seninde kuzum bak ben sabah sabah yine burdaydım...gece kutlama yaptık ama...
olcak inşallah...sen pozitif başla pozitif devam et sonuda pozitif olsun...
valla kuzum en son biliyorsun kanamayla bebişlerinden biri kaybetmişti sonra gayet iyiyim bi sorun yok dedi...o günden beride haber yok bir hafta geçti.benimde aklımda...bişi duyarsam haber veririm...
inşallh istiraht ettiği için yoktur oratada şimdi özeldn de msj attım kendisine inaşşlh döner bize sağlıkla ben çıktım cnm öptümmm siziii
su1838, akasya1978, karasu81, lotus83, egunal
HADI KIZLAR SOHBETE YA BİRAZ TOPLANALIM
ayyyy kuzum oldunmu okadar ya maşallahhhhhhhh :)))))) allahım sağlıklı hamşlik nasip eder inş.canım benim
Valla canim gunler su gibi akip gidiyo buyuyorlar teyzesi melekler ayy rabbim en kisa zamanda arkadas versin teyzesinden bizim biciriklara
canım benim... tedavin hayırlı olsun.. çok sevindim inşallah pozitifi aldığında çok daha fazla sevinicez...akasya1978, karasu81, lotus83, egunal
hemen endişe etme hamişlerimizin çoğu bu lekelenmeleri yaşadı...Selam kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bugün az önce wc ye gittim 2-3 damla çok koyu renkli nerdeyse kahverengi gibi birşey geldi sanırım adet görücem ama benim adet başlangıcım pembe olurdu ne bu şimdi canım sıkıldı(((
hoşbuldum canım benim.... akşamki 500. sayfa faciamı okudun dimi?seninde gunun guzel olsun, dunyanin en guzel annesi adayihosgeldin
Selam kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bugün az önce wc ye gittim 2-3 damla çok koyu renkli nerdeyse kahverengi gibi birşey geldi sanırım adet görücem ama benim adet başlangıcım pembe olurdu ne bu şimdi canım sıkıldı(((
hemen endişe etme hamişlerimizin çoğu bu lekelenmeleri yaşadı...
tedirgin olma...kırmızıya dönmediği müddetçe hatta sevin...
Ya da bi kan testi yaptırabilirsin senin test günün yarın bence sonuç bugün belli olur...
inşallah canlarım nasıl panik yaptım anlatamammm :)) yarına kadar sabredicem artık umarım kırmızıya dönmez...
akasya1978, karasu81, lotus83, egunal
geçmişi okuyodum on sayfadan fazla yazmışsınız yine....
MERHABA BAYANLAR
BİZDE MİCRO yaptıracağız
sizlere sorum olcak yanıtlarsanız çok sevinirim
tedaviyi başka bi şehirde olacağız.
iğnelerin hepsini kendiniz mi yaptınız
kaç günde bir doktorun yanına gittiniz
transfer aşamasına kadar eşim yanımda olmasa bi sorun olur mu yani ilaçlar halsizlik baş dönmesi yapıyor mu
transferden sonrada iğne olmaya devam mı eetiniz
bide iğneleri hangi saatlerde vuruluyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?