microdan kastın kısa protokolmü? yoksa eşin micro tese ameliyatımı olucak?
tatlım wish ile ilgili bişeyler yazmışsınız ama geçmişi taradım onunla ilgili haberi göremedim ne oldu?
inşallahhh bebişin çoktan tutunmuş iyicene bi yerleşmeye çalışıyordur annesinin göbişinee...
İÇİM RAHATLADI KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN EN AZINDAN YARINA KADAR RAHATIM BUGÜN ÇOK İŞİM VAR ARA ARA GELİRİM SOHBETE ÇOK ÖPÜLDÜNÜZ BENİ ÖZLEYİN ANACIM BAYYYYYYY :))))
Aynen benimde ilki 1.kalite embriyoydu ama olmadı.Doktorumda onu dedi zaten,ilki gayet iyiydi ama olmdı.Bu kötü diye olmıcak diye birşey yok. Skın moralini bozma,pozitif düşün.Biliyosun moral çok önemli bu tedavide dedi.Biliyorum tabiki ama ACABA'lardan kendimi alamıyorum tabi.:26::26::44::44:Yine de umutluyum kötü düşünmek istemiyorum.
evdeki bilgisayarım forumu düzgün görüntülemediği için giremiyorum kaç gündür...
ne var ne yok...işten boşluk buldum bir merhaba demek istedim...bu arada 500.sayfaya ulaşmış hayırlı uğurlu olsun...özledim muhaebbetinizi yaww..öpüldünüz kocaman
buldum mesajinidun nasil olduda gormemisim ya:44: pardon canim
canim benim rahim kalinligi 7-8 arasindaydi doktor yeterli dedi zaten 11 uzeri iyi degil dedi oda sorunmus yani 7-10 arasi iyidir,senin kacti enson rahim kalinligin ?
zaten embriyo kaliteli olunca rahim kalinligi cok onemli degilmis,doktorumun yalancisiyim
ben estrofen icmiyorum,daha dogrusu hic ilac kullanmiyorum
burda dogal yontem deneniyor.bilmiyorum artik ne olacak sonuc:18:
nar suyunu duydum ama icmedim,marketlerdeki hep seker karisimi var,baska katilarda pek yararli olacagini sanmiyorum
narin kendisinide bulamadim bizim cevrede oyle yani
onceki tedavilerimde kabak cekirdegi yedim ama i.saracoglu bi programlarda kabak cekirdegininde bulundugu cerezlerden saydi bunlari yemeyin dedi valalah:44:
ananasda yedim kabiz olmaman icin iyidir,gerci benim masallahim var,hic kabiz olmam ( totomu kasiyimda nazar degmesin)
test konusuna gelince ben hic bir tedavimde 12.gune gelemedim hep erken kanamam oldu
egerki kanamam olmasaydi 12.gunde yaptirirdim
en onemlisi rabbim verecekse verir,fazla detaya inipte kendini strese sokma,
ben sureklide yatmiyorum,isimi yapiyorum tabi agir kaldirmiyorum,birde ilk 3 gun sicak dus almiyorum
gerisi rabbime kalmis
gününüz güzel olsun güzeller....
Valla canim gunler su gibi akip gidiyo buyuyorlar teyzesi melekler ayy rabbim en kisa zamanda arkadas versin teyzesinden bizim biciriklara
Selam kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bugün az önce wc ye gittim 2-3 damla çok koyu renkli nerdeyse kahverengi gibi birşey geldi sanırım adet görücem ama benim adet başlangıcım pembe olurdu ne bu şimdi canım sıkıldı(((
geçmişi okuyodum on sayfadan fazla yazmışsınız yine....
tatlım napıyon ????
ve evet haklısın pc başında 500. sayfayı kaçırsaydım baya komik olurdu
bende kocişi suçlar dururdum....
tatlım zaten o sperm döllenme ile ilgili yöntem nerdeyse bütün tüp tedavilerinde uygulanıyo artık.. eğer tedavin beniki gibi kısa protokolsa kısaca özetliyim. ben adetin 2.günü iğnelere başladım 10 gün boyunca gonalf ve yanında 5defa başka bi iğne kullandım. saatini sen ayarlıyosun benim eşim yaptı iğneleri. 9.gün çatlama iğnesi 11.gün yumurta toplama. 14.gün transferim yapıldı. transferden sonra iğne senin durumuna göre değişiyo. pregestanı genelde herkez kullanıyo ama kimi iğne kimi kapsül olarak. benim kan iğnelerim var. bazı durumlardada düşük engelleyici iğneler veriyo dr. ve herkez transferden sonra bir defaya mahsus tutundurmayı kolaylaştırmak için bi iğne oluyo. kas iğnesi olmadığı sürece evde kendiniz vuruyosunuz.microenjeksiyon canım
yani tüp bebeğin bir üst modeli gibi....
MERHABA BAYANLAR
BİZDE MİCRO yaptıracağız
sizlere sorum olcak yanıtlarsanız çok sevinirim
tedaviyi başka bi şehirde olacağız.
iğnelerin hepsini kendiniz mi yaptınız
kaç günde bir doktorun yanına gittiniz
transfer aşamasına kadar eşim yanımda olmasa bi sorun olur mu yani ilaçlar halsizlik baş dönmesi yapıyor mu
transferden sonrada iğne olmaya devam mı eetiniz
bide iğneleri hangi saatlerde vuruluyordunuz
ben yazmadım kuzum minecan yazmış...onlar dondurulumuşlar topiğinde yazışıyorlar ya...wish test gününü bekliyordu sanırım negatif sonuç almış..ama diğer topiğe bakmadım ben yazılanlardan öyle anladım...
tatlım zaten o sperm döllenme ile ilgili yöntem nerdeyse bütün tüp tedavilerinde uygulanıyo artık.. eğer tedavin beniki gibi kısa protokolsa kısaca özetliyim. ben adetin 2.günü iğnelere başladım 10 gün boyunca gonalf ve yanında 5defa başka bi iğne kullandım. saatini sen ayarlıyosun benim eşim yaptı iğneleri. 9.gün çatlama iğnesi 11.gün yumurta toplama. 14.gün transferim yapıldı. transferden sonra iğne senin durumuna göre değişiyo. pregestanı genelde herkez kullanıyo ama kimi iğne kimi kapsül olarak. benim kan iğnelerim var. bazı durumlardada düşük engelleyici iğneler veriyo dr. ve herkez transferden sonra bir defaya mahsus tutundurmayı kolaylaştırmak için bi iğne oluyo. kas iğnesi olmadığı sürece evde kendiniz vuruyosunuz.
İÇİM RAHATLADI KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN EN AZINDAN YARINA KADAR RAHATIM BUGÜN ÇOK İŞİM VAR ARA ARA GELİRİM SOHBETE ÇOK ÖPÜLDÜNÜZ BENİ ÖZLEYİN ANACIM BAYYYYYYY :))))
hoşgeldiinnnn öncelikle...uzun ve kısa protokol var...hangisi uygulanacak yazmamışsın ama ben genel hatlarıyla bahsediyim...uzun prtokolde adetin 21.günü iğnelere başlarsın bu arada adet olursun adetle beraber yumurta olgunlaştırıcı iğnelere geçersin ve ultrasonlar sıklaşır kan değerlerin takip edilir özellikle e2 hormonuna bakılır...yumurtalar14mm-21mm olana kadar iğne vurulursun en son çatlatma iğnesi yapılır 33-36 saat sonrasında yumurta toplanır...kısa protokolde adetin 2. yada3.günü başlanır...çatlatma iğnesi hariç diğer iğneleri kendim yaptım...yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlayınca ilk başta 4-5 gün doktora gitmezsin son günler yaklaştıkça 2 günde bir gidersin...bunu doktorun belirler...eşin yanında olabilir ama işi varsa yumurta toplama gününe kadar ayrı kalabilirsiniz çünkü kendisinden yumurta toplama günü sperm alınacak o kadar diğer günlerde kendisine gerek yok...tabiii sen yanımda olsun dersen o başka...transferden sonra bazı doktorlar tutunmaya yardımcı olsun diye iğne bazıları hap bazılarıda jel veriyorlar...iğneleri vurma saatini merkez belirler...genelde akşam saatleri vurulur...yan etkileri var tabii ama kişiye göre değişir herkestede olmayabilir...
benimkiler hep göbektendi. ama kalçadan vurulanda var. dedimya tamamen dr.una bağlı arkadaşların çoğu kendi yapıyo ben iğneyi batıramassam diye hep eşim yaptı. sonrada pıhtılaşma problemim yüzünden hergün iğne yaptırmam gerekti çoğu zaman eşim yapıyo bazen kendim yapıyorum. maximum günde 2iğne olursun.akasya cevabın için teşekkür ederim
peki günde kaç adet iğne oluyordun
kendim vuramazmıyım acaba...
bide hepsi göbekten mi...
yanıtın için teşekkür ederim
uzun mu yoksa kısa mı bilmiyorum daha görüşmeye gitmedik
eşimde morfoloji problemi var %1
önce bitkisel kürlerle değerleri biraz iyileştirip öyle gidelim dedik
bu arada belki hamile kalırım diyede düşünmedik değil
ama olmadı hayırlısı
daha önce aşılamada yaptırmadım daha doğrusu boşuna olacağı düşünüldü
doktor yapmadı
eşim tedavi oldu
bu cumartesi test yaptıracak
çıkan sonuca göre hareket edeceğiz
en son testte sayı 20 milyon hız %5 morfoloji%1
ikimizde 28 yaşındayız 4 senelik evliyiz
evet canım bu durumda aşılama yapılmaz...
tüp bebek daha mantıklı...kendiliğinden olmaz diye bişey yok bizim mucize bebeklerimiz var...çalışmaya devam edin siz...tüp bebek sürecinide zaten doktorla belirlersiniz...bu arada da biz de yardımcı oluruz merak ettiklerini cevaplarız....inşallah ilk ve son tedavin olur bebeğine hemen kavuşursun...
ayy neguzel ne heyecanli
rabbim gonlune gore versin guzelim,insallah positifle geleceksin
dinlen canım sen...yarın büyük gün...hayırlısıyla pozitif haberi alacaz inşallah....
Selam kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bugün az önce wc ye gittim 2-3 damla çok koyu renkli nerdeyse kahverengi gibi birşey geldi sanırım adet görücem ama benim adet başlangıcım pembe olurdu ne bu şimdi canım sıkıldı(((
test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...arkadaşlar ......
biliyorsunuz yarın benim test günüm.....
öğlen belim ağrıyor istirahat edecem deyip çıkmıştım ya....
bende sabahtan beri bir halsizlik var ...
içimde acayip adlandıramadığım bir sıkıntı var....
duvarda duran saatin tiktakları bile sinirimi bozuyor o derece...
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım....
şimdi en ufak şeye sinirleniyorum, bağırıp çağırasım geliyor.....
sizlerde de böyle şeyler oldu mi hiç.....
canıııım çok teşekkür ederim
ailem dahi bilmiyor söyleyemedim
allahtan farklı illerde oturuyoruz
kimseye anlatamıyorum dersimi
1.5 sene önce öğrendik morfoloji sorununu
daha önce benden dolayı sanıyordum amaan ne değişecek sanki
kocamı çok seviyorum
ben bunların hepsinin beslenmeden ve kötü alışkanlıklardan olduğunu düşünüyorum
kışın yenen hormonlu sebzeler cep telefonları
eşim daha yeni yeni ne demek istediğimi anladı önceden kışın domates almayalım biber almayalım dedikçe kavga ederdi benimle
şimdi kendisi dahi yanaşmıyor
olacağı varmış ne diyelim
test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...
ben seve seve okurum.. ama cahilliğimi bağışla yanında yazdığın sayıların hepsini tek başıma mı tamamlıcam yoksa okuyabildiğim kadar sayıyı sana mı bildiricem? donuk topiğinde sudenin listelerini görmüştüm hem hamişler için hem tedavidekiler için dua listeleri yapmış.Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz
günlük okunacak
ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
Allah kabul etsin
■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
■ Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esması okunur.
■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.
daha öncedende baska vermıstım bunlarda onlara ek arada bır kactane aynı var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?