Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım wish ile ilgili bişeyler yazmışsınız ama geçmişi taradım onunla ilgili haberi göremedim ne oldu?

ben yazmadım kuzum minecan yazmış...onlar dondurulumuşlar topiğinde yazışıyorlar ya...wish test gününü bekliyordu sanırım negatif sonuç almış..ama diğer topiğe bakmadım ben yazılanlardan öyle anladım...

güzel düşün güzel olsun kuaummm bırgun hepımız anne olucaz

bızler ıyıyız hayatım sen nasılsınnn bakım ....

cnm allah razı olsun senden üşenmeden yazmısın ben bugun basladım daha estrofene lucrın kullanıyordum ıste yenı kalınlasacak ve 22 sınde doktora gıdecem ıste ozaman bakacakalr kalınlıga canım benım ıns bebısle sonuclanır rabbım yuzunu guldurur hayatım narı tavsıye etmıyolar hamıleyken o yuzden sordumdu ama ben kabız olan bır ınsanım ve o yzudende duphalac içiyorum sımdı kayısı yıyorum ananas yerimbende artık napalım

gününüz güzel olsun güzeller....

sagol guzel anne senınde
Valla canim gunler su gibi akip gidiyo buyuyorlar teyzesi melekler ayy rabbim en kisa zamanda arkadas versin teyzesinden bizim biciriklara

amın canımmmm

sıkıntı yapma canım tutunma kanamasıda olabılır...

geçmişi okuyodum on sayfadan fazla yazmışsınız yine....
tatlım napıyon ????
ve evet haklısın pc başında 500. sayfayı kaçırsaydım baya komik olurdu
bende kocişi suçlar dururdum....

ıyıyım hayatım sen nasılsın valla okurken guldummm varya yanımdakıler ne oluyor bu kıza der gıbı bakıyorlardı egunalda herkese soyledı bak sıkayet etmıs gıbı olmayayımda neyse cnm senın olay tamamen pcyle alakalı yawwww

microenjeksiyon canım
yani tüp bebeğin bir üst modeli gibi....
tatlım zaten o sperm döllenme ile ilgili yöntem nerdeyse bütün tüp tedavilerinde uygulanıyo artık.. eğer tedavin beniki gibi kısa protokolsa kısaca özetliyim. ben adetin 2.günü iğnelere başladım 10 gün boyunca gonalf ve yanında 5defa başka bi iğne kullandım. saatini sen ayarlıyosun benim eşim yaptı iğneleri. 9.gün çatlama iğnesi 11.gün yumurta toplama. 14.gün transferim yapıldı. transferden sonra iğne senin durumuna göre değişiyo. pregestanı genelde herkez kullanıyo ama kimi iğne kimi kapsül olarak. benim kan iğnelerim var. bazı durumlardada düşük engelleyici iğneler veriyo dr. ve herkez transferden sonra bir defaya mahsus tutundurmayı kolaylaştırmak için bi iğne oluyo. kas iğnesi olmadığı sürece evde kendiniz vuruyosunuz.

hoşgeldiinnnn öncelikle...uzun ve kısa protokol var...hangisi uygulanacak yazmamışsın ama ben genel hatlarıyla bahsediyim...uzun prtokolde adetin 21.günü iğnelere başlarsın bu arada adet olursun adetle beraber yumurta olgunlaştırıcı iğnelere geçersin ve ultrasonlar sıklaşır kan değerlerin takip edilir özellikle e2 hormonuna bakılır...yumurtalar14mm-21mm olana kadar iğne vurulursun en son çatlatma iğnesi yapılır 33-36 saat sonrasında yumurta toplanır...kısa protokolde adetin 2. yada3.günü başlanır...çatlatma iğnesi hariç diğer iğneleri kendim yaptım...yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlayınca ilk başta 4-5 gün doktora gitmezsin son günler yaklaştıkça 2 günde bir gidersin...bunu doktorun belirler...eşin yanında olabilir ama işi varsa yumurta toplama gününe kadar ayrı kalabilirsiniz çünkü kendisinden yumurta toplama günü sperm alınacak o kadar diğer günlerde kendisine gerek yok...tabiii sen yanımda olsun dersen o başka...transferden sonra bazı doktorlar tutunmaya yardımcı olsun diye iğne bazıları hap bazılarıda jel veriyorlar...iğneleri vurma saatini merkez belirler...genelde akşam saatleri vurulur...yan etkileri var tabii ama kişiye göre değişir herkestede olmayabilir...

tamam canım... eğer öyleyse rabbim sabrını versin...

akasya cevabın için teşekkür ederim
peki günde kaç adet iğne oluyordun
kendim vuramazmıyım acaba...
bide hepsi göbekten mi...

İÇİM RAHATLADI KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN EN AZINDAN YARINA KADAR RAHATIM BUGÜN ÇOK İŞİM VAR ARA ARA GELİRİM SOHBETE ÇOK ÖPÜLDÜNÜZ BENİ ÖZLEYİN ANACIM BAYYYYYYY :))))

rahatla tabii bebeğin seninle böyle düşün...test yaptırana kadar ALLAH korusun aksi bi durum olana kadar durum bu sen şu an bebek taşıyorsun...bizde senii öpüyoruz kuzum...

yanıtın için teşekkür ederim
uzun mu yoksa kısa mı bilmiyorum daha görüşmeye gitmedik
eşimde morfoloji problemi var %1
önce bitkisel kürlerle değerleri biraz iyileştirip öyle gidelim dedik
bu arada belki hamile kalırım diyede düşünmedik değil
ama olmadı hayırlısı
daha önce aşılamada yaptırmadım daha doğrusu boşuna olacağı düşünüldü
doktor yapmadı
eşim tedavi oldu
bu cumartesi test yaptıracak
çıkan sonuca göre hareket edeceğiz
en son testte sayı 20 milyon hız %5 morfoloji%1
ikimizde 28 yaşındayız 4 senelik evliyiz

akasya cevabın için teşekkür ederim
peki günde kaç adet iğne oluyordun
kendim vuramazmıyım acaba...
bide hepsi göbekten mi...
benimkiler hep göbektendi. ama kalçadan vurulanda var. dedimya tamamen dr.una bağlı arkadaşların çoğu kendi yapıyo ben iğneyi batıramassam diye hep eşim yaptı. sonrada pıhtılaşma problemim yüzünden hergün iğne yaptırmam gerekti çoğu zaman eşim yapıyo bazen kendim yapıyorum. maximum günde 2iğne olursun.

evet canım bu durumda aşılama yapılmaz...
tüp bebek daha mantıklı...kendiliğinden olmaz diye bişey yok bizim mucize bebeklerimiz var...çalışmaya devam edin siz...tüp bebek sürecinide zaten doktorla belirlersiniz...bu arada da biz de yardımcı oluruz merak ettiklerini cevaplarız....inşallah ilk ve son tedavin olur bebeğine hemen kavuşursun...

canıııım çok teşekkür ederim
ailem dahi bilmiyor söyleyemedim
allahtan farklı illerde oturuyoruz
kimseye anlatamıyorum dersimi
1.5 sene önce öğrendik morfoloji sorununu
daha önce benden dolayı sanıyordum amaan ne değişecek sanki
kocamı çok seviyorum
ben bunların hepsinin beslenmeden ve kötü alışkanlıklardan olduğunu düşünüyorum
kışın yenen hormonlu sebzeler cep telefonları
eşim daha yeni yeni ne demek istediğimi anladı önceden kışın domates almayalım biber almayalım dedikçe kavga ederdi benimle
şimdi kendisi dahi yanaşmıyor
olacağı varmış ne diyelim

ayy neguzel ne heyecanli
rabbim gonlune gore versin guzelim,insallah positifle geleceksin

inşallah minecim....

dinlen canım sen...yarın büyük gün...hayırlısıyla pozitif haberi alacaz inşallah....

inşallah egunalcim...

kimbilir belkide yerleşme kanamasıdır...

[

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için

ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için

ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için

ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.

Ya latif (129kez) =dileklerin olması için

ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.

Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için

ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan

ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için

ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten

ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için

ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için

ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

Allah kabul etsin

■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
■ Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esması okunur.
■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.

daha öncedende baska vermıstım bunlarda onlara ek arada bır kactane aynı var ...

arkadaşlar ......

biliyorsunuz yarın benim test günüm.....

öğlen belim ağrıyor istirahat edecem deyip çıkmıştım ya....

bende sabahtan beri bir halsizlik var ...

içimde acayip adlandıramadığım bir sıkıntı var....

duvarda duran saatin tiktakları bile sinirimi bozuyor o derece...

şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım....

şimdi en ufak şeye sinirleniyorum, bağırıp çağırasım geliyor.....

sizlerde de böyle şeyler oldu mi hiç.....

test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...

teşekküre gerek yok kuzum hep beraber zorlu bir süreci paylaşıyoruz bu yüzden biraradayız...etraftakilerin durumumuzu anlaması zor..bi çoğumuz gizli yaptırdık tüp bebeği...o kadar çok sebep varki anne baba olamayışımızın...mesela bizde sebep yok görünürde kendiliğinden bebek sahibi olabilirsiniz diyor doktorlar ama 7 senedir bekliyoruz tek bi kez bile gebelik oluşmadı..2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı...martta 2.tüp e başyacaz inşallah...yani sebepsiz diye geçsede bence çok sebep var yediğimiz içtiğimiz yaşam tarzımız vs...herşey etkili bu yüzden kısırlık arttı...ben bu sorunu bu kadar çok yaşayanın olduğunu içine düşünce anladım...rabbim daha fazla bekletmesin göndersin bebeklerimizi...

Son düzenleme:
test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...

beni de dürtüyor ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde... kalkıp da pc başına gelmek bile çok zor geliyor şu an ... sanki yazı yazmıyom da bin ton yük kaldırıyom...

ben seve seve okurum.. ama cahilliğimi bağışla yanında yazdığın sayıların hepsini tek başıma mı tamamlıcam yoksa okuyabildiğim kadar sayıyı sana mı bildiricem? donuk topiğinde sudenin listelerini görmüştüm hem hamişler için hem tedavidekiler için dua listeleri yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…