli olur...

kuzum sen ikinci testi yaptırdınmı niye yazmıyon bişi demiyon illa sormamız mı lazımmmm

hemen endişe etme hamişlerimizin çoğu bu lekelenmeleri yaşadı...

tedirgin olma...kırmızıya dönmediği müddetçe hatta sevin...
Ya da bi kan testi yaptırabilirsin senin test günün yarın bence sonuç bugün belli olur...

inşallah canlarım nasıl panik yaptım anlatamammm :)) yarına kadar sabredicem artık umarım kırmızıya dönmez...

inşallah canlarım nasıl panik yaptım anlatamammm :)) yarına kadar sabredicem artık umarım kırmızıya dönmez...

inşallahhh bebişin çoktan tutunmuş iyicene bi yerleşmeye çalışıyordur annesinin göbişinee...

akasya1978, karasu81, lotus83, egunal
HADI KIZLAR SOHBETE YA BİRAZ TOPLANALIM

kıza bak hadi sohbet edelim diyo sonra ortalıktan kayboluyooo...

geçmişi okuyodum on sayfadan fazla yazmışsınız yine....

napıyım engel olamıyorum

tatlım napıyon ????
ve evet haklısın pc başında 500. sayfayı kaçırsaydım baya komik olurdu
bende kocişi suçlar dururdum....

tatlım wish ile ilgili bişeyler yazmışsınız ama geçmişi taradım onunla ilgili haberi göremedim ne oldu?

MERHABA BAYANLAR
BİZDE MİCRO yaptıracağız
sizlere sorum olcak yanıtlarsanız çok sevinirim
tedaviyi başka bi şehirde olacağız.
iğnelerin hepsini kendiniz mi yaptınız
kaç günde bir doktorun yanına gittiniz
transfer aşamasına kadar eşim yanımda olmasa bi sorun olur mu yani ilaçlar halsizlik baş dönmesi yapıyor mu
transferden sonrada iğne olmaya devam mı eetiniz
bide iğneleri hangi saatlerde vuruluyordunuz

microdan kastın kısa protokolmü? yoksa eşin micro tese ameliyatımı olucak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…